Güle güle kullan canım masayı ve ayakkabılarını çok güzellerYeni masam da böyle ahşap
Malesef mecbur alınıyor pahalı eksport magazalar var lcw koton vs oluyor daha uygun ihraç fazlası alıyorum ben bazen yada indirim ve lcw uygulamada indirim oluyor alıyorumDün kettle bakmak için AVM ye gittik benim kız kaşla göz arasında su içerken seviyor püskürtmesini önünü ıslatmış yanımda yedek kıyafet de yok hemen gitcez gelcez diye almamıştım girdik mağazaya tişört alalım değiştirelim dedik. El kadar tişört 50 lira ya gerçekten elim kadar 1 yaş kıyafeti düşünün. Günde en az 3 kere değişiyor önlük bile taksam sürekli almayla baş edilmez çocuk kıyafeti gerçekten
Ah ahh aynı zamanda okumusuz biz bizde lisede corcik ve Harley botlar vardı cat botlar bideAyy bütün liseyi siyah corcikle gecirmistimBayıldım cok güzel güle güle kullan
Liseye giderken ben UGG botlar yeni moda olmuştu hiç de beğenemedim nedense o zamanlar bu kış inat gibi o tarz bot aradım ama bulamadım ben modayı hep çok geç takip ediyorum nedenseGüle güle kullan canım masayı ve ayakkabılarını çok güzeller
Malesef mecbur alınıyor pahalı eksport magazalar var lcw koton vs oluyor daha uygun ihraç fazlası alıyorum ben bazen yada indirim ve lcw uygulamada indirim oluyor alıyorum
Ah ahh aynı zamanda okumusuz biz bizde lisede corcik ve Harley botlar vardı cat botlar bide
Baya yoğun geçmiş bugün maşallahSelam kızlar bugün ev topla oglusu yıka birde ayakkabı işini hallettik şükür gösteri icin herşeyi hazır evi toplayıp çıktık floya 180 bir ayakkabı oglusa h icide ona sandalet alacağım iki senedir giyiyordu küçülmüş yenisini alcas ordan fileye gittik kokoreç şiş et bir porsiyonluk limon domates birazda salatalık pide ekmek oglusa biseler kurabiye fln 132 tuttu 32 aldığım en son kokoreç olmuş 50 TLbir paket aldım ikimiz yedik oglus et istedi onada onu yaptım sonuç olarak kokorec yedi eti esim yedi mutfağı sil temizle caybiciyorum şimdi
Çalışırken ben de öyleydim canım, beynim yoruluyordu en çok da yol yoruyordu beni.Ya ben evden ise isten eve yoruluyorm gflgflfgl
Siz ne yasıyonuz ya
Çok sağol canım bakarım., Biraz benzer anlatmışım ama yaşlanınca öleceğiz kısmı yanlış olmuş sanırım.onu söylerken de doğrumu diye aklımdan geçirmiştim.Bir de bu var. Bu sayfada biraz daha üstte ölümü anlatmak 2diye bir açıklama daha var. Bu iki psikologdan ben çok yararlanıyorum da.
Geçen Ela köfteci yusufu istedi. Oraya gittik.200 ödedik düşün. Ciğerci bahattini bilirsin belki, oraya en son gittiğimizde 250 ödemiştik.şimdi gitsek kesin 500 öderiz.1 lahmacun 20 tl olmuş
Artık dışarıda yemek lüksün de lüksü oldu bizlere.
2 çocuklu çekirdek ailenin hava güzel dışarı çıkalım bir hava alığ gelirim demesi 500 den başlıyor. Evden çıkmayın anacım
Erkekler araba konusunda hep aynıBenim mezo vardi bugün karşı yakaya geçtik.
Annem zaten kızı bırakırım diye ödü kopuyor aldim götürdüm cocuumu
Babasıyla oynamislar parkda.
Semt de hep kontes teyzeler semti
Eşim her gittiğimizde parkda Bi kontes teyzeyle tanisiyo.
Bugünde kıza salatalık vermiş teyze torunuyla gelen anneanneler işte
Saklambaç oynadık Bi amca beni gambazladi diyo
Alyosa göstermiş babasının yerini
Ama evler hep böyle 2 katlı bahce içinde villa tarzı oranın hep umarım öyle kalır.
