Biz annelere bir ay hadi en az bir hafta izin verseler hiçbirsey yapmadan sadece kendimiz için günümüzü geçirsek ne güzel olur.Ne çocuk sorumluluğu, ne akşama hangi yemek pişecek derdi ,ne temizlik , ne bulaşık çamaşır ne de işyerinde evraklar vs...Resmen gelemiyorum gunaydın
Kızin uykulari iyice arapsaçı oldu.
Uyumuyor gunduz bende zorlamiyorum aksam erken uyusun diye bu sefer hoop 1 saat sonra uyaniyor hayydiii aman sabahlar olmasin.
2 gundur sadece 3 saat uykuylayim gözler balon.
Oğlanın bogazina yetisemiyorum zaten
Dun aksam bana yine pisi hamuru yogurttu.
Aksam saat 10 oluyo bisi istiyorum diyo
Yemek degil diyo (bisi= pasta borek corek tost vs)
Huy edindiler o yiyince esimde istiyor.
Dün cepli pogaca, cupcake, ıslak kurabiye yaptim.
cupcake ve kurabiye aksama biter yediler hemen zaten.
Anneme kızı paslicam cikicam bugun aşırı daraldım.
Bi ablam var ona gidicem biraz sohbet istiyorum kafam dağılsın
Kizi goturmicem onunla gidince zaten konusamiyoruz konusturmuyor.
2-3 saat takilirim.
Oglanada siparis vericem yetisemem ona yesin.
Iste yapmicam evde cok yoruldum artık.
Çantamı alip evden çıkamıyorum
Sürekli bisiler istiyorlar
Sürekli kosturuyorum
Herseyi kosturarak yapıyorum yetisemiyorum.
Kızın uyku sorunu zaten yeterince yoruyor beni.
Cok inatcı oldu bi de.
Herseyi diretiyor bisi istiyor onu yaptirana kadar agliyor, atıyor eline geceni
Bunun sebebi esime sensin diyorum.
Her dedigini yapiyor aglasin susacak diyorum yok tepesinde gezdiriyor gönlünü yapicam diye.
Dün oglana diyorum ben 1 hafta gidim kafamı dinlim alyayida götür diyo
Kafa dinlemek diyorum ben ya.
Asgari ücret üzeri alan bir insana dahi fiyatlar çok pahalı geliyor cidden haklısınız napıcaz bu gidişle bilemiyorum rabbim yardımcımız olsunAkşam iş çıkışı Tarım kredi kooperatifinin marketine girdim.Beyaz peynir,süzme peynir,kaşar peyniri,1 kilo tereyağı,dut özü,tahin pekmez, bir ekmek,2 adet fırın kağıdı,kolonya,bir tanede ufak boy yumusatici aldım 3 kiloluk çay birde bir kiloluk çay hepsi 1300 TL tuttuTopu topu üç poşet biri zaten çay sanki mağazayı boşalttım .Kahvaltıliklar çok pahali
Ohhh miss oyle bulsam veririm.Cunku yemek haric bi esprisi yok ozelin,mufredat ayni .Beybi burda dev. Okuluna veren bi arkadasim var calisiyordu(suan ucretsiz izinde)
Normalde cocuk sabahci ama ogleden sonrada calisanlar icin varmis yani tam gün kalabiliyormus.
Gecen sene öyle vermisti bu sene yarim gün verdi calismadigindan.
Hemde 150tl falan diyordu devlet.
Yaa bugun 15.00 den sonra bi buruldum yuzum dustuO bendede oldu canım ben kaç yıl ara vermiştim birde sen sosyal insansın alışırsın birde çok ara vermemek lazım sanırım
Yok ya nerdeBiz annelere bir ay hadi en az bir hafta izin verseler hiçbirsey yapmadan sadece kendimiz için günümüzü geçirsek ne güzel olur.Ne çocuk sorumluluğu, ne akşama hangi yemek pişecek derdi ,ne temizlik , ne bulaşık çamaşır ne de işyerinde evraklar vs...
Hiçbir sorumluluğumuz olmasa yiyip içip gezip dolaşşsak
Yakınlarda bir orman kenarına ya da ege kıyılarına kaçasım var.Olmadı en kötü ver elini boğaz vapurla tur atıp İstanbulda özgürce gezmek
Kimse benden birşey istemesin ve mümkünse birşey beklemesin
Ama tabi hayal sadece
Esimde gecen gün bir kac kahvaltiliga 700tl verdi.Akşam iş çıkışı Tarım kredi kooperatifinin marketine girdim.Beyaz peynir,süzme peynir,kaşar peyniri,1 kilo tereyağı,dut özü,tahin pekmez, bir ekmek,2 adet fırın kağıdı,kolonya,bir tanede ufak boy yumusatici aldım 3 kiloluk çay birde bir kiloluk çay hepsi 1300 TL tuttuTopu topu üç poşet biri zaten çay sanki mağazayı boşalttım .Kahvaltıliklar çok pahali
Saolasin cnm ins cumlemize iyi gelsin yeni yilMerhaba kızlar yeni işin hayırlı olsun babyçok sevindim adına umarım herşey istediğin gibi olur 2023 te Ve hepimize güzel geçecek sene olur zira 2022 pek iyi değildi
Orda sanirim kendi travmalari devreye giriyor.Normal bi insan soylemz cocuga bunu yaniTeallam
Tamam bakmak istemiyorda yapmasın söyle seyler travma olacak cociklerde.
Anneannelerini öyle hatirlicaklar sonra.
Saolasin cnmm cokk AminnYeni işin hayırlı olsunbabyloading87
Huzurlu çalışacağın iş arkadaşları, amirler çıksın karşına.
Bereketli kazançların olsun
Hayirli olsun beybimSlmlar
İlk gunu atlattik sukur.
Ekiptekiler kafa insanlar.Zaten hepsi kuucukAbla diyo hepsi ,2000-1995 dogumlular var Kiz ben 2004 de liseden mezun oldim jdjxjxnd
Kardesimle kizim cicek yollamislar(yani kociyle kiz)
10.30 da mola var ,12.00 de yemek 1 saat mola birde 15.30 da mola 15 dk.Kendimi fabrikada gibi hissettim
Ofiste nerde yicen 1 saat yemrk,biri gelir kalkarsn yemekten.
Kizi kahvaltya ordan da metroy goturmus koci.
Benim eve girmem 19.00 oluyo yemegi de yapmislar
Makinaya camaasir attim hemen gelince.
10 gun rahatim asil 10 gun sonra basliyor mevzu
Ben tatillerde oyle diyorum.Biz annelere bir ay hadi en az bir hafta izin verseler hiçbirsey yapmadan sadece kendimiz için günümüzü geçirsek ne güzel olur.Ne çocuk sorumluluğu, ne akşama hangi yemek pişecek derdi ,ne temizlik , ne bulaşık çamaşır ne de işyerinde evraklar vs...
Hiçbir sorumluluğumuz olmasa yiyip içip gezip dolaşşsak
Yakınlarda bir orman kenarına ya da ege kıyılarına kaçasım var.Olmadı en kötü ver elini boğaz vapurla tur atıp İstanbulda özgürce gezmek
Kimse benden birşey istemesin ve mümkünse birşey beklemesin
Ama tabi hayal sadece
Saolasin kuzum insHayirli olsun beybim
Duzen oturtursun zamanla
Bağımsız anaokulları oluyor devletin onlarda öğleden sonra kalmak isteyenlere klupler oluyor. Benim arkadaşımın kızı da kalıyordu 4 yaşında. Geçen sene 1300 tl veriyordu, bu yılı bilmiyorumOhhh miss oyle bulsam veririm.Cunku yemek haric bi esprisi yok ozelin,mufredat ayni .
Bende arastirayim bakim.SaolasinnBağımsız anaokulları oluyor devletin onlarda öğleden sonra kalmak isteyenlere klupler oluyor. Benim arkadaşımın kızı da kalıyordu 4 yaşında. Geçen sene 1300 tl veriyordu, bu yılı bilmiyorum
Bı arada yeni işin hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?