Küçük Düşün Büyük Olsun!

misafirler gitti. yarın artık yapacaklarıma girişmrm lazım. allahtan mani gelmezse eşimin gelmesine az kaldı. alınacaklar var, yapılacaklar var. Hepsini düzene koymalıyım.
ya freedom ile mandalina ne zmandır yoklar? etiketleyemedim bile? tr_lelli haberin var mı?

Selam kızlar
Ben mandaliina
Banlanmışım bende yeni üyelik alayım dedim..
Pazartesi günü trafik kazası geçirdim.. kırıklar, çatlaklar, dikişler.. yüzüm berbat durumda moralim çok bozuk..
devlet hastanelerinden hiç bi fayda yok.. damarlarım yırtılmış kanı durdurmadan yolladılar eve.. paran yoksa öl diyecekler yakında.. Allahtan param vardı da özele gittim, insan muamelesi gösterdiler..

Kalp kalbe karşıymış :) bende kimse beni merak etmemiş diyordum

Selam arkadaşlar,
Çok güzel bir topik olmuş :)
Biz eşimle 2 yılı aşkın sürede excell dosyasında masraflarımızı yazıyoruz. Listelerimiz var.
Günlük harcama limiti koyuyoruz. Kredi kartı su elektrik vs masraflarını da dahil ediyoruz.
Ama her şey o kadar pahalı olmaya başladı ki bu limit her ay biz normal harcama yaptığımız halde artıyor.
Ortalamayı tutturmak zor olabiliyor ve her ay bir şey çıkıyor maalesef. Ama yine de tasarruf yapmamızı sağlıyor.
Alışverişte neler aldığımızı da yazıyoruz.
En son ne zaman tüp alınmış ya da zeytinyağı ya da aklımıza takılan bir ürün ne kadar sürede tüketmişiz onu bulmamıza da yarıyor. Tavsiye ederim :)

Çok geçmiş olsun. Inşaallah çabuk iyilesirsin. Allah beterinden korusun.

ah canım ya çok geçmiş olsun allah beterinden korumuş yine. nasılsın şu anda alçın var mı? çok üzüldüm ya hay allah.. inşallah biran önce iyileşirsin..

ah canım ya çok geçmiş olsun allah beterinden korumuş yine. nasılsın şu anda alçın var mı? çok üzüldüm ya hay allah.. inşallah biran önce iyileşirsin..
Yüzümü çarptım sadece canım.. burnumda kırık ve çatlak var.. küçük bi sargı var yüzümde.. ama şiş, mor
Korkunçtu.. iz de kalcak suratımda.. moralim çok bozuk

Yüzümü çarptım sadece canım.. burnumda kırık ve çatlak var.. küçük bi sargı var yüzümde.. ama şiş, mor
Canım sen yapar misin bilmiyorum ama biz herhangi yaralarda falan iz kalmasın diye kantaron yağı sürüyoruz . Belki denemek istersin.

M maviduvar1 iyi akşamlar nasılsın ?
yanlış hatırlamıyorsam zamanında bi kaza geçirmiştin
Senin de yüzünde problem olmuştu
Anlatır mısın seninki nasıl bi kazaydı hangi kremlerle geçti.. ben trafik kazası geçirdim burnumda dikiş var, kırık var,çatlak var.. dr bile iz kalıcak diyor çok üzülüyorum

iz kalmaz belki de. ilacı vardır mutlaka, yada başka bir çözümü. bozma moralini düzelecek inşallah sadece biraz zaman lazım. kuzum ya çook geçmiş olsun tekrar..

Canım sen yapar misin bilmiyorum ama biz herhangi yaralarda falan iz kalmasın diye kantaron yağı sürüyoruz . Belki denemek istersin.
Kullanmaz mıyım
Benim yarık şeklinde bi kesik var suratımda
Şuan dikişler var
Bunu ne zaman kullanıcam nerden bulucam onları da yazar mısın?

kantaron yağu eveet sen çok yaşa. kesinlikle mucize bir yağ. bir de medicasol diye bir merhem var. o da mucize gibi kavun kokussu bayer firmasının

iz kalmaz belki de. ilacı vardır mutlaka, yada başka bir çözümü. bozma moralini düzelecek inşallah sadece biraz zaman lazım. kuzum ya çook geçmiş olsun tekrar..
Can'ım dr bile iz kalıcak tabiki hiç eskisi gibi olur mu deri.. dikişlerden iz kalmaz ama kesiğin izi kalıcak dedi.. dikişler alınsın plastik cerrahiye fln da gidicem bakalım.. teşekkür ederim bu arada

Mandalina yeni nick aldi
Fredom nick degisti
kavun kokussu eyyay
Kavunkokussu: mandalina
Eyyay: fredom

Canim bir cok aktarlarda ve bitkisel yağlar satilan yerlerde satılıyor. Bizim burada (adana) Fiyatı 50 cc lik şişelerde 8-10 liraya satılıyor. Yara, dikiş, düşme sonucu morarmalarda kullaniyoruz. elimize bir tatli kasigi kadar alip hafif hafif bastirmadan sorunlu bolgeye suruyoruz. (Kantaron yagi zaten zeytinyağı ve kantaron ciceginden mayis - haziran aylarinda yaylalarda yapiliyor 2-3ay gibi sürede gün görmeden karanlık ortamda bekletilerek yapilir)Benim annem kendisi böyle hazirliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…