- 27 Şubat 2013
- 14.784
- 42.249
- 798
Benim bazen tek kurtarıcım oluyor film izletmek. Onu da süreli izletiyorum.kapat demesem kapatmıyor.,İyipazarlar bacımlar
Allahını seven gelsin 2 saat su kızı tutsun
Eline masa ve koca ayı acıp bile verdim youtube kidsten
Tahmin edin kac dk izledi?
4 dk.
Annaaee bizde mantı yapalım dedi bıraktı
Bize telefon bile care degilmis demek
7 de uyandı
Koci mesaideydi sbah 9 da geldi isten
Kahvaltı etti uyudu adam tabi
12 de 2 saate yakın uyutmak icin cabaladım
Babamla uyucam dedi tabiki kudurdu orda uyumadı
Artık uyutmucam direncem
19.00 gibi bayılır cünkü cidden bide gece mesaisi cekecek dermanım kalmadı
Kociyi kaldırcm birazdan salcam üzerine kızı
Yeter yani o da uyansın artk
Benim oğlum 7 yasa geliyor anca LEGO araba fln kendi oynadığı ya resim cizdirutirun hikaye oku diyorum yada doktorculuk oynuyoruz ben hasta olup yatıyorum artıkBizimki de öyle oyun istiyor,ama bende oynucam illa.Tmm anlıyorm daha kücük tek basına oyun kuramıyor ama bari 10 dk izin verse
Daha yüzümü yıkamamısım anne sen ögretmen ol diyo
Aksm olduk ya cocuuum diyprm
Ay bizde de var,oyuncak dr setiyle o steteskopla kulagımı patlatcak bigün ben takcam diyeBenim oğlum 7 yasa geliyor anca LEGO araba fln kendi oynadığı ya resim cizdirutirun hikaye oku diyorum yada doktorculuk oynuyoruz ben hasta olup yatıyorum artık
Bende bölmeli beslenme kabı gibi olan var.iki taraflı. Elaya birşeyler koyuyorum iyi oluyor. Plastik tabak bardak çatal kaşık kapaklı olandan piknik seti var. Termos var. Ama bir tane daha almadığımıza pişman olduk. Hem sıcak hem soğuk içecek koymak için iyi olurdu.Aşağıda kolide pasta tabakları var kullanmıyorum atmayada kıyamadım lazım olur dedim (bknz yine bir yazlık hayali için )
Onları cikarim bari yani kirilsada önemli diil zamanında 1tl almıştım a101den
Böyle piknik falan götürürüm
Tek kalan cay bardaklarimi götürüyorum tkm bozulmasın simdi
Onları kiler dolabinda piknik seysileri olarak ayirim bir rafı.
Misal karton bardaklarim çok az kalmış.
Su içiyoruz, cekirdek çöpü atıyoruz içine alınması lazım, biraz gazete kagidi lazim ben herseyin altına gazete kağıdı koyuyorum çantaların, oturma yerlerinin falan.
Kapaklı saklama kutusu alim alyosa meyve falan koyarım elinde yiyor açık hava.
Karpuz, kavun bile doğrayıp goturuyorum yazın aksamlari zaten eve 10dk mesafede gittiğimiz yer.
Bu sene mekan yine orası
2 pkt mini 6lı magnum aldım yine 30ar TL den.
Oglanda bize kalmıyor yesin bakalım.
Bizim yazın dondurma faslı bitmez 3 ay artık
Buzlukta hep olacak demirbaş.
Ben eski bardakları ayırdım onları götürüyorum da çay tabağına da ne demek lazımAlmamben çay bardagimi tabagimi taşıyorum karton bardakdan cay iciyo dedirtmem
Cay tabagi içine bardak alttigi kagidimida götürdüm eşim iptal
Ben seviyorum yaa recel kavanozlarimi bilem götürdüm dökülür dedim gidene kadar minik kavanoz almam lazım.
İşte benim gibileri hayat üzüyo
Benimki emsa 12 saat sıcak, 24 saat soğuk yazıyor. Ben memnunum gerçekten de sıcak tutuyor. Keşke bir tane daha alaydık iyiydi.Bugün sıfır harcama
Eşim simit alalım dedi dedim bosver okadar şey var.
Kahvaltiliklarin hepsi bitti saralleler hariç yani koca kavanoz onlarda.
Evde olsak yiyemezdik açık hava ne güzel yeniyor kuş sesleriyle.
1 termos cayida içtik ki çayla aram yoktur gitti valla.
Bendeki termos 3 saat net sıcak tutuyor.
4.5.saatde yakmıyor daha
Daha uzun süre yakar sicaklikda tutuan var mı?
Bendeki cooker marka 80tl falan almıştım(şimdi 200tl falan olmus) indirimden öneri varsa alırım genşler
Daha uzun süre ısı muhafazalı alıcam.
Allah gönlüne göre versin canım, Allah dualarını kabul etsin. İnanıyorum olacakSelammm
Kizcaggzim okadar eglendiki onun şu halleri için her hafta giderim valla.
Dönüşü eziyetli olasada (hala kirli tabak canak poşete duruyor) olsundu Alyos mutlu biz mutlu
Sabah bomboş koca koru yer beğenemedik resmen
Park kenarına sotelendik
Geldi bi yedi Bi oynadi Bi yedi Bi oynadi
Bir ara topraklarda yuvarlandı
Arabaya bindik başladı ee eee demeye eve zor zaptetdik örtüsü emzigi yoktu el yüz yıka soyun derken uyudu kaldı koltukda
Fide ve saksı siparisi vermiştim
Fideler saksıda önce geldi iyimi
Saksılar hala kargoda
Napcami şaşırdım nekadar saksı, saklama kabı varsa posetledim toprağım vardi diktim artık
Pazartesi saksilar gelince öylece dikicem
Eve geldiğimizden beri onunla ugrasiyorum.
