Kız nereye bayılsan bu seferevet bereketi kaciyor kesinlikle .ben de bu ay dedim aslinda dikkat edelim diye simdi telefon geldi haftasonu misafir geliyormus,telefonum kirildi
valla halim kucuktu hali perde yenilemem lazim .borclardan erteliyordum yarin gidip kosa kosa alcam .avizemde hic yok o da alincak .som agzimi acmamla 10 bin masraf yuklendi ev icinKız nereye bayılsan bu sefer
Pöfss niye hep eksik var ya bende hüzünçlüyüm.valla halim kucuktu hali perde yenilemem lazim .borclardan erteliyordum yarin gidip kosa kosa alcam .avizemde hic yok o da alincak .som agzimi acmamla 10 bin masraf yuklendi ev icin
valla bilmiyorum lelli .cocuklar kucukken biraz birikim olsun istiyorum .ben suan ailem sayesinde rahatim mesela onlar da boyle olsun istiyorum ama beceremiyorum .Pöfss niye hep eksik var ya bende hüzünçlüyüm.
Hatta esime dedim ki aksam ben 2013-2014 zamanlari tek maaş yani tek gelirle (kira kuş kadar ozaman) bilezikler aldım yahuu
Bu ne simdi gelir daha iyi ama hic bisi alamıyorum diye yakındım.
Vallahi paranın bereketi kaçtı
Napsak bilmiyorum
Kuran okutcaktım okutamadımda.
Bu ekonomi nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum. Ama toparlanması da yıllar sürer o kesin. Malesef üzücü. Çocuklarımıza hiç birşey bırakamayız zor gibi. Bizim olanı gideni bir evimiz bir arabamız var. Daha da birikim çokzor. Hayatın eski tadı olsa keşke. Çok üzülüyorum bu duruma.valla bilmiyorum lelli .cocuklar kucukken biraz birikim olsun istiyorum .ben suan ailem sayesinde rahatim mesela onlar da boyle olsun istiyorum ama beceremiyorum .
Halıyı ben de hala değiştşreceğim. Koltuklardan umudu kestim. Televizyon yeniledik. 22 bin tlcik. Telefonum bozuldu onu aldın 13bini geçik. Şimdilerde kururmalı çamaşır makinam var aman ne olur sen bozulma diye sarılıyorum onavalla halim kucuktu hali perde yenilemem lazim .borclardan erteliyordum yarin gidip kosa kosa alcam .avizemde hic yok o da alincak .som agzimi acmamla 10 bin masraf yuklendi ev icin
Bendeki kart anakartKardeşpayı çok gecmiş olsun şimdi nasıl ikizler
Kız kartları naptınız valla ben öyle yapsam benim herif hastanelik olur Allah ödeme kolaylığı versin
Ekstra alışverişim yok gibi. Kartı geçtim bir de verdiği para da çabuk bitiyor. Harıl harıl para suyunu çekiyor. İçler acısı ekonominin halitr_lelli yedirenk79 desenize kart konusunda hepimiz ayniyiz .elimden geleni yapiyorum zaten alisverise gidecek zamanim bile kalmiyor ama kart masallah .biraz dusururuz insallah
Açıklamalı yazdım cnm. Şahsi birşeyim yok gibi. Her işlem bendeki karttan oluyor. Eşimdekini az kullanıyoruzSende ucurmusun bacım karti
Kizdigimda 10bini gordu benim kart bi.
Genelde 6bin civarı harciyorum limitim 11bin
Şimdikiler ayrı birçeşit. Çok şükür uyku sıkıntımız hiç olmadı. Sadece yatağa uzanınca susmayan bir çenesi varSelamm suraya az yatsam uyusam
Gece sabahladik.
Sürekli miziklandi oglan bile ayaktaydı kızın keyfini yapim diye.
Gece 38.8i gördük
Soyduk sirkeli su yaptık(duşa soksak gece binayi inletecekti) calpolde verdim
Dusurduk hemen 37ye
Saat 4 de kuymak yapmadimda demem.
Yeseydi yeterki de yemedi oglan oturdu yedi bi guzel
Sonra tost yicem dedi onuda yaptim onuda yemedi.
