Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ahh insallag
Şuan tek temennim bu.
Hatta eşime bırak araba fln allasen diyorum bu arada araba 900bin olmussizde aynısını bakıyorsunuz ya hatta tekrar zam gelecekmiş noldu böyle ya
Bayıldım hayaline yaşadım sanki. Ahh istanbulda öyle ev villa değerinde
Bahçeli ev lükse kaçıyor.
Oysa eskiden herkesin sahip olduğu birşeydi.
İnşallah olur hayallerimizde
Valla öyle canım
Anneannemin evi boş şuan dayım köyde gelmicek kurbana kadar.
Haziranda biz gidip kalıcaz 2-3 gün annem cocuklar falan
Arada gidelim bari diyorum anneme kiz az bahcede oynasin

Günaydın uyku tutmadı
Dün saksılarim geldi akşam yine fidelerle uğraştım balkon yine batık
Süpürgeyide açamadım akşam bugün temizlicem.
Saksilari dolap uyg çok uyguna aldim normalde tanesi 30-39tl uzun saksilarin ben baya uyguna aldım
Valla seviyorum uygulamayı.

Dün saat 16.30 gibi gorumcemin gelin ariyo resmen ne işi düştü acaba diye düşündüm açmadım telf. 2 saat sonra falan döndüm aa duymamışım diye.
Kızla samimiyetim yok ancak bayramlarda denk gelirsek gorumcemde naber nasılsın vs.
Bana diyo ki yenge parka gidelim mi dicektim.
Pardonda ne alaka? Sohbetim yok, gidip gelmisligimiz yok bunların dotum dotum yanaklarımı aşırı sinirlerimi bozuyor
Bi de evinide bilmiyorum falan diyo yani geleside var.
Evide bana baya yakın.
Aman ya hiç uğraşamam bir elti kızı vakası daha yaşayamam.
Biz kızla takiliyoruZ
Bana arkadas oldu kuzum
Anne bu ne ? Anne bu ne? Diye yolda herseyi soruyor
Bugün çıkarız yine sabah mesaisine..
Bu sefer yakın parka gidicem
Bizim semtte ne yazık ki koru vs yok.
Hani şöyle ormanın içinde hem yürüyelim hem çocuklar oynasın yok malesef.
Küçük küçük parklar Bi oraya Bi buraya
Hiç de sevmiyorum ama napcan cocik icin

Günaydınlar
Gecen hafta alamadıgım misafirlerime e bu hafta gelin artık kızzımmm diye ayar cektim:)
Cmrtsi aksm geliyorlar inss
Koci dün taze yaprak almıs pazardan.
Yaprak sararmısım.
Oglum dedim 10 senedir sen hic beni taze yapraktan yaprak sararken gördün mü?
Ben salamurayı 10 senede 2 kere sarmısım yanı fglklgffg
Bisey yok onda bas sıcak suya dedi.
Kocamın bana sarma tarifi vermesi?
Ev kadınlıgımı görüyorsunuz anlatmaya gerek yok.
Yine de millete rezil olmayalım diye bugun biraz denicem sarıp.
Börek dedim sende.
Kıymalı börek yapcak o
Kardesime kısırı kitledim
Baby sen de cay demlersin herhlde derseniz
Islak kek yapacagum
(Ay cok is yaptın demek serbest)
Sonra kadayıflı muhallebi
5 cesit etti yeter herhalde
Kaymaklı gibi gelenlere kısır +meyve salatası yapıp yollarmısım gklgkllkglk
Tülleri değistirdim dün
Bizim damat perdeci oldugundan 3-5 cesit kombinli perde var evde
Mor fonları kaldırdım acık renk yaptm
Düz tülleri cıkardm güpür misafir tülü taktım dün:)

Dünden biraz gerginim.
Bizim sektörde değer kaybı isi var.
Müsterilerin araclarında değer kaybı alabileceği durum varsa,calısılan hukuk bürolarıyla paslasıyosun.
Komisyonu patron alıyor tabi
Dün bi ofisle anlasmıslar.
İyi güzel.
Daha ömcekilerde müsteri gelirse ben hukuk bürosunun kartını veriyordm müsteriyle görüsüyorlar.
Dün gelenlerle konusulmus.İste biz arastıralım,portföyümüzü arayaluım ,bu ise yönelelim birazda falan.
Hic oralı olmadım.
Bana kaccak o is biliyrm
Sabah pat not masamda.
Değer kaybı icin tarama yapalım diye.
Ben yapamam kardesim dicem.
Benim ona vakit ayırmam öglene kadar isimi bırakmam demek.
Dicekki günde 1 dosya bos zmanlarınızda.
AMa yapamam.
Gecen hafta cocugunun dogum günüydü.3 gün ise ise gelmedi kadın.
Delirdim ya herkes beni arıyo ögleden sonra is yürüttüm hep.
Caktım lafımı pazartesi
Bayagı büyük yaptınız herhlde dedim dogum gününü
Yoo yemekti dedi ailelere sadece.
Evet gördüm igda.
kÖftecide yemek yemisler.
3 balon 1 pasta icin masa okadardı 3 gün ise gelmedi.
Bide kalkmıs değer kaybı kitliyor.
Yapmıcam yani arayamam ben.

