- 21 Ağustos 2015
- 32.131
- 97.519
- 798
- 38
Öyle gezmeye gelene işe gidiyorum evde değilim diyorum ya da sonra gelirseniz iyi olur elim değmiyo suan evde değilim geciştiiryorımMesela bir arkadaş çok ısrar ediyordu ay çok gzl geziyorsunuz birlikte gidelim vs diye.
Kızı yaramaz istemiyorum birlikte gitmek ama baktım sürekli ısrar ediyor 1 değil 2 değil her seferinde durumlardan engelledim
Resimlerimi göremiyor artık.
Bir de aa tmm haftaya pazar olabilir dedim
Ben ayarlicam dedim
Ve hiç oralı olmadım.
Ne ayarladım ne aradim.
Bir daha demedi.
Kavga etmeyerek, lafda sorkmayarak, imada etmeyerek gecistirerek itiyorum artik.
Mesela o kadına başka zaman dedim
O da haftaici dedi ya çağırmicam.
Ozaman hiç gelmicek.
İstemiyorum bu insanları evimde enerjileri bana iyi gelmiyor
Evimde ağırlık birakiyorlar
Bende dün domates gördüm 4tl eşim yok artık dediGünlerden Pazartesi işe giderken bile sendrom yaşamamışımdır. Her hafta temizlikle başlamak beni ruhen rahatlatırken farketmeden de içten içe beni kemiriyor sanki not alacak öğrenci gibiyim önce temizlik yapılacak ama her hafta da dışarıda bir işim mutlaka çıkıyor. Sadece benim işim değil eşimin, çocuklarımın, annemin, babamın. Bu günde babamın maaşını çektim. Öncesinde evi temizledim banyolardan başlıyorum tuvalet ve lavabo olarak gidiyor. Elektrikliye tuttum paspası da bankadan gelince atarım diye bıraktım elimi yüzümü yıkadım giyindim küçük kızımın da spor ayakkabılarını tamire bıraktım tam 1.5 saat dışarıdaydım. Eve geldim bir makina beyaz çamaşır yükledim yıkamaya. Sonra akşam için karışık kızartma patlıcan patates biber üstünü de domates sosu. Biberleri yıkadım süzgüye koydum patlıcanlarıda tuzlu suya yatırdım patatesleride tuzlu suya bıraktım paspas çekildi yemek yapıldı çamaşırlar serildi şimdi eşimi bekliyorum gelince önce markete sonra pazara oradan da babamın maaşını bırakmaya geçeriz. Sonrası hep aynı eve gel aldıklarını yerleştir yemek ye yat uyu. Artık kış hazırlığıda yapmak istemiyorum itiraf edeyim zor geliyor Allahım ne meşakkatli bir iş. Bu gün sadece kapya biber almak istiyorum fırında közlemek için sonra kalanını bu hafta tüketmek için alıcam. Ev beni çok yoruyor isyan etmiyorum ama hergün temizlik yap yapılmıyor değil, bugün yapmıcam diyorum ama elimde bez silerken buluyorum kendimi neyse biraz hesap kitap yapmam lazım bu ara. Çok açıldık kredi kartlarına ayın 15 'i geliyor maaşı nasıl harcıyoruz bir de gözümüzle görelim. Hesap yapmaya da korkuyorum çıkan rakamlar beni korkutuyor.
Benim de yığınla iş var, bugün gelince gardolapta iki rafı sildim. Komple temizlik şart, eşim diyor kadın çağır sağlığından önemli değil. Ütüyü de yapsın. İki haftada bir gelsin diyor. Fiyat 500 tl tam gün. Zaten ütü yetiştiremez.Bende dün domates gördüm 4tl eşim yok artık dedi
Adam bıktı sanki kendi yaptı
Kapyali domates sos hoşuma gitti valla 4 kavanoz daha yapsam mı diyorum
Bugün tavukların sosuna bile attım çok güzel oldu
Ev temizliği konusunda bende çok bezdim.
Her gün ev süpürüyorum
Haftada mutlaka 2 gün siliyorum
Bez elimde genelde
Yerler beyaz gözüme takılıyor hersey
Kız yerlerde oynamıyor olsa yere bisi sermicem süpür sil geç yapicam.
Halılarda toz yapiyor ya
Canım ereğli almıştım düştü ve takip edemedim. Hala bankada 1000 tl var alamadım. Arkadaşın eşi eşime tüpraş al demiş. Eşimin 19 binmiş 22 olmuş para.Slm bacimlar
8 saat yolculuk sonunda vardik Adrasana.
