• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canımsın ojeyi çok seviyorum. Saçımı boyamak belki aksar ama ojeyi aksatmamaya çalışıyorum.

Geçmiş olsun Alyama.
Saçımı boyamayı kocaya kitledim, ojeyi de ilerde Elaya kitledimmi benden iyisi yok. 🥱
Şimdi biryere giderken ben Elayla uğraşmaktan kendimle uğraşamıyorum.
Hadi giyinelim oyalana oyalana giydirtir. Saçını yapmak uzun sürer, yok kolyesini bilekliğini tak, bir de seviyor takıp takıştırmayı.aynı benim küçüklük halim :)

Saolun
Ben ameliyat olalı 30 gün oldu yapılan iğneyle beraber 40 gün
Hafif değil devamlı oluyor hem göğsümde ağırlık hem kalp tarafıma bıçak sağlanır gibi sancı
Panik atak nasıl oluyorki
Panik atak yaşamadım şükür ama arkadaş yaşıyor, tek şahit olduğum elleri titriyordu engelleyemiyordu. Ben yokken de tamamen panik atak nöbet gibi geçirmiş. Farklı farklı yaşanıyor demekki. O annesinin covitten ölümünden sonra yaşamaya başlamış.

Lellim hoş güzel temiz olsun istiyorsun. Ben de severim temiz olmasını, keşke hergün temizlik yapan olsa da temiz olsa. Ama nacizane fikrim kendini işle yıpratma İnan ileride çıkar acısı. Özellikle kolum bacağım diyebilirsin. İnşallah olmaz tabi de yine de kendini yıpratmamaya çalış.
Lekeyi gördüğün an kafanı dağıt birşeyle 😁
Relaxxxx!
Simdiden agriyor malesef :/
Ama keske durabilsem

Saçımı boyamayı kocaya kitledim, ojeyi de ilerde Elaya kitledimmi benden iyisi yok. 🥱
Şimdi biryere giderken ben Elayla uğraşmaktan kendimle uğraşamıyorum.
Hadi giyinelim oyalana oyalana giydirtir. Saçını yapmak uzun sürer, yok kolyesini bilekliğini tak, bir de seviyor takıp takıştırmayı.aynı benim küçüklük halim :)
Ayy evet ya
Bende kizla evden cikarken ter icinde kaliyorum
Hatta kapidan geri iceri girip parfum sıktıgım falan oluyo
Bu ara bi de sey basladi sen oje surdun banada sur
Senin cantan var bende takıcam
Ooo guzel guzel begendim diyo
Parfum sıkıyorum ya kokluyo miss kokuyo diyo
Cok alemler ya
Oglanda hic böyle seyler olmadigindan kız ilginc geliyor bana.
Bir de cok kiskanc abisini falan cok kiskaniyor

Bende nazenin9320 nazenin9320 gibi misafir icin ozellikle temizlik yapmiyorum
Çünkü zaten gelenim gidenim pek yok.
Gelen olacaksa haber veriyor extra pasta börek yapiyorum.
Misal sık cam silmem benim leke, iz görmeye dayanamadigimdan.
Arkadaslarimin yanindada tv iz falan gorunce kalkip bez alip silmisligim var o beni rahatsiz edecek simdi diyip.
20221121_085548.jpg
Suan uzandigim koltukdan cektim daha temizlige baslamadim tv hic iz yok cunku aksam sildim.
Bugun kiz parmak edecek yine silicem.
Böyle parlicak bnm gozume iz takilinca kalkip siliyorum.
Iz olsaydi siler oyle uzanirdim.
Aynalarda var ama ozellikle y.odasi ve vestiyerin aynasi alcak boy yani orda cok oluyo gunluk siliyorum napim.

Gunaysss
Lcw bi urunu sepete atiyorum alacagim digerinin bedeni yok.
Onun bedeni oluyo öteki yok denklestiremedim.
Bu sezon lcw ciddi begendim.
Kotuda cok gzl cikti, kazaklarida , sweatlaride.
Yani sade, baskısız benlik seyler var.
Burdaki magzasini gezdim gecen int. Modellerin hic biri yoktu.
Deniyim öyle alim online diye dusunmustum ama yok.

Kart kesildi
Sucuk ve ciger siparisi vercem esime.
Bende saralle, peynir falan kahvaltilik bakıcam.
Dun aksam kız patates diye tutturdu dondurulmus kalmamisti evdeki patatesden kizarttim hemen baska patates bu dedi.
Okadar algılari dikkati iyi ki bazen cok sasiriyorum.
Camasir asiyoruz birlikde coraplar birbirine benziyor sadece bazilarinda model var kucuk falan bu abinin bu babanin diyo ve biliyo kimin corabi
Demek inceliyo bakiyo
Cunku benzerler ben bile teklerken karistiriyorum bazen.
Dondurulmus pattis olmus 30tl o da bimin markasi falan yani.