Bi de koccine tahinli sufle kitlemen lazım kaymakli gibi.
Misafir agirlamakda beybi gibi olun

Selammm
Geleneksel park gezimizide yaptık geldik elhamdulillah
Kiz hemen uyudu eve gelir gelmez
Türlü attım ocağa yanına eriste yapicam.
Bi süpür sil kalıyor o da kız uyanınca.
Yine benim dinlenme saatlerim yanisi
Kahvemi alıp köşeme çekilirim
Tesbihlerimi cekicem.

sizde aynısını bakıyorsunuz ya hatta tekrar zam gelecekmiş noldu böyle ya
Lellim artık bakamıyoruz, ikinci eline bile bakamayız artık bizde birikmiş çok yok ben kendi birikimimi asla eşime söylemem krediler de çok yüksek bize nasip değilmiş diyorum. Ama sizin için çok sevindim suv arabalar gerçekten çok rahat güzel günlerde kullanın bir de kiremit rengi varya bitiyorum ona.

Bu gün enerjim güzel arkadaşım geldi onunla çay-kahve keyfi yaptık, nasıl iyi geliyor bana, ben böyle besleniyorum. Dostluğumuz baki o da mutluluğu zor bulanlardan, ben ve kırık döküklerimizi birbirimize anlatarak tamir ediyoruz. Kimseyi çekiştirmeden kendi kendimizi anlatıyoruz çocuklarımızla ilgili, günlük yaşantımızı anlatıp birbirimize terapi yapıyoruz. Terapiye uygun olsun diye tütsü ve mum yaktım daha çok sigara dumanını alsın diye ama bize iyi geliyor, akşama yemek derdim yok dünden az kalanlar ve börekten de var sadece yarın tatil olduğu için avakodayı sarmısaklı limonlu meze yaparım bu akşam hafta içi benimkiler sarmısak tüketmiyorlar kokusu rahatsız etmesin başkalarını diye.

Sagolasin bakalım haftaya teslim bizim
Tavan siyah kendi metalik beyaz seçtim ben
Kırmızısı vardi başka seçenek olarak daha önce kullandık kırmızı böyle olsun dedik.
Hayırlısı olsun inşallah.
Daha güzelleri nasip olsun

Lcw gömleklerimin 3ü iade sevmedim kombinleyemedim.
1ini sevdim bi de kıza kulotlu çoraplar almıştım onlarda güzel lazım oluyor evdekiler küçük geliyor artık.
Bulunca uygun 2 tane daha alıp aticam 3-4 aliyorum sonbahar/kış lazım olur.

Yemek tamam
Ev supuruldu silindi
Klozet lavabolari domestosladim
Aynaları silip toz alicam.

Sabah kürümü içtim akşamda yapmam lazım.
Uykum var sabaha karşı çok uyandım Bi baktım 4.30, baktım 5, baktım 5.30 daha da uyuyamadım şimdi Bi uyku çöktü

Ayy aklıma köydeki eski ev geldi.
Tam pencerenin önünde yatak vardi karşısı orman sakın sessiz kuş sesleri ne uyunur be orda.
Çok severdim o yatağı kimseye kaptirmazdim
Gözümü açtığım an ormanı görürdüm çok özledim.

