- 27 Şubat 2013
- 14.805
- 42.313
- 798
Bravo maşallah .Harika gidiyor.Hepte öyle gider inşallah.Gönlüne görebir yere yerleşirBen calissam benim evi seyler götürür buna ikna oldum artık.
Hergune gelecek birini bulmam lazım öyle ancak.
Bugun oglan babayla gelecek kizda annemde uyuyakalmıs evide misledim ya suan ev tertemiz derli toplu.
Yarim saat sonra ev savas alanı olacak.
Gidip gelip odalara baktim aa hersey yerinde
Gunduz bile hele oglan evdeyse kizla birlikde o yatakdan otekine atliyorlar
Oglanda kizla kuduruyo yas farki yokmus arkadaslar kardeslikde kesin bilgi.
Cikolata saklama oynuyolar aksam
Abisi saklıyo o buluyo ama ne dolap ici kaldi ne yatak
Bulcam diye talan ediyo her yeri.
Evladım tv arkasinada bakmazsin yani nerden aklına geliyor kablolari bile karıp katmıs.
Teyzeleri oglum son denemede okul 1. Olmus
Ilk 30bine falan giriyor böyle bir sınav olursa
Tabi sinavin zorlugu net yapan sayisi falan hepsi önemli ama olsun
Babasi sana araba alicam demis 5 uni ismi vermis bunlardan birini tutturursan diye.
Dediyse yapar eşim ama okullar zor ya ondan yüksek atmış sanırım
Duu bakalım oglana ozel ders falan aldırim her cepheden sarılmamız lazım
Hayırlı olsun .Süper haber .Yeni işinde başarılarSlm bacimlar
İsi aldim geldim as bayraklariii as as fjfjdj
Artik plaza kadiniyim
Saglik raporunu falan hallettik.
Kan verdim,goz muayenesi vs detayli bakilmis oldu .
Sonuclar yarin cikcakmis.
Pazartesi evraklari teslim etcem,yarin da foto cekimi ikametgah islerini hallederim.
Sali is basi kismetse.
Dk 1 gol 1 kizi anaama kitledik bugun
Anam sok.
Tahmin ettik 2.gorusmye cagirinca evrak listesi verirler,onlari hallederiz dedik.
Cumaya girerim sen gorusmedeyken dedi koci.
Evraklari hallettik saat oldu 16.00
Cantik ayran falan aldik anamda yedik,eve geldik.
Dusa attim kendimi,aksm dizim var,islak kek attim firina.
Alyayla yaptik.
Uyursa kahve bascm
Site iyi hoşta çok pahalı.Gün geçtikçe rakamlar daha da anormalleşiyor.Asgari ücrete yüzde 50 zam geliyor bizim aidata yüzde elli zam geliyor.Elektriğe zam geliyor bizim faturalarada aşırı zam geliyor.Ortak alanlardaki elektrik kullanımı v.s.Bir ara kısıtlamaya gittiler ama kısa sürdü.Benim çokça merak ettiğimdi, normal binada çalışmayan çocuğuyla evde duran evlere ne kadar su faturası geldiğiMerakıma cevap oldun lellim.
Ben geçen ödeme yaptım sıcak su soğuk su ayrı ödüyoruz biz. Toplam 400 civarı. Bayağı çok geldi gözüme. Aylardır bakmıyordum.
Eşimi aradım hamammı işletiyoruz nedir dedim
Biz su arıtma da kullanıyoruz. O da bayağı su götürüyormuş.
Bir de sitede iskiden bir tık fazla birim fiyatları. Sıcak su birim fiyatı zaten soğuk su birim fiyatının çok daha fazlası.
Galiba normal rakam bu. Bilemedim.
Ama geçen yıl eşime dediğimde taşınaydık o tarafa şimdi fazla fazla rakamlar ödüyoruz.
Isınma 288 gelmiş o da işte sayaçlar bozuk önceki yönetim para topladı. Yeni sayaç takılmadı. Gelen fatura metrekareye bölünüyor.
Elektrik faturasından haberim yok.
Aidat ve ek ödemeleri hiç söylemeyeyim.
Çakıldık kaldık buraya. Hayırlısı bakalım.
GünaydınGünaydın,
Ben aydım da gün ayamadı
Saat 9 da aydınlanıyor
Saat 6 ya doğru annnee sesiyle uyandım. Efendim dedim. Seni çok seviyorum dedi. Yeniden uykuya daldı.
Tabi yeniden uyuyamadım. Telefon kurcaladım. Sonra uyanmış anne uyusana diyor
Benim uykumu kaçırdı. O yine uykuya devam etti. Ben kalktım namaz kıldım.
Nasıl saat 8 de uyandırayım. Hava karanlık mümkün değil kalkmaz.
Bu saatte kıyamıyorum da.
Uyku bastırırsa uyurum ben de.
Saolasin cnm valla oylehayirli olsun canim. Gercekten bir kapi kapaninca, daha güzel kapilar aciliyormus
Saolasin cnmHayırlı olsun .Süper haber .Yeni işinde başarılar
Profiline baktım, sen de istanbul site madurlarındanmışsınSite iyi hoşta çok pahalı.Gün geçtikçe rakamlar daha da anormalleşiyor.Asgari ücrete yüzde 50 zam geliyor bizim aidata yüzde elli zam geliyor.Elektriğe zam geliyor bizim faturalarada aşırı zam geliyor.Ortak alanlardaki elektrik kullanımı v.s.Bir ara kısıtlamaya gittiler ama kısa sürdü.