Elit yer
Bi daha ağustosa cagirdi.
Botox sordum asistana 3 bölge 2.300tela dedi.
Bakim düşünüyorum doktora gerek var mı diye sormadim.
Yapalım derse yaptircam.
Sevgili kocacigim beni arabaya kefil yapmış
Kimin haberi yok acaba?
Üzerime 1 dikili ağacım yok pardonda dedim
Demek hapse fln atarlar kurtulurum dediyse demek
Gider yatarım ulen ekmek elden su gölden.
Temizlik yok yemek yapma derdi yok
Adam nasıl heyecanlı dersin ömründe ilk defa araba aliyo
Te allam yarabbim
Yolda bana gosteriyo bak haftaya bunla gezcez diyo hiç de merakım yok suremedigimden mi bilmem ilgimi çekmiyor.
Pilav yaptım.
Kiyma çıkardım kofte yapicam.
Akşam Bi koru yapsak mı dedik ama kız uyuyo şuan belki kahvaltıya gideriz sabah
Kahvalti daha mantıklı sabah oynar orda yorulur öğlen gelince uyur.
Bugünlük addii hakkını kullandı
Bizden önce kapıda bekliyo addi diye.
Geçen Ela köfteci yusufu istedi. Oraya gittik.200 ödedik düşün. Ciğerci bahattini bilirsin belki, oraya en son gittiğimizde 250 ödemiştik.şimdi gitsek kesin 500 öderiz.
Ne olacak bu gidişat bilmiyorum
Aynısı başımıza geldik okuya üfleye zor kendine getirdik kızı hala daha yatağının altında makas var etkisi var yok bilmiyorum herşeyi denedim evi baştan aşağı sirkeli suyla sildim üzerlik otu yaktım neler neler...TÜnaydınlar
Dün misafir vardı pertimiz cıktı
Gelen ark.arasında kocinin arkadasının hanımı var,kız gözüyle kötürüm bırakıyo yeminle
Öyle bi huyu varNazarı degiyo cok
Kız diyorm masallah de deme huyu da yok
Alya tabi 2 insan görsün alıyo eline sazı,sowa döküyo isi
Bütün gece cıglık kıyamet uyandı
Uyudu uyandı uyudu uyandı
Gözü kapalı aglıyo sadece sabaha kadr okuduk ,masaj yaptk
Arkadas Alya sen aynı,baba sakin sen aktifsin dedi durdu.
Sabah kalktım iki büklümüm
Belim takılmıs
Asla dogrulmıyorm
Kahvaltıdan sonra nöbetci ecz.buldu koci kas gevsetici alıyorm bakalım
Valizler kapancak ev dandini ama ben dogrulamıyorm
Geçen hafta biz yaşam vadisine gidecektik, karafırını biliyorsundur, oradan simit poğaça börek alalım dedik. Ani karardı. Çay bile yapmamıştık. Karafırına sordum kahvaltıyı 220 demişti. Serpme kahvaltının en ucuzlarından bu rakam :)Hafta sonu sınavlarım vardı, bugün çocuklarım ben sınavdan gelirken yeni uyanmışlardı, hava da çok güzel diye hadi kahvaltıya gidelim çocuklar da hava alır dedim. Sonuç 290 tl ödemiş eşim.
Ordan kv ye gittik az uyumuşum koltukta, sınavlara çalıştım biraz bu hafta dün de geç yatınca koltukta sızmışım resmen, sonra eşim de uyumuş
Kv ilgilenmiş cocuklarla. Şimdi eve geldik yarın okul var. Çocukların banyoları, kıyafetleri hazırlanacak. Akşama da birşeyler atıştırırız, kv de yemek yiyip geldik
Gecmiş olsun babyTÜnaydınlar
Gelen ark.arasında kocinin arkadasının hanımı var,kız gözüyle kötürüm bırakıyo yeminle
Belim takılmıs
Asla dogrulmıyorm
Malesef nazardan kuzu.TÜnaydınlar
Belim takılmıs
Asla dogrulmıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?