Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ağzına sağlık enerji sömürücü aynen ,
O evde olunca benim o gün dengem şaşıyor sinirlenmekten elim kolum tutmuyor
Ne desem bir bahane ne desem
Uyuşuk koltukta yatmakdan baska bisey yapmak istemez surekli bahane bulur bende soylenirim herr hafta kavga
Dun aksam dedim ki bende gezmez istiyorum alışveriş yapmak istiyorum yaz geldi her hafta biyere gitmek zorundamiyiz diyor
Sanki her hafta biyere goturuyormus gibi konuşma dedim herkes geziyor tozuyor ben niye gitmeyecekmisim dedim ben niye alamıyorum iddia oynarken annene bilezik verirken banami sordun ben niue sıkıntısını çekiyorum dedim ödeme her ay birini dedim 3 senedir sıkıntı çekiyorum ben burda hâlâ beni haksız görüyorsunuz kıymetimi bilen varmi daha cekemem dedim kimbilur daha neler yaparsın sen dedim
Allah yardımcın olsun.
Uyusuk adamla cıdden zor.
Benım en tahammul edemediğimn sey.
Bu ara kendıme kızıyorm
Hasta adam relax ol dıye ama .
Gercekten o evın dagıınıklıgı,o ordan oraaya yatması benı delirtiyor.
Dun arkadaslarıyla kahve ıcmeye cıktı 2 saat olmadı geldı.
Ay ne geldın hemen diyorm gflkfgklgf
Tam topladm heryerı pat geldı.

Allah yardımcın olsun.
Uyusuk adamla cıdden zor.
Benım en tahammul edemediğimn sey.
Bu ara kendıme kızıyorm
Hasta adam relax ol dıye ama .
Gercekten o evın dagıınıklıgı,o ordan oraaya yatması benı delirtiyor.
Dun arkadaslarıyla kahve ıcmeye cıktı 2 saat olmadı geldı.
Ay ne geldın hemen diyorm gflkfgklgf
Tam topladm heryerı pat geldı.
Sagol canim
3 senede 30 sene ruhum yaşlandı desem inan
Sadece uyuşukluk olsa hadi huyu der insan bunun derdi çok

Gram altın 1000 tl yi geçmiş kızlar
Bnm 70 gr bilezik 40 çeyrek borcum var :KK43:
1900 de dolar :KK43: nasil alacağım bilmiyorum
Benimde 60 gram vardı 440 keen ödedim gamını sonra bozdurduğumda 133 dü gramı annemden almjstım

Kimden aldın inanki keşke altın almasaydın borcu çok zor duruma düştüm
Çalışma imkanım varsa çalış yoksa krediden fazlaysa geliyo gün gevtikçe 1.5 yılda bu rahama ulaştı suan bileziğin gramı 935 olmus şimdi hiç ödeyemez dim uykularım kaçtı annnemdeen aldığım halde😩😩😩

Selam kızlar 🤗
Sabah kizartma istedi kuzum onu uyuturken uyuyakalmisim sabah mutfak dağınık duruyordu patates kizarttim biber domates yaptım tavada yedik ortalık topla fln oglusu bıraktım peşine merkeze çıktım export bir mağaza var oğlusun istediği oyun karakterli bir t-shirt zara nin etiket fiyatına inanamadim😬 koton bir t-shirt ve bir lcw şortunu aldım 145 TL odedim üzerine dener yıkarım oversize oyun karakterli olan az büyük çok büyükse değişecek oda Onur'a girdim salatalık kuru soğan kıvırcık 15 verdim iki halk ekmeği aldım tazeydi eve geldim türlü attım ocağa bulaşık topladım kahve içiyorum sonra pilav yapcam benim oğlan sade pilava taktı sehriyesiz istiyor turluyle yesin biraz

Günaydınnn🥳🥳
Sabah şerifleriniz hayrolsun.
Bugün erkenciyim, eşim giderken uyandım.
Dün sabah kahvaltı yapmadık çıktım, akşam 9 u geçiyordu eve girdik.
İlk aile hekimine uğradım, kulak arkası ağrısı için antibiyotik verdi.oradan kızımla yeşil alanda kahvaltı yaptık. Evde kahvaltılık hazırladım attım çantaya. Marketten meyve suyu piknik tabağı ve bardağı aldım. Arkadaşa uğrayacaktım arkadaşın oğluna etkinlik kitabı aldım 38 tl ödedim.
Açık havada kahvaltı yaptık, yağmur atıştırdı. Şöyle romantik anne kız ohhhh. Masaların üstü kapalıydı zaten. Sonra parka gittik.Oradan hastaneye astım ilacımı yazdırmaya gittim. Bu defa devlet hastanesine gittim. Sigorta hakkım dolmak üzere onu da acil durumlar için bırakıyorum.
Tam giderken yeniden bastımı yağmur☔
Anne İstediğim şemsiyeyi alsaydın Islanmazdık diyor :)
Çok mesafe yoktu zaten. Hastanede işim çabuk bitti. Arkadaşa geçtim oturduk çocuklar oynadı.,çay kahve. Avm ye gittik. Outlet avm var bende gitmeyi düşünmüştüm de gözüm kesmiyordu uzaktı. Arkadaşın eve yakınmış. Gittik 20-25 tl ye tişört aldım Elaya. Pazarda bile o fiyata yok. Lcw ve kotonu gezebildim. Arkadaşın oğlu durmak bilmiyordu full enerji onun peşinde koşmaktan arkadaş zaten gezemedi. Geç de olmuştu. Çocukları oyun alanında bir kaç şeye bindirip yemek yeyip çıktık.
Taksiye bindik döndük eve, dolmuşa binsem bir mesafe yürümem gerekiyordu gözüm kesmedi.yorulmuştum artık. Eşim de gece geç gelecekti, yeni işi için görüşmeye yemeğe gittiler.
Eve gelince duş aldık. Uyudu Ela.
Kendime bir kahve yaptım. Şapkasını ördüm bitirdim.
Bugün dışarı çıkmam büyük ihtimal. Toz alınacak, çamaşır, ütü var. Dün Elaya söylüyorum. Yarın dışarıya çıkmayız.işlerimi söyledim.
Anne ben tozu alırım sen ütü yaparsın biter işin 😅 büyüyünce de ben ütü yaparım sen toz alırsın diyor. İnşallah büyüyünce de böyle hevesli olursun..