Sorun evde yemek var mı damla yemek yok.
Çamaşırlar dağ
Mutfak almış başını gidiyor ben domates dikiyorum hey yavrum hey
Ulan bee bahçeli bir evim olaydı var ulen Bi hayalimiz❤
Dikicem o fideleri bir gün bahçeme sizede resim aticam
Nasıl su ev imara açılsa diye topik başlarında bolca yazdiysam ve olduysa bu da olacak
İnanıyorum olacak.
Gerisi sağlık afiyet..
Ses korkusu bir dönem oluyor.,bizim saç kurutma makinası sesinden korkup ağladığı günleri bilirim. Birara da süpürge sesinden. Rondo sesi ooo.Kargoya giderken dikildi arabanın içinde incem diye uzerime atladı ödüm koptu.
Indirdim hadi alıp başını gidiyor bir elimle arabayı itele diğer elimde kızı zaptet ter su içinde kaldım stresden. Bi de caddeydi heryerden araba geliyor
Artık davulcu geliyo dedim bindi arabasına.
Ondan korktu ramazanda kapıya gelmisti pala bıyık şişko elinde davulu fesli falan.
Napim hoş bisi diil ama inşallah travma yaratmamisimdir.
Bir de çok yüksek sesten korkuyor
Misal motor sesi, araba alarmı falan
Sokakta onları duyarsa hemen yanıma geliyor
Başka alıp başını gidiyor.
Arabasızda uzun mesafeye gidemiyorum hem yoruluyor hem de uyuyor öglen
Aslan burcu inadıdır oBenim kızda hic ise yaramıyor o eve gideriz,parka götürmem seni vs gibi tehditler.
Öyle bi inatki hic sallamıyor ve yapmaya devam ediyor.
Benim cocuk normal değil ya kesin gfglkgflkgkl
İns olur bereketli olsunnEşime bir müşterisi iş teklif etmiş.İhracat işleri. Kendi işi haricinde o işi yapacak Allahın izniyle, bir engel çıkmazsa. Şimdilik konuşmuşlar. 1000 usd maaş konuşulmuş.
Patronu da biliyor bu konuyu.maaşına az da olsa zam yapmış.sanırım biraz korktu elemanını kaçırmaktan. Geçen gün de eşim kuşu götürürken arabayla gitti işe. Patronunda kalmış araba, benzin atmış.
İnşallah olur iş kızlar dua istiyorum sizden.
Geçen şükür esmasını çektim. Ardından bu haberi aldım. Gerçekten hayırlı olan tüm dualarım kabul oldu.
Rabbim hepimizin duasını kabul etsin.
Bak masajcilik oynuyor kuaforculuk oda güzel saçımı çekerek tarıyor bazenAy bizde de var,oyuncak dr setiyle o steteskopla kulagımı patlatcak bigün ben takcam diye
Bide igne gibi seyi karsıdan saplıyor
Drculuk oynarken hastanelik olcam bigün
Saclarımı yoluyor hep fklflflkBak masajcilik oynuyor kuaforculuk oda güzel saçımı çekerek tarıyor bazen
Maşallah ona birikimci kızKızım anasının yolunda emin adımlarla geliyor tipii benzedi huydami benzer yani
Kumbarasini almış akşam dilenci gibi geziyo
Babası 20tl verdi abisi 10tl verdi
Dünde babam 20tl Bi de bozuklar verdi
Herkese kumbarasini uzatıyor
İçine atmak hoşuna gidiyor acilmayandan almış eşim.
Bakalım ne birikecek
Bugün çok şükür sürelerimi okudum
Bi de sela ve namaz vakti arası okim dedim bir hacet için bu aralıkta okunması tesbih edilmesi falan duymuştum.
Tam bitti öğlen ezan okundu❤ saatin farkında diildim oysa tevafuk oldu.
Rabbım gönlümden geçene ol de olsun amin.
Tesbihlerimide cektim.
Bi astrolog Marmara 5 üzerinde yıkıcı deprem olacak dedi.
48 saat içinde olacakmış.
Daha önceki bir çok depremi bilmi güya.
Allah bilir sakınsın herkesi hepimizi.
Ama deprem gerçeğini tekrar hatırlamadım değil.
Küçük çocuklarımız var Rabbım korusun
Saol kuzum hallettim pantolonu giyer bayramda düğüne vs giderkende diye aldıkKız bende papyon vardı lacivert,ayakkabı nasıl isityoırlar ?Ben yollarım sana kac no giyiyor*29 no spor ayakkabı var elimde siyah beyaz
Yeni cuval geldi kardesimdn biliyorsunuz:),
Hayırlısı olsun canimmEşime bir müşterisi iş teklif etmiş.İhracat işleri. Kendi işi haricinde o işi yapacak Allahın izniyle, bir engel çıkmazsa. Şimdilik konuşmuşlar. 1000 usd maaş konuşulmuş.
Patronu da biliyor bu konuyu.maaşına az da olsa zam yapmış.sanırım biraz korktu elemanını kaçırmaktan. Geçen gün de eşim kuşu götürürken arabayla gitti işe. Patronunda kalmış araba, benzin atmış.
İnşallah olur iş kızlar dua istiyorum sizden.
Geçen şükür esmasını çektim. Ardından bu haberi aldım. Gerçekten hayırlı olan tüm dualarım kabul oldu.
Rabbim hepimizin duasını kabul etsin.
Keyfime düşkünüm bacim ☺Ben eski bardakları ayırdım onları götürüyorum da çay tabağına da ne demek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?