Ahh insallagyedirenk79 geçmiş olsun Elacığıma. İnşallah Elanın ve senin istediğin gibi bahçeli güzel müstakil bir eviniz olur.
tr_lelli biliyormusun lelli ben de yazlığımın hep kızlarım küçükken olmasını çok istedim ama kısmet olmadı, o bahçede koşmalarını birbirlerini ıslatmalarını çok isterdim benim kızlarım arasında da yaş farkı var küçük kızım yine küçüktü ama o zaman da büyük kızım oyun çocugu değildi. Allah kalbine göre verir bak apartmanı da ne kadar çok istemiştin oldu.
Bu günümü mutfaga ayırdım, annemi babamı ziyarete geçtiğimiz hafta gittiğimizde bayram tatlıları bitmediğini söylemişti ben de hamur işlerini bu haftaya yaparım demiştim. Yarın arkadaşım gelicek sabah çayına hem bizim için de hazırlık yapmak adına, poğaça, elmalı turta, fıstık ezmeli kurabiye ve dondurucumda bayram için yaptığım ama ihtiyaç olmadışı için pişirmediğim ıspanaklı-pırasalı böregimide pişirdim sogusunlar diye bekletiyorum sonra amcama ve annemlere diye hazırlarım biraz da eve bırakırım. Hazır fırın yanarken eşim benden sabah büryan istedi onuda pişirdim yanına tavuk suyuna mercimek çorbası yaptım özetle yaptım da yaptım bu gün ama zor gelmedi fakat yorulmuşum. Balkon yıkadım mutfagın tabanlarını koridoru elimle sildim. Teldeki çamaşırları topla-katla ancak yemek yiyip çay içiyorum bulaşıkların bir kısmı makinaya bir kısmı da bana nasip oldu yıkadım. Kızların nevresimlerini değiştirdim yeni taktım. Hava öyle sıcak ki bu yaz ne yaparız bilmiyorum.
Valla öyle canımBayıldım hayaline yaşadım sanki. Ahh istanbulda öyle ev villa değerinde
Bahçeli ev lükse kaçıyor.
Oysa eskiden herkesin sahip olduğu birşeydi.
İnşallah olur hayallerimizde
Bi de koccine tahinli sufle kitlemen lazım kaymakli gibi.Günaydınlar
Gecen hafta alamadıgım misafirlerime e bu hafta gelin artık kızzımmm diye ayar cektim:)
Cmrtsi aksm geliyorlar inss
Koci dün taze yaprak almıs pazardan.
Yaprak sararmısım.
Oglum dedim 10 senedir sen hic beni taze yapraktan yaprak sararken gördün mü?
Ben salamurayı 10 senede 2 kere sarmısım yanı fglklgffg
Bisey yok onda bas sıcak suya dedi.
Kocamın bana sarma tarifi vermesi?
Ev kadınlıgımı görüyorsunuz anlatmaya gerek yok.
Yine de millete rezil olmayalım diye bugun biraz denicem sarıp.
Börek dedim sende.
Kıymalı börek yapcak o
Kardesime kısırı kitledim
Baby sen de cay demlersin herhlde derseniz
Islak kek yapacagum
(Ay cok is yaptın demek serbest)
Sonra kadayıflı muhallebi
5 cesit etti yeter herhalde
Kaymaklı gibi gelenlere kısır +meyve salatası yapıp yollarmısım gklgkllkglk
Tülleri değistirdim dün
Bizim damat perdeci oldugundan 3-5 cesit kombinli perde var evde
Mor fonları kaldırdım acık renk yaptm
Düz tülleri cıkardm güpür misafir tülü taktım dün:)
Ay onuda yap yap doymadı gfkşlglkgfBi de koccine tahinli sufle kitlemen lazım kaymakli gibi.
Misafir agirlamakda beybi gibi olun
Lellim artık bakamıyoruz, ikinci eline bile bakamayız artık bizde birikmiş çok yok ben kendi birikimimi asla eşime söylemem krediler de çok yüksek bize nasip değilmiş diyorum. Ama sizin için çok sevindim suv arabalar gerçekten çok rahat güzel günlerde kullanın bir de kiremit rengi varya bitiyorum ona.sizde aynısını bakıyorsunuz ya hatta tekrar zam gelecekmiş noldu böyle ya
Sagolasin bakalım haftaya teslim bizimLellim artık bakamıyoruz, ikinci eline bile bakamayız artık bizde birikmiş çok yok ben kendi birikimimi asla eşime söylemem krediler de çok yüksek bize nasip değilmiş diyorum. Ama sizin için çok sevindim suv arabalar gerçekten çok rahat güzel günlerde kullanın bir de kiremit rengi varya bitiyorum ona.
