Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar,
Hepsini okuyorum ama yazmaya gelince araya birşeyler giriyor kalıyor öyle.
Bol harcamalı günler devam ediyor. Zate biz harcamasak da para durduğu yerde eriyor.
Geçen hafta çok eski bir okul arkadaşıma gitmiştim. 2 3 senedir telde konuşuyoruz sürekli ama görüşememiştik. Aramız 2 saat mesafede.
Geçen hafta gittim ne iyi geldi eski bir arkadaşı görmek, bu hafta da bana gelicek. Yani yarın
Hazır gelmişken aynı sınıftaki samimi olduğumuz diğer arkadaşları da ayarladım. Yarın eski dostlar buluşması olacak kısaca
Erkenden kahvaltıya gelecekler. Dün temizlik yaptım, bugün tüm gün dışarıdayım. Eve geldik 13 bin adım atmışım

Kızım okula gitmiyor, pazartesi gitti sonra gitmek istemedi. Bugün de sınavı vardı diye göndermedim.
Sabah kahvaltıyı dışarıda sevdiği bir börekçiye gittik, sonra sınava gittik, çıkışta yakınındaki avm de hamburger yedik, eve gelirken kahvaltı için eksik bir iki şey için markete girdik derken harcayan harcayan geldim eve. Oğlanı aldım kreşten, biraz parkta oyalayıp eve geldik, yemek, banyo, oyun derken eşim geldi.
Çay çayı içip çocukları uyutmaya götürdü.
Bende Sabah kahvaltıya hazırlık yapmaya başlayayım, en azından masamı hazırlayayım.
Yıllar sonra İlk defa evimde ağırlayacağım, heyecanlıyım doğrusu

İyi geceler kızlar,
Herkes uyudu ben oturdum. Bir selam vereyim dedim.
Bugün de sabah saat 10:30 gibi gittik aile hekimine ilaç yazdırmaya. Gitmeden önce kahvaltılık çay termos tabak vs hazırlamıştım. Elaya söylemiştim bahçede kahvaltı yaparız diye. Dün havuzlar açıldı. Gitmek istedi gitmedik. Tüm gün evdeydim.
Bugün havuz diye uyandı.,
Hava kötüydü.
Aile hekiminden çıktım ilacımı aldım 27 tl
Oradan eve geldik. Aldık çantamızı bisikletimizi indik aşağı kahvaltı yaptık. Arkadaşı çağırdım. Kahvaltıdan sonra o geldi. Onlar çok erken uyanıyor.
Biraz orada oyalandı çocuklar. Bisiklet scooter derken parka geçtik. O arada hava düzeldi Ela havuz istedi. Eve geçtik saat 16:00 hazırlandık havuza çıktık Elayla ben.
Saat 18:00 gibi geldik eve. Yemek toparlama vs
Arkadaş diyor senin enerjine hayranım. Ben de dedim ne enerjisi ben de bittiğimi düşünüyordum tek çocuklu olduğum için yapabiliyorum galiba dedim. İki çocuk olsa mümkün değil yetişemezdim diye de dip not ekledim :)
Bu arada geçen eşimin ısrarına gebelik testi de yaptım negatif olunca nasıl sevindirik oldum. Doktora gitmeye gerek duymadım. 2 ay oldu adet olmuyorum. Bir ay daha geçsin bakarız belki giderim. Eskiden üzülürdüm o tek çizgiyi görünce şimdi ise seviniyorum. Hayat işte ne mucizelerle dolu. Bir zamanlar olsun diye dua ettiğin şeye sonra olmadığı için şükrediyorsun.Allahın mucizeleri.

Geçmiş olsun kuzuma. 10 çocuğun 8 inde alerji var. Bu dönemin en yoğun hastalığı. Malesef,
Bizde haftaya kontrole gideceğiz kan sonucunu yorumlayacak sanırım deri testide yapacak.

