Küçük Düşün Büyük Olsun!

Gelelim fasulyenin faydalarina.
Eve geldiler kucagima bi atladi opuyir sarilip sarilip
Kociye dedim bisey mi oldu?
Parkda anneleri vardi cocuklarin,ondan hehlde dedi.
Cigerimi soktu tabi bu durum.
Bi yanim baby kendine gel issizlik maasiyla gecinemezsinjz diyo,bi yanim Alya diyo.
Ben dogdugundan beri 1 aydir toplamda tam guncuyum.O da belki zorluyor beni.
Koci iyiyiz biz aklin kalmasin diyo ama yine de aklim evde.
Oyle iste cnm analar,analik delilik

İşe gittiğimde benimkilerden yapıyo
Sen onun için çalışıyorsun
Bendede oluyor aman çalışmadiyorum
Sonrada diyorumki ihtiyaçları olacak kimseden isteyemeceksin devam ett
Olmayınca da zor bişey istediklerinde
zoruna gidiyor yasadım bu olayı onu düşün

Çok geçmiş olsun cnm

Selam kızlar,
Gece yazamadım. Önceki gece öyle uykusuz kalmışımki. Dün kızı uyuturken uyumuşum sabah 7 gibi uyandım sonra yeniden uyudum saat 10 du. Ela da 11 de uyandı.
Dün Elayla eminönüne gittik. Zaten çıktık ettik saat 15:00 i buldu. Teyze komşuyu çağıracağını söyledi onu bekledim. Eşim de akşam yemeği orada yeriz öyle yapalımmı dedi. Haklı trafik var. Ama Şimdi gezmeye çıkamayacağım çıksam yemek konusu var.uğraşmasın kadın yemek için dedim.zaten gittim 1,5 saat sonra teyze aradı ne yaptınız diye. Ela Bebeği için beşik istiyordu onu aldım. Ablama mini üçlü tencere seti alacaktım ev hediyesi. Onu baktım aldım. 350 ye aldım. İnternette cam kapaklı o marka 480 tl civarı.
Elaya stickerlardan aldım. Kuşlara yem verdik. Zaten çok da vakit kalmadı. Birdaha ne eşime ne teyzeye söyleyip çıkmam. Kendim çıkarım marmarayla gider gelirim. Yok yemekti yok arabayla gidince trafik derdiydi. Ya nedir bu ya keyfimce gezemiyorum.eşime dedim bunu bozuldu yüzüme kapattı telefonu bir süre sonra da elayla benim resmimi göndermiş bana. Duygu sömürüsü beni tanıyor. Eserim valla hiç beklemeden marmaraya biner gelirim eve.
Niyetim eminönünden marmarayla geçip Elayı uçurtma müzesine götürmekti. Uçurtma yapmayı çok istiyor. Ama zaman kalmadı.
Neyse teyze dedi yemek var sıkıntı yok. Döndük oraya. Hemen Elaya diyor sesin değişmiş. Gezersen öyle hayy Allahım.
Yemek yedik çıktık geldik eve. İçim ısındı ya. O kadar üşümüşümki.
Bugün evde geçirdik. Elanın sınıftan arkadaşı gelecekti hasta olmuş. Yarın komşu çağırdı. Mantı yapacağız birlikte kızlar da oynar dedik. Perşembe de kahvaltıya arkadaş gelecek. Cuma da kardeşim gelecek.

Herşey öyle pahalıki, bizim de sadece bendeki 18 bin gelmiş. Güç yetmiyor artık ya.

Bardak mısıra benim kızda sardi
Yazdanda koymadım buzlu almistim ondan yaptim geçen
Seviyo cocikler

selam kizlar dun oglan tikandi geceyi acilde aldik akcni gormem lazimdi. sonra orada kendim fenalastim ben de tikandim ev ekibi olarak sere serpe yatiyoruz vallahi rezillik
Ahh ya insallah gecer carcabuk
Bizde 2 gündür mafolduk acile goturmemek icin direniyoruz orasida kalabalık oralarda yatacak elini sürecek
Ne gecemiz var ne sabahimiz
Esimde arabanin herseyini karta taksitlendiriyor bizim kartda hic düşmüyor
Benim kart genelde 5-6binden asagi dusmuyor
Cocuklarin kiyafet, kitap vs ihtiyaclari, gıda fln genelde benim kartda.
Biz bi türlü dusuremedik taksitli alisverisler costuruyor kartı

