Küçük Düşün Büyük Olsun!

Eşime sote yaptım yarin yer
kıza yayla çorbası yaptım alıp goturcem.
Evi süpürdüm.
Valla 1 kap suyla bulaşık akıtıp dizdim makineye su geldiği an ocağı siler tezgahı masayı temizlerim cikarim artık napim.
Kızda uyudu gidene kadar uyanır inşallah.
Orda da iş yapcam malum annem ellemez.

Babam akşam diyorki kızım sen safmısın annen orda temizlik yapmaz boş ev sana temizletcek diyo asdffgg
Anneme dedim babam böyle böyle diyo o beni kiskaniyo gidicem diye diyo
Valla ben bu sefer babami tutuyorum
Köyden biliyorum annem yer yatar bulaşık bende süpürge bende yemek bende
Beni katya niyetine
Valla yemeğe karismam dedim evi toplarım bulaşık yıkarım supururum yemegide yapsin Bi zahmet.
Okadar hamur işi yaptım goturuyorum
Cocumuun çorbasına yogurduna sütüne kadar hazirlamisim yani.
Kiyma almış gelmiş al bunları kofte yaparsın diyo izgaralik onu bile yapmadı ya la bari hazır al zalımm
Yapca 2 kap yemek bakım umutluyum
Sabah bize kuymak yaparsın diyo ama (Türkçe meali kahvalti sende)
Tmm dedim onuda yaparım
Banyoyuda toplimde su gelince Bi camasirsuyu yaparim

Su bile bana eziyet evde giycen kıyafete kadar hazırla götür getir.
Ben yazlik istiyorum artık ya Allahim o bölüme geçsek mübarek gün Amin yarabbim.

Canim benimde var sacimda egzama
Vichy nin dercos şampuanı var yeşil şişe bi dene istersen. Igda biri önermişti dua ediyorum şimdi,kaşıntı döküntü kalmadı pahalı biraz ama baya uzun süre gidiyor

Arada uğruyp sayemde o tatlıyı çok alır
Simit 6.5 olmus diyo arada başım karnım ağrıyo sabah kahvaltı yemeyince haliyleşişiuos hamur yiye yiye diye

Köfteyi yap şekil ver at buzluğa hazıra koy
Bir günde mangal yap
Kızartma yap bigün de
Melemen türü olur
Gez toz eğlen valla bende istyorum şu sıra
Valla bugün haber geldi eşimin ailesinden biri yakını durumu kötü heran herşey olabilir oraya gidilir

Hastayım karnımda fena nolcak bilmem
Biyere giderken sıkıntı aşırı oluyo benim ne yapcam bilmem

Geçmiş olsun kuzu uykusuz ise gitmekte zor beni uykusuzluk çok geriyor
Bende defacto ya uğradım sıfır kol t-shirt istiyordu bir tanede polo yaka aldım
Maşallah enerjine kuzu

İyi geceler herkese,
Uyku öncesi selamı
Uğramadan edemedim.
Bugün evdeydik. Sandalyelerim gelecekti onu bekledim., bekle bekle saat 16:00 yı geçti. Gidip hediye alamadım.,Sandalyeler geldi.
Kahvaltıda tost yaptım. Başka şeylerde yedi tabi yanına.
Sonra evi toparla çamaşır at süpürttüm evi.
Oturdum. Kız film izlerken plaj çantasını ördüm. Fena sardım buna
Bitince resim gönderirim.
Sonra Elayla oyun oynadık.puzzle yaptık.
Eşim yemeği ben yapacağım demişti. Fırında şiş yapacakmış. Tabikii paşaaam dedim
Elayla ben salata yaptık..Biraz ceviz kırdık.,
O salatalıkları doğradı ben diğerlerini yaptım. Kaç gündür benden balon ekmek istiyor şişen ekmek yarın da yapamam avm ye gideceğiz.
Eşim bugün avm ye gideceğimizi biliyordu, hediye alacağımızı bilmiyor.,ama duyunca 850 tl göndermiş hesabıma. :) bence tahmin etti. Çünkü geçen demiştim ya, kredi kartını kullanınca mesaj gidiyor nasıl alayım hediye diye
Yemek yedik..Ela yine yedi şişleri ohh afiyet olsun. Sonra da babasıyla karpuz kavun yediler.
Yürüyüş yapacaktım hiç istemedim.
Adet olacak gibiyim. Yılda bir defa 2 ay gecikiyor. İki yıldan önce tam düzenli günü şaşmazdı. Hadi bakalım. Zaten hiç sıcak basmıyor, aksine üşüyen insanım.,

