Evet cok iyi hatırlıyorsun teyze cok iyiydi amin.Kayınvalidesi iyi kadındı.Kiymetini bilseydi keşke.Kadincagiz birşey diyemiyor diye afedersin sırtına binmişti.Kadincagiz kızının çocuğuna bakıyordu birde buda benim çocuğuma bakacaksın diye zorladı diye hatırlıyorum.Yasli kadın iki çocuğa birden nasıl baksın.Hic vicdan merhamet yoktu bu elti kızında. Anlattıklarından hatirladiklarim.Teyzenin mekanı cennet olsunVefat ettiğini duyunca bende üzülmüştüm.Görümceside annesi gibi hanımefendi biriydi sanırım.İnsanlar iyi diyede sömürmemek lazım.Kancayi bu seferde görümceye takmış beleş bir yer daha ariyor demek .
Kiz ben surekli alisveris yapıyordum o gelirken.Şu senin elti kızı
Sanki abimin karısı gibi hergün bana yıkılmaya kalkıyo Du küstük iyi oldu ya yemek aş hergün bana geliyordu resmen gına gelmişti şükür uzaklaştırdım
Hatta annem demiş evine gidilmez hergün herkesin işi var yok çok şükür kurtuldum
Bacım benim binada biri vardı oda aynı kızı koymaya kalktı hergün annem çağırıyor dedim anneme gitcem perdeyi çekip evde oturdum halbuki gitmedim
Kan emicilerden uzak dur
Madem öyle kocası işe gitmeyip baksın dadı değilainki niye çocugun okuldan geri kalsın
KV varken hem sen niye bakacaksın millet ne rahat geniş rehavet çökmüş
Boşver canım böyle insanlarla en iyisi mesafeli olmalı mecbur değilsin kimsenin çocuğuna bakmayada zorunluluk yükleyip duygu sömürüsü yapılıyor bideBir de sabah bana cevap yazmış. Hep bir işin var hep arkadaşlarınlasın. Aaa acilmiydi diyorsun hep demiş. Ve ertelediğim birşeyleri hatırlamıyormuş. Enteresan. Yani onun için ertelememişim. Yanlış yapmışım bence erteleyerek.
Bir de kızı çok kötü olduğunu ve ayılıp bayıldı hastanede diyor . 1 saat geçmeden eşi eşimi arayıp yeni aldığımız televizyonun modelini soruyor.akşam da kızın danseden videosunu koyuyor instagrama.
Gün oldu birine kırıldım dile getirmedim bu soruna ilgisizliğe yorumlandı.Hastalandım sormadın oldu. sorduğum kişide de böyle şey. İnsanlarmı garip ben mi anlamadım.,
Ahh cok gecmis olsun kuzu.Okucam bi selam verim huh!
Sanki tum gece savastaydim ve Gazi olmuşum gibi
Sabaha kadar farkli cephelerde savastım bence.
Salon, mutfak, y.odasi.
Esim hasta 3 gündür kizada oglanada bulaştı tabi.
Oglan bir nebze daha iyi kız aynı ben.
Gözler sondü ama aklı gezmede
Kaydirakli parka gidelim diye agladi ama hapsurmakdan aglayamiyorda.
Tum gece saat basi agladi.
Atesi yok sukur
Sabah aldik hastaneye goturduk baktim 25 kisi var onumuzde hemen hast. Yaninda muze var bahceli fln oraya goturduk.
Valla cocugum kendine geldi oyuncak falan görünce
Ben iyilestim diyo asdffgh
Pogaca simitde ldik bisi yemiyo diye onuda yemedi.
Kahve aldim kendime uykusuzlukdan bayilcaktim muzede bi de sicakti ve kimse yoktu.
Dedim surda az uyusam sakin sakin.
Döndük hastaneye tamda 3 kisi kalmis bize.
Muayine oldu bogazlari gelmis antibiyotik yazdi.
Aldik geldik kustu biraz (gece verdigim ilaclari kustu)
Uyudu simdi.
Aç aç uyudu.
Bu kızın iştahını ben napim ya siz diyiverin.
Kac doktor gezdik.
Evde multivit. Var
Karadut ozu var
Dvit var
Zinco var
Zuhreana macun var
Balikyagi surubu var.
Zinco, zuhreana ve dvit sabah veriyorum.
Karadut ozunu ve multi vit. Aksam veriyorum banamisin demiyor.
Sadece enerji veriyor okadar istah sıfır.
Bugun doktorada söyledim yine, degerleri iyiyse çok da takılmayın meyve yesin bari diyor.
Meyveylede arasi aman aman diil yaz meyvelerini seviyordu kıs meyvelerini pek sevmiyor.
