- 21 Ağustos 2015
- 32.106
- 97.421
- 598
- 38
Yok hepsiburada.Onu duydumda trendyol diilmiydi yaw
Denim bunuda sağol beybim
Evet 600 gun olması lazım sanırım herseferınde.Benım 1,5 sene oldu daha en az 6 ay calısmam lazım.Hayırlısı olsun canım kocanda kafa zehironun şartları var cikartilmada her seferinde alamiyorsun inşallah başka güzel kapilar açılsın sanada huzursuz yerde çalışmak çok zordur
Allah kabul etsın cnmDün dönerken yolda, sakat bir adam gördüm mendil satıyordu. Para verdim ısrarla mendili verdi. Çocuğun var lazım olur dedi. Allah kızını sana bağışlasın diye de dua etti.Ne de anlamlı geldi bu duası. Dedim niye daha fazla vermedim. Eşime dedim dönerken görürsen para ver adama., Kısmetiki adamın eşim arabanın anahtarını işyerinde unutmuş. Mecbur o yoldan geldi :)
Oyle yaptım kuzu.HayırlısıBeybi hayırlısı olsun kuzu akışına bırak bakalım zaman neler gosterecek
Butık olan daha avantajlı degıl mı az kısı olması acısından.Bırebır daha cok yardımcı olurlar sankı.Bız krese 16 kısı basladık,bıkac ay sonra 12 ye dustuler o bıle farkettı.,Hayırlısı olsun kuzu hakkınızdaHellöw
Kiz erken uyandi kahvalti falan derken hisgeldin 2 yas sendromu
Herseyi aglayarak istiyor şunun için mi agladi allasen bukadar diye eşimle bakışıyoruz sabah
Kalk kalk diyor herkese kimse oturmayacak
Aksam 23 30 a kadar bahcede oturduk guldukde güldük
Eşimde peşimize geldi eve mactan
Yine toplanalım diyorlar dedim akşam gelemem kızı koruya goturcez.
Az da orman havası alalım
Dun 2 kurs arasında kaldık.
Biri daha donanimli biri daha butik
Ama butik olanin artilari:
1 kurum sahibi öğretmenin eşi arkadaşım, esi güzel bir indirim yaptı sagolsun.
2 Sayisalda başarılı bir ogretmenmis(ismi duyulmus)
3 okula yakın (okul ve evin güzergahı üzerinde )
4 haftada 18 saat ders
Gibi artıları var.
Diğer yer daha donanımlı, daha büyük bir kurs
Sınıf fazla olduğu içinde talep oraya daha çok cevremde
Ama güzergah maleser fiyasko
Direk dolmuş yok ters bir yerde.
Dolmusdan inip 20dk falan yürümesi lazim.
Eve ve okula daha uzak
Eşim burayı istiyor ben diğerini.
Oğlan bize bırakıyor yani neticede ben her ikisindede ders gorucem test cozucem bana fark etmez diyor.
Ama konuştum yine yakin olan okuldan çıkınca 1 saat sonra başlıyor Anne oraya giderim direk test çözerim 1 saatte diyor.
Boşuna eve gelmem Bi daha diyor.
Soguk havada buraya minibüslede çıkar önünden geciyor. 3dk da önünde minibüsle
Bana akıl verin
Diğer yer 19bin
Burası 17binden kapı açtı 13bine düştü arkadaşım diye.
Okuyan her yerde sıyrılır diyorum.
Lgs 1. Bizim köyden çıktı mesela orda sanki çok donanımlı dershanemi var küçücük ilçe
Aminn beybimmAllah kabul etsın cnm
Sayı olarak aynılar cnm 14 kişiButık olan daha avantajlı degıl mı az kısı olması acısından.Bırebır daha cok yardımcı olurlar sankı.Bız krese 16 kısı basladık,bıkac ay sonra 12 ye dustuler o bıle farkettı.,Hayırlısı olsun kuzu hakkınızda
Canım hakkında hayırlısı olsun, tavrını gördüler ya bir süre daha iyi olurlar. İstersen devam et işe. Çalışmayı istiyorsan işini de seviyorsan devam et. Ara ara tavır gösterirsin öyle öyle gider. Böyle insanlara malesef böyleslmlr
Bdv mapus damlarına dusurdu benı yıne dun gkkffkgg
Neyse 1 gunde salıverdıler Allahtan.
