evet evde olman bir artı. biz genelde evde olmuyoruz. yanında mı götürüyorsun o kadar altını dışarı çıkıncaAllah korusun, genelde evdeyim çıkarken de ustume alıyorum o da doğru değil ama yanımda daha güvende sanki...
Oy maşallah, güzel haberlerle donersin inşallah canım...sağolasın bugün daha iyiyim çok şükür. şimdi doktora gideceğim belki cinsiyet belli olur bakalım.
Evet canım cantamda taşıyorum..hafta sonları özellikle gezmek için şehir dışına falan çıkınca aklım evde kaliyorevet evde olman bir artı. biz genelde evde olmuyoruz. yanında mı götürüyorsun o kadar altını dışarı çıkıncariskli değil mi?
bekle istersen. hatta öğleden sonraları sabaha göre yine düşük oluyor. araştıra araştıra altın uzmanı olacamya ne diyorsun ben de mi beklesem
43 mü, 41 kere maşallah :)) asıl yanında taşırsan büyük risk bence ya. kasa mı kiralasan dicem, fiyatları nedir hiç bilmiyorum. bide aklıma bişey geldi. acaba onları bozdurup elde ettiğin karla bi bilezik mi alsan?Benim evde yaaaslında aklımda çıkıyor..geçen sene 162 tl den 43 tane ceyrek altın atmıştım kenara hiç dokunmadim çok sukur, evde saklıyorum güvenlikli site diye biraz rahatim ama yinede bir yere giderken yanıma alıyorum...ufak tefek rakamları bankada tutuyoruz, aybasindan itibaren 500 tl civarı fon alacak eşim ama ben bankalardan korkuyorum...
Canim öyle çok bir şey değil 7000 tl ye almıştım gecen kasımda..bu yıl da 10 bin ile alacaktım ama nasip olmadı...ben çil çil altın seviyorum çıkarıp saymak falan güzel oluyor43 mü, 41 kere maşallah :)) asıl yanında taşırsan büyük risk bence ya. kasa mı kiralasan dicem, fiyatları nedir hiç bilmiyorum. bide aklıma bişey geldi. acaba onları bozdurup elde ettiğin karla bi bilezik mi alsan?
ata olabilir sayması daha kolay olurCanim öyle çok bir şey değil 7000 tl ye almıştım gecen kasımda..bu yıl da 10 bin ile alacaktım ama nasip olmadı...ben çil çil altın seviyorum çıkarıp saymak falan güzel oluyoronları hiç bozmayacagim diye söz vermiştim..ellemeyeyim..ama bundan sonra ata altın alacağım...
Amin tatlim çok daha fazlaları hepimizin olsunata olabilir sayması daha kolay olurbereketi içinde olsun tatlış
hadi malı mülkü satıp kuyumcuyaAmin tatlim çok daha fazlaları hepimizin olsundelirmiş gibiyim altın almak için kıpır kıpır içim, arabayı falan satıp altın alasim var pek keyifliymis bu iş
Yeminle nasıl isterim yahu.. çocukken varyemez amca vardı, altın havuzunda yuzerdi...en sevdiğimdi..hep hayalini kurdum..hadi malı mülkü satıp kuyumcuya
inşallah en azından küvetini dolduracak altının olur:)Yeminle nasıl isterim yahu.. çocukken varyemez amca vardı, altın havuzunda yuzerdi...en sevdiğimdi..hep hayalini kurdum..
Aminnnnn inşallah tatlimmminşallah en azından küvetini dolduracak altının olur:)
çok iyiymiş. komşuda pişer bize de düşer:) düşünsene komşuya gidip "doğalgazı biraz kısarmısınız ev çok sıcak oldu da" diyormuşsun :))Faturalar gelmiş, 56 tl elektrik, 57 tl internet, 40 tl telefon faturası odenecek bugün..doğalgaz ısınma için hiç yakmiyorum evde, geçen sene de hiç calistirmadik...sadece ocakta kullanıyorum onun dışında genelde elektrikli ocak ve fırın kullanıyorum....en büyük şansım evin ısı yatilimi..bir de yan alt üst çok yakıyor sanırım ev hamam gibi, çoğu gün balkon kapısı açık evde..bir de apartman içi sürekli yanıyor, o da ısı kaybını önlüyor, bu ay onun icin de 12 tl odemistim...aslında sırf bu bile birikim için bi fırsat...
Geçen yıl dusunmedik değil...çok iyiymiş. komşuda pişer bize de düşer:) düşünsene komşuya gidip "doğalgazı biraz kısarmısınız ev çok sıcak oldu da" diyormuşsun :))
aa demek akdenizdesiniz biz de:) komşu çıktık gördün mü:)Geçen yıl dusunmedik değil...tabi akdeniz bölgesindeyiz havalar da çok soğuk olmuyor, ama yazın klimadan dolayı 200 tl elektrik oduyoruz, o ayrı
Ne güzel işte sende de yoktur doğalgaz gideriaa demek akdenizdesiniz biz de:) komşu çıktık gördün mü:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?