Küçük Düşün Büyük Olsun!

Biz de ara ara bakıyoruz ev fiyatlarına en ucuzu 700 binden başlıyor tek maaşla mümkün değil ben ilerde işe girsem de amca arabayı filan yükseltiriz kredi çekip ev kredisi ödemeye yetmez ikimizin maaşı ne yazıkki. Bakalım gün doğmadan neler doğar bazen eşimle konuşuyoruz kayınpederin arsası var şuan çok rahat 5 ev verirler karşılığında kendi emeklisi yok hem çocukları rahat eder hem kendi her ay düzenli kira alır hadi çocuklara vermese bile her ay 4 5 evden kira alır ama kabul etmiyor nedense bi de arsa boşta kalıyor ekmez biçmez hayvan bakmaz ama kendi emekli olmak için her ay para yatırıyor bi de düzenli çalışmaz zaten emekli olsa en az 3 sene bu yatırdığı paraları anca geri almış olcak diyo eşim bilmiyorum hiç mi canının kıymeti yok

Selamlar

Ev konusu benimde moralimi bozuyor umudum yok olup gidiyor benim oturduğum semtte 1+1 eski yapılı evlere bile 1 milyon diyorlar kiralar deseniz 5 binden aşağı yok böyle ne olacak bilmem benim şimdiki oturduğum evle aynı katta ,aynı metrekare eve 1,5 milyon yazmis 30 senelik binalar yani o parayı kim bulup ev alacak bilmiyorum

marketler ,mağazalar,pazarlar deseniz öyle markete her gittiğimde ağzım açık kalıyor şaşkınlıktan kıytırık hormonlu tavuk bile kilosu 40 lira

su anda tek umudum memleketteki evi tamamlayıp İstanbul'dan kaçmak yaşanılacak gibi değil gerçekten bizde araba falan yok ,kira yok yinede zor yetisiyoruz hos maasimizda asgari ücretten biraz fazla her şeyden kısiyorum,israf etmemeye çalışıyorum yine de

birikim olarakta sadece yaptığım iğne oyalarinin parası var onuda kendim için kullanacağım yazın memlekete gidip gelince iğneli epilasyona gitmek istiyorum yüzüm için sadece bakalım hayırlısı olsun

Malesef sürekli elektrik yüklüyoruz vücuda öyle yerlerde..
Her yer ışıl ışıl, elektrik her alanda.
Kızın ayakları çıplak bastirmamistim aklıma gelmedi birdahakine bastircam biraz çimlere.

Ben arkadaşın verdiklerini giydirdim baya evde falan giydirmeye almadım neredeyse.
Dışarı giymelik aldım
Sagolsunlar iyi oluyor

Ahhh bu yas almış insanlar niye dusunmezler
Benim anneannemlerde zamaninda 8 daire karşılığında vermediler şimdi annemler cekiyor çilesini..
4 daire ancak alırlar artık
Yok vermeyiz diye diretmislerdi
Annelerde öyle dediler siz alın kirasını dediler yok
Rahat ederlerdi rahmetliler

Allah herkesin yardimcisi olsun
Saglik sıhhat versin önce
Malesef öyle eşim bu ev 2 milyon şuan diyor ben şaşırıyorum nasıl olabiliyor noluyo
Nasıl bukadar arttı
Milyonlar konuşuluyor gercekden milyon borç ödemek nasıl akıllıca gelebilir aklim almiyor

Olur inşallah beybim.
Kötü düşünme
Ben hep yok daha olmaz dediğim zamanlarda oldu istediklerim.
İnşallah olur.