Yogurda ekmek banicam dedi 2 bandi birakti.
Ayy kabus gibiydi esimde zavalli 3 saat uykuyla gitti.
5 de uyudu kız 8 de esimi kaldirmaya kalktım.
Hala gece rüyamıydu acep diyorum.
Sabahda turuncu corba istedi(tarhana) tmm dedim yaptim ben beyaz istiyordum diye yatti yere(yayla)
Artik ben 1 aylik dualarımı okudum sabah sabir ceke ceke.
Kurabiye yapalim dedi bi de kurabiye yaptik pesine cupcake
Evi süpürdüm.
Hala sulu yemegim yok yapacakda dermanım yok
Oglana gözleme yaptim.
Annemde manti yapicam dedi manti veririm
Isime gelir valla
Ilacimida icemiyorum uyuyakalmim gece diye
Kafam allak bullak.
Allaha emanet gidiyoruz bakalım
Cok şükür bugun hic atesi çıkmadı
Dün aksam meyvede sıktım neler yaptim yemedi icmedi.
Bizim sıkıntımız genel olarak bu zaten yese vucut direnci dusmicek.
Ne isterse yapıyorum ama yemiyor.
Ogluma üzülüyorum bazen tmm büyüdü artık ama ona sanki yetisemiyorum.
ekmek kizartabilirmisin yapamazsan bosver diyo
Yani uykusuzuz ya yormim diye
Kızı oyalamaya çalışıyor falan
Kendine nescafe yapmis deminde ben kızı salliyordum.
Hem ögrensin tabi yapsın diyorum hemde o cok sakin bi cocuktu hala öyle kendi kendine büyümüş valla cocuum
Ben uzanirdim o kızın yaslarindaydı yanimda oynardı kendi kendine
Kız ne mümkün az uzansak bi gözümüzü oymadigi kalıyor.
Hem onun icin hem kendim icin.Ben kociyle evde oturamam.Cidden anama gitme noktasina geliriz yine.Evde corabinin tekini bulamasa soylenme moduna geciyor adamİşe gittiğimde benimkilerden yapıyo
Sen onun için çalışıyorsun
Bendede oluyor aman çalışmadiyorum
Sonrada diyorumki ihtiyaçları olacak kimseden isteyemeceksin devam ett
Olmayınca da zor bişey istediklerinde
zoruna gidiyor yasadım bu olayı onu düşün
Ahh ya cok gecmis olsun cnmselam kizlar dun oglan tikandi geceyi acilde aldik akcni gormem lazimdi. sonra orada kendim fenalastim ben de tikandim ev ekibi olarak sere serpe yatiyoruz vallahi rezillik
Bizimkiler 10 cocuga bedel.Yani tek cocuk hic cocuk durumu yok hicSelamm suraya az yatsam uyusam
Gece sabahladik.
Sürekli miziklandi oglan bile ayaktaydı kızın keyfini yapim diye.
Gece 38.8i gördük
Soyduk sirkeli su yaptık(duşa soksak gece binayi inletecekti) calpolde verdim
Dusurduk hemen 37ye
Saat 4 de kuymak yapmadimda demem.
Yeseydi yeterki de yemedi oglan oturdu yedi bi guzel
Sonra tost yicem dedi onuda yaptim onuda yemedi.
Yogurda ekmek banicam dedi 2 bandi birakti.
Ayy kabus gibiydi esimde zavalli 3 saat uykuyla gitti.
5 de uyudu kız 8 de esimi kaldirmaya kalktım.
Hala gece rüyamıydu acep diyorum.
Sabahda turuncu corba istedi(tarhana) tmm dedim yaptim ben beyaz istiyordum diye yatti yere(yayla)
Artik ben 1 aylik dualarımı okudum sabah sabir ceke ceke.
Kurabiye yapalim dedi bi de kurabiye yaptik pesine cupcake
Evi süpürdüm.
Hala sulu yemegim yok yapacakda dermanım yok
Oglana gözleme yaptim.
Annemde manti yapicam dedi manti veririm
Isime gelir valla
Ilacimida icemiyorum uyuyakalmim gece diye
Kafam allak bullak.