Cennet gibi derler ya, gözümü açıp orman görsem benden iyisi yoktur. Ruhumu açar.Lcw gömleklerimin 3ü iade sevmedim kombinleyemedim.
1ini sevdim bi de kıza kulotlu çoraplar almıştım onlarda güzel lazım oluyor evdekiler küçük geliyor artık.
Bulunca uygun 2 tane daha alıp aticam 3-4 aliyorum sonbahar/kış lazım olur.
Yemek tamam
Ev supuruldu silindi
Klozet lavabolari domestosladim
Aynaları silip toz alicam.
Sabah kürümü içtim akşamda yapmam lazım.
Uykum var sabaha karşı çok uyandım Bi baktım 4.30, baktım 5, baktım 5.30 daha da uyuyamadım şimdi Bi uyku çöktü
Ayy aklıma köydeki eski ev geldi.
Tam pencerenin önünde yatak vardi karşısı orman sakın sessiz kuş sesleri ne uyunur be orda.
Çok severdim o yatağı kimseye kaptirmazdim
Gözümü açtığım an ormanı görürdüm çok özledim.
Yalnız değilsin baby,Günaydınlar
Gecen hafta alamadıgım misafirlerime e bu hafta gelin artık kızzımmm diye ayar cektim:)
Cmrtsi aksm geliyorlar inss
Koci dün taze yaprak almıs pazardan.
Yaprak sararmısım.
Oglum dedim 10 senedir sen hic beni taze yapraktan yaprak sararken gördün mü?
Ben salamurayı 10 senede 2 kere sarmısım yanı fglklgffg
Bisey yok onda bas sıcak suya dedi.
Kocamın bana sarma tarifi vermesi?
Ev kadınlıgımı görüyorsunuz anlatmaya gerek yok.
Yine de millete rezil olmayalım diye bugun biraz denicem sarıp.
Börek dedim sende.
Kıymalı börek yapcak o
Kardesime kısırı kitledim
Baby sen de cay demlersin herhlde derseniz
Islak kek yapacagum
(Ay cok is yaptın demek serbest)
Sonra kadayıflı muhallebi
5 cesit etti yeter herhalde
Kaymaklı gibi gelenlere kısır +meyve salatası yapıp yollarmısım gklgkllkglk
Tülleri değistirdim dün
Bizim damat perdeci oldugundan 3-5 cesit kombinli perde var evde
Mor fonları kaldırdım acık renk yaptm
Düz tülleri cıkardm güpür misafir tülü taktım dün:)
Gerçekten insana en iyi arkadaş oluyor, ben kızımla başbaşa biryerlere gitmeyi daha çok seviyorum.Günaydın uyku tutmadı
Dün saksılarim geldi akşam yine fidelerle uğraştım balkon yine batık
Süpürgeyide açamadım akşam bugün temizlicem.
Saksilari dolap uyg çok uyguna aldim normalde tanesi 30-39tl uzun saksilarin ben baya uyguna aldım
Valla seviyorum uygulamayı.
Dün saat 16.30 gibi gorumcemin gelin ariyo resmen ne işi düştü acaba diye düşündüm açmadım telf. 2 saat sonra falan döndüm aa duymamışım diye.
Kızla samimiyetim yok ancak bayramlarda denk gelirsek gorumcemde naber nasılsın vs.
Bana diyo ki yenge parka gidelim mi dicektim.
Pardonda ne alaka? Sohbetim yok, gidip gelmisligimiz yok bunların dotum dotum yanaklarımı aşırı sinirlerimi bozuyor
Bi de evinide bilmiyorum falan diyo yani geleside var.
Evide bana baya yakın.
Aman ya hiç uğraşamam bir elti kızı vakası daha yaşayamam.
Biz kızla takiliyoruZ
Bana arkadas oldu kuzum
Anne bu ne ? Anne bu ne? Diye yolda herseyi soruyor
Bugün çıkarız yine sabah mesaisine..
Bu sefer yakın parka gidicem
Bizim semtte ne yazık ki koru vs yok.
Hani şöyle ormanın içinde hem yürüyelim hem çocuklar oynasın yok malesef.
Küçük küçük parklar Bi oraya Bi buraya
Hiç de sevmiyorum ama napcan cocik icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?