Biz pazartesi yedik lahmacun 20 tl ydi. Yediğimiz yerin oyun yeri vardı Ela oynadı. Onu da yanımıza kar saydık.
Elaya da tavuk şiş söyledik yedi hepsini. Lahmacun yemeyen kızım şişçi kesildi başımıza :) şişte ne varsa yiyor. Geçen ciğer bile yedi ilk defa. Yeterki şiş olsun.

Keramet et de değil, şişde desene

Sekretercim geçmiş olsun
Yedirenk haklı bende hep alerjik birilerini duyuyorum goruyorum bu ara
Zamanın hastaligi virüslerden mi kaldı hep mi vardı bilmiyorum

Selamm
Dün akşam üzeri eşimi aradım dedim avm yaparmiyiz iadeler var
Tmm dedi yemek yedi çıktık
2 saat takıldik onlar babalı kızlı parka takıldı onlar bende outleti gezdim.
İade ettim önce (iade ve değişimi ayri kata veriyorlar alipda diğer kata inemem hiç dedim)
Kıza 2li tshrt, 1 pant, 1 tane tulum aldım
Hesap yaparak aldim 160tl fln tutuyordu kasaya geldim 124tl dedi.
Extra indirime girmiş ayy sevindim valla
Keşke 2 parça daha bisi alsaydım ama pek de bulamadım içime sinen bisi.
Pant bulmakta zorlanıyorum bol geliyor
Baktim benimkiler hala parkda
Eşim diyo ki bizim kız melake bunların yanında
Bunlar ne laftan anliyo ne durmak biliyo kaydırağı tersten çıkıyorlar inmek bilmiyorlar yok yok ne bunlar böyle diyo
Bizim kız kibarcık
Sırasını bekler yavrımm öyle
1 kruvasan yedi öyle peşinde dolanırken zaten oturup yemek yicek vakitte yoktu avm kapancakti

Yarin anneannemin oraya gitmeyi düşünüyoruz bakalım
2 gün kalırız kizada değişiklik olsun toprakla oynasin istiyorum biraz.
Erik fln toplicam

Bugün yemek yapim evi temizlim dün saldım baya
Kızı çıkarırım yine biraz

Dün avm çıkarken kızın hırkasını düşürmusum arkamızdan biri koştu geldi getirdi sagolsun
Kafalar gidik
Kızla çıkınca çok dağılıyorum su diyor, bisi istiyor neyi nereye sokusturdum ne alıp ciktim unutuyorm.
Bazen arabayla donuyoruz yoldan geri unuttuğum aklıma geliyor
Planlı bir yere gideceksem 1 gün önceden hazırlıyorum artık

Piknikler vs içinde bardak, tabak, gazete kağıdı, örtü vs hepsinin hazir olduğu bir rafim var ordan direk aliyorum
Yok anacım başka türlü unutuyorum

ohh yarasınn

Arkasi açık ya gundelikde rahat yuruyebiliyormu? Onu da ayrıca merak ediyorum yabana terlikle falan rahat edememek gibi geliyor
Arkası var sandalet aslında Ama tam kapalı değil..Bızımkı butun tatıl 1 numara buyuk ıgorla gezdı:)Ondan aldm zaten bunları sap sap gezıyo buyuk sandaletlerle:S