Canim benimde var sacimda egzama
Vichy nin dercos şampuanı var yeşil şişe bi dene istersen. Igda biri önermişti dua ediyorum şimdi,kaşıntı döküntü kalmadı pahalı biraz ama baya uzun süre gidiyor
Onu bende gördüm acaba? Demistim reklam falan mı diye
Sağol cnm çocuk aylardır cekiyor
Alayım ozaman

Gunays
Uyuyamadım yaw yerimi aradim
Bi de anneannemsiz, dedemsiz ilk kalisim gelişim hep odadan onlar çıkacakmış gibi Rabbım mekanlarını cennet eylesin.

Aksam gel mangalı hazırladılar esimle kardeşim
Annem kızı oyaladı
Sofra kurdum bahçeye salata yaptım
Gir çık eve yoruldum
Peşine semaverde cay faslı eşim 1 de gitti
Bizim yatmamiz 3 oldu
Bulaşık mak. Yok burda elimde yıkadım hepsini
Babamın dedikleri oluyorduğ
Tüm bulaşık bana kilit
Kız çok eğleniyor ama abisi dayısı anneannesi herkes bir arada
Herkese sarıyor aksam uyutmadı dayisiyla abisini
Üzenlerine atlaya atlaya
Uyuyanın saçını gidip yoluyor
Hayat ona güzel.
Ev degisik geldi ya her odayı bi karıştırdı 4 tanede oda var mutfakda büyük burası eski bir rum eviymis degisik biraz
Akşam visneleri gördüm eşime dedim pazar çok geç gelme toplayalım
Ihlamurlar açmış mis gibi kokuyor ihlamurun altinda oturduk tüm aksam.

Kahvaltıyı hazırlarım bahceye
herkes yerini yadirgamis galiba oğlan 12den ònce uyanmaz normalde o da uyanık annem de öyle
Ama nasıl kuş sesleri var neguzelmis kuş seslerine uyanmak

Gece gece film izleye aglamaktan içim çıktı
İçimdekileri döktüm sanki
Netfilix sen yaşamaya bak o kadarr güzelki bir annenin durumunu anlatıyo
İzlemenizi tavsiye ederim
Ay bende kablo tvde Ozgu Namal ın cok eskı bı fılmı var Incır cekırdegı dıye ona denk geldım .Valla yalan olmasın 2013 de yada 2014 de ızlemıstım onu Antalyaya gıderken otobuste.Bıldıgım fılmı bıdaha ızleyıp agladım

Gunaydınlar
Sabah kızı anneme bıraktık koye.
Bız donduk.Kocı Izmıre yolcu dugune.Tabı dugun 16.00 de yetısırlerse.Saolsun gorumcem ıc uyvandırıır cıkamaz evden.
10 oluyodu aradı,hadı ne zman cıkıyorz dıye bıraz utum var kıyafetlerı utuleyım cıkarız dıyo gfgfjkgf
Aksmdan utule as yanı.Ben oyle yaptm aksmdan utuledım koydım gıyceklerını.
Annemde kalcaz bızde bu h.sonu.Ben babamla cıkcam.
Cok sukur bu hafta bıttı.Gıdıp evımı temızlemek ıstıyorm dedım.
2 gundr mıgrenım tuttu valla.İlaclarla duruyorm.
Ben anca senede 1 kez tam gun calısabılırmısım artık anladım:S

gecmis olsun beybi
senin tam gun calisma fobinle benim tam gun ev kalma fobim kapisir .bu hafta izinliydim soldan soldan geldiler henuz gitmediler de .ikizler cok zorluyor

gecmis olsun beybi
senin tam gun calisma fobinle benim tam gun ev kalma fobim kapisir .bu hafta izinliydim soldan soldan geldiler henuz gitmediler de .ikizler cok zorluyor
Gercekten bı fobım olustu hgşklklhglk
Eylul de okul dıyorum,kesın cozum dıyorum,gonder gitsinler diyorum ghşlkfgflk

Bizim yerimizede gez kuzu çok severim bende öyle kalabalık ve doğa ile iç içe yerleri

Selamm valla nasıl huzur telf. Bile elime pek almadım.
Teyzem geldi onunla oturduk bahcede
Sonra Bi arkadasim vardi burda bekarken falan gezerdik o geldiğimi duymuş o geldi ayy nasil sevindim yillar yıllar sonra gördüm nasil iyi geldi.
O gitti makarna nugget salata falan yaptık
Akşamda teyzem gitti evine.
Bizde annemle oturduk bahcede yeni girdik eve üşüdüm baya serin hava burası daha yeşil daha havadar valla miss.

