Küçük Düşün Büyük Olsun!

Para zaten gitmeye basladınmı ucu kaçıyor yeminle
Allahtan kıslık yicek yapmısız da onları yiyoruz naoardık doğalgaz 987 gelmiş
Isınsak ha dicem de yok yani
Bugün çok yoruldum işe gittim
Evee geldik hasta olmussum karnım ağrıyor zamanlama mükemmel

Valla mümkünse emekli olunca da çalışsın modundayım ben.Evde sürekli durmasını hiç çekemem sanırım. Çalış kafa dinle boşver

Banyoda oyuncak koysanda mı ağlıyor. Ela hala oyuncaksız banyo yapmıyor
İlla eğlenecek o banyoda.

Bitmek bilmeyen bir hastalık var. Salı günü misafirim gelecekti. Kız hasta dedi gelemedi. Yarın da arkadaş gelecekti. Bugün söyledi; kızın burnu tıkalı burnu akmaya başladı gelmeyeyim Elaya da bulaşmasın dedi.randevular iptal :)
Hee bu arada ben de daha kötü oldum bugün. Bitmeyen bir geniz akıntısı ve öksürük. Eladan bana geçtii. Çok şükür onda şimdilik birşey yok. Ama yarın ne olur bilemem.
Geçmişşş olsun tüm hastalarımıza.

İyi geceler,
Uyku öncesi son çıkış
Bugün aile hekimine gittim. Geniz akıntım bitmiyor. Gözlerim yaşarıyor. Ve göğsüme doğru acayip sızlama. Sesim de işte bir varmış bir yokmuş. Tam düzelti dedim yine bozulmaya başladı. Ne burun tıkanıklığı ne boğaz ağrısı. Sadece göğüse doğru sızlama. Geniz akıntısı öksürük.
Elayla gittim doktora. Arkadaşa bıraksam yetişemetecektim. Doktor gidecekti.
Doktor muayene etti. Antibiyotik gargara soğuk algınlığı ilacı ve astım öksürüğü için şurup verdi.
Sadece antibiyotiği ve astım öksürüğü ilacını içtim. Şurup da zaten astım ilacı ile birlikte içiliyormuş. Hepsini ikişer saat ara ile içtim.
Şimdi keppra ile diğer ilaçlar birlikte çarpıntı yapmasın.
Bu defa doktora gitmemek için direndim ama olmadı.
Elaya bebeği geldi. Mutluluktan havalara uçtu. Sürekli yanında taşıyor. Ona gece kitap bile okudu.
Gündüz de arkadaşla mantı yaptık. Kızlar oynadı.
Yaptık yedik kocalara da ayırdık. Tabiki benim koci mantı yemedi. Yaptığım ekmekle peynir zeytin salça ekmek vazgeçilmezi.

İyi geceler bacimlar.
Hayirli kandiller
Toki cikmadi kiz ,etrafimda 10 kisi katildi,10 da 1 kisi bile yok
Cikmistir jeepli ablalara
Sabah kvdemi drra goturdu koci,ondden corbaciya gitmisler,kiz yarim kase tavuk suyu corba icmis ben sokAsla corba sevmez,evde yapsam icmez djdkdk
Aksam milli yemegimiz Alininazik vardi fndndn bak linclemeyin kac aydir yapmayrum
Kiza da inegol kofte cizdirdim tavada yagsiz.
Pazartesiyi bekliyirm gozum kapaliEn azindan gecen ayku maas yatar obur yerden.
Kocam duymasin kendime canta alcm.Ted baker baglarden.Ben rugan kadiniyim cok severim.Ne zamandir istiyordum 2-2,5 tl magazasinda.Baktim dolapta 0 etiketli 800-1000 tl arasi var.
Alcm yani kafaya koydum.Marka degil de o formda uzun bulamiyordm.
Baby adam olmaz arkadaslar dagilalim jxjxjdj