Cok guzel yer ama uzak ya.Kemere girdik 1 saat daha yol gittik.
Oglen yemek yiyip attik kendimizi denize.Su pasa cayi gibi sicacik
Kiz durup durup atiyo kendini.
Bugun bi adim attim ilk kez hisse senddi aldim.
Ufak bi adim 400 tllik.Denicem.vesbe aldim.Eregli de aklimda.Gitse de beni uzmucek rakamlara alim yaparm.yok gozuyle bakiyorm onlara.Sifir bilgim var yalniz lot falan nedemk yeni ogrendim
Bereketli olsunnCanım ereğli almıştım düştü ve takip edemedim. Hala bankada 1000 tl var alamadım. Arkadaşın eşi eşime tüpraş al demiş. Eşimin 19 binmiş 22 olmuş para.
Aklında bulunsun ytd. Ama duyduğum son durum bu.
Hee birikmişini anlatmışmıydım. Beni o kadar parayla bile şaşırttı beni koci
Güzel bir okul yılı olsun gördüm pek mutluydu kuzumYarın okul başlıyor. 1 saat okulda duracaklar.
Şimdiden bir boşluk içindeyim. Aklımdan geçirdim mesela, birlikte sulu köfte yaptığımızı. Gözyaşlarım şimdiden pıtır pıtır.
Büyüdü yaa diyoruz babasıyla birlikte.
Daha dün gibi gözümün önünden geçti, kucağıma ilk alışım. İlk emekleyişi, ilk adımı, ilk anne deyişiYazarken bile gözlerim doldu.
Yaaa ne olduki sadece okula gidecek. Desin biri.
Öğretmen de dedi sakın okula bırakırken duygusala bağlayıp çocuğu etkilemeyin.
Neyse okul için alınacaklar listesi var. Eşim gitmiş o heyecanla kırtasiyeye kazıklanıyordu. Neyseki ikna ettim almadan geldi eve.
Kızımın anı defterine yazmadığım çok şey var. O okuldayken bol bol yazacağım inşallsh. Aslında kadınlar kulubunu okusa daha iyi sanki
İnşallah canım. Daha uyanmadı sindrella.Güzel bir okul yılı olsun gördüm pek mutluydu kuzum
500tl mi olmuş en son 350 falandıBenim de yığınla iş var, bugün gelince gardolapta iki rafı sildim. Komple temizlik şart, eşim diyor kadın çağır sağlığından önemli değil. Ütüyü de yapsın. İki haftada bir gelsin diyor. Fiyat 500 tl tam gün. Zaten ütü yetiştiremez.
Bir okulu düzene sokalım bakacağım. Komple temizlik için çağırırım belki. Ama iki haftada bir abartı bana göre. Çocuk okulda olacak sağlığımda sıkıntı olmadığı sürece yaparım. Zaten artık eskisi gibi zırt bırt gitgel yapmam sanırım :)
İyi tatiller babym. Hisselerinde hayırlı olsun canım. Bende hoşaf gibi suya girmeyi seviyorum Egenin suyu bana çok soğuk geliyor giremiyorum.Slm bacimlar
8 saat yolculuk sonunda vardik Adrasana.
Cok guzel yer ama uzak ya.Kemere girdik 1 saat daha yol gittik.
Oglen yemek yiyip attik kendimizi denize.Su pasa cayi gibi sicacik
Kiz durup durup atiyo kendini.
Bugun bi adim attim ilk kez hisse senddi aldim.
Ufak bi adim 400 tllik.Denicem.vesbe aldim.Eregli de aklimda.Gitse de beni uzmucek rakamlara alim yaparm.yok gozuyle bakiyorm onlara.Sifir bilgim var yalniz lot falan nedemk yeni ogrendim
Sorma dün pazarda en ucuz domates 7.5 tl di iki kilo aldım oda yemek için. Kapyalar 12-15 arasıydı kadının biri bir çuval almış salçalık 10 tl bırakmış satıcı kapya da almadım. Ama 220 tl harcamışız eşime sordum. İçinde göze gelen bir kilo var kalanı yarım kilo taze fasulye üzüm, armut, incir, 3 kavun ve yeşillik herşey çok pahalıydı bir kilo da dolma biber aldım 15 tl. Alıcam ama yine kapya denk gelince közlemelik. Kolay gelsin lellim.Bende dün domates gördüm 4tl eşim yok artık dedi
Adam bıktı sanki kendi yaptı
Kapyali domates sos hoşuma gitti valla 4 kavanoz daha yapsam mı diyorum
Bugün tavukların sosuna bile attım çok güzel oldu
Ev temizliği konusunda bende çok bezdim.
