Kargoya giderken dikildi arabanın içinde incem diye uzerime atladı ödüm koptu.Arabaya binmeyen çocuk deneyimini geçen 5 dakika arkadaşın kızında yaşadım
Neye uğradığımı şaşırdım. Üstelik araba arkadaştaydı. Çok zor Allah sabır versin.
Arkadaş da dedi niye avm ye çocukla gelemediğimi anladınmı
Ben bebekken kalkmak istediği zaman arabanda durmazsan eve gideriz diyerek ikna ediyordum.öylelikle arabaya alıştı, her konuda eve gideriz sözü tek ikna eden konuydu hala da öyle :)
Bir de teyzeyle birlikte gittik, kalktı arabadan hemen aldı kucağına teyze. Kızdım teyzeye arabasına koy alma alışmasın dedim.
Tabi inatla arabadan kalkan çocuk da değildi. Ama alışır diye düşündüm
Benimkide arabada uyurdu hemen severdim alışveriş yapardım benimki yola çıkınca uyurduKargoya giderken dikildi arabanın içinde incem diye uzerime atladı ödüm koptu.
Indirdim hadi alıp başını gidiyor bir elimle arabayı itele diğer elimde kızı zaptet ter su içinde kaldım stresden. Bi de caddeydi heryerden araba geliyor
Artık davulcu geliyo dedim bindi arabasına.
Ondan korktu ramazanda kapıya gelmisti pala bıyık şişko elinde davulu fesli falan.
Napim hoş bisi diil ama inşallah travma yaratmamisimdir.
Bir de çok yüksek sesten korkuyor
Misal motor sesi, araba alarmı falan
Sokakta onları duyarsa hemen yanıma geliyor
Başka alıp başını gidiyor.
Arabasızda uzun mesafeye gidemiyorum hem yoruluyor hem de uyuyor öglen
Daha durmuyo bacımBenimkide arabada uyurdu hemen severdim alışveriş yapardım benimki yola çıkınca uyurdugezerken izlerdi etrafi
Benim kızda hic ise yaramıyor o eve gideriz,parka götürmem seni vs gibi tehditler.Arabaya binmeyen çocuk deneyimini geçen 5 dakika arkadaşın kızında yaşadım
Neye uğradığımı şaşırdım. Üstelik araba arkadaştaydı. Çok zor Allah sabır versin.
Arkadaş da dedi niye avm ye çocukla gelemediğimi anladınmı
Ben bebekken kalkmak istediği zaman arabanda durmazsan eve gideriz diyerek ikna ediyordum.öylelikle arabaya alıştı, her konuda eve gideriz sözü tek ikna eden konuydu hala da öyle :)
Bir de teyzeyle birlikte gittik, kalktı arabadan hemen aldı kucağına teyze. Kızdım teyzeye arabasına koy alma alışmasın dedim.
Tabi inatla arabadan kalkan çocuk da değildi. Ama alışır diye düşündüm
Kız bende papyon vardı lacivert,ayakkabı nasıl isityoırlar ?Ben yollarım sana kac no giyiyor*29 no spor ayakkabı var elimde siyah beyazValla belki paramız yok ayakkabı papyon fln derken 400 u geçiyor evden herkeste bulanan şeylerde istemiyolar
Bende kullandım valla davulcuyu bu ramazan Allah affetsin glkgflkKargoya giderken dikildi arabanın içinde incem diye uzerime atladı ödüm koptu.
Indirdim hadi alıp başını gidiyor bir elimle arabayı itele diğer elimde kızı zaptet ter su içinde kaldım stresden. Bi de caddeydi heryerden araba geliyor
Artık davulcu geliyo dedim bindi arabasına.
Ondan korktu ramazanda kapıya gelmisti pala bıyık şişko elinde davulu fesli falan.
Napim hoş bisi diil ama inşallah travma yaratmamisimdir.
Bir de çok yüksek sesten korkuyor
Misal motor sesi, araba alarmı falan
Sokakta onları duyarsa hemen yanıma geliyor
Başka alıp başını gidiyor.
Arabasızda uzun mesafeye gidemiyorum hem yoruluyor hem de uyuyor öglen
AhahahaKızım anasının yolunda emin adımlarla geliyor tipii benzedi huydami benzer yani
Kumbarasini almış akşam dilenci gibi geziyo
Babası 20tl verdi abisi 10tl verdi
Dünde babam 20tl Bi de bozuklar verdi
Herkese kumbarasini uzatıyor
İçine atmak hoşuna gidiyor acilmayandan almış eşim.
Bakalım ne birikecek
Bugün çok şükür sürelerimi okudum
Bi de sela ve namaz vakti arası okim dedim bir hacet için bu aralıkta okunması tesbih edilmesi falan duymuştum.
Tam bitti öğlen ezan okundu❤ saatin farkında diildim oysa tevafuk oldu.
Rabbım gönlümden geçene ol de olsun amin.
Tesbihlerimide cektim.
Bi astrolog Marmara 5 üzerinde yıkıcı deprem olacak dedi.
48 saat içinde olacakmış.
Daha önceki bir çok depremi bilmi güya.
Allah bilir sakınsın herkesi hepimizi.
Ama deprem gerçeğini tekrar hatırlamadım değil.
Küçük çocuklarımız var Rabbım korusun
Herhlde yerini yadırgadı.Selam kızlar
Ablamlara geldik 2 gündür hasret gideriyoruz. Kızım sağolsun geceleri çok huysuz alışamadı hâlâ dün gece hiç uyumadım ama olsun yine de güzel vakit geçiriyoruz. Bugün markete gittik bikaç bişey aldık ne kadar tuttu hatırlamıyorum takip de etmiyorum açıkçası böyle zamanlarda.
Kızın uyku problemi yüzünden biraz cnım sıkılıyor ama alışır diye umuyorum bol bol dua ediyorum
Babası ogutlemez dimi yapmaz yaniAhahaha
,Ya yerim onu.
Benimki de sadece bizimkilere annemle babama anneanne benim cebim var diyıo gfglkşp
Babasının genleri gürül gürül masallah
Kvdemlere yapmaz,cocuk biliyo kime yapcagını ghklghlklghlkg
fhfhfdhhfd yapmaz yani umarım yapmıyorsdur fgkfklfklBabası ogutlemez dimi yapmaz yani
Kullan at almamıs olman divalıgından(hala kirli tabak canak poşete duruyor) o
AlmamKullan at almamıs olman divalıgından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?