Maas yattı odemelerı yaptım.
Alısverıs yaparız bıraz ev tam takır kuru bakır.
SOk gelısme anam gelcek bu hafta kıza bakmaya:)
Ben soylemedım ,kardesim ALya bana gelcek bu hafta demıs.Aradı benı bana nıye soylemıyorsn gelırım ben dedı.
Allah razı olsun .
Kocıyle kusum.
Kızı bahane edıp goruntulu arıyor zırt pırt.Hıc konusasım yok.
Isyeri dun maas artısı teklıf ettı 500 tl.
Napacagımı bılmıyorm
Babam demıs calısmasın ama kızı gondersınler okula,ben yarısını karsılarım demıs.
Evren benım ısı bırakmamam ıcın atakta resmen:)
Okul gorusmemız vardı bugun tabı kaldı.
Ay bılmıyorm öfkeyle kalktık zararla oturduk gıbı oldu.
Ben o sınırle attım kendımı ortya bırakıyorm dıye.
Bıde kadın oyle laf soyleyınce ıyıce asaplarım kalktı.
Hayırlısı su akar yolunu bulur 2ay daha burdayım dedım.
Prim dun yatmadı tabı merkezden.Ona ayrı ayar oldm.
Ben iki tarafda kimseyi istemem.Günaydın
Sabah sabah kociye terslendim :)
Bu ara gık ses etmemeye çalışıyor.
Ben araştırma yapıyorum ameliyat ve tedavi yöntemi vs. Bakamadım yorumları okuyorum falan. Bakma den bakma. Yahu dedim hasta benim sana ne oluyor. Tabiki bakacağım araştıracağım. Terslendim ya önce olsa o da bıdıbıdııı yapardı. Ses etmedi.
Neyse bayramda babasının yanına gidecektik. Teyzeyle dayı da gelmek istemiş. Birlikte gideceğiz. Arkadaşı bir yer söylemiş. Çanakkale tarafından deniz sahil çadırlı kamp yeri. Bakalım o tarafa gideceğiz zaten falan dedi. Tabi aklından geçeni tahmin ettim. Teyze dayıyla oraya uğramak tabiki.
Ben de dedim kardeşimin eşi dediğinde burun kıvırdın. Anneye babaya söz verdim demiş kardeşimin eşi. Ve çanakkale tarafına götürmek istiyorum demiş. Ben birşey demedimki ona dedi. Hatta onlarla giderim dedi. ( kardeşimle eşini diyor ) Söyleme şeklinden belliydi burun kıvırdığın dedim.
Tıktım ağzına lafı. Anlayamıyorum konu benim ailem olunca Pikniğe gitsek kalabalık diyor, işte çadır karavan planımız var deyince burun kıvırır gibi konuşuyor. Teyze dayı olunca hee belki gideriz o tarafa oluyor.
Sonra da kızdığımı anladı yüz ifadem ve konuşmamdan yok gitmeyiz dedi.
Zaten ne mantık teyzesi denize girmiyor. Dayısının yanında da teyze girmeyince ben de girmem. Niye gideceğim ne anlamı var.
Yani biz bu kocaların elinde verem de oluruz kanser de
Keşke öyle olmasa, ben kızınca gitmenesi de açıkcası çok anlamlı gelmiyor. En güzeli iki tarafında birbirini kırmamaya çalışması ve ailelere karşı ayrım yapmaması.
Kesinlikleee katılıyorum.Ben iki tarafda kimseyi istemem.
Ben arkadaslarlada sevmiyorum gerçi
Birilerine göre hareket etmek (o anki aktivide, yemek saati, gezilecek yerler vs) benlik diil.
Karar mercii ben olmam gerekiyor o sebeple sevmiyorum kimseyle bir yere gitmeyi.
Bi arkadaşım hep diyor işte siz gidince bizde gelelim çağırın, birlikte gidelim vs.
Belki gittiğim yerden o hoslanmicak ya da yemek yiyecegimiz mekandan ne bilim benim çocuğun uykusu gelecek ben oturmak isticem o gezmek isticek vs vs
Ben böyle şeyleri sevmiyorum.
