Bezelye önemliGunaydınlar
Annem geldı sabah yıne anamdan fayda var dedım kocıye
Ama arıfe cumaymıs ben cmrtsı sanıyordum.
Annem de baklavasını falan yapar yanı arıfe gelemez kadın.
Dedım calısmazsan sen bakarsın,anneme yollarız dedı.
Net kafamda oturttum bu sene evde olcam.
Paslastgım acenteler var zaten,onlarla evden calısırım yine komısyon usulu.
Seneye Allah kerım(Kendımı rahatlatıyorm boyle)
Aksama taze fasulye yapcam,semızotu salatası yeter bıze.
Bugun erzak gelcekmıs.
Valla evde 1 yemeklık yag var gelsin dedım artık:)
pazara cıkmam lazım bu hafta bezelye ısını daha halledemedım:/
Benim eşimde var o lüzumsuz şeyleri almak eskiden olduğu gibi değil ama sırf çocuk o an istiyor diyor ıvır zıvır bir sürü oyuncak alıyor bir sürü paraEşim masa aldi piknik masasi tabureli
Dedim ki alma tabure rahat diil boşuna para verme.
Kamp sandalyeleri var masada var ufak yeter bize
Yok ayrı ayrı onumu taşıcaz bu gzl fln dedi (tabureler içine koyuluyor canta gibi tasiyorsun)
Dün az taşıdı bu ne ağırmış ya diyo
Hep lafımı dinlemeyip aldigi şeylerde pismanlik yaşıyor yine akillanmiyor.
Ben kamp sandalyesini yanimda taşırım oturmam bu taburelere dedim.
Boşuna para verdi gitti.
Valla kullanmazsa satarım letgodan
Ben hiç sevmedim sırf amelelik
Tabure ne allasen yaslanmam lazım benim boynum ztn sıkıntılı
Bu adamın böyle şeylere fuzuli para harcaması beni sinir ediyor
İşte böyle böyle para tutamıyoruz.
Ben emin ki benim düşüncemde olan biri olsaydı yazligida almıştım ben.
Sırf israfci
Şimdi dershane 15 bin istiyor o fiyata düşmüş 5 bini peşin
Nerden bulcam diyor elindekni avucundakini arabaya baydı arabadan hevesinide aldı.
Orası senin problemin artık dedim
Zorla kaşınıuolar bu adamlarBen kendi ailemle keyif alıyorum. Eşimin de babasıylayken keyif alıyorum. Dayısıyla da sıkıntı yok. Teyzenin çok bilmişliği negatif. O pozitifliği bulamıyorum,
Tabi eşimin davranışlarının çok etkisi var onun ailesine karşı davranışımda. O iyi niyetli davransa ben de davranırım.benim gibi uysal bir insanı pençelerini çıkartmış aslana çevirdi
Bide bende var kurbana para yetmezmişte harcarken iyisin dedimBenim eşimde var o lüzumsuz şeyleri almak eskiden olduğu gibi değil ama sırf çocuk o an istiyor diyor ıvır zıvır bir sürü oyuncak alıyor bir sürü parabirde her yer oyuncak valla bezdim
Geçmiş olsun canım Allah kolaylık versinselam kizlar ikizler hasta imdat diye bagircam artik . yaz geldi enfeksiyonlar bitmedi
babyloading87 bana da gecen hafta istifa perileri geldi ama ev araba borcu derken totomun ustune oturdum hayirlisi hakkinda .alyayi gondercek misin krese peki
Çook aminGünaydın
Ömrü hayatımda ilk defa sırtım tutuldu ne bet bisiymiş.
Cumartesi aksami üstüme bisi almayı unuttum rüzgarı yedim sabah Bi kalktım sırtım pert.
Sardım, kas gevşetici ağrı kesici falan derken az ayaklandım akıllanmam ben dün akşamda göle gittik orda da rüzgarı yedim.
Toparlanmam lazim cars. Yola cikicaZ acilemi gitsem naapsam bugün Bi bakicam kötü olursam acile giderim.
Eşim biraz ovdu açıldı sanki.
Yemek yapıp evi toparlamam lazım
Kızın kirlilerini yikayip kurutmam lazım
Bayramda yagmur gösteriyor kıza uzun kol fln koyim aksam serin oluyo
Annem vişne almış birazını yıkadım koydum çekirdeği çıkacak birazi kaldionlari ayiklicam.
Oğlanın kurs uzak yer oldu.
Eşimle tartıştık begenmemis butik olanı kac kişiye sormus herkes diğere verin demis.
Sen çocuğun daha iyi yere gitmesini istemiyorsun diyo bana
Niye istemicem üşencek gitmicek ozaman baba oğul aranızda yiyin birbirinizi beni hiç bulastirmayin dedim.
Eşime sorsan en son dolmuşa nezaman binmiş kimbilir kac yıl önce.