Selamm suraya az yatsam uyusam
Gece sabahladik.
Sürekli miziklandi oglan bile ayaktaydı kızın keyfini yapim diye.
Gece 38.8i gördük
Soyduk sirkeli su yaptık(duşa soksak gece binayi inletecekti) calpolde verdim
Dusurduk hemen 37ye
Saat 4 de kuymak yapmadimda demem.
Yeseydi yeterki de yemedi oglan oturdu yedi bi guzel
Sonra tost yicem dedi onuda yaptim onuda yemedi.
Yogurda ekmek banicam dedi 2 bandi birakti.
Ayy kabus gibiydi esimde zavalli 3 saat uykuyla gitti.
5 de uyudu kız 8 de esimi kaldirmaya kalktım.
Hala gece rüyamıydu acep diyorum.

Sabahda turuncu corba istedi(tarhana) tmm dedim yaptim ben beyaz istiyordum diye yatti yere(yayla)
Artik ben 1 aylik dualarımı okudum sabah sabir ceke ceke.
Kurabiye yapalim dedi bi de kurabiye yaptik pesine cupcake
Evi süpürdüm.
Hala sulu yemegim yok yapacakda dermanım yok
Oglana gözleme yaptim.
Annemde manti yapicam dedi manti veririm
Isime gelir valla
Ilacimida icemiyorum uyuyakalmim gece diye
Kafam allak bullak.
Allaha emanet gidiyoruz bakalım
Cok şükür bugun hic atesi çıkmadı

Dün aksam meyvede sıktım neler yaptim yemedi icmedi.
Bizim sıkıntımız genel olarak bu zaten yese vucut direnci dusmicek.
Ne isterse yapıyorum ama yemiyor.

Ogluma üzülüyorum bazen tmm büyüdü artık ama ona sanki yetisemiyorum.
ekmek kizartabilirmisin yapamazsan bosver diyo
Yani uykusuzuz ya yormim diye
Kızı oyalamaya çalışıyor falan
Kendine nescafe yapmis deminde ben kızı salliyordum.
Hem ögrensin tabi yapsın diyorum hemde o cok sakin bi cocuktu hala öyle kendi kendine büyümüş valla cocuum
Ben uzanirdim o kızın yaslarindaydı yanimda oynardı kendi kendine
Kız ne mümkün az uzansak bi gözümüzü oymadigi kalıyor.

ahaah bugun aynisu oldu bi yatayim dedim oglan geldi suratimi isirdi .aglicaktim sinirden simdiki cocuklar bir tuhaf

ahaah bugun aynisu oldu bi yatayim dedim oglan geldi suratimi isirdi .aglicaktim sinirden simdiki cocuklar bir tuhaf
Ya cidden niye böyleler bu modeller
Babasinin yuzune saplak atmis geçen koltukda uyuyakalmisti adam nasil sicradı birden
Hayir uyku sersemi insan bi o an eliyle iter miter bise yapar korkuyorum ikimizde uyuyakaliriz diye.
Nöbetleşe artık.

tr_lelli yedirenk79 desenize kart konusunda hepimiz ayniyiz .elimden geleni yapiyorum zaten alisverise gidecek zamanim bile kalmiyor ama kart masallah .biraz dusururuz insallah
Bereketide kaçırıyor sanırım bilmiyorum
Kart coştukça birikim yapamıyoruz.
Hele bu ay ozellikle dikkat edelim dedik eyt icin para odedikfalan diye bir sürü şey çıktı.

Hele bu ay ozellikle dikkat edelim dedik eyt icin para odedikfalan diye bir sürü şey çıktı.
Buna bende inanıyorum karta ne kadar yüklenirsek o kadar bereket kaçıyor bende farkettim

evet bereketi kaciyor kesinlikle .ben de bu ay dedim aslinda dikkat edelim diye simdi telefon geldi haftasonu misafir geliyormus,telefonum kirildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…