Dun kek yapmaya niyetlendim ama erindim sonuc yapamadim.
Pazara cikmistim 2 bağ kara lahana, marul, domates, patlican falan aldim.
Lahanalarimi aksam hasladim bugun sarcam.
Kekide yaparim umarim
Bir de sulu yemek yaparsam tamamdir.
Dün supurup sildim bugun sadece supurcem.

Ogleden sonra markete cikar hem bi dolanirim hemde su kahvaltiliklara bakarim.
Online bayadir bakmadim indirim var mi

Ayy evet ya
Bende kizla evden cikarken ter icinde kaliyorum
Hatta kapidan geri iceri girip parfum sıktıgım falan oluyo
Bu ara bi de sey basladi sen oje surdun banada sur
Senin cantan var bende takıcam
Ooo guzel guzel begendim diyo
Parfum sıkıyorum ya kokluyo miss kokuyo diyo
Cok alemler ya
Oglanda hic böyle seyler olmadigindan kız ilginc geliyor bana.
Bir de cok kiskanc abisini falan cok kiskaniyor
Makyaj yapınca bana da yap der ya da anlık ruju alır sürer bir de giderayak ruju çıkartmaya çalışırsın. 😂
Şimdi bir hedefim var balık sırtı saç örgüsünü öğrenmek😅 hayatımda bir kere bile örmedim, bir de becerebilsem.

İyi geceleeer, gece kuşu geldi :)
Bugün ailecek 11 de uyanmışız🤐
Kalktık çıktık yola, babası dedi kızım hangi pastayı beğenirsen onu alacağım. Girdik eve yakın pastaneye kız beğendi babacığı beğenmiyor. Sonra gittik ikinci pastaneye yine o beğenmedi sonra bizi hacıbozana götürdü güzel modeller oluyor dedi. Onu da beğenmedimi. Güya kıza beğen dedi🤣🤣
Güya pastanede börek falan kahvaltı yapacaktık. Acıktık saat 12:30 u geçti daha kahvaltı yapmamışız. En son teyzenin evin yakınında Elayla ben indim beğendiğini aldım bir de simit poğaça aldım çıktık. İyiki araba park etmeye yer bulamadı da gelmedi bizimle:KK70:
Sonra gittik teyzeye. Eşimin kardeşi de teşrif etmiş nihayet.büyük kızı dün gece de teyzede kalmak istemiş mecbur geldi tabi. Bugün onu almaya gelecekti zaten.
Simit poğaça yedik. Mum üflettik. Pasta yedik çıktık, onlar da çıktı. Yolda başladı eşim, yok işte gitmişiz acıkmışız almışız birşeyler gitmişiz bir çay bile demlememiş teyze, yanına birşeyler çıkartmamış. İşte insan hiç birşey yapmasa pastanın yanına bir kısır yaparmış. Annene gitsek kadın sarma sarar çerezinden şusunu busunu çıkarırdı dedi. Ben de dedim sana teyze doğum günü yapalım dedimi demedi. Sen kendin plan yaptın gidelim orada mum üfletelim doğum günü yapalım vs vs niye şimdi yakınıyorsun dedim. Aslında her gittiğimizde benzer muhabbet.
Sonra bir daha da gitmem vs. Ardından işte çocuğa daha hediye bile almamış bir hafta oldu konuşalı insan alır falan dedi.
Galiba teyze telefonda Elaya para vereceğim sana demiş. Ela da teyze sen bana para verecektin dedi. Aslında hiç sevmediğim davranış, ve uyardım Elayı. Onlara da kaç defa dedim eline para vermeyin sürekli alışmasın diye. Ama dinleyen kim.
Kadın 200 tl verdi daha ne söyleniyorsun dedim.Ayrıca ablam kıza bana harcama yapınca yok para verseydi ne gerek vardı diyordun şimdi teyzen para verince de yok hediye alsaydı diyorsun dedim. Ben öyle demedim ablana diyor. 🙄 Bir de sinirlendi niye hemen ablamla ilgili konuyu açıyormuşum niye teyzesine laf söyleyince ailemden konu açıyormuşum.
Lafı sokmasam olmazdı bence tam yeriydi:KK24:
Eskiden olsa gerilirdim, ben de söylenirdim. ohh rahatça söyledim gönülden kopmuş para veya hediye ne önemi var dedim. Relaxx ben😅 Çekildim kenara. Bu ilaç sanırım sinirlerimi aldı :)
Öyle aksiyonlu geçti benim kocinin doğum günü planı. Bazı konularda haklı olabilir ama hediye/para konusunda saçmalıyor bence. Öyle değilmi sizce.
Salı günü kızıma o okuldayken güzel bir masa hazırlayıp okul dönüşü sürpriz yapmaya niyetim var bakalım ayarlayabilirsem.
Uzun uzun yazdım hakkınızı helal edin kızlar, 😅 aksiyon bol uzun sürdü :)
Kocanla benimki cok benziyor.Hayatlarinda ailelerden deger gormemisler.Cocuklar uzerinden deger gormek istiyorlar.Olmayinca hayal kirikligi.İnsan biyerden sonra kizamiyorda😑