Gunaydınlarr
Oleyrummm butun gece ayaktaydık dıye bılırım.
24.00 de bı uyandı aglarak 4e kadar:S
Derdı ne anlamyorm da uykusunda anne anne sayıklayıp aglıyr,kalktık su ıctık cıse gıtttık salla dıye aglıyor,sallıyorm 5 dk sonra böyle yatcam dıye aglıyor.Bı ara baba dıye agladı ,kaldırdım kocıyı yattı yanına.Babasına salla benı dıyo.
Dedım ben sallıyım ama artık 3,5 falan saat.Salladım karnını ovduk falan bayıldı.Oyle bıraktım yatak ucuna koydum onune sandalye.Dedım duz yatırırsam uyanır halım yok.Sabah kalktım 7 de gecmıs yastıgına yatmıs.
Ama tabı bugun de okula gıtmedı buhar verıyorz oksuruyor,bugun de 15.00 den sonra yanıma gelck.
Kapıcaz bu haftayı boyle
Valla dun kucujk patron gordu anneye yardıma mı geldın sen falan dedı dedım hasta bıraz babası ıse gıderken bıraktı.
O zaten karısmaz da derse bırı bısey napim yanı bırakcak kımse yok.
Annemden hayır yok bu konuda .
Bıde cocuga dıyo annen senı otobusle mı gelıp alıyo dıye.
Peri padısahının kızı değiil sonucta bınsın otobuse artık dedım.
DUnden berı dıyo otobusten kapmıstır dıe.
2 aydır gttık geldık haberı yok ,otobusle kac kere.
Sabah gozleme yaptm bıraktım salatalık falan yedrmıs kocı
Buhar verdım oksuruk surubu veerdım düzelicez be ins.

Geçmiş olsun kuzu geçer inşallah.
Hava da bir sıcak bir soğuk
Dün avm dikkatimi çekti maske takan daha çoktu ve burnunu silende vardi
Bu hastalık tüm kollariyla yayılıyor.

Kendime kitap siparişi verdim
Hizlidanda sipariş oluşturdum.
Dün eşim buzdolabını açmış diyor hiç bisi kalmamış
Peynir bitti, sucuk, meşrubat, peynir çeşitleri hepsi yok.
Akşam kahvenin yanına biskuvi bile yoktu.
Ben almayınca yok tabi
Kurabiye de yapmıyorum eskisi gibi aranıyorlar
Bugün kek ve kurabiye yapim bari
Kızı anneme paslarım bırakmıyor hamuru rahat.
Oglanda evde malum yesinler.
Hatta hamur tutsam diyorum 3-4 tane pide yapsam yer oğlan, kızda seviyor
Bakım üşenmezsem

Yemek napcam bilmem.
Nohutlu pilav yapsam yanina güveç mi yapsam.

babyloading87 canım Igor Sandalet ten bahsetmiştin geçenlerde plastiği sert mi oluyor yumuşak mi kıza sipariş vericem de daha önce almamıştım sorayım dedim

Bütün evi süpürdüm elimle sildim
Banyoyu temizledim
Ocak davlumbaz derken yemegimide yaptım
Yasin okudum
Tesbihlerimi cektim.
Ama şuan ev ayaklanmış halde
Kay kay dedi kaydırağı getirti bana salona yine.
Bi de kayarken bana ooooo çektiriyor sıpa
Elleri kaldiriyo havaya ooo diyo
Plates topu yatağın üzerinde yüreğim ağzımda geziyorum yatağın uzerinde plates yapmak Bi de ooopp ooopp diyo

Kitabımın biri aynı gün teslimatdı geldi valla hemen bravo hepsiburada
Yemek faslı sonrası başlıcam hemen.
Biride yarın kapıda teslimat.
Haydi bakalım

Kızlar karar verip uygulamaya başladıkça kendimi daha iyi hissediyorum.
En azından kendime sözler verdim ve tutuyorum.
Bu da beni motivasyon ediyor.

Bugün Bi arkadaşım aradı yarın musaitmisin diye.
(Aslında öğleden sonra müsaitim) ama haftaya görüşelim dedim.
Sevdiğim biri ama önceki ben olsa sıkıştırırdım onu musaitim derdim bir şekilde koşturur hepsini hallederdim
Ama artık niye kendimi yoruyorum ki?
Niye canıma yazık diyorum.
Neticede sabah isim var gelmem öğlen olacak dinleyeceğim sonrasında bu benim hakkım.
Kendimden fazlaca ödün verdim hep yorgunluğum bundan belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…