Amin amin inşallah gerçekten öyle çok şaşkınım sadece 1 sene önce 300 bin diyorlardi ve garip olan milyonları konuşmak, zamlar falan normallestirildi kimse sasirmiyor, tepki vermiyor hoş versekte pek bişi değişmiyor el mahkum bu hayata ayak uydurmaya çalışıyoruz yapacak bişi yok

Selam kızlar eltimdeydik kaldık bı gece çocuklarla oynadı kuzum dün akşam döndük ev topla ancak bugün toparladım makine aşmıştım topladım ütü var bir sürü oğlusun gösteri kıyafetleri geldi utukencek yıkandı bir papyonu ve askısı kaldı onu bekliyorum birde ayakkabı bulamadım düzgün görüp almak istiyorum onuda kabak almostim pazardan kıymalı kabak dolması makarna kabağın iciylede kalan icle yemek gibi yaptım bir tabak yeter birde salata yoğurt var

Nörüyonuz
Kalburabastı esti aklıma (kendime oynuyorum resmen )
Akşam erbaslarda yerler cayla
Kız ket ket (kek) diye yedi 1 tane
Mantı yedi deminde muz yedirdim 1 tane
Ona oyunla falan yediriyorum içim rahat ediyor.
Oğlan malum zaten boğazı durmuyo
Hamurisi yapmim diyorum ama aranıyorlar aksam cayin yanına
1 çeşit yapicam artık az bisi.
Yarım çay bardgı malzemeyle yaptım tatliyida.
Elmali kurabiye yaparım bitince tatlı

Balkonun ve Fransızın korkuluguna kuş pislemiş o da beni bulur zaten
Akşam silim bari gözüme batıyor

Kolay gele kuzu ben hala cam silcem yağmur yaggdi bide artık pazartesi diyorum silerim gecen bir kurabiye yaptım oda güzel oldu belki yarın yaparım bende onu

İyi geceleerr
Napıyonuzz kızlarrr,
Bugün sabah uyandım arkadaş aramış. Yataktan kalkmadan dönüş yaptım. Kahvaltıya gelseneniz dedi. Kalktık gittik.
Giderken marketten ekmek simit domates çocuklara süt burger 32 tl. bıraktım.,
Kahvaltı yaptık. Oturduk kahve vs. Çocuklar oyun oynadı. Okula görürecekti arkadaş oğlunu. Vazgeçti.
Eşim aradı masayı getirecekler dedi. Akşamüstü getirsinler diye aradım. Saat 18;00 sonrası siteye almazlar falan dediler.kamyon yük aracı giriş çıkışları belli saate kadar tabi o aklıma gelmemişti.10-15 dk getiririz dediler. Kızı bıraktım arkadaşa Geçtim eve çünkü çocukları parka çıkartmaya niyetlenmiştik. Masam geldi şükür sorunsuz.
Gittim tekrar çıkarttık parka eve geçtim. 16:45 getirden tavuk aldım. 70 tl. Kız kızarmış tavuk istemişti dün. Evde yapayım dedim. Onur marketten de maydonoz dereotu yoğurt aldım 38 tl. Paranın ne değeri varki
Kabak mücver yaptım tavuğu sosladım koydum fırına. Ev sabah kalktığım gibi tabi. Toparladım. Eşim geldi yemek yedik. Kızı dışarı çıkarttı. Parka götürmüş gelirken de kavun almış. Dünkü davranışını affettiriyor. Ve kesin vicdan yaptı. Bayağı dışarıdaydılar ben de mutfağı toparladım çamaşır katladım. Kız geldi, kitap okudum saat 22:00 uyudu.

Bugün ütüm geldi, baktım ikinci el 1000 tl ye satıyorlar, yaptırıp satsamıydım sıfır fiyatı 2000 i geçik. Benim ev ikinci el evi gibi.
Ama satıp ilgilenen yok.
Ayakkabıları da eleyeceğim. Eşim bugün ayakkabı getirmiş.Geçen bir bayanın nereden aldığımı sorduğu ayakkabının farklı rengini getirmiş. Dolapta yer kalmıyor ayıklamam lazım.
Yeni ayakkabım :)

