Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın,
Ben aydım da gün ayamadı
Saat 9 da aydınlanıyor
Saat 6 ya doğru annnee sesiyle uyandım. Efendim dedim. Seni çok seviyorum dedi. Yeniden uykuya daldı.
Tabi yeniden uyuyamadım. Telefon kurcaladım. Sonra uyanmış anne uyusana diyor
Benim uykumu kaçırdı. O yine uykuya devam etti. Ben kalktım namaz kıldım.
Nasıl saat 8 de uyandırayım. Hava karanlık mümkün değil kalkmaz.
Bu saatte kıyamıyorum da.
Uyku bastırırsa uyurum ben de.

Bravo maşallah .Harika gidiyor.Hepte öyle gider inşallah.Gönlüne görebir yere yerleşir

Hayırlı olsun .Süper haber .Yeni işinde başarılar

Site iyi hoşta çok pahalı.Gün geçtikçe rakamlar daha da anormalleşiyor.Asgari ücrete yüzde 50 zam geliyor bizim aidata yüzde elli zam geliyor.Elektriğe zam geliyor bizim faturalarada aşırı zam geliyor.Ortak alanlardaki elektrik kullanımı v.s.Bir ara kısıtlamaya gittiler ama kısa sürdü.

Bizimde su site adınaydı diye hatırlıyorum o yüzden birim fiyat pahalıydı.Site yönetimi daha sonra karar aldı .Sayaçlar takıldı.Artık herkes ne kadar kullanıyorsa o kadar ödüyor.
Isınma problem merkezi sistem olduğu için.Yaksanda ödüyorsun yakmasanda.
Aidat 750 ödüyorduk şimdi 1000 TL .Ocakta Asgari ücrete zam oranında bir zam daha yaparlar herhalde.Kira parası kadar para ödüyoruz maalesef

Birde ufacık tefecik evler .Bazen değermi diyorum .

Günaydın

Slm bacimlar
Sabah benim evraklari biraktik.
Kocininkileri tamamladik.
Kizla saglik raporu vs yapamaz simdi.
Eve geldik rondodan sogan gectim,buzluk icin.
Kiyma kavurdim.Kiymali makarna yaptm oglen icin.
Taze fasulye yaptm aksm icin.
Carsamba pazara cikarlar,dolmalik b.falan alirlar dolma yaparim.
Alya isyerine evraklari birakmaya girdm delicesine aglamis kapida
3 aydir dipdibeyiz,yarin sabah da beni birakcaklar mecbur,kahvaltiya gideriz ordan biz ikna ederim dedi koci.

Kociye ucun ucun lafimi cakiyorm fjfjjd
İsten cikarken kendime dedim kizim 2 sene calismayi unut
Kiz okula baslasa dicek yine ben maasin yarisini okula mi vercm demeye.
Devlet okuluna versek,yarim gun bizim isimizi gormez.Anca aktiivite icin gidebilirdi calisamazdim.
Dedim eger bu senin is 2 gun once haber geleydi ,ben yine calisamazdim
Neden cnm calisirdin diyo,bana derdin 5 ay girme ise sonra bakarsin is.Kesin derdi biliyorum.
Allah resmen yolumh acti
Simdi diyoki sen devam edersen ozele yollariz ilkokulda.Ablalarindan birinin okula.
Bana uyar ben veririm maasimi okula.Yeterki isim olsun.
Cunku o vermez,devlete gitsin der.
Devlette bizim burda duzgun okul yok.
Hayirlisi artik.

Profiline baktım, sen de istanbul site madurlarındanmışsın
Bizim aidat 800 tl ama % 50 zam geleceği söyleniyor. Ortak alan ısınma vardı. Bir de bu yıl ortak alan elektrik su eklendi hepsi 400 tl.
Ek bütçeden hiç bahsetmeyeyim. Sayaç parası ödedik, yönetim değişti sayaç takılmadı. Şimdi yine sayaç parası toplanacak deniliyor.
Elimizden gelen de hiç birşey yok. Çakıldık kaldık buraya.
Ablam bodrumdan ev alalı bir yıl olmadı. 1580 000 e aldığı ev 4000 000 olmuş. Bizim ev o kadar değer yapmadı. Bu evi satsak bodrumdan ev alsak daha iyiymiş yavv. İstanbul yedin bizi istanbul.
Hiç istemediğim şehirdi ve hala buradayım.

Bizim de dönüp dolaşıp konuştuğumuz konu, okul nereye göndereceğiz konusu. Özeller almış başını gitmiş. Buradaki okyanus 90 bin olmuş diye duydum. Yakındaki okullar kötü. Uzak yer trafik. Evden çıkamıyoruz. Çakıldık buraya. Evi satsak ev alamayız.
Çalışsam yaş geçti artık. İş bulsam da Özel okula göndersem saatleri ters.
Böyle karmaşık..
Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun. Çalışmayı seviyorsan ver özel okula çalış boşver.

