- 27 Şubat 2013
- 14.802
- 42.309
- 798
Bende evlendiğimde ev alalım diye onun bekarken kaldığı evindeki eski eşyalarını kabul ettim. Yeterki ev alalım demiştim. Almadı nişanlıyken.Evlenip 1.5 yıl sonra evi aldığımızda borç içinde ilk günleri teyzesi ile dayısının evde Tv bozulmuş gelmiş bana soruyor. Alalımmı onlara televizyon diye. Artık son sabrımdı. Açtım ağzımı yumdum gözümü. Bu evdeki tüm eşyaları değiştirir yenilersin ondan sonra git ne yaparsan yap dedim. Ertesi gün kurutma çamaşır makinası aldım. Sormadım bile. Benim evimde eski çamaşır mk su tutuyordu. Bozuktu yani. Enayimiyim dedim. Çok şükür artık eskisi gibi değil. Bakalım ne olur ilerde bilmiyırum. Ama çooook olaylar yaşadığım net!Saol cnm
Gömmek değil üstüne iki kat toprak örtesim var pas da vermiyorum
İşede gitmiyorum
Onun parasıymıs
Sıkıssın hatta dün karttan alışveriş yaptım ne aldın diyo
Eller yiyeceğine ben yiyeyim dedim ona müstehak dahada alcam
Sıkıssın beter olsun
Bana bile gecen babamın manasını yaptık bankaya kart vereceklerdi düşün almadım
Çalışan birisin körmü alsınlar banane
Ben neyle idare edecem
Düdükküm bozuk al dedim durdurun telefon borcu bitsin
Oğlan 5 yasında hala mobilya beşikte yatıyor baza alalım telefonun borcu bitsin millet alınca olmuyor
Gidecem hepsini alacam
Bana diyorrki akşam kartları alacan senden
Alamazsın dedim
Aynı psikoloji aynı karakter.Bizde de o kendi tarafini sahlandirma varDedesi gofret alsa 500 kere dedesi gofret almis kziima deniyior.Kardesim yagdiriyor cocugu alistiriyor,yok her istedigini aliyor falan diyor
Ay hayirli ugurlu olsun gule gule otursunlar
İns canim
Benimde canım artık eskisi kadar istemiyorTatlı bana ciddi kilo aldırıyormuş onu anladım. İki gündür bozdum sank Ela babasından üfleme için pasta istedi. Zalimmama yine yemeyeceğim.Bugün yedim biraz baydı beni.Artık eskisi kadar yiyemiyorum. Yeniden alışmamam lazım.. Zararı çok faydası hiç yok.
Seninse bende gibi için döktün hak ediyolarBende evlendiğimde ev alalım diye onun bekarken kaldığı evindeki eski eşyalarını kabul ettim. Yeterki ev alalım demiştim. Almadı nişanlıyken.Evlenip 1.5 yıl sonra evi aldığımızda borç içinde ilk günleri teyzesi ile dayısının evde Tv bozulmuş gelmiş bana soruyor. Alalımmı onlara televizyon diye. Artık son sabrımdı. Açtım ağzımı yumdum gözümü. Bu evdeki tüm eşyaları değiştirir yenilersin ondan sonra git ne yaparsan yap dedim. Ertesi gün kurutma çamaşır makinası aldım. Sormadım bile. Benim evimde eski çamaşır mk su tutuyordu. Bozuktu yani. Enayimiyim dedim. Çok şükür artık eskisi gibi değil. Bakalım ne olur ilerde bilmiyırum. Ama çooook olaylar yaşadığım net!
Bilerek mi kirdin Allah iyiliğini versin emiSeninse bende gibi için döktün hak ediyolar
Canm ya bugün oğlana ihtiyacı listesi verdiler bir yığın
Bi kamyonda ben eve alınacaklar yazdım oldugu halde
Oğlanın yatagı kırdım yatak al diye
Kurs ücreti
EwtttBilerek mi kirdin Allah iyiliğini versin emi
Benim komsu Kocasının lastiklerini yardı düşün kafan eserse onuda yaparımBilerek mi kirdin Allah iyiliğini versin emi
Yok artık ben yapamam okadarini ya.Benim komsu Kocasının lastiklerini yardı düşün kafan eserse onuda yaparım
Benim beşik kırık arada tamir ediyoYok artık ben yapamam okadarini ya.
Su eşyayı degiselim dersem zaten degisiriz ne bilim.
Ben ancak ertelediğim şeyleri kızınca aliyorum
Sarteller atıyor benim o an.
Bide benim ütü iki senedir lıkır lıkır su akıtıyorYok artık ben yapamam okadarini ya.
Su eşyayı degiselim dersem zaten degisiriz ne bilim.
Ben ancak ertelediğim şeyleri kızınca aliyorum
Sarteller atıyor benim o an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?