Eklentiler

• 973FBF87-D479-464A-B6C1-BF0C3D470F34.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 174
Bugün eşim gelmiş kredi kartı 6000 i geçik geldi diyor.sitenin aidat su ısınma vs dir dedim yok onları nakit ödüyorum dedi. 5000 i senin harcaman dedi. Bakmıyorum hiç dökümüne ben harcadığıma bakarım
Neyse şakası bir yana, eeee diyordun başkasının kıyafetini giydirme ne taşıdın yine kıyafeti buraya vs vs diyordun dedim al bak işte aldım böyle oluyormuş değilmi dedim. Şimdi de gelip kart şu kadar gelmiş diye bahsediyorsun bahsetme bence dedimkardeşim veriyor yeğenimin kıyafetleri. Diğer kardeşim de ayakkabı veriyor.laf ediyordu alıyorum diye.
Ağzını açıp birşey diyemedi. Böyle laf geçirme huyumu çok seviyorum. Hakediyor da. Daha da aldığım iki parça birşey.
Ben eskileri evde giydiriyorum.zaten yemekti boyaydı illa lekeleniyor. Valla ilaç gibi geliyır verilen kıyafetler.
Kardeşim ayırmış yine ama 5-6 yaştı.4-5 yaşı yeni giymeye başladı.birdaha gittiğimde getiririm yine.
Eşimde işte parası olanlarla boy ölçüşüyor.
Tabi 4 yıldır kıyafete para vermedi. Haberi yok kıyafet parasından

Biz de ev borcu bitince arabayı yükseltiriz diyorduk, hayal oldu.biz ölünce kızımıza kalacak olan bir ev bir arabamız.daha da yapacak gücümüz yok.
Bu ara ölmekle ilgili çok soru soruyor. Nasıl cevap vereceğim bilemiyorum. Biz yaşlanıncamı öleceğiz, birlikte ölelim, ölünce yeniden yaşayacakmıyız. Allah bizi öldürürmü. Yanlış anlatmak da istemiyorum.

Boşver canım tatil de ihtiyaç. Değer bence verilen paraya. Hem Alyoşa da iyi gelir. Onlar mutlu olsun diye uğraşıyoruz hep.
Sen de çalışıyorsun dinlenmek için tatili hakediyorsun.düşünme tadını çıkarmaya bak

Geçmiş olsun canım. Deterjan lazım olur.koku da miss.kullan gitsin.bak evinde koku kullanamayanlarda var. Mesela ben.
Çok isterdim misss gibi koksun evim.
Kız alerjik ben alerjik parfüm bile eskisi gibi kullanamıyorum. Hele o kokulu duş jelleri bol kokulu yıkanmış çamaşırlar. Ahh ahh. Kullan gitsin benim yerime de. İyiki almışsın

Dün kettle bakmak için AVM ye gittik benim kız kaşla göz arasında su içerken seviyor püskürtmesini önünü ıslatmış yanımda yedek kıyafet de yok hemen gitcez gelcez diye almamıştım girdik mağazaya tişört alalım değiştirelim dedik. El kadar tişört 50 lira ya gerçekten elim kadar 1 yaş kıyafeti düşünün. Günde en az 3 kere değişiyor önlük bile taksam sürekli almayla baş edilmez çocuk kıyafeti gerçekten

Günaydın kızlar
Benim cimcime sabah 6.30 da ağlaya ağlaya uyandı rüya mı gördü bilmiyorum.
Çookkk uykum var
Bugün evlilik yıldönümümüz eşim 8 4 çalışıyor işten eve gelcek yemek yiyip ek işe gitcek gece gelir büyük ihtimalle.
Neyse ki yarın için izin almış yarın sabah nasip olursa kahvaltıya gidelim diyoruz bizim burda köyün birinde köylü pazarı kuruluyor pazar günleri gözleme Ocak kızartması yaprak sarma el açması börek aşure keşkek ne ararsanız var. Bir kafeye filan gitseniz kahvaltıya en az 250 TL şuan böyle hem daha lezzetli hem daha uygun olur diye düşündük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…