- 13 Mart 2017
- 1.437
- 5.392
- 158
Geçmiş olsun kuzuma. 10 çocuğun 8 inde alerji var. Bu dönemin en yoğun hastalığı. Malesef,Selam kızlar yazamıyorum okuyorum kaç gündür oglusu pazartesi doktora götürmustuk öksürüğü var birde nefes alırken burnundan sesli alıyor geniz eti varmis özele gittik bu kez ilgili bir doktordu ciğer filmi geniz eti için fafa kısmından film birde alerjik olabilir ddi sordu bir kaç şey kan verdik dün aldı sonuçları esim pikniğe gitmiştik biz velilerle alerjik demiş ama neyin alerji yaptığını bilmiyiruz evcil hayvan sormuş 3 tane kuş var evde yün yastık yorgan battaniye vs bunlardada olur demiş liste uzun ilaç vermiş alerji şurubu antibiyotik başladık vermeye bugün okulda bir veli sinemada çalışıyormuş AVM hemen karsimiz hediye etmiş sinemaya gittiler kuzularbenimki istedi bu sefer resim atmış öğretmen mısır da almışlar sevindim dün piknigimiz çok güzel geçti kadınlarla bolca oynayıp enerji attık
Biz pazartesi yedik lahmacun 20 tl ydi. Yediğimiz yerin oyun yeri vardı Ela oynadı. Onu da yanımıza kar saydık.Gunaydınlar
Kız öksürüyor ve burnu akıyorAksm arabada klıma carptı galiba babamın
Bugun yollamadık kocı zaten dunden razı.Gıtmesın kalsın evde,cocugmu goremedım bu hafta dıyo.
Alya desen aksam camasır mak.ıle uyudu:)Sabah kalktı makınamı babama gostercem dedı.SOnra bi tur ben makınamla oynıucm gıtmıcem okula dıye mızırdandı.
Buhara basladım bende bugunluk gıtme yarın gıdıyorz dedım tmm anne dedı:)
Sabah bana tramısu perileri geldı 6 da uyandım:)
Patates salatası yapayım dıe patates attım ocaga haslamaya.Sonra tramısuyu yaptm.kakao bıtmıs.Attm dolaba gıdınce kakao alıp serperim.
Kocıye patataes salatası yapttm kızla yerler,pilav makarna yemıyor salataya yuklenıyor.
Oglen 15.00 de yanıma getırcek burdan eve geccez Alyayla.
Öglen lahmacun soylerız bız dedı.Sen dedım cok yeme.
Adam, zaten lahmacun olmus kac para ıstesemde cok yıyemem artık dıyo haklı
25 tl ye soyledık en son avmde 2 tane valla kucucuktu.Fındık mı bu dedım hatta kıza.
Keramet et de değil, şişde deseneBiz pazartesi yedik lahmacun 20 tl ydi. Yediğimiz yerin oyun yeri vardı Ela oynadı. Onu da yanımıza kar saydık.
Elaya da tavuk şiş söyledik yedi hepsini. Lahmacun yemeyen kızım şişçi kesildi başımıza :) şişte ne varsa yiyor. Geçen ciğer bile yedi ilk defa. Yeterki şiş olsun.
Arkasi açık ya gundelikde rahat yuruyebiliyormu? Onu da ayrıca merak ediyorum yabana terlikle falan rahat edememek gibi geliyorSunlardan aldik 69 magazsdan.Yumusakti.
ohh yarasınnBiz pazartesi yedik lahmacun 20 tl ydi. Yediğimiz yerin oyun yeri vardı Ela oynadı. Onu da yanımıza kar saydık.
Elaya da tavuk şiş söyledik yedi hepsini. Lahmacun yemeyen kızım şişçi kesildi başımıza :) şişte ne varsa yiyor. Geçen ciğer bile yedi ilk defa. Yeterki şiş olsun.
Arkası var sandalet aslında Ama tam kapalı değil..Bızımkı butun tatıl 1 numara buyuk ıgorla gezdı:)Ondan aldm zaten bunları sap sap gezıyo buyuk sandaletlerle:SArkasi açık ya gundelikde rahat yuruyebiliyormu? Onu da ayrıca merak ediyorum yabana terlikle falan rahat edememek gibi geliyor
Geçmiş olsun kuzu geçer inşallah.Gunaydınlarr
Oleyrummm butun gece ayaktaydık dıye bılırım.
24.00 de bı uyandı aglarak 4e kadar:S
Derdı ne anlamyorm da uykusunda anne anne sayıklayıp aglıyr,kalktık su ıctık cıse gıtttık salla dıye aglıyor,sallıyorm 5 dk sonra böyle yatcam dıye aglıyor.Bı ara baba dıye agladı ,kaldırdım kocıyı yattı yanına.Babasına salla benı dıyo.
Dedım ben sallıyım ama artık 3,5 falan saat.Salladım karnını ovduk falan bayıldı.Oyle bıraktım yatak ucuna koydum onune sandalye.Dedım duz yatırırsam uyanır halım yok.Sabah kalktım 7 de gecmıs yastıgına yatmıs.
Ama tabı bugun de okula gıtmedı buhar verıyorz oksuruyor,bugun de 15.00 den sonra yanıma gelck.
Kapıcaz bu haftayı boyle
Valla dun kucujk patron gordu anneye yardıma mı geldın sen falan dedı dedım hasta bıraz babası ıse gıderken bıraktı.
O zaten karısmaz da derse bırı bısey napim yanı bırakcak kımse yok.
Annemden hayır yok bu konuda .
Bıde cocuga dıyo annen senı otobusle mı gelıp alıyo dıye.
Peri padısahının kızı değiil sonucta bınsın otobuse artık dedım.
DUnden berı dıyo otobusten kapmıstır dıe.
2 aydır gttık geldık haberı yok ,otobusle kac kere.
Sabah gozleme yaptm bıraktım salatalık falan yedrmıs kocı
Buhar verdım oksuruk surubu veerdım düzelicez be ins.
Üye olamadım ya bi ona ben yumoş indirimdeymiştiGratıste ındıırım varmıs bacımlar.
Ben yetısemem gercı.Arkadas gıtmıs yagmalıyolardı dedı.
İgorlar yumusacik.Benim favorim onlarbabyloading87 canım Igor Sandalet ten bahsetmiştin geçenlerde plastiği sert mi oluyor yumuşak mi kıza sipariş vericem de daha önce almamıştım sorayım dedim
Yaa teşekkür ederimİgorlar yumusacik.Benim favorim onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?