Babam gibi ya aynı
Biz giderken hep diyoruz hadi diye yok napicaz orda ne işim var siz gidin diyo
Enerji somurucu tipler diyorum ben bunlara

Bizde oyun oynarken yiyor Bi
Oyuncakları kaydiriyoruz tek tek
Bi de dışarıdayken oyuna dalınca tıkıyorum ağzına falan.
Nolcak böyle bilmiyorum
İştahlı cocuk ne güzelmiş ya
Oğlana küçükken diyet yaptiriyordum neredeyse döt göbek almis basini gidiyordu
Yemek yemeden uyuyamazdı yer öyle uyurdu
Hep yaşından büyük giydiriridim
Hala boğazına düşkündür eski kilosu yok ama öğütür hiç affetmez.
Kızda aksine
Ahh o yeme sorunu. Hiç bitmiyor bizde de. Acıktım demez binde bir..
önceki akşam hadi onu da yiyelim hadi bunuda yiyelim. 4 yaşına geldi hala aynı. Çorba et mantı yoğurt koydum istediğini ye işte 😅 kalktım mutfak toplayayım diye, hiç bir kaşık alıp ağzına koymadı. Konuşmaktan yemeye fırsat yokki. Bıraktım işi oturdum. Masada nöbet tutuyorum yesin diye. En son söylendim. Gelip sarılmak istiyorum dedi. Ben de hep sarılırım. Bu defa sarılmayacağım dedim. Ağladı babasını arayıp şikayet ediyor😂
Gitti odasına küsmüş eller bağlanmış yatağında oturuyor. Hiç oralı olmadım.
Babasıyla mesajlaştık. Bana dedi sana kızıyormuş takliti yapacağım çaktırma. O esnada geldi eşim. Kızıyır bana. Ela da ordan anneme kızamazsın diye bastı çığlığI🤣🤣🤣
Hem babasına şikayet ediyor hem beni kayırmadan da duramıyor.
Ama yemeyen çocuk gerçekten zor. Çok kızardım yedirmeye çalışan annelere, başıma geldi

Kız 9 da uyandi
Pilav taze fasulye yedirdim zorla
Sabahtan malz. Çıkardım okadarda niyet ettim yapicam diye akşam ancak yaptım elmalı kurabiyeyi
Bu ara hamur işine aşırı eriniyorum
Bir de bende dayanamayıp yerim diye🙈
Yarım olcek malz. Yaptım yarın bitirirler erbaslar
Annem yagli çörek sayikliyordu yapmış olmamis
Aslında yememesi lazım tansiyonu cikiyo ama bi ara az bisi yapicam yesinde hevesi geçsin bari.

Bulaşık ve çamaşır hiç bitmiyo çok içimi sıkıyor bu durum
Arkamı donuyorum çamaşırlik dolmuş, tezgah dolmuş.
Sanki evde 10 kişi yasiyoruz

Arkadasim yazlığa geçecek ohh kafanı dinle valla diyorum kız ordada dinlenemiyorum ev işi bitiyormu diyor
Ayy Bi sus dedim yazlık hayalim iş yapmamak yan gelip yatmak devam hayale diyo😂
İş yapmamak yan gelip yatmakmı, sende o performansı hiç göremiyorum bacım🤣🤣🤣🤣 tam yan gelip yatmaya niyetlenirsin gözüne bir şey ilişir mümkün değil rahat edemez kalkar yaparsın😅