iyi günleeer,
Kalktık oyun oynayalım deyip durdu.Dün yarım kalan oyunumuzmuş.neyse oynadık. Çay demleyeceğim fırsat yok. Anneee gel. Dedim acıktık. Acıkmadım dedi dedi. En son anne kendimi iyi hissetmiyorum midem bulanıyor banyoya gidelim dedi. Tabi açlıktan yani çünkü akşam abur cubur faslımız yoktu. Hızlıca hazırladım kahvaltı. Ceviz verdim açlığını bastırsın diye.
Kahvaltı sonrası toparla çamaşır at, klasik ev işleri. Akşama misafirim var. Pasta yaptık birlikte, kurabiye de yaptık. Açma için hamur mayaladım. Bulaşık mk çalıştırdım. Çamaşırı kurutmaya attım. Az sonra katlarım.
Üst komşum gelecek akşama, Ela ses kaydı bırakıyor whatshaptan :) iyiki geleceksiniz ben misafiri çok severim, teşekkür ederim geldiğiniz için
Eşim aramış ne yapacaksın akşama falan, açma niye yapıyon ne gerek var diyor.
Ela da annem istediğini yapar sen niye karışıyorsun, keyfi nasıl isterse onu yapar annem ister poğaça ister açma yapar diyor Herşeye söyleyecek bir şey buluyorsun diyor Anne kız dayanışması

Cennet gibi derler ya, gözümü açıp orman görsem benden iyisi yoktur. Ruhumu açar.
Yeşill doğaa tam bana göre.

Yalnız değilsin baby,
Benim evde de ancak anneme gittiğimde annemle sardığımız sarma oluyor. Yaprak koymuştu annem bozulmuş üşengeçliğinde böylesi
Ev hanımı oldum da işte bişiler yapıyorum. Çalışırken eve un bile ayda yılda bir girerdi.

Gerçekten insana en iyi arkadaş oluyor, ben kızımla başbaşa biryerlere gitmeyi daha çok seviyorum.
Ama araba kullanmadığım için malesef sınırlı yerler. Sen de araba kullansan sık sık koruya giderdin. Ohhh gel keyfim gel Alyoşumla.

İyigeceler bacımlar
Ay dün son alısverisleri yaptm
Bitmiyordu Eksik
Kıza yarım kollu mayo 120 tl lcw
Gratis 110 tl,beo günes kremi 87 tl cocuk icin olanlar.influcerlar 75 tllik kremi öve ööve 144 e cıkardılar
87 e düsmüs gratiste aldım
Watsonsdan ped,el kremi 25 tl
Migros 50 tl;ezine peynir 250 gr 15 tl kasa önü dondurucuda,cekirdek,adacayı,dondurulmus sogan,avokado.
Evin ordan 3 tane cantık aldım 35 tl
Eve girdim hemen cantık atıstırdm
Sarmaya girdim kız gelmeden yarısını sardım,kız gelince git gel yapıp tamamladım sükür
Yemege bile yetisti pisirdim
Patates oturtma vardı dünden sarma falan yedik
Kızın okul tatil,kvdeme gitcek sabah.
Koci alacak ordan
Daha kendime mayo bulamadım
Günes kremim yok
Pazartesi yola cıkcaz
Cmrtsi misafir var 3 carsambayı topladım yine

Günaydın kızlar
Dün yol yorgunluğu kızın mızmızlığı derken valizi bile açmadım
Sabaha karşı gök gürültüsü yağmurla uyandım uyku tutmadı şuan gözlerim yanıyo ama kız uyanır birazdan uyuyamam
Kendimize gelmemiz birkaç gün alacak galiba
Allah'tan eşim evi temizlemiş süpürge açsam yeter bugün bol bol çamaşır yıkancak ama şansıma hava da kapalı

Günaydın
Babası giderken uyandı. Babama bakacağım dedi. Paraları da kaptık babadan. Erken uyanmada karlı olduk
Tekrar uyuyacağım dedi yattı.Uyudu.
Akşam misafir geldi.kıpır kıpır. Kıyafet yok onu giyeceğim yok o çorabı giysem yok o tokayı taksam fasıllarımız. Saçına da yanlardan iki tane toplayacakmışım :) neyse yaptım.
Misafir geldi, gittiler, eşim mutfağı toparladı ben kızı uyuttum. Saat 23:00 gibi gittiler. Onların çocuk okula gidiyor uykusu geldi mecbur kalktılar.
Dün mutfak masamız gelecekti, hala ses yok. Gelemediki sandalye bakalım. Ablam sandalye yaptırıyor modelini çok beğendim sana da yaptırayım dedi sağolsun. Masraf etme zaten sıfırdan ev eşya para harcıyorsun dedim.fiyatını sordum söylemedi.olsun size birşey yapamadım o da benden olsun dedi. Allah daha çok versin inşallah.

Günaydınlar
19 Mayıs Genclik ve spor bayramımız kutlu olsunn
Hava birden sogudu ya
İns acar yine
Bugun market yapmam lazım.
Yufka falan alınacak,kadayıf bulmam lazım.
Su hafta bi biteydi haftaya yatcam durcam dedim bana dokunmayın gfggfkgk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…