Bende perte çıktım
Kız bi yandan surekli ağlıyor
Cinnetlik bir gün.
Anamm anamm olmasa napardık acil gibi yetişiyor. Artık eski gücü yok onunda biz ona yapicakken o bize kosuyor.
Aldi kızı ben doyurim dedi yatakdan cikacak halim yok saglikocagina gidip ilac yazdirsam diyorum ama adım atacak dermanım yok.
Aksam ustumu orttum orttum üşüyorum diye atesim cikti 38.8 e
Bu hastalıkla biz nedecooggzz
Simdide annem olmasa napcaktik diye oturdum ağladım.
Kiz kardeşi olanlar şanslısınız bacım
Söyle zamanlarda insan öyle ihtiyac duyuyor ki birine
Önceden pek anlamıyordum annem derdi hep insan hastaneye gidiyor bisi oluyor insan ariyor yanina diye
Daha kötü olursam esime gel dicem atesim cikiyor çünkü
Tek basimada nasil gidim acile oturcak halim bile yok

Günaydın, yani tünaydın :)
Sabah kociş giderken uyandım antibiyotiği içtim sonra dalmam zaman aldı. 11 de Ela uyanmış beni uyandırdı. Zor kalktım yataktan.
Antibiyotikle kendime geldim ya.o sızlama bir günde gitti sayılır.
Kahvaltı yaptık. Ödevlerini kontrol ettim. Bir kısmını da yaptık. Akşam da Ela aileyle sinema keyfi ödevini yapmak istiyormuş :)
Şimdi çizgi film saati. Birkaç ödevini de kuzeni gelince yapacak. Kulaktan kulağa oynama, dansetme,ailecek resim çizme,kurabiye yapma gibi ödevler vs vs
Bir de materyallerden çanta yapacağız. Kardeşim gelince birlikte yaparız onu.
Biraz sonra toz alırım. Onun odasını birlikte temizleriz. O da ödevi.
Sonra tatlı yapacağız. Yemek de yaparım.
Çamaşır as katla gün biter.

Dün gece ben kızı uyuturken koci bulaşık makinasını boşaltmış. Gece gece niye uğraştın eline sağlık dedim. Sonra da yattı zaten. Bugün de bana mesaj yazmış. Kargo gelirse geri çevirme sana kandil hediyesi aldım demiş. Kandil hediyesi dedim.
Bence çanta ya da cüzdan aldı. Çünkü bayağıdır bakıyorum. Bir alamadım.
Geçende de demişti almadan beğenemedin en son ben aldım diye. Ne yapayım beğendiğim pahalı, beğenmediğim ucuz ama çok kötü.
O sebeple karar veremiyorum

Ben de aylardır çantam koptu kopacak diyorım öyle bakıp vazgeçiyorum
Sırtçantamda sıkıntı yok da küçük bir çantaya ihtiyacım vardı. Hala almadım. Çantanın sapı elimde kalınca alırım artık
Çalışan kadının hali başka oluyor

böyle birsey denesen?

Al vallabende dolapta sıfır satan dolaplardan polo yada tergan bakiyorum alacağım almak istediğim çok şey var kendime bir sevgililer günü hediyesi olsun

İyi geceler,
Bu ara kimse yok. Nerdesiniz aaa dostlar.
Gündüz evde takıldık iş güç vs.
Tam onun odasının tozunu alırken geldi bebeğiyle yatağına yattı uyuyacağım dedi. bu ne şimdi 11 e doğru uyan. Saat 16:30 da uyu. Uyumaması için çaba sarfettim ama nafile. 2 saat uyudu. Zoraki uyandırdım. Uykusu geldimi mümkün değil engel tanımıyor. O arada yemeği hallettim. Kavurduğum pazı vardı onunla gözleme yaptım. Çorba vardı. Bir de karnabahar kızarttım. O uyurken bol çikolatalı browni yaptım.
Tabi gece zor uykuya daldı. Saat 1 i buldu. Biz de uykuya dalmışız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…