Metro var dibimizde 1 defa binmemistir
Yoğunluğundan haberi yok dolmuslarin
Taksiyle gitsin veririm gunluk 50tl diyo
Ayın 18inde başlıyorlar
Sabah 9 da başlıyormuş ders okul açılana kadar öğlen bitiyor öğlen kendi gelecek artik
Ya yürüyecek ya da yine yürüyerek dolmuş caddesine çıkacak.
Dolmuşa yürüyene kadar yolu yarilarim ztn diyo oğlan.
Aiyy kafam bimilyon
Okulla denk gelmiyor olsa yine bisi diil gitsin gelsin
Okuldan çıkıp direk oraya yürücek ancak derse yetişir zaten.
Artık sandvic bisiler atarım çantasına durup yemek yeme vakti olmaz.
Allahim çocuklarımıza emeklerinin karşılığını almayı nasip eyle. Zihin açıklığı versin.
Hepimizin çabası gelecekleri hayalleri için.
Onlardan ben de gördüm.eşime de söyledim. Ama ağır bence de. Normal bez olanından aldık. Çok rahat taşımasıEşim masa aldi piknik masasi tabureli
Dedim ki alma tabure rahat diil boşuna para verme.
Kamp sandalyeleri var masada var ufak yeter bize
Yok ayrı ayrı onumu taşıcaz bu gzl fln dedi (tabureler içine koyuluyor canta gibi tasiyorsun)
Dün az taşıdı bu ne ağırmış ya diyo
Hep lafımı dinlemeyip aldigi şeylerde pismanlik yaşıyor yine akillanmiyor.
Ben kamp sandalyesini yanimda taşırım oturmam bu taburelere dedim.
Boşuna para verdi gitti.
Valla kullanmazsa satarım letgodan
Ben hiç sevmedim sırf amelelik
Tabure ne allasen yaslanmam lazım benim boynum ztn sıkıntılı
Bu adamın böyle şeylere fuzuli para harcaması beni sinir ediyor
İşte böyle böyle para tutamıyoruz.
Ben emin ki benim düşüncemde olan biri olsaydı yazligida almıştım ben.
Sırf israfci
Şimdi dershane 15 bin istiyor o fiyata düşmüş 5 bini peşin
Nerden bulcam diyor elindekni avucundakini arabaya baydı arabadan hevesinide aldı.
Orası senin problemin artık dedim
Ahhh cok gecmis olsunnselam kizlar ikizler hasta imdat diye bagircam artik . yaz geldi enfeksiyonlar bitmedi
babyloading87 bana da gecen hafta istifa perileri geldi ama ev araba borcu derken totomun ustune oturdum hayirlisi hakkinda .alyayi gondercek misin krese peki
Hadi hayirli olsunnmm350 tl aylık ücret 500 tl okul aile birliğine, bir de alınacaklar listesi var ıslak mendil kağıt havlu bardak çöp poşeti vs vs
Evde çalışma olayı olunca zor olur tabi çocukla. Ben sabah olayına takıldım da öğlen uyur büyük ihtimal. Kardeşim öğlen uyur akşam da erken yatar dedi.Ahhh cok gecmis olsunn
Alya evt krese gidecek.Olmaz evde oyalayamam ben onu artik.Yarim gun bakiyoruz tabi simdi 9-13.00 arasi Yarin biyerle goruscez bakalim
Bızımde var arkada ama ben anlamadım ,yan komsu yarı ozel yarı devlet bizimki diyr 850 tl mıs.Yemek var mı acaba?Yoktur herhalde.Bıze yarım gunde olsa kahvaltı /ogle yemegı olması lazım.Alya daha kendı cıkarıp yıyemez bence beslenme falan.Evde çalışma olayı olunca zor olur tabi çocukla. Ben sabah olayına takıldım da öğlen uyur büyük ihtimal. Kardeşim öğlen uyur akşam da erken yatar dedi.
Eşim sabah olursa ben bırakırım okula dedi.
Eve yakın zaten. Hemen yanında da belediyeye bağlı bir okul var dün yanlışlıkla oraya gitmişim. Orası da fena görünmüyordu.
Canım oralardaBızımde var arkada ama ben anlamadım ,yan komsu yarı ozel yarı devlet bizimki diyr 850 tl mıs.Yemek var mı acaba?Yoktur herhalde.Bıze yarım gunde olsa kahvaltı /ogle yemegı olması lazım.Alya daha kendı cıkarıp yıyemez bence beslenme falan.
Humm ozman ıyımıs en azından beslenme derdımız olmaz.Canım oralarda
Sabahçıysa kahvaltı oluyor
Öğlenciyse yemektek öğün genellikle
Bir de bilmiyorum bulunduğun şehirde var mı bizim burda var artık belediyeler kreş açıyorlar uygun bir fiyatla tüm gün 36 aydan itibaren almaya başlıyorlar geçen sene ben başvurmuştum bana çıktı ama kızım daha önce kreşe gitmediğinden tüm gün yapamaz diye düşündüm özele yarım gün başlattımHumm ozman ıyımıs en azından beslenme derdımız olmaz.
Onlara da bakayım ben 850 iyi fıyat cunku:)Saolasn cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?