İyi haftalar
Sabah kalktik sok,evde 1 damla su yok.Koci gece hepsini icmis🤦
Su soyledik Allahtan 1 saate geldi hemen .33 tl olmus suda😒
Dunden mercimek corbam var,yanina dolma yapcam etli yeter.
Kiza saat almistik o geldi cok sevindi.
Kardesim yagmur botu almis bana🙆
Alma dedikce aliyordu
Sabah toz aldik daha supurge atilacak .
Boyama yaptik ,kitap okuduk.

Anamlar dun istanbula gitti gwzmeye.Viaport varmis.Anam kendine bot almis 2 bin tl🙆😄
İstanbullular ne var kiz viaportta?Beraber gidelim diyo da,yanimiza nekadr alalim😅Cok mu pahali🙆
Aslında outlet orası benim bildiğim kadarı ile.tabi sezon ürünleri de oluyor da. Yani beymen de var LCW de 😀😀annen bulmuş yine pahalıyı😀

Son düzenleme:
Hepimize güzel bir hafta olsun kızlar. Normal rutinim olan temizlik olayını yaptım, salon taşınıyoruz gibi koltukları bekliyoruz gelince orasını da düzenlerim ama orası da süpürülüp paspas çekiliyor tozu alınıyor. Balkonu da yıkadım yağmur yagacak diyor meteoroloji ama yağmıyor. Yemek derdim yok sadece şehriyeli bulgur pilavı yapıcam üzerine de kavrulmuş dana eti koyucam, marul salatası, turşu, ayran yeter.Akşam benim kızlarım damla çikolatalı kek yaptılar çokda güzel olmuş yedik canlarım arada da olsa mutfaga giriyorlar. Akşam trendyoldan 2 adet bluz aldım bu ara harcamıcam dedikçe alıyorum. Kendime karşı da bir tutarsızım verdiğim sözlerimi tutamıyorum. Yarın dolabımı düzenleyeceğim belki görerek kendimi motive ederim almamak için.

tr_lelli tr_lelli lellim büyük kızımda senin kızının yaşlarındaydı altı bezleniyordu bir yere giderken aynanın karşısında ben rujumu sürerken beni hafif dürterek çür çür derdi altın bezli senin diyordum ama ruju biliyorsun diyordum. O yaşları çok güzel lellim ben bazen o yaşlarını gözlerimle özlemlediğimi görüyorum. Öp kokla teyzelerinin güzel Alyasını.

tr_lelli tr_lelli lellim büyük kızımda senin kızının yaşlarındaydı altı bezleniyordu bir yere giderken aynanın karşısında ben rujumu sürerken beni hafif dürterek çür çür derdi altın bezli senin diyordum ama ruju biliyorsun diyordum. O yaşları çok güzel lellim ben bazen o yaşlarını gözlerimle özlemlediğimi görüyorum. Öp kokla teyzelerinin güzel Alyasını.
Ahh öperim tabi.
Çok baska duygular işte Allah isteyen herkese nasip etsin.

Bende nazenin9320 nazenin9320 gibi misafir icin ozellikle temizlik yapmiyorum
Çünkü zaten gelenim gidenim pek yok.
Gelen olacaksa haber veriyor extra pasta börek yapiyorum.
Misal sık cam silmem benim leke, iz görmeye dayanamadigimdan.
Arkadaslarimin yanindada tv iz falan gorunce kalkip bez alip silmisligim var o beni rahatsiz edecek simdi diyip.
Eki Görüntüle 3164342
Suan uzandigim koltukdan cektim daha temizlige baslamadim tv hic iz yok cunku aksam sildim.
Bugun kiz parmak edecek yine silicem.
Böyle parlicak bnm gozume iz takilinca kalkip siliyorum.
Iz olsaydi siler oyle uzanirdim.
Aynalarda var ama ozellikle y.odasi ve vestiyerin aynasi alcak boy yani orda cok oluyo gunluk siliyorum napim.
Selam canim,
bende kizlara katiliyorum evet temiz ev gibisi yok, ama sagligimizda ihmal etmiyelim. Ev isi zaten nankör isi, hic bitmiyor.
Benim kuzenimde cok is yapdi yillarca simdide kollarindan cekiyor. Doktor evlere temizliyemi gidiyorsun diye sormus hatda. Sen düsün yani.
Kendinede izin ver dinlenmege herkesi düsünüyorsun, kendinide biraz düsün. ❤️

