Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kizcelerim slm
İyi dileklere cook cok
Kizla avm yaptik,koci de benim cikartilacklari ikametgah falan onlari aldi kirtasiyeden cikti.
70 tl rosmannda,stick allik,islak mendil.
85 tl migros;popcorn,bikac paket cikolata,browni(3tldi browniler falan)miller,islak mendil.
Patlican musaakka yaptim aksm icin gelince,bezelye vardi kiza ywter.

Birim fiyatı soğuk su ; 18,80
Sıcak su ; 34,88 yazıyor.
Doğalgaz daha da az gelirdi. Şimdi de az geliyor tabi. Ev çok sıcak oluyor gündüz kapatıyorum. Bunaltıyor. Bu eve taşınınca yorgan aldım. Pikeden başka birşey kullanamadım. Bazanın altında duruyor öyle :) lazım olur diye saklayanlardan ben

Bizde battaniyeyle yatıyoruz.
2 tane uyku setinin var yorgani benimkilerde bazanin altinda.
Kizada tek kisilik battaniye aldim herkesin battaniyesine kimse karisamaz asffgg

Selammm
400tl olduk geldik yine.
2 pide 2kunefe 3 icecek 210tl
100tl kizin oyun alanı
Migrosa girdik ordan cekirdek cips salep falan ivir zivir aldik aksam yeriz diye.
Bi de kizi akuluye bindirdi esim ona kac para verdi bak gormedim o da var 50tl de o vardir.
Ciksan ayrı çıkmasan ayrı kızın gönlü oldu ama.
Arabada uyuyakaldı uykuda soydum valla öyle yatirdik uyuyo.
Kahve yaptim cekirdek falan coktuk koltuklara.

Kaban baktım yine Ayy millet giyiyo negozel ben giyiyorum bornoz sanki
Icime sinmiyor

basarisi bol olsun insallah pasanin yazin kutlamasini yapariz
InsAllah canım
tr_lelli
tebrik ederim canim, yanliz oglusun bu basarisinda senin payin büyük unutma
Yaa sagolasın temelinin saglam oldugunu bende dusunuyorum 1.sinifta kursa gitti mesela ogretmeni kurs acmisti matematige cok agirlik veriyordu bana guluyorlardi biliyomusun 1.sinif cocugu kursami gider bırak su cocugu rahat diye.
Hic bırakmadım.
Her haftasonu kalktim goturdum aldim esim uyurken ben onu kursa birakiyordum sabah gittigimizi geldigimi bile duymuyordu.

Uzak bir yere kursa verdim yine bi donem dediler gitsin kendi ben taksi cagirdim onunla gittim kendim geri döndüm tek.
Guvenemedim kimseye 13 yasinda falandı ne bilim.
Esimin gec kalacagi zamanlar oldu karanlikda tenhada bir yerdi gittim bekledim onu.
Geriye dönüp bakinca hepsi ve daha fazlası feda olsun evlatlarımıza ama vicdanım rahat en azından
Ben elimden geleni yaptım diyorum gerisi onda.

Selamm
Gunler hatta aylar sonra uyumusum be
11 de uyandim kizda uyudu esim kaldirdi kahvalti yapalım diye dokunmasa daha uyurmusum
Cok iyi geldi.
Kardesim balık tutmus Allah bereket versin bu sene baliga hic para vermedik.
Vermeyizde galiba taze taze yiyoruz..
Aksam balik salata var menü belli.
Biraz salata malzemesi alırız sadece.

Aksam yine arandilar benimkiler iyi alistiniz dedim.
Milföy yaptım yine
Bu akşam napcam bakim
Cep pogaca yapim diyorum arasina bisiler koyunca guzel oluyo oglan okulada götürür
Evden koymadim 2 gün istiyor doymuyorum diyor.

Slm bacimlar
İyi pazarlar.
Ay yogun bi gundu,Yalovaya gittik kaplicaya.
Donuste kociye is teklifi geldi,buyuk bi fabrikadan 5 aylik bi proje ama.
Benzinlikte cektik sagaNapsak diye konusuyrz.
Dedim napcn kabul et,kizi vercez okula yapcak bisey yok.
5 ay sonra issizlik hakki devam edecek sonucta.
Aradi tmm dedi,kismetse evraklarini topluyack 2 ocakta is basi.
Korun istedgi bi goz Allah verdi iki goz iste
Allah herkese hayirli kapilar versin
Eve geldik yemek yedik kizi erken uyutcam valla.
Termalde mayisti suda uyucakti nerdeyse

emeklerinin sonucunu aliyorsun simdi

hayirli olsun canim. Gercekten bir kapi kapaninca, daha güzel kapilar aciliyormus

Gözünüz aydın babycim. Valla her olumsuzlukta olumlu görmek lazım. Allahın izniyle bu size iyi gelecek.Eşin de Tazminatını alacak. Daha iyi olacak. Ben inanıyorum.
Kardeşimin de iş konusunu anlatmıştım biliyorsun. Şimdi çalışmıyor ve iyiki diyor. Yeğenim 1. Sınıfa başladı. Mümkün değil yetişemezmişim dedi. Çünkü çalışma saatleri gerçekten çok kötüydü. Akşam 10 da eve geliyordu. O saate yeğenim uyuyor. Şimdi derslerine çalıştırabiliyor.

İyi geceler herkese,
Bugün sabah 12:08 di uyandığımızda kış uykusuna yatmışız. Sabah 6 gibi Ela yanımıza geldi. Anne gel diye mırıldandı. Eşim gitti. Yok illa annem gelsin diye ağlandı. Sonra geçtim. Baktı babası ağlama numarası yapıyor, ama ben yalnız korkarııım gelin diye. Neyse geçtik yatak odaya. Hemen uyumuşuz. Güya dalsın namaz kılayım diyordum.
Uyan kahvaltı yap. Biraz takıldık evde.
Sonra eşimin arkadaşı şebi arus da ney çalıp sahneye çıkacaktı. Eşime dedim sen git istersen. Zaten Elayı bırakacağımız kimse yoktu. Arkadaş da eşini izlemeye gidecekti. Kızı komşusuna bırakmış. Bana da demişti de bırakmam ben tanımıyorum demiştim.
Ela da ben de gelmek istiyorum diyordu. Eşim de kızımı da götürmek istiyorum dedi.
Arkadaşı da aldık gittik.
Gayet iyi geçti. İzledi.
Çıkışta yemek yedik. Eve geldik.
Eşim de saat 21:00 çağıralımmı arkadaşı diyor. Valla zaten görüşüyoruz bu saatten sonra gerek yok dedim. Zaten cuma günü bir arkadaşa oturmaya gittim. Eskisi kadar zırt pırt kimseyle de görüşemiyorum.
Çok sık görüşmek de istemiyorum.
Eskiden eşim kimseye gitmezdi. Şimdi o benim arkadaşlarımın eşleriyle kanki oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…