Küçük Düşün Büyük Olsun!

Frosh yada baby green denedin mi deterjanlarda?Kokusuz onlar.Eger kokudansa sorun.
Reflü bebeklikten anlasılmaz mıydı?Bizim oglanda vardı kardesimin bebekken.
Reflü yatagı,maması falan kullandılar.

Ay yoktur ins kimsede biseyy
Gecmis olsun kuzu.

Günaydınlar.
Okulla aradan cekildim simdi kociyi delirtiyorlar:)
He dedim bak bende değilmis sorun.
Cmrts pikeyle yastık kılıfı geldi,yıkadık ütüledik pzrtsi yolladık.
Dün cıkısta demisler,carsaf yok muydu?Bilmem demis koci.
Esime sorarım demis.
Eve gelince sordu yoo dedim carsaf cıkmadı.
Hepten bosladı bunlar araba bari yarın söyle dedi.
Aradım sabah,ögretmen pikeyle yastık kılıfı gönderdiyseniz tmm diyo:)

Ahhh kuzummm inşallah olur

Benimde hayalim o
Kimsenin biç biseyi ilgimi çekmiyor kıskanmıyorumda ama bakıyorum yuruken bahcesi var kamelyasi var çok pis kıskanıyorum beğ onları.
Sabah çayımı alırdım kız oynardı bahcede ben domatesleri severdim, kapının girişine hanımeli dilerdim mis kokardı..
Her köşede saksılar
Bahçeli evi olanlar sizi sevmiyorum ona göre

Selamm
Sabah kız abisiyle babasının peşine okadar agladi ki 9 da parka attık kendimizi
Evi böylece bıraktım çıktım.
Zaten hadi parka gidelim dediğim an ağlama bitti.
Yine uzak parka götürdüm hoplaya ziplaya gitti geldik.
1.5 saat takılmisız yeter yoruldu.
Parkda da hiç durmuyo 5dk oturuyor o da su icmeye okadar.
Orta yaşlı kadınların arkasindan anneanne diye bagiriyor
Sonra dedim hadi anneanneye gidelim öyle razı ettim gelmiyo yoksa.
Eve girdik ee ee demeye başladı sallıyorum.
Uyudu uyucak.
İyi oluyor atıyor enerjisini
Dünden yemek var bugün sadece kıza çorba yaparım tarhana çorbası tavuk suyuna.
Evi supurup kapıları silcem.
Kız uyurken dinlenicem bende.

Bereketli olsun

Direk yeni ütü alsaymissin daha iyiymis sanki.
Kuzu Bi alerji dr var bu tarafta özel o doktorda iyi verdiği ilaçlar yarıyor onuda Bi araştır istersen yazarım sana geçmiş olsun alerji malesef bet bisi.
Sürekli tekrarliyor

Canım geçmiş olsun bizde aynı belirtilerle gittik doktora kaç doktora gittiysen hep alerji deyip gönderdi en son profesör e götürdüm geniz eti varmış şimdi 2 aylık ilaç kullanıyoruz küçülme olmazsa ameliyat dedi bence KBB doktoruna götür daha detaylı bakıyorlar

yedirenk79 geçmiş olsun Elacığıma. İnşallah Elanın ve senin istediğin gibi bahçeli güzel müstakil bir eviniz olur.
tr_lelli biliyormusun lelli ben de yazlığımın hep kızlarım küçükken olmasını çok istedim ama kısmet olmadı, o bahçede koşmalarını birbirlerini ıslatmalarını çok isterdim benim kızlarım arasında da yaş farkı var küçük kızım yine küçüktü ama o zaman da büyük kızım oyun çocugu değildi. Allah kalbine göre verir bak apartmanı da ne kadar çok istemiştin oldu.
Bu günümü mutfaga ayırdım, annemi babamı ziyarete geçtiğimiz hafta gittiğimizde bayram tatlıları bitmediğini söylemişti ben de hamur işlerini bu haftaya yaparım demiştim. Yarın arkadaşım gelicek sabah çayına hem bizim için de hazırlık yapmak adına, poğaça, elmalı turta, fıstık ezmeli kurabiye ve dondurucumda bayram için yaptığım ama ihtiyaç olmadışı için pişirmediğim ıspanaklı-pırasalı böregimide pişirdim sogusunlar diye bekletiyorum sonra amcama ve annemlere diye hazırlarım biraz da eve bırakırım. Hazır fırın yanarken eşim benden sabah büryan istedi onuda pişirdim yanına tavuk suyuna mercimek çorbası yaptım özetle yaptım da yaptım bu gün ama zor gelmedi fakat yorulmuşum. Balkon yıkadım mutfagın tabanlarını koridoru elimle sildim. Teldeki çamaşırları topla-katla ancak yemek yiyip çay içiyorum bulaşıkların bir kısmı makinaya bir kısmı da bana nasip oldu yıkadım. Kızların nevresimlerini değiştirdim yeni taktım. Hava öyle sıcak ki bu yaz ne yaparız bilmiyorum.