Bizimde su site adınaydı diye hatırlıyorum o yüzden birim fiyat pahalıydı.Site yönetimi daha sonra karar aldı .Sayaçlar takıldı.Artık herkes ne kadar kullanıyorsa o kadar ödüyor.
Isınma problem merkezi sistem olduğu için.Yaksanda ödüyorsun yakmasanda.
Aidat 750 ödüyorduk şimdi 1000 TL .Ocakta Asgari ücrete zam oranında bir zam daha yaparlar herhalde.Kira parası kadar para ödüyoruz maalesef
Birde ufacık tefecik evler .Bazen değermi diyorum .
Bizim de dönüp dolaşıp konuştuğumuz konu, okul nereye göndereceğiz konusu. Özeller almış başını gitmiş. Buradaki okyanus 90 bin olmuş diye duydum. Yakındaki okullar kötü. Uzak yer trafik. Evden çıkamıyoruz. Çakıldık buraya. Evi satsak ev alamayız.Kociye ucun ucun lafimi cakiyorm fjfjjd
İsten cikarken kendime dedim kizim 2 sene calismayi unut
Kiz okula baslasa dicek yine ben maasin yarisini okula mi vercm demeye.
Devlet okuluna versek,yarim gun bizim isimizi gormez.Anca aktiivite icin gidebilirdi calisamazdim.
Dedim eger bu senin is 2 gun once haber geleydi ,ben yine calisamazdim
Neden cnm calisirdin diyo,bana derdin 5 ay girme ise sonra bakarsin is.Kesin derdi biliyorum.
Allah resmen yolumh acti
Simdi diyoki sen devam edersen ozele yollariz ilkokulda.Ablalarindan birinin okula.
Bana uyar ben veririm maasimi okula.Yeterki isim olsun.
Cunku o vermez,devlete gitsin der.
Devlette bizim burda duzgun okul yok.
Hayirlisi artik.
Aslında tam anne sadece bana ait psikolojisinin olduğu yaş. İnşallah zor olmaz canım.Slm bacimlar
Sabah benim evraklari biraktik.
Kocininkileri tamamladik.
Kizla saglik raporu vs yapamaz simdi.
Eve geldik rondodan sogan gectim,buzluk icin.
Kiyma kavurdim.Kiymali makarna yaptm oglen icin.
Taze fasulye yaptm aksm icin.
Carsamba pazara cikarlar,dolmalik b.falan alirlar dolma yaparim.
Alya isyerine evraklari birakmaya girdm delicesine aglamis kapida
3 aydir dipdibeyiz,yarin sabah da beni birakcaklar mecbur,kahvaltiya gideriz ordan biz ikna ederim dedi koci.
Ben calisirsam saatleri ozel de daha uygun olur diye,bir de guvenlik acisiindan ozele veririm sanirim.Guvenlikten kastim bizim Bursa cok kariisik.Cidden devlette kendi cocuklarimiza yer yokBizim de dönüp dolaşıp konuştuğumuz konu, okul nereye göndereceğiz konusu. Özeller almış başını gitmiş. Buradaki okyanus 90 bin olmuş diye duydum. Yakındaki okullar kötü. Uzak yer trafik. Evden çıkamıyoruz. Çakıldık buraya. Evi satsak ev alamayız.
Çalışsam yaş geçti artık. İş bulsam da Özel okula göndersem saatleri ters.
Böyle karmaşık..
Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun. Çalışmayı seviyorsan ver özel okula çalış boşver.
Alya benim biraz isine nasil gelirseciAslında tam anne sadece bana ait psikolojisinin olduğu yaş. İnşallah zor olmaz canım.
O bendede oldu canım ben kaç yıl ara vermiştim birde sen sosyal insansın alışırsın birde çok ara vermemek lazım sanırımGece gece uykum kacti tabi,stres yaptim.
Hem Alya,hem yeni bi ortam dusundukce uykum kaciyor.
Alyanin yanina geldim yattim
Cocuk degil ama ben bagimli oldum sanirim
Beybi burda dev. Okuluna veren bi arkadasim var calisiyordu(suan ucretsiz izinde)Kociye ucun ucun lafimi cakiyorm fjfjjd
İsten cikarken kendime dedim kizim 2 sene calismayi unut
Kiz okula baslasa dicek yine ben maasin yarisini okula mi vercm demeye.
Devlet okuluna versek,yarim gun bizim isimizi gormez.Anca aktiivite icin gidebilirdi calisamazdim.
Dedim eger bu senin is 2 gun once haber geleydi ,ben yine calisamazdim
Neden cnm calisirdin diyo,bana derdin 5 ay girme ise sonra bakarsin is.Kesin derdi biliyorum.
Allah resmen yolumh acti
Simdi diyoki sen devam edersen ozele yollariz ilkokulda.Ablalarindan birinin okula.
Bana uyar ben veririm maasimi okula.Yeterki isim olsun.
Cunku o vermez,devlete gitsin der.
Devlette bizim burda duzgun okul yok.
Hayirlisi artik.
TeallamAlya benim biraz isine nasil gelirseciEger o an egleniyorsa aramaz kimseyi.Ama cani sıkılırsa anne diyor.
Birde ins anneme gerek kalmaz diye dua ediyormAnnem cocugu kudurtuyor cunku.
Gecen ben kociyle tartistigim geceyi hatirlatiyor cocuga.
Annemin boyle bi huyu var.
Kardesimin kiza da annen seni birakiip bebekken tatile gitmisti demis.Cocuk durup durup onu soyluuor.Sirf ona birakmayalim diye cocuklari kiskirtiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?