Küçük Düşün Büyük Olsun!

Sen bacimlar
Yoğun başladık haftaya.
Koca iş görüşmesine gidecekti, sabahtan ben avmye kaçtım.
Enflasyon hemen da kahve fincanı 2li 63 TL.Iki kutu aldım annemle kademe.
Kardeşime kraca dan çıkardı yıldızlı bardak 139
Eve amber çamaşır spreyi 59tl
Kendime ekose mini etek 70 TL
Microsoft 55 tl;popcorn,çikolata,kahve, 1kg un.
Koca görüşmeye gitti daha gelmedi
Evi sil süpür yaptm,ıspanak kavuştum aksma.
Sabah kıza fırında yumurtalı ekmek yaptım onlardan da kaldı.
2kargom var yarına en azından 100 TL kurtardık harcananla4dan

Hayırlı haberler alırsınız inşallah

tr_lelli Canım yemek yememe işini hiç kafana takma
Elinde değil biliyorum ama benim kızda yemezdi çok ağlardım ben mi bakamıyorum diye
Ama büyüdükçe biraz biraz yemeye başlıyorlar
Gene çok aşırı yemiyolar ama bazen şaşırıp kalıyosun bu çocuk nasıl yedi bu kadar diye
Büyüdükçe düzen oturuyor canım
Benimkide çok zayıf daha yeni 18 kilo oldu 6 yaşında ama sağlığı yerindeyse kiloya takılma demişti dr
Yesede almıyo kilo artık bünyesi böyle demekki
Senin yolundan geçmiş biri olarak diyorumki hiç ağlama üzülme akışına bırak:)
Zaten herşeyi kafaya taktığımız için hastalıklar başlıyo gamsızlar daha uzun yaşıyo:)

Canim zaten tek tesellim degerleri iyi, enerjisi yerinde falan diye.
Hani masallah kolay ateslenen bir cocukda değil bagisikliginin iyi oldugunu düşünüyorum.
Vitaminlere devam ediyorum umarim dedigin gibi zamanla yemesi düzelir

Aiyy babam bildiginiz babam simdi alt katindaki kiracisina takmış kafayi
Yillardir kiracilarimiz olur ama hic biriyle iyi ayrılmaz.
Yine aynı yine aynı.

Oturan kadın bir tanidigin kızı biz babama dedik verme evi (kadinin 4 kizi var 2si evli ama hep annesindeler yani bana gore normal bir durum tabiki anneleri gelecekler ama babam iste kalabalik olmicak ses olmicak huysuz adam) dinlemedi annemle beni.
Verdi kadinin 2 de torunu oldu onlarada bakiyo burda kaliyorlarmis 2side torunlarinin haftasonu aliyormus kizlari aksam gelip goruyorlarmis cocuklarini takmis onlara.
Ben gurultulerinimi dinlicem bakamicaksa dogurmasalarmis geliyo biz cekiyoruz çenesini
Bize anlatiyor bizene?
Git soyle soylicem diyo afedersiniz bok soyler ha kavga gurultu cikariyor evden ama son ana kadar insan gibi uyarmaz, konusmaz.
Durur durur kavga eder hep böyle.
Mesela balkonda konusuyo onlarin duyacağı sekilde 60yasina geldin bi utan ya cocuk gibi.

Diyoruz ki tmm git de evi 3 ay icinde bosalt sanane torununa bakiyor cocugu geliyor anneleri niye gelmesin.
Ay biz boyle diyince kuduruyor bize
Daha bisi demiyoruz ne halin varsa gör diyoruz.

Vallahi Allah kimseyi babam gibi ev sahibine dusurmesin amin.

Englis home mi o bacım ?
Benimde canim kahve fincani cekiyor
Yilbasi temali aldim 1 tane.
Arada bi kahve fincani cekiyor canım gorunce tav oluyorum

Saolasn cnm.
Amin.
Basla demisler ama hic bir sosyal hak yok kuru maas.Erzak vs bile yok.Ben dusuneyim demis.
Hayirlisi artik.
Allah büyüktür güzel bir kapı açar elbetİşsizlik maaşı alırken araştırmaya devam Benim eşimin durumuda bu ay belli olacak bakalim.Cikartilma ihtimali var Şirket yönetimi değişiyor.Gondermezlerse çalışmaya devam edecek Bir yandanda eyt bekliyor Cümlemiz için hayırlısı olsun.

