Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bezelye önemli bendede 3 poşet var daha almadim birini eltim verdi kurban var o yüzden çok şey almıyorum aksine buzlugu boşaltmam lazım biraz

Eşim masa aldi piknik masasi tabureli
Dedim ki alma tabure rahat diil boşuna para verme.
Kamp sandalyeleri var masada var ufak yeter bize
Yok ayrı ayrı onumu taşıcaz bu gzl fln dedi (tabureler içine koyuluyor canta gibi tasiyorsun)
Dün az taşıdı bu ne ağırmış ya diyo
Hep lafımı dinlemeyip aldigi şeylerde pismanlik yaşıyor yine akillanmiyor.
Ben kamp sandalyesini yanimda taşırım oturmam bu taburelere dedim.
Boşuna para verdi gitti.
Valla kullanmazsa satarım letgodan
Ben hiç sevmedim sırf amelelik
Tabure ne allasen yaslanmam lazım benim boynum ztn sıkıntılı

Bu adamın böyle şeylere fuzuli para harcaması beni sinir ediyor
İşte böyle böyle para tutamıyoruz.
Ben emin ki benim düşüncemde olan biri olsaydı yazligida almıştım ben.
Sırf israfci
Şimdi dershane 15 bin istiyor o fiyata düşmüş 5 bini peşin
Nerden bulcam diyor elindekni avucundakini arabaya baydı arabadan hevesinide aldı.
Orası senin problemin artık dedim

Benim eşimde var o lüzumsuz şeyleri almak eskiden olduğu gibi değil ama sırf çocuk o an istiyor diyor ıvır zıvır bir sürü oyuncak alıyor bir sürü para birde her yer oyuncak valla bezdim

Selam tekrar kızlar temizlik yaptım bugünde koltukları çekip aldım toz aldım detaylı biraz ayikladim attım biseler banyoyu temizledim fayanslari yeni mopla sildim rahat oluyormuş böyle yarın yada diğer günde mutfak dolabı ve duvarlar fayans onları silerim perdeleri son günler yıkarım ddim domates vardı buzlukta eltim vermişti Çanakkale domatesi onlarla domates çorbası yaptım buzlukta lahmacun var onları isitcam domates kıvırcık fln dograrim yeter ayranda yaparım mısır vardı hasladik yedik

Oglusla çıktık resim defteri istedi kırtasiye kapalı alamadik bime girdik süt büyük tart şeklinde kek Kinder yumurta şekersiz tadelle vardı bir tane kalmış ekmek buzdolabı poşeti 52 fln ödedik küçük ayran istiyordu oglus orda kalmamış şoka girdik oraya 2 kusur verdim belki akşam yürürüm bugün hem erken uyandım hem yoruldum

Zorla kaşınıuolar bu adamlar
Benim eşimde var o lüzumsuz şeyleri almak eskiden olduğu gibi değil ama sırf çocuk o an istiyor diyor ıvır zıvır bir sürü oyuncak alıyor bir sürü para birde her yer oyuncak valla bezdim
Bide bende var kurbana para yetmezmişte harcarken iyisin dedim
Alıyo çekirdek var bidaha alıyo deli alıyorum
O gün alışveriş yaptık annesi ttuv kağıdı mutfak kagudı istiyor sanki market yok

Geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin

İyi akşamlar,
Sabah eşimin aramasıyla uyandım. Çapada bir ana bilim dalı başkanı prof. Hoca var ondan bu güne randevu almış.dedim muayene fiyatı çoktur. 1200 tl miş. Olsun gidelim dedi. Teyzenin komşusu önermiş.
Kahvaltı yapmasan çıktık Elayla. Metrobüsle gittik. Simit aldım yedi birax. Eşimim işyerine gittik.Aşçı kadın kahvaltı hazırlamış Elaya. Bana da yemek verdi sağolsun. Yedik. Çay içtik çıktık gittik doktora. Çok pozitif bir doktor. Ama cd olmadan bakamadı sonuçlara.yani daha detaylı açıklama için cd yi istedi. Ama ameliyat kaçınılmaz. Hatta tesadüf eseri ortaya çıktı diye anlatınca.doktora gitmeseydiniz gibi espri yaptı. Çünkü doktora gidince hasta olmayan hasta oluyor onu şimdilerde anladım
Yarın çapaya yanına gideceğiz doktorun. Cd yi götüreceğiz.
Aslında sağlık en önemli servetmiş onu bugünlerde çok anladım. Oysa hiç bir ağrım sızım yokken çok şükür. Bir de ağrı sızı olsa kesinlikle en önemli servet.,para falan hikaye.
Ekonomi topiğinde bunu yazıyorum
Dönüşte hastaneye uğrayıp cd yi aldık. Markete uğradık. Domates sarımsak balık tuz vs aldım 80 tl ödedim. Güveçte balık buğulama sebzeli yaptım.
Sabah okula uğradım ön kayıt için istenen evrakları aldım. Dönüşte vesikalık foto çektirdik. Heyecanlı kızım.
Fakat öğleden sonra sınıfları cuma gününden dolmuş sabah için yazdı. Bilemedim iyi olurmu sabah. Hep erken kalkmasın derken duruma bakın
Eğer başvuranlar dönüş yapmazlarsa alırız öğlen grubuna dedi..
350 tl aylık ücret 500 tl okul aile birliğine, bir de alınacaklar listesi var ıslak mendil kağıt havlu bardak çöp poşeti vs vs
Ama yine de özelin fiyatını tutmaz sanırım.