Selam kızlar
4. Makinem çalışıyor bugün çamaşırlık kırıldı geçen gün yıkayamadım sepet taşıyordu en son.
Eşim bugün balkona takılan çamaşırlıktan almış 130 liraya çok rahat bişeymiş ya heeh dedim tam ev hanımı gibi hissettim kendimi çamaşır sererken🤣 hayaller kurutma makinesi hayatlar çamaşır teli😃😃😃 gerçi benim banyoda kirli sepetine bile yer yok makineyi nereye kurcam😃
Bugün eşim kıza baktı sen git pazarda ev için kendime birşeyler alcam diyodun rahat rahat al gel dedi salak gibi çarşıya çıktım babalar günü hediyesi baksana hep kendime aldım valla🤦
Evde giymek için eksiklerim vardı şort askılı filan onlara baktım
2 şort aldım 35 TL
1 kolsuz badi aldım 20 TL
Köye giderken giymek için uzun pantolon eşofman tarzı bişey aldım 40 TL
Ev için terlik aldım 25 TL
Kıza mayo aldım 40 TL minicik yaaaa🥰
Bi de elbise aldım kıza penye 25 TL
Bizim burda düğünler yemekli olur gündüzden yemek verilir öyle düğüne giderken giysin ince ince dedim annem bize pek elbise giydirmezdi ben gördüm mü dayanamıyorum kıza alasım geliyo hep
Ben de elbise seviyorum. Ama bir yere gidiyorız. Elbiseyle yatıp yuvarlanıyor. Uzun kilot giydiriyorum.geçen teyzeye gittik elbise giydirmiştim. Koltukta ayaklar havada. Eteğin altına kısa taytta giydirmeyi sevmiyorum.bir de aaa öyle aaa böyle laflar.
Onun için değiştirdim taytı giydiriverdim ohh. Pantolon da giydiriyorum da tutacak popo yok iniyor. Sürekli toparlıyorum. Tayt rahatlık.

Yeni şapkamız👒

Eklentiler

• ACA41E63-AEA7-4DAE-A9A0-AB8C62DBB00F.webp
    ACA41E63-AEA7-4DAE-A9A0-AB8C62DBB00F.webp
    106,5 KB · Görüntüleme: 130
Günaydın kızlar
Kız sabah 5te kalktı 1 saat oyaladık en son mama içti uyudu
10 gibi kalktık midemi üşüttüm sanırım çok fenayım kahvaltı yaptık kız maşallah baya yedi normalde uyanınca ilk mama içer sabah içti diye direkt kahvaltıya oturttum
Kahvaltı masasını bile toplamadan uzandım hap içtim midem için işe yarar inşallah
Eniştem motor alcakmış eşim onunla gitti iyi değilsen kalayım dedi de git dedim valla kıza da çizgi film açtım bu günlük böyle olsun toparlanırsam oyun oynatırım
Son makine çamaşır kaldı onu da atarsam bugün üstümden yük kalkacak
Gerçekten ne anneler ne bebeler hasta olmasın babalar da hasta olmasın hiç nazları çekilmiyor 😃

Günaydın kızlar
Kız sabah 5te kalktı 1 saat oyaladık en son mama içti uyudu
10 gibi kalktık midemi üşüttüm sanırım çok fenayım kahvaltı yaptık kız maşallah baya yedi normalde uyanınca ilk mama içer sabah içti diye direkt kahvaltıya oturttum
Kahvaltı masasını bile toplamadan uzandım hap içtim midem için işe yarar inşallah
Eniştem motor alcakmış eşim onunla gitti iyi değilsen kalayım dedi de git dedim valla kıza da çizgi film açtım bu günlük böyle olsun toparlanırsam oyun oynatırım
Son makine çamaşır kaldı onu da atarsam bugün üstümden yük kalkacak
Gerçekten ne anneler ne bebeler hasta olmasın babalar da hasta olmasın hiç nazları çekilmiyor 😃
Gecmıs olsunnn

Gunaydınlarr
Hayırlı cumalar
Sabah kaosunun ortasına kızı bırakıp cıktım valla.
Cınnet yuklenıyordu yoksa.
7 de kalktık.8.15 e kadar oyun oynadık.1 avokoda yedırdım o arada.Dıs fırcaladık.Hadı gıyınelım dediğim an kendını yerlere atıp,ben top havuzuyla oynucam gıtmıcem okula dıye aglamaya basladı.
Sesımıze kocı kalktı noluyosunuz dıye
15 dk agladı abartısız.Durdum izledim ama kan beynıme sıcrıyor artık ya Sabır cekıyorm.
Gec kaldım Alya ben senı bekleyemem hadı dedım.
Kocı sen cık ben halletcem dedı .
ÖYle cıktım evden.
10 dk sonra gıyınıp cıkmıslar.
Arabadan arıyor anne ben geldım senı bulamadım dıyo.
Cıdden gıcıgı bana cocuun:(

Benimde 60 gram vardı 440 keen ödedim gamını sonra bozdurduğumda 133 dü gramı annemden almjstım

Kimden aldın inanki keşke altın almasaydın borcu çok zor duruma düştüm
Çalışma imkanım varsa çalış yoksa krediden fazlaysa geliyo gün gevtikçe 1.5 yılda bu rahama ulaştı suan bileziğin gramı 935 olmus şimdi hiç ödeyemez dim uykularım kaçtı annnemdeen aldığım halde😩😩😩
Teyzemden aldim
Alırken 750 tl ydi altin heray kiradan kalanla alayim dedim iki katını geçti:(

Back
X