Frosh yada baby green denedin mi deterjanlarda?Kokusuz onlar.Eger kokudansa sorun.
Reflü bebeklikten anlasılmaz mıydı?Bizim oglanda vardı kardesimin bebekken.
Reflü yatagı,maması falan kullandılar.
Bilmemki bebekken birşeyi yoktu. Son zamanlarda başladı. Gece öksürük ardından kusma. Biraz internette baktım okudum da sanırım alerjik astım. Gece öksürükle uykudan uyandırabiliyormuş.

Sağol canım. Size de geçmiş olsun. Geniz eti olunca gece hafif horlama gibi sesli nefes alma olıyor diye biliyorum. Yeğenimin öyleydi. Konuşurken bile sesinden belli oluyordu. Bir de ağzı açık uyurmuş geniz eti olan. Bilemedim herbirine götüreceğiz sanırım. Ama alerji olduğundan eminim. Onun yanında başka şeylerde olabilir tabi bilemiyorum.alerji olduğunu da şöyle anladım gıda boyalı hazır şeyler ya da herhangi birşey yeyincs başlıyor ardarda öksürüyor. Toz koku olunca da aynı. Bakalım en son kbb a da gideceğiz çare bulunmazsa. Sağol cnm

Kızlar selam,
Kahvaltıyı bahçede yaptık. Arkadaşın kızı küçük eve erken kaçtı. Ela da başka arkadaşları var onlarla takılıyordu. Eve dönmek istemedi. Saat 15:00 gibi geldik eve arkadaş diyor hiç bana göre değil çok duramam bahçede.geldim dizimi açtım izliyorum oh miss diyor.
Ne yapayım güzel havanın keyfini yaşasın. Zaten aylarca evdeydik.
Geldim kıza kuruyemiş verdim.çizgi film keyfinde. Ben de odayı kaldırdım. Perdelerin bir kısmını atmıştım. Diğer camınkileri de yarın yıkarım..
Şimdi kahve molası. İş yaparken olmazsa olmazım. Robotu çalıştırdım. O çalışsın ben kahve içeyim :)
Eşim aradı yemek ne yeriz dedi. Odayı kaldırdım bitsin bakarız dedim.
Hızlı birşey yaparım. Mantı gibi.
Koltuklar silinecek ooo. İş bitmez.
Üst komşuyu çağıracaktık akşam oturmaya. Yarın akşam dedim. Bugün ev alt üst. Birşey de hazırlayamam. Yarın dışaru çıkmam. Çıkınca gelemiyoruz.

Ya sorma zaten bayağı laf söyledim. Şimdi mecbur tamir ettirmek zorunda bırakmaktan başka nedir bu. Parçaya göre 1 yıl garantisş varmış. Her defasında diğer parçayı dene ohh parayı bedava topluyoruz.
Servislerde fırsatçı olmuş.
Çağırsan hiçbirşey yaptırmasan bile 100 tl den fazla servis ücreti.

Evet ağzı açık uyuyor
Paketli gıdalara baharatlara filan alerjisi olabilir

Bayıldım hayaline yaşadım sanki. Ahh istanbulda öyle ev villa değerinde
Bahçeli ev lükse kaçıyor.
Oysa eskiden herkesin sahip olduğu birşeydi.
İnşallah olur hayallerimizde

İyi geceler,
Bugün yorgun düştüm.erken uyuyacağım.
Sadece odayı kaldırdım süpürmeyi bile ben yapmadım. Bacaklarım ağrıdı.
Tabi bahçede yoruyor çocukla.,
Kim dedi sana 40 ında anne ol diye
Eşime dedim, mantı yermisin akşama. Olur dedi.sonra vazgeçtik. Kız erken uyur diye biraz abur cubur keyfi yaparım dedi. Ton balıklı salata yaptım. Çorba da vardı.
Kızı banyo yaptırdım yemekten sonra. Uyuttum. Tabi koci biz uyumaya geçince direk mutfağa abur cubura koştu. :) Sonra da sızmış. Keyifler hayal oldu.
Bundan sonra dikkat etsin. Bir de yemeği yiyor hemen ardından nasıl abur cubur yiyor. Şaşkınım. Beni de alıştırmıştı birara midem iflas ediyordu. Artık yiyemiyorum. Kilomu da koruyorım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…