Çook amin
Bizim de bugün okul konusuna takılıyor. Ben de ver parayı göndereyim özele o zaman dedim
Şuan özeli düşünecek durumda değilim. Ameliyat parası, öncesi sonrası vs. Çok para gidecek. Ablamla da konuştuk. Söyledim bu yıl özele göndermeyeceğimi. O da diyor seneye daha toparlanmış olurum. Öncelik senin ameliyatın bir netleşsin parayı onun için kullanırız dedi sağolsun

Onlardan ben de gördüm.eşime de söyledim. Ama ağır bence de. Normal bez olanından aldık. Çok rahat taşıması

Ahhh cok gecmis olsunn
Alya evt krese gidecek.Olmaz evde oyalayamam ben onu artik.Yarim gun bakiyoruz tabi simdi 9-13.00 arasi Yarin biyerle goruscez bakalim

Slm bacimlar
Dun eve geldim kiz uyuyo
Taze fasulye yaptim ,makinaya camasir attim.
Alya teyzesini somurmus yine
Eve bi dunya sey yollamjs ,meyve,kalemler resim defterleri.
Yemekten sonra Heykele ciktik 2 saat yuruduk.Meshur bi tostcu var,Alyayla koci tost yedi(yemekten kalktilar guya)
Ben dedim Romada dondurma yicem,
Denk gelirseniz tahinli cevizli dondurmasi efso.
Koci nutellali aldi agirmis o cok.
Ordan kozahan a gectik kapamislar.Alya tabi buralari hep babasinin sirtta geziyo
Eve geldik dus kapanis

Ahhh cok gecmis olsunn
Alya evt krese gidecek.Olmaz evde oyalayamam ben onu artik.Yarim gun bakiyoruz tabi simdi 9-13.00 arasi Yarin biyerle goruscez bakalim
Evde çalışma olayı olunca zor olur tabi çocukla. Ben sabah olayına takıldım da öğlen uyur büyük ihtimal. Kardeşim öğlen uyur akşam da erken yatar dedi.
Eşim sabah olursa ben bırakırım okula dedi.
Eve yakın zaten. Hemen yanında da belediyeye bağlı bir okul var dün yanlışlıkla oraya gitmişim. Orası da fena görünmüyordu.

Günaydın
Sabah 7:30 da Elayı yataktan zor kaldırdık. Nasıl gidecek sabah okula ssneye anasınıfı için alışması açısından mantıklı aslında sabah.
Bugün okul için malZeme alalım diyor boya falan :) Ne de hevesliymişsin. İnşallah başlayınca da öyle olursun
Şimdi çıktık çapaya gidiyoruz doktorun yanına. Daha güzel haberlerle çıkarım inşallah.

Bızımde var arkada ama ben anlamadım ,yan komsu yarı ozel yarı devlet bizimki diyr 850 tl mıs.Yemek var mı acaba?Yoktur herhalde.Bıze yarım gunde olsa kahvaltı /ogle yemegı olması lazım.Alya daha kendı cıkarıp yıyemez bence beslenme falan.

Canım oralarda
Sabahçıysa kahvaltı oluyor
Öğlenciyse yemek tek öğün genellikle

Humm ozman ıyımıs en azından beslenme derdımız olmaz.
Onlara da bakayım ben 850 iyi fıyat cunku:)Saolasn cnm.
Bir de bilmiyorum bulunduğun şehirde var mı bizim burda var artık belediyeler kreş açıyorlar uygun bir fiyatla tüm gün 36 aydan itibaren almaya başlıyorlar geçen sene ben başvurmuştum bana çıktı ama kızım daha önce kreşe gitmediğinden tüm gün yapamaz diye düşündüm özele yarım gün başlattım
Ama oranın fiyatı da çok uygundu tüm gün 650 tl bu sene biraz zamlanmıştır onu da araştırabilirsin milli eğitime bağlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…