evet yok çünkü doğalgaz hattı yok:) bizim aile apartmanı 3 katlı, biz de giriş katındayız bahçemiz var. ev çok güneş görmediğinden de soğuk oluyor. doğalgaz olsa sevinirdim valla. elektrikten daha ucuz.Ne güzel işte sende de yoktur doğalgaz gideri
merhaba. kar yağınca havaalanında işler değişiyor, kolay gelsin:)Merhaba Hanımlar,
Ankara'da yağmur yağıyor. Öğleden sonra kar yağışı başlayacakmış. Hadi bakalım hayırlısı...
Aynen öyle. Sabahtan beri mailime meteorolojik ihbar yağıyormerhaba. kar yağınca havaalanında işler değişiyor, kolay gelsin:)
havaalanındaki işimi özledim yaAynen öyle. Sabahtan beri mailime meteorolojik ihbar yağıyor
Havaalanı bol aksiyonlu ve keyifli bir işyeri bence. Tekrar dönmeyi düşünmez misin?havaalanındaki işimi özledim ya
evet ya. hayatımda en zevk aldığım işti. 3 yıl kadar çalıştım. dönersem bu iş vardiyalı, eşim için sorun olur. bir de evlenince şehir değiştirdim, havaalanı çok uzakta kaldı şimdi.Havaalanı bol aksiyonlu ve keyifli bir işyeri bence. Tekrar dönmeyi düşünmez misin?
yine ziyafet çekebilirsin:) zeytinyağlı yap yemeğini, ekmek yeme. yada et yapacaksan fırında yağsız pişir, yanına salata. aç kalmak zorunda diılsın :)merhaba arkadaşlar....
umarım hepimiz için bereketli, bir gün, bir yıl, bir ömür olur...
eveet bu hafta da, 1 kg daha gitti.....
geçen hafta iki gün, yemek konusunda sınırları aşınca, melekler- engelchen arkadaşım " ağlayarak değil de, spor yaparak halledersin" demişti... sanırım haklı çıktı... :)
ama bugün, çok fena ziyafet çekesim var, nasıl başedeceğim, bilemiyorum... :))
akşama menünüzde neler var arkadaşlar!
Öğrendim iki karizmatik erkekbekle istersen. hatta öğleden sonraları sabaha göre yine düşük oluyor. araştıra araştıra altın uzmanı olacam
cinsiyet öğrenirsen haber veeer
Oooo maşallah size tatlim, sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahÖğrendim iki karizmatik erkek
Çok tatlısın kız :))Yeminle nasıl isterim yahu.. çocukken varyemez amca vardı, altın havuzunda yuzerdi...en sevdiğimdi..hep hayalini kurdum..
Amin inşallah canım isteyen herkesin inşallah.Oooo maşallah size tatlim, sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
Çok sevindim.Öğrendim iki karizmatik erkek
ayyyy maşallahÖğrendim iki karizmatik erkek
Anladım canım. O zaman hayırlısı olsun.evet ya. hayatımda en zevk aldığım işti. 3 yıl kadar çalıştım. dönersem bu iş vardiyalı, eşim için sorun olur. bir de evlenince şehir değiştirdim, havaalanı çok uzakta kaldı şimdi.
yine ziyafet çekebilirsin:) zeytinyağlı yap yemeğini, ekmek yeme. yada et yapacaksan fırında yağsız pişir, yanına salata. aç kalmak zorunda diılsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?