Bizim özel okul parasını ablam veririm demişti. Kardeşime veriyor şimdi. Diğer kardeşim almadı kendi ödüyor.
Ben de anaokulundan memnun kaldım.
Zaten Ela da istemiyorum başka okulu, öğretmenimi okulumu çok sevdim diyor. Anasınıfına da burada gönderirim.
Ablam da ilerde zaten bu işi bırakmayı düşünüyor. Kaç yıl,..ya sonrası.Ödeyemeyiz.
Geçen ablamla konuştuk. Söyledim düğüncemizi. Devlet okuluna gönderip ingilizce piyano özel ders falan aldırırız dedim. Ben öderim onları dedi. Sağolsun.
Bakalım göndereceğimiz zaman konuşuruz dedim.
Bir de eşim takmış kızı keman kursuna göndersek Yok işte sınava soksak vs vsvs
Ben de dedim sen okul amaçlımı göndermek istiyorsun yoksa hobi amaçlımı. Belki istemeyecek, belki yapamayacak.
Mesela şarkı ezberliyor tonlarına göre söylüyor ama aktif ritim tutamıyor. Belki çalamayabilir. Bunu denemeden bilemeyiz. Ama eşim meslek amaçlı düşünmüş.
Bana göre mesleğe gerek yok. Ama deneyip görmek lazım.
Piyanoyu çok istiyorum.Ama yapamazsa boşuna almış oluruz.
Tekrar etmesi için de gerekliymiş. Kafamız karışık bakalım hayırlısı

İyi geceler kızlar,
Bugün evde evi toplamaktan başka birşey yapmadım. Alışveriş yaptım. Haftaya sunumum var. çocuklara tavşan maske tavşan taç yılbaşı kürdanları tombala aldım da aldım.
Kürdanlarla krep sunum yaparım.
Marketten de eksikleri aldım.
Eşim arkadaşı çağırmış. Kaç gündür diyor ben oralı olmadım içinde kaldı. Sonunda çağırmış :) iyi dedim.
Elayı aldım geldim. Yemek yedik.
Buzlukta poğaça börek vardı. Mercimek köftesi de yaptım çayın yanına. Eşim de gelmiş ooo kadın dediğin böyle olmalı diyor valla her zaman kedi kaymak yemez dedim yani alışmasın.
Çıkarmış para bırakıyor ona ayrı güldüm.
Tatlı almış eşim de.
Oturduk çay falan. Kızlar oynadı.,
Onlar gitti odayı topladık hep birlikte.
Ben alıştım rahata galiba. Hiç eskisi gibi çocuk dağınıklığına gelemiyorum.,
Birlikte toplayınca iyi oldu.
Bugün de böyle bitti.

Aslında tam anne sadece bana ait psikolojisinin olduğu yaş. İnşallah zor olmaz canım.

Ben calisirsam saatleri ozel de daha uygun olur diye,bir de guvenlik acisiindan ozele veririm sanirim.Guvenlikten kastim bizim Bursa cok kariisik.Cidden devlette kendi cocuklarimiza yer yok

Aslında tam anne sadece bana ait psikolojisinin olduğu yaş. İnşallah zor olmaz canım.
Alya benim biraz isine nasil gelirseciEger o an egleniyorsa aramaz kimseyi.Ama cani sıkılırsa anne diyor.
Birde ins anneme gerek kalmaz diye dua ediyormAnnem cocugu kudurtuyor cunku.
Gecen ben kociyle tartistigim geceyi hatirlatiyor cocuga.
Annemin boyle bi huyu var.
Kardesimin kiza da annen seni birakiip bebekken tatile gitmisti demis.Cocuk durup durup onu soyluuor.Sirf ona birakmayalim diye cocuklari kiskirtiyor

Gece gece uykum kacti tabi,stres yaptim.
Hem Alya,hem yeni bi ortam dusundukce uykum kaciyor.
Alyanin yanina geldim yattim
Cocuk degil ama ben bagimli oldum sanirim
O bendede oldu canım ben kaç yıl ara vermiştim birde sen sosyal insansın alışırsın birde çok ara vermemek lazım sanırım

Beybi burda dev. Okuluna veren bi arkadasim var calisiyordu(suan ucretsiz izinde)
Normalde cocuk sabahci ama ogleden sonrada calisanlar icin varmis yani tam gün kalabiliyormus.
Gecen sene öyle vermisti bu sene yarim gün verdi calismadigindan.
Hemde 150tl falan diyordu devlet.

Teallam
Tamam bakmak istemiyorda yapmasın söyle seyler travma olacak cociklerde.
Anneannelerini öyle hatirlicaklar sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…