Kızlar gunaydinlar iyi haftalar dilerim herkese...su an beklemekten başka hiç bir şey yapamadığım ve artık dusunmekten üzülmekten harap olduğum için biraz havam degissin, farklı konularla kafam meşgul olsun diye her zamanki sohbetlerimize geri dönmek istiyorum, aksi takdirde akıl sağlığımı yitireceğim , zira vakit geçmiyor...
Haftasonu gidiş geliş, doktor masrafları, ilaçlar, işlemler vs derken 2500 tl harcadim..kenarda paramız yoktu, eşim henüz maaşını almadı , ayın 15 inde alıyorlar, ben de işyerinden alacağım 10 bin TL param vardı, dursun sonra alırım diyordum, bu paranın 5000 tlsini almak durumunda kaldım...dün de market pazar alış verişi vs derken ve dışarıda yemek yedik 200 civarı gitti...bu hafta sağlıkla ilgili bi harcama olmazsa paradan şuan 2300 civarı elimde kalan, harcamamiz olmaz...eşimin maaşından da üzerine tamamlayıp 3 tane ata altın almak istiyorum...henüz bi yatırım yapamadım bi turlu, sağlık harcamalarım nedeniyle hep kaldı yatırım planlarım..sağlık olsun da para yerine gelir..bi kaba taslak hesap yaptım son 10 ayda bebek sahibi olabilmek adına ve bu işlemlerle , ki
tüp bebek değil aşılama değil, yaklaşık en az, 7-8 bin TL gitmiş, bunun haricinde daha once yaşadığım dusuklerin diş eti rahatsızlığına bağlı olabileceği dusunuldu 2 ay kadar da diş tedavisi yaptırdım, dişlerimi cektirdim, porselen dis yaptırdım bu işlemlerde 5000 civarı tuttu. .demem o ki istesek birikim yapabilirmisiz, sağlık giderleri olmasaymış...bundan sonra bunu da gözönünde bulundurarak harcamalarımı yapacağım...
Vallahi hepinizden Allah razı olsun, su 1 ayda bile tasarrufu öğrendim sizden..eşimi de oldukça yola getirdim sayenizde

artık fuzuli gereksiz harcama yok...