Her gün ev süpürüyorum
Haftada mutlaka 2 gün siliyorum
Bez elimde genelde
Yerler beyaz gözüme takılıyor hersey
Kız yerlerde oynamıyor olsa yere bisi sermicem süpür sil geç yapicam.
Halılarda toz yapiyor ya
Ellerine sağlık.Günaydınn
T thesekreter ile bana un perileri görünmüş
Kekle başladım bende güne.
Sabah benimkiler çayla kek , pogaca, börek falan yiyorlar.
Yufkalarimda kötü olmadan kurtarmak lazım yapicam bugün.
Dün ki tatlı bitti sabah siparis verdiler
Çayla güzel gidiyormuş iyi dedim 1 tepside tatli yaptım.
Evi topladım.
Bulasik mak. Doldurdum
Kiz uyuyo bugün silerim artık
Dün mutfak ve balkonu sildim sadece
Bugün oğlanın kurs günü babasıyla gelecek.
Orman kebabı pilav yapım
Pilavda bitti
Elim okadar aza alışmış ki olmuyo yani 2 günlük gerçi erbaslarin isine geliyor hergün degisik yiyorlar.
Ziyan olmasın diye hep az az yapa yapa
Kalabalık gelseler aç kalacaklar diyorum
Ki Bi ramazanda ucu ucuna tam yetiştiği var
Hani 1 tabak daha deseler yoktu
Çeşit bol yaparım ama hep az olur.
Oğlana bu sene forma almadım hem son senesi hemde oldu pant falan tshrt zaten siyah giyiyorlar
Bu hafta outlete uğramam lazım
Yazın Şort tshrt falan gitti oğlan neysede sweat ve esofman bakmam lazım.
Düz baskisiz falan seviyor.
Yetişemiyorum ben artık ya ciddi yetemiyorum
Canım bizden biri birşey istediğinde ben eşimle görüşeyim diyorum. Sonra da bir daha bana istekle gelemiyorlar. Eşime de diyorum bana da söyle veya yapamam de diyorum ama bazen benim bilmemi istemediği şeyleri hallediyor sonradan ben duyunca kıyamet kopuyor. Sana söylesem olmaz diyecektin diyor, sende hayır de diyorum o diyemezmiş. Neden dedim senin babandan hanlar hamamlar kaldı da benim mi haberim yok diyorum olan bize oluyor millet öğrenmiş istemesini biz niye kimseden birşey isteyemiyoruz acaba. Ayy sorma ne yaram varmış benimde.Slm kızlar başarısı yorguunluk
Oğlan hasta kız da hasta idi iyileşti gece heryer batırdı kusma isal sabaha denk
İlaç aldım kızı okula koydum
Lelli senden sonra
Kocayı gömme benden
Öldürsem su adamı hırsım alışmaz
Dün akrabası aradı oğlu üniversiteye gidecekmiş bilgisayar alacakmıs
Bizim kredi kartından
Kendisi alsın karrt dedim çalışıyor
Banka herkese veriyo bana ı güvendi dedim
Baya baya ettik kavga
Karı sında bilezik var bozdursun alsın
Kırarım o kartı dedim
Neymiş beyefendi çalışıyomus
Girmiyorum işe filan dedim çalış yırt biyannını dedim
Ben fedakarlık yapıp almıyorum bişeyker
Dedim bu sefer kesin boşarım seni bi çek dedim
Önüne gelen kıymetli buna yettu artık
Bide adamlar iki oğlu ayrı ayrı tatile gidito kendisi karısıyla ayrı gidiyo
Körmü gözü gitmesinler dedim banamı güvendi
Abla aynı şeyler bizde mevcut bize. Bişey yapan olmadı benimde alacakların var ama bekliyorum madem öyle dedim al benim istediklerimi ele yok de limitim kartım dolu deİyi tatiller babym. Hisselerinde hayırlı olsun canım. Bende hoşaf gibi suya girmeyi seviyorum Egenin suyu bana çok soğuk geliyor giremiyorum.