Bugün dışarı çıkamadık yalan oldu.
Hem arkadaş geldi hem kiz 3 de bir uyudu 6da uyandı.
Yedir için saat 7 oldu havada çok esiyordu vazcaydik.
Yarin bakalım kısmet
Burda valla bahce yetiyor insanın çıkası bile gelmiyor bir yere.
En cok da kız seviniyor çok alıştı ev de büyük cocuum geniş geniş koşturuyor oda oda
Pöfs yarın dönüş iyiydi böyle yaw.
1 hafta kalsaydım bari

Onuda izleyim bazen tek kalıp izlemek İçimdekileri dışarı atıyorum böylece normal hatta çok sert biri olarak dururrhhm ama asla öyle değilim

Selam kızlar okuyorum yazamıyorum bir türlü gece bakarken uyuya kalmışım eltime geçtim dün sabah geldi aldinsaolsun kahvaltı ettik burda milyoncu var ordan biseler aldık ona akşam yiyip çıktık oradan eve geldim bugün düğünü var teyze kızımın kendime çıkıp kumaş bej rengi pantolon aldım export mağaza var 70 TL idi aynısı lcw fln 150 den aşağı değil taş rengi gibi bedende buldum bide tam bilek boyumesim diyor nereden buluyorsun uyguna birde ona hediye almıştım babalar günü için küçük oldu oğlum saolsun cumadan verdi hediyesini gittim onu defactodan değiştim iki makine yıkandı dün onları sabah topla kaldır kurumayan var kurusun bir kaç parça yarım saat ütü yaptım kalkıp bir duş alcam saçımı düzleştirici ile yaparım giyceklerimizi ayarladım bir süpürge cekilcek oda beyim uyumamış gece şimdi ses yapamıyorum gitmeden cekcem başka iş yok dün kayinvalidemde geldi oraya kavurma yapmış getirmişti ondan var yanına pilav yaparım ayranla yeter

Selamlar herkese,
Sabahın köründe havuza indik. Koçişe uyduk.tabi rüzgar var. Neyse arasıra güneş geliyor sıcak. Güneş gidince serin.arkadaş ve eşi geldi kahvaltı yaptık havuzda. Kızlar havuza girdi.
Dün kahvaltı sonrası avm ye gittik. Gezdik. Eşimim işyerinden arkadaşının kızına elbise aldım H&M den.130 tl Kız şemsiye istiyordu. Onu aldım. 100 tl. Bazıları 140 dı zam gelmiş.aynı şemsiye fiyatfarklı. Kasada söyledim ben düşük fiyatlıyı almıştım. Etiket basılmamış dedi. 100 tl den hesapladı. Zamı görünce kaptım hemen. Çünkü bir yıldır istiyor alacağım :)
Kıza pijama pantolonlardan aldım. 130 tl
Başka bir arkadaşa shower yapacağız ona da müslin battaniye aldım 2 tane hediye.
Kociye tergandan cüzdan aldım sonunda. Aşağısı kurtarmaz. Adam deri ve deri ayakkabı firmasında çalışınca suni deriye çok yanaşmıyor. 650 de ona verdim.İndirimli fiyatıydı.
Tekrar tekrar aradı ne zaman geliyorsunuz diye. ona göre yemek hazırlayacağım dedi. Kızı oyun yerinde birşeylere bindirdim.etkinlik vardı çocuklara ona soktım. Ayy bir rahat bırak dimi yani
Geldik eve kapıyı açınca sürpriz yaptık.
Bugün de illa sizde gelin aşağı. İn işte biz sonra geliriz. Yok.,illa kuyruk gibi peşinde gezeceğiz
Neyse döndük uyudular.
Ortalığı toparladım. Yoğurt mayaladım

Bizde anneme gidince erken uyanıyoruz. Havasındanmı bilemedim yeniden uyuyorum. Horoz sesleriyle uyanıyor Ela. Aaa horoz öttü diyor. Sonra uyku faslı devam.
Alyoşuma da iyi gelmiştir çok iyi eğlenmiştir kuzum

Benim annem yapar da. Çok beceri yok. Ben annemden daha güzel yaparım.
Bir de gidiyoruz gittiğimiz gün öyle özene bözene yemek yapmaz. Ama içli köfte yapar biz oradayken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…