Kiracisi kirasını düzgün veriyorsa size bir saygısızlığı vs yoksa evede iyi bakıyorsa ne gerek var. Baban durduk yere başına iş açmasın.Milletin geleninden gideninden ona ne .Ailesi elbet gelir karışamaz .Valla gönderir sonra düzgün insanı mumla arar.Hele bu zamanda .

Günaydınnn,
Dün günümüz hastalıkla geçti. Bu kez ateşi daha yüksekti..ve ilaç içiriyorum bir süre sonra yeniden başlıyor ateş.
Ayakları buz gibi. Dün iki defa üşüyorum anne dedi. Tabi ateşi yükseliyırdu. Kahvaltı yaotık. Toparlamadan aile hekimine gittim. Antibiyotik verdi. O ara teyze geldi. Birlikte eve geldik.yine başladı üşümeye. Daha 4 saat bile olmamıştı ateş düşürücü vereli. Baktım titriyor Vücudunu ılık suya soktum. Biraz daha iyi oldu. Sonra yemek hazırladım.kemik suyuna sebzeli mercimek çorbası yaptım. Eşim ben yemek yemeyeceğim dedi. Ama gerçekten de uğraşacak halim yoktu. Uykusuzum bitkinim. Teyze var diye hazırlayayım dedim. Buzluktan tavuk pirzola çıkarttım. Tabi buzu çözülmedi. Teyze melemen yapıverelim dedi. Onu yaptım. Mutfağı toparladım. Çorba yoğurt turşu verdim Elaya. Biz de yedik yemek. Eşim geldi baktı ateşi eskiye göre farklı. Bizim özel sigorta günü dolmuştu. Fiyat bekliyordu.ama acil yaptırdı sigortayı. Gittik hastaneye. Anaaaa inanılmaz kalabalık özel böyleyse devlet hastanesini düşünemiyorum.domuz gribi olanlar ateşle koşup gelenler ağlayan çocuklar resmen yatış bölümünde sıra bekleniyordu. Serum taktılar. Kan tahlili istedik..çok şükür sadece enfeksiyon çıktı. Ama doktor İnfluenza gribini önlemek amaçlı ilaç verdi.
Tabi serumu yeyince enerji ve çene açıldı gece geç yattık.
Yarın da hiç gidesim yok gösteriye, Ela bugün aile hekimine giderken gösterinin reklamını gördü dışarıda. Anne siz bunamı gideceksiniz bende geleyim diyor. Teyze gelecek onunla oynarsınız dedim.hayır ben sizinle geleyim o evde yalnız kalsın dedi
Bu kadarmı meraklı olur bir yay burcu çocuğu
okulda öğrenmişler evde semazenlik yapıyor :) öğretmenimiz de iki gün raporlu. Herkes hastalıktan kırılıyor.
Çarşamba da kısmetse ablam gelecek. Bu ara evde iyi geçiyor onun için iyi olacak.Gelen giden.
Ablam sordu ne istiyorsun ne alayım sana deyince, emzikli bebek istiyormuş.
Şimdi yeniden ateş düşürücü verdim uyudu.

Oglen tabletten yazdim
Uygur alfabesi gibi yazmisim
Kiz odadan odaya geziyor bana geliyolar yine.
Ben telefon klavyesine rus alfabesini de ekledim. Çocuk şarkısı arıyordum. Alfabe farklı tabi mecbur kaldım.
Sayı şarkısı buldum. Sayıları da unutmamışım, kulak aşinalığım vardı işten dolayı.

Englis home mi o bacım ?
Benimde canim kahve fincani cekiyor
Yilbasi temali aldim 1 tane.
Arada bi kahve fincani cekiyor canım gorunce tav oluyorum
Fincan sevdam bu ara benim de var. Bakıp bakıp duruyorum
Yılbaşı temalı herşeye bayılıyorum.
Simli kartpostallardan almak istiyorum. Çocukluğumun en güzeller anılarından.

Benim kız da bir yıldır 17 kilo boy uzadı kilo aynı. Ama doktorlar hep normal dedi. Kiloya hiç takılmadım ben. Kimi çocuk yemiyor ama kilolu. Biraz bu yapıya bağlı sanırım

Günaydın.Çok geçmiş olsun domuz gribi çıkmadığına sevindim.Bu ara hastalık çok yaygın özel hastanelerde devlet hastanesi gibi olmuş.

Cok huysuz hep böyle
Kendi bulup koyuyor eve sonrada karışıyor cikariyor evden.
Adam sıkıntılı
Gecimsiz huysuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…