İyi geceleeer, gece kuşu geldi :)
Bugün ailecek 11 de uyanmışız

Kalktık çıktık yola, babası dedi kızım hangi pastayı beğenirsen onu alacağım. Girdik eve yakın pastaneye kız beğendi babacığı beğenmiyor. Sonra gittik ikinci pastaneye yine o beğenmedi sonra bizi hacıbozana götürdü güzel modeller oluyor dedi. Onu da beğenmedimi. Güya kıza beğen dedi

Güya pastanede börek falan kahvaltı yapacaktık. Acıktık saat 12:30 u geçti daha kahvaltı yapmamışız. En son teyzenin evin yakınında Elayla ben indim beğendiğini aldım bir de simit poğaça aldım çıktık. İyiki araba park etmeye yer bulamadı da gelmedi bizimle

Sonra gittik teyzeye. Eşimin kardeşi de teşrif etmiş nihayet.büyük kızı dün gece de teyzede kalmak istemiş mecbur geldi tabi. Bugün onu almaya gelecekti zaten.
Simit poğaça yedik. Mum üflettik. Pasta yedik çıktık, onlar da çıktı. Yolda başladı eşim, yok işte gitmişiz acıkmışız almışız birşeyler gitmişiz bir çay bile demlememiş teyze, yanına birşeyler çıkartmamış. İşte insan hiç birşey yapmasa pastanın yanına bir kısır yaparmış. Annene gitsek kadın sarma sarar çerezinden şusunu busunu çıkarırdı dedi. Ben de dedim sana teyze doğum günü yapalım dedimi demedi. Sen kendin plan yaptın gidelim orada mum üfletelim doğum günü yapalım vs vs niye şimdi yakınıyorsun dedim. Aslında her gittiğimizde benzer muhabbet.
Sonra bir daha da gitmem vs. Ardından işte çocuğa daha hediye bile almamış bir hafta oldu konuşalı insan alır falan dedi.
Galiba teyze telefonda Elaya para vereceğim sana demiş. Ela da teyze sen bana para verecektin dedi. Aslında hiç sevmediğim davranış, ve uyardım Elayı. Onlara da kaç defa dedim eline para vermeyin sürekli alışmasın diye. Ama dinleyen kim.
Kadın 200 tl verdi daha ne söyleniyorsun dedim.Ayrıca ablam kıza bana harcama yapınca yok para verseydi ne gerek vardı diyordun şimdi teyzen para verince de yok hediye alsaydı diyorsun dedim. Ben öyle demedim ablana diyor.

Bir de sinirlendi niye hemen ablamla ilgili konuyu açıyormuşum niye teyzesine laf söyleyince ailemden konu açıyormuşum.
Lafı sokmasam olmazdı bence tam yeriydi

Eskiden olsa gerilirdim, ben de söylenirdim. ohh rahatça söyledim gönülden kopmuş para veya hediye ne önemi var dedim. Relaxx ben

Çekildim kenara. Bu ilaç sanırım sinirlerimi aldı :)
Öyle aksiyonlu geçti benim kocinin doğum günü planı. Bazı konularda haklı olabilir ama hediye/para konusunda saçmalıyor bence. Öyle değilmi sizce.
Salı günü kızıma o okuldayken güzel bir masa hazırlayıp okul dönüşü sürpriz yapmaya niyetim var bakalım ayarlayabilirsem.
Uzun uzun yazdım hakkınızı helal edin kızlar,

aksiyon bol uzun sürdü :)