Selam canim,
bende kizlara katiliyorum evet temiz ev gibisi yok, ama sagligimizda ihmal etmiyelim. Ev isi zaten nankör isi, hic bitmiyor.
Benim kuzenimde cok is yapdi yillarca simdide kollarindan cekiyor. Doktor evlere temizliyemi gidiyorsun diye sormus hatda. Sen düsün yani.
Kendinede izin ver dinlenmege herkesi düsünüyorsun, kendinide biraz düsün. ❤️
Benimde agrilarim oluyo ama bunun izahi yok yani anlatamiyorum
Gormezden gelemiyorum iste.
Öylede rahatsiz oluyorum :/

Selammm
Sabah yine sırt agrisiyla uyandim.
Kas agrisida olabilir bu
Aksam yine babama sinirlendim.
Anneme bisi sormaya gectim o da o ora bize gecti adam gunde 2 pkt sigara iciyo 5dk bize gecti o arada sigara icmeyiver yani 5dk icme.
Hemen mutfakda sigara icmis.
Kokudan anladim tabi hem soylendim hem duvar sildim.
Anlamiyor arkadas anlamiyor.
Cik balkonda ic anlamiyor.
Anlayamiyorum inadina yapiyor sanki.
Duvarlari 1 kat sildim öyle yattim sırtım pert uyandim yine. Ama 1 kat sildigim icin icime asla sinmiyor suan.
Bugurdanligida esans attim evide havalandirdim.
Yaa ben evimde icilmesini istemiyorum adam inadina yapiyor sanki.
Bizde esimden baska hic kimse sigara icmez.
Kardesim girse mesela hemen balkonda icer saygi gosterin ya az.
Arkadaslarimin hic biri kullanmiyor.
Esimde balkonda ya da camda icer.
Tüm duvarlari silesim var sırtim agrimasa silerim.
O derece tiskiniyorum annemlerin evde hep icildiginden bana bir tiskinti geldi o kokudan sarartidan resmen travma oldu bende.
Asla tahammulum yok evde icilmesine.
Ona kalsa cam kapi acik 1 tane icti nolcak.
Hayir yani hayır kavga edicem artık.
Dun kapılarida silmistim bi tülleri yikarim tmm diyorum sonra moralim bozuluyo.
Ben diyorum hep cok temizlik yapiyo gorunuyorum ben titiz degilim takıntılıyım
Bazi böyle takintilarim var.
Tülleride yikicam salonda icilmedi ama olsun kokusu siniyor eve.

Ne güzel yagdi mubarek bereket olsun, bolluk olsun, huzur olsun insAllah.
Tek duam sağlık hep sağlık diliyorum insanin bir yeri agriyinca hic bisi gözü görmüyor.

Trendyol indirimlerine baktim az aksam.
Lavi cikolata aldim 1kg 100tl geldi.
Kahve yani hic yoktu evde
Cizgili kazaklara yukseliyorum ama herkeste olan trend seyleride giymeyi hic sevmiyorum.
Nedecugukk bilmem.
Almıcam daha uzun kol kısa kollu thsrtler 50-60tl düştü 3-5 yaza yatırım yaparım.

Sezonda ucuyor hersey ozellikle 2023 cok zamlı olacak bence.
Nasil gecen sene aldiklarimizi kâr sayiyorsak seneyede kesin öyle dicez.
Iyiki almisiz dicez.

Gecen sene kiza pazardan polar pijama tkm almistim 35tl pazar gunu 90tl dedi. Neredeyse 3 katı
Sezon sonu lcw outletden alicam yine bir dahaki kış icin.
2-3bin ona ayiririm.
Gecen sezon sonu aldiklarim bu sezon elime geldi ne guzel oldu.
Babamda 4 tane sweat almis 2si fermuarli tanesini 150tl den almis.
Onlineden kuponla daha uyguna alirdim ben.
Kendime 80-85tl dusuruyorum hem indirim hem kupon uygulaninca baya uyguna geliyor.
Buyuk almis diye iadede etmek istemedim seneye giyer artik.
2 de kadife tayt almistim yine 69tl den buyuk almistim seneye icin.
Valla hepsini kâr saycaz artik napalım

Back
X