Birilerine göre kendimi isteklerimi ya da cocugumun isteklerini onlara göre ayarlamakdan hoşlanmıyorum.
Biz yoldan koylulerden mesela domates salatalık meyve alır kenarda otururuz yeriz.
Ama yanımızdakiler belki istemez gidip bir yerde yiyelim isterler diyemiyorsun ki gidin siz yiyin.
Ya da biz yemek isteriz onlar para vermek istemez vs vs.
En guzeli baş başa.
Kimseye fikir sormuyorsun, kimseye göre hareket etmiyorsun.
Canın nasıl istiyorsa öyle.
Yol çok önemli,öğrenciler zaten yoruluyor bir de yol yorgunluğu olmasın. Büyük olan yerde bire bir ve rehberlik hizmeti daha organize olabilir sadece. Eğer bu konuda da destek olacaklarsa ulaşım çok önemli,yakın olan olsun derimHellöw
Kiz erken uyandi kahvalti falan derken hosgeldin 2 yas sendromu
Herseyi aglayarak istiyor şunun için mi agladi allasen bukadar diye eşimle bakışıyoruz sabah
Kalk kalk diyor herkese kimse oturmayacak
Aksam 23 30 a kadar bahcede oturduk guldukde güldük
Eşimde peşimize geldi eve mactan
Yine toplanalım diyorlar dedim akşam gelemem kızı koruya goturcez.
Az da orman havası alalım
Dun 2 kurs arasında kaldık.
Biri daha donanimli biri daha butik
Ama butik olanin artilari:
1 kurum sahibi öğretmenin eşi arkadaşım, esi güzel bir indirim yaptı sagolsun.
2 Sayisalda başarılı bir ogretmenmis(ismi duyulmus)
3 okula yakın (okul ve evin güzergahı üzerinde )
4 haftada 18 saat ders
Gibi artıları var.
Diğer yer daha donanımlı, daha büyük bir kurs
Sınıf fazla olduğu içinde talep oraya daha çok cevremde
Ama güzergah malesef fiyasko
Direk dolmuş yok ters bir yerde.
Dolmusdan inip 20dk falan yürümesi lazim.
Eve ve okula daha uzak
Eşim burayı istiyor ben diğerini.
Oğlan bize bırakıyor yani neticede ben her ikisindede ders gorucem test cozucem bana fark etmez diyor.
Ama konuştum yine yakin olan okuldan çıkınca 1 saat sonra başlıyor ders Anne oraya giderim direk test çözerim 1 saatte diyor.
Boşuna eve gelmem Bi daha diyor.
Soguk havada buraya minibüslede çıkar önünden geciyor. 3dk da önünde minibüsle
Bana akıl verin
Diğer yer 19bin
Burası 17binden kapı açtı 13bine düştü arkadaşım diye.
Okuyan her yerde sıyrılır diyorum.
Lgs 1. Bizim köyden çıktı mesela orda sanki çok donanımlı dershanemi var küçücük ilçe
Bazı insanlar ortam seviyor canım.Kesinlikleee katılıyorum.
Aynen de öyle oluyor.
Bugün düğün için elbise bakayım diyorum ona bile arkadaşımın eşini arayacakmış. Çocuklarla onlar evde dursunmuş, bizde arkadaşla kıyafet baksaymışız. Ben de dedim niye sürekli herşeye birilerini dahil etme gereği duyuyorsub
Çünkü piknik yapalım oluyor kimi çağırsak diyor. Çağırmak zorunda değilizki, gider kendi başımıza mangal yakar keyfimize bakarız. Sürekli birileri olsun oluyor. Ama annemlere gidince piknik yapsak dediklerinde yok gitmeyelim boşverin gerek yok vs. Açıklaması da kalabalık oluyor. Evet kalabalık doğru. Keyfince eğlenemiyorsun. Ama buradayken hep birilerini dahil etme derdinde.
