Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bir Pazar gününden hepimize güzel bir hafta sonu olsun. K kardespayi geçmiş olsun Allah acil şifalar versin doktorcum. Pazar ya günlerden eşimle sabah sabah dışarı çıktık marketten alıcaklarımız vardı onları hallettik küçük kızım simit istedi aldık. Dünde pazarı halletti eşim aşırı pahalı dedi. Bu gün yemeklerimi de hallettim çorba, semizotu yemeği, tavuklu tas kebabı ve pirinç pilavı tatlı dünden var salata yaparım tamamdır. Çamaşır bitmiyor ama bu gün artık yıkamıcam dedim çünkü hava yağmurlu sadece teldekileri toplar katlarım. Bu günkü modum bu kadar yeter bir duş alıp otururum.

Bi de robot ve kurutma alsak sanki balı kaymağı olur gibi
Cok para annecim cok para diyorum sonra😁
Kurutma makinesi aldık yakın zamanda mükemmel o kadar rahat ettim ki Trendyoldan aldık benden çok eşim istiyordu çünkü balkonda kurutmalık yüzünden rahat sigara icemiyordu 😁 ben sürekli erteliyordum yüksek fiyatlar diye baktık daha da artacak 6 taksit aldık Altus marka faturaya da pek yansımadı derin dondurucu da 2 sene erteledim ucuzken almadık onu da kurutmadan önce aldık ödedik o da Altus marka iki çekmece anneme verdim gerisini ben kullanıyorum hamburger ekmeği sulu köfte mantı yazdan herşeyi yaptım attım bazen ertelediklerim için pişman oluyorum çünkü fiyatlar bir anda artıyor bi şekilde ödeniyor kart diyorum mesela anneme geçen gafta trendyoldan bulaşık makinesi aldık aynisi bu hafta şok markete 6500 