Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bu dikeylerle imtihan yalniz benim degil demek.
Bi sevindim duruma.
Cunku annem hep beni sucluyo
Sen iyi kullanmiyosun diyo.
Canım zahmet olmaz ise tam olarak modeli ogrenebilirmiyim bana boyle bisey lazim.

Son 100 sayfasır koptum ben , bir ya da iki kez girip son sayfayı okumuştum sadece ..

Bende de bekonun sulusu vardı , bir sürü aparatı vardı her seferinde yıkamaktan gına gelmişti yine de atmıyordum en sonunda bozuldu ..
Arzum dik kullandım 2000 vatlık

Pahalı istemiyorum demişsiniz ama philips maraton denedim kesinlikle tavsiye ederim borusu uzun , sen yürürken o da seninle yürüyor hiç yormuyor , çekiş gücünden hiç bahsetmiyorum bile

Biliyorum onuda fiyati baya tuzlu.

Hakikaten çok iyi oldu. Bu ay kredi kartından çekince en erken şubatta normale dönebilecektim.

ben pazar yaptım bu gün
1 kilo domates 2 tl
2 kilo mandalina 2 tl
1 kilo havuç 2,5 tl
yarım kilo mantar 3 tl
5 tl lik muz ( kilosu 3,5 tl)
5 tl lik ayva ( kilosu 3 tl )
yarım kilo biber 2tl
1 kilo salatalık 2,5 tl
5 tl lik zeytin
1 kilo pırasa 3,5 tl
2 kilo elma 2tl
toplam 34,5 harcamışım
pazar bana pahalı geldi kaç hafatdır ben gitmiyordum

2 tl de ekmek aldım
5 tl de okulda verdim, mutfağa birşey alacaklar

harçlığımdan da 1 gr altın aldım

bankadan döviz aldığımızda
diyelim ki o parayı çekmek istiyoruz
döviz olarak çekebiliyor muyuz
yoksa tl yemi çevirmemiz lazım
yatırım hesabı döviz olan arkadaşlar bilen va rmı acaba

iyi akşamlar kızlar bugün para harcama günümmüş, iyi harcadım. kedilerim için ıslak mama 54 lira, çatlak kremi indirimdeydi iki tane 34 lira, kuaföre gittim dayanamadım saçım çok kötü olmuştu kestirdim bir de ondan özel şampuan aldım toplam 117 lira, kumpir yedim 14 lira, tayt çorabı aldım iki tane 20 lira.

Pazarınız ne kadar uygun ..
Ben pazarın olduğu gün marketten halk indiriminden alıyorum , pazara da giden bayanlardan hep aynı şeyi duyuyorum " aa fiyatlar pazarla aynı boşuna pazardan taşımaya gerek yok " diye ..

Yerli Muz 4
Ayva 4
Salatalık 3 'tü mesela
Bir havuç ucuzdu 1 tl
Bir de patates , o da 1 tl
Ben 74 küsür verdim bu hafta ..

Annem fantom dikeyin ucuna kendi süpürgesinin borusunu takıyor. Anlatabildim mi bilmiyorum. Annemde her şey çabuk kırılır bozulur ama biri şey olmadı.
Ben kayınvalideye fantom almıştım o da borusunu - ne deniyorsa- artık ona/ kırmıştı
Ben fantom kullandım, sonra iyi pahalı dikey alayım dedim, fakir aldım İnan fantom gibi güçlü değil ve hiç kullanmıyorum
Normal elektrik süpürgemi tutuyorum her gün

Ben de Philips kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…