Bir daha konuşacam akşam butik olanında son 4 kontenjanı sonra daha almicak.Yol çok önemli,öğrenciler zaten yoruluyor bir de yol yorgunluğu olmasın. Büyük olan yerde bire bir ve rehberlik hizmeti daha organize olabilir sadece. Eğer bu konuda da destek olacaklarsa ulaşım çok önemli,yakın olan olsun derim
Değişik işte. Baştan kendi plan yapıyor kardeşimle gitmeye. Mesela diğer kardeşim dese ben de geleyimmi bana diyor yaa işte iki aile yeterdi. Hangisiyle plan yaptıysa sonradan ekleneni kabul etmiyor gibi davranış sergiliyor. Bazen de kendi plan yapıyor kardeşimin eşine teklif ediyor. Gidiyoruz gittiğimiz yerde sorun çıkarttığı oluyor. Ya da ben çok takılıyorum. Bilmiyorum.Bazı insanlar ortam seviyor canım.
Yani ses olsun sohbet gürültü
Biz eşimle o konuda anlaşıyoruz o da sakinlik olsun istiyor
Kalabalıkta her kafadan bir ses çıkıyor
O bisi soruyor öteki bisi masa doluyor sürekli bisiler toparlama halindesin.
Öteki cay istiyo çocuklar açız diyo öteki başka bisi.
Kafa dinleyemiyosun ki.
Senin sadece kendi çocuğun olsa yedirsin verirsin eline bisi ya da atarsın arabaya
Başkasıyla onu yemem der öteki çişim der öteki uyucam der.
Valla kimseyi bekleyemem ugrasamamda.
Ben eltimlerle gittim 2-3 defa hatta birinde baya surat yaptım anlasınlar diye
Sonra kestim önünü
Ben kimsenin keyfiyle uğraşamam
Bu konularda eşimle anlaştığım için iyi oluyo
Planı ben yapıyorum götürüyor
Rota şurası diyorum bitti.
Eşini anlamadim valla hem birileri olsun diyo hem senin ailene kalabalik diyo.
Birileri demek kalabalık demek zaten
Direk diyemiyor demek onlarla gitmek istemiyorum diye.
Eşim her seferinde annenlerede söyle diyo bana babam sevmiyor ondan gelmiyorlar
Canakkalede nerde kiz kamp yeriGünaydın
Sabah sabah kociye terslendim :)
Bu ara gık ses etmemeye çalışıyor.
Ben araştırma yapıyorum ameliyat ve tedavi yöntemi vs. Bakamadım yorumları okuyorum falan. Bakma den bakma. Yahu dedim hasta benim sana ne oluyor. Tabiki bakacağım araştıracağım. Terslendim ya önce olsa o da bıdıbıdııı yapardı. Ses etmedi.
Neyse bayramda babasının yanına gidecektik. Teyzeyle dayı da gelmek istemiş. Birlikte gideceğiz. Arkadaşı bir yer söylemiş. Çanakkale tarafından deniz sahil çadırlı kamp yeri. Bakalım o tarafa gideceğiz zaten falan dedi. Tabi aklından geçeni tahmin ettim. Teyze dayıyla oraya uğramak tabiki.
Ben de dedim kardeşimin eşi dediğinde burun kıvırdın. Anneye babaya söz verdim demiş kardeşimin eşi. Ve çanakkale tarafına götürmek istiyorum demiş. Ben birşey demedimki ona dedi. Hatta onlarla giderim dedi. ( kardeşimle eşini diyor ) Söyleme şeklinden belliydi burun kıvırdığın dedim.
Tıktım ağzına lafı. Anlayamıyorum konu benim ailem olunca Pikniğe gitsek kalabalık diyor, işte çadır karavan planımız var deyince burun kıvırır gibi konuşuyor. Teyze dayı olunca hee belki gideriz o tarafa oluyor.
Sonra da kızdığımı anladı yüz ifadem ve konuşmamdan yok gitmeyiz dedi.
Zaten ne mantık teyzesi denize girmiyor. Dayısının yanında da teyze girmeyince ben de girmem. Niye gideceğim ne anlamı var.
Yani biz bu kocaların elinde verem de oluruz kanser de
Keşke öyle olmasa, ben kızınca gitmenesi de açıkcası çok anlamlı gelmiyor. En güzeli iki tarafında birbirini kırmamaya çalışması ve ailelere karşı ayrım yapmaması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?