Esimde portakal kivi falan almaya gitti.
Hepsi hasta ev revire döndü
Hangisine yetiscemi şaşırdım
Sagol canimAhh cok gecmis olsun kuzu.
Vitma nin istah acici karadut ozu cok ovuluyor igda.Ondan denemis miydin?
Ya ne alirsam bol geliyortr_lelli benim ikizler baya zayif ben pek takmiyorum lelli .dikkat ettigim kofte ve balik yedirmek .zorlamak istemiyorum cok inada bindirirler diye
Merhaba tr-lelli.Okuyunca aynı benim oğlanın yemek yemesi gibi senin kızda.Pilavın arasına bir şeyleri saklayıp verebilirsem benden mutlusu yokYa ne alirsam bol geliyor
Kilosu yasina göre az zaten
Balik da yemiyor.
Surup aldim balik yagi
Kofteyide zorla yiyor
Eti tavugu agzindan cikariyor
Sulu yemegi pilav ve makarnayla karistirirsam yiyor ancak.
Corbanin icindeki et ve tavuk suyunu bile anliyor begenmedim diyor.
Inan cok yoruldum bazen agliyorum oturup
bosver tavuk yemesin zaten .eti bizimkilerde yemiyor bir kofte var .ama ben sanirim rahatim .et tavuk sulu corbayi ben denemedim sehriye haric agir olursa tadi yemiyorlar .yogurt corbasi var bu ara oglan sevdi eskiden hic yemezdiYa ne alirsam bol geliyor
Kilosu yasina göre az zaten
Balik da yemiyor.
Surup aldim balik yagi
Kofteyide zorla yiyor
Eti tavugu agzindan cikariyor
Sulu yemegi pilav ve makarnayla karistirirsam yiyor ancak.
Corbanin icindeki et ve tavuk suyunu bile anliyor begenmedim diyor.
Inan cok yoruldum bazen agliyorum oturup
Çok geçmiş olsunOkucam bi selam verim huh!
Sanki tum gece savastaydim ve Gazi olmuşum gibi
Sabaha kadar farkli cephelerde savastım bence.
Salon, mutfak, y.odasi.
Esim hasta 3 gündür kizada oglanada bulaştı tabi.
Oglan bir nebze daha iyi kız aynı ben.
Gözler sondü ama aklı gezmede
Kaydirakli parka gidelim diye agladi ama hapsurmakdan aglayamiyorda.
Tum gece saat basi agladi.
Atesi yok sukur
Sabah aldik hastaneye goturduk baktim 25 kisi var onumuzde hemen hast. Yaninda muze var bahceli fln oraya goturduk.
Valla cocugum kendine geldi oyuncak falan görünce
Ben iyilestim diyo asdffgh
Pogaca simitde ldik bisi yemiyo diye onuda yemedi.
Kahve aldim kendime uykusuzlukdan bayilcaktim muzede bi de sicakti ve kimse yoktu.
Dedim surda az uyusam sakin sakin.
Döndük hastaneye tamda 3 kisi kalmis bize.
Muayine oldu bogazlari gelmis antibiyotik yazdi.
Aldik geldik kustu biraz (gece verdigim ilaclari kustu)
Uyudu simdi.
Aç aç uyudu.
Bu kızın iştahını ben napim ya siz diyiverin.
Kac doktor gezdik.
Evde multivit. Var
Karadut ozu var
Dvit var
Zinco var
Zuhreana macun var
Balikyagi surubu var.
Zinco, zuhreana ve dvit sabah veriyorum.
Karadut ozunu ve multi vit. Aksam veriyorum banamisin demiyor.
Sadece enerji veriyor okadar istah sıfır.
Bugun doktorada söyledim yine, degerleri iyiyse çok da takılmayın meyve yesin bari diyor.
Meyveylede arasi aman aman diil yaz meyvelerini seviyordu kıs meyvelerini pek sevmiyor.
Esimde portakal kivi falan almaya gitti.
Hepsi hasta ev revire döndü
Hangisine yetiscemi şaşırdım
Çok geçmiş olsun bu ara salgın var galiba.Bir iki yerden daha duydum.kizlar biz domuz gribi olduk valla imdat diye bagircam .bir hafta iyiler hop ates hop hastalik
Haftasonu ne çabuk geçiyor hiç anlamıyorumPazarda bitti valla c tesi çalışınca nasi bitiyor anlamıyorum yarın akşam için kıymalı bezelye yaptım iki tabaklık keşkek te var a101 e gittim süt meyve suyu ekmek bazlama ortada bişe yok valla 110 verdim paranın değeri yok oglusu yıkadım bulaşık topla kaldır derken bu saat oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?