Sorma dün pazarda en ucuz domates 7.5 tl di iki kilo aldım oda yemek için. Kapyalar 12-15 arasıydı kadının biri bir çuval almış salçalık 10 tl bırakmış satıcı kapya da almadım. Ama 220 tl harcamışız eşime sordum. İçinde göze gelen bir kilo var kalanı yarım kilo taze fasulye üzüm, armut, incir, 3 kavun ve yeşillik herşey çok pahalıydı bir kilo da dolma biber aldım 15 tl. Alıcam ama yine kapya denk gelince közlemelik. Kolay gelsin lellim.
Ellerine sağlık.
Canım bizden biri birşey istediğinde ben eşimle görüşeyim diyorum. Sonra da bir daha bana istekle gelemiyorlar. Eşime de diyorum bana da söyle veya yapamam de diyorum ama bazen benim bilmemi istemediği şeyleri hallediyor sonradan ben duyunca kıyamet kopuyor. Sana söylesem olmaz diyecektin diyor, sende hayır de diyorum o diyemezmiş. Neden dedim senin babandan hanlar hamamlar kaldı da benim mi haberim yok diyorum olan bize oluyor millet öğrenmiş istemesini biz niye kimseden birşey isteyemiyoruz acaba. Ayy sorma ne yaram varmış benimde.
Gece baya darlandım oğlan hastaBu gün toz aldım sabah sabah kahvaltı masasını topladığım gibi ev işine girişiyorum. Toz aldım dün aynaları silmiştim özellikle lavabo aynaları hemen kirleniyor su lekesi oluyor onları tekrar sildim, buzdolabının üstünü aldım avizesini yagçözle siliyorum. Sonra doğru bime un almaya 3 paket un 1 laktozsuz süt 2 tane normal süt daha da alınacak vardı ama 15 kilo unu eve hammal gibi taşıdım 167 tl tuttu kartla ödedim. Dünkü market masrafını da eşim karttan geçti. Eve geldim kilerde unları yerleştirirken diğerlerini yerinden oynattım tabi bayagı zamanımı aldı. Taze fasulye koydum ocaga yanına da arpa şehriye pilavı yaptım. Acı biberlerden 2 tane 3 kiloluk bidona turşu koydum biri anneme diğeri de amcama küçük kızım dereotlu poğaça istedi arkadaşları ile yemek istedi onu yaptım. Bulaşık makinesini çalıştırdım mutfak topla çöpü çıkardım. Nasıl acıkmışım yemek yedim şimdi çayımı içiyorum. Birazdan çamaşırları toplar sonra da bulaşık makinesini boşaltırım. Valla evde iş bitmediği gibi bir de canım sıkılıyor diyenleri hiç anlamıyorum benim işlerimin biri bitmeden diğeri başlıyor benim canım hiç sıkılmadı evde.
Bizim de eskiden öyleydi. Hep ister yaptırırlardı. Bayağıdır isteme yoktu. Çünkü son zamanlarda eşim yapmıyordu. Ayrıca ben işi bıraktığımdan sonra o kadar birşey istenmedi.İyi tatiller babym. Hisselerinde hayırlı olsun canım. Bende hoşaf gibi suya girmeyi seviyorum Egenin suyu bana çok soğuk geliyor giremiyorum.
Sorma dün pazarda en ucuz domates 7.5 tl di iki kilo aldım oda yemek için. Kapyalar 12-15 arasıydı kadının biri bir çuval almış salçalık 10 tl bırakmış satıcı kapya da almadım. Ama 220 tl harcamışız eşime sordum. İçinde göze gelen bir kilo var kalanı yarım kilo taze fasulye üzüm, armut, incir, 3 kavun ve yeşillik herşey çok pahalıydı bir kilo da dolma biber aldım 15 tl. Alıcam ama yine kapya denk gelince közlemelik. Kolay gelsin lellim.
Ellerine sağlık.
Canım bizden biri birşey istediğinde ben eşimle görüşeyim diyorum. Sonra da bir daha bana istekle gelemiyorlar. Eşime de diyorum bana da söyle veya yapamam de diyorum ama bazen benim bilmemi istemediği şeyleri hallediyor sonradan ben duyunca kıyamet kopuyor. Sana söylesem olmaz diyecektin diyor, sende hayır de diyorum o diyemezmiş. Neden dedim senin babandan hanlar hamamlar kaldı da benim mi haberim yok diyorum olan bize oluyor millet öğrenmiş istemesini biz niye kimseden birşey isteyemiyoruz acaba. Ayy sorma ne yaram varmış benimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?