Allaha emanet gidiyoruz bakalım
Cok şükür bugun hic atesi çıkmadı
Dün aksam meyvede sıktım neler yaptim yemedi icmedi.
Bizim sıkıntımız genel olarak bu zaten yese vucut direnci dusmicek.
Ne isterse yapıyorum ama yemiyor.
Ogluma üzülüyorum bazen tmm büyüdü artık ama ona sanki yetisemiyorum.
ekmek kizartabilirmisin yapamazsan bosver diyo
Yani uykusuzuz ya yormim diye
Kızı oyalamaya çalışıyor falan
Kendine nescafe yapmis deminde ben kızı salliyordum.
Hem ögrensin tabi yapsın diyorum hemde o cok sakin bi cocuktu hala öyle kendi kendine büyümüş valla cocuum
Ben uzanirdim o kızın yaslarindaydı yanimda oynardı kendi kendine
Kız ne mümkün az uzansak bi gözümüzü oymadigi kalıyor.
Bu ay eve 20 bine yakin para girecek.7500 issizlik benim maas +kocinin vadeliden 1200 gelecek.Pöfss niye hep eksik var ya bende hüzünçlüyüm.
Hatta esime dedim ki aksam ben 2013-2014 zamanlari tek maaş yani tek gelirle (kira kuş kadar ozaman) bilezikler aldım yahuu
Bu ne simdi gelir daha iyi ama hic bisi alamıyorum diye yakındım.
Vallahi paranın bereketi kaçtı
Napsak bilmiyorum
Kuran okutcaktım okutamadımda.
Daha ne olsunBendeki kart anakarttaksitler bu kartta site ödemeleri bu kartta. Market otomatik ödemeler vs vs hepsi bendeki kartta. Eşimdeki kartta eşim harcama yapınca kullanıyor.
Kocam gibi konusun aylık işte su kadar gidito diye söyleniyor ya dedim sen görmüyorsun galiba dışarıyı dedin yemeyelim napcaz dedim faturalar o biçim idare ettiğim halde çocuklar var yoksa kısı yordun yakıyorum valla napım çok zorBu ay eve 20 bine yakin para girecek.7500 issizlik benim maas +kocinin vadeliden 1200 gelecek.
Allahim ins 1 ceyrek bari yapabilirim diyorm.
1 snee once 2 memur maasiydi 20 bin.Oo diyoduk.
1400 dogalgaz dogru duzgun kis olmadigi halde.
Kira
Haftada 500 araba benzin yiyor oyle cok kullanim da yok,evdeler ,ama 100 tl ye arka mahalleye gider hale geldik
En az 2 ay mutfak masrafimiz yok et haric.
Kardesim wc kagidina kadar yolladi.
Ben anlamiyorm nereye gidiyo bu para
545 tl arabanin trf sigortasinin son taksidi var mesela.
Boyle boyle gidiyor iste
Ahh napcaz ben artık tükendimBizimkiler 10 cocuga bedel.Yani tek cocuk hic cocuk durumu yok hic
5 dk oturmaz mi insan.Koltuklara ortu en ifrit oldugum seydi,Alya ayaklaninca basladim.Bugun geldim koltuk ortusune cikolata surmus
Silmisler gecmemis.
Biseye kizsin onunde ne varsa atyio,meyve tabagi ,su dolu bardak .O an ne bulursa
Ya sen 4 yasindasin bebek degilsin derken buluyirm kendimi surekli
Bende sasiyorumBu ay eve 20 bine yakin para girecek.7500 issizlik benim maas +kocinin vadeliden 1200 gelecek.
Allahim ins 1 ceyrek bari yapabilirim diyorm.
1 snee once 2 memur maasiydi 20 bin.Oo diyoduk.
1400 dogalgaz dogru duzgun kis olmadigi halde.
Kira
Haftada 500 araba benzin yiyor oyle cok kullanim da yok,evdeler ,ama 100 tl ye arka mahalleye gider hale geldik
En az 2 ay mutfak masrafimiz yok et haric.
Kardesim wc kagidina kadar yolladi.
Ben anlamiyorm nereye gidiyo bu para
545 tl arabanin trf sigortasinin son taksidi var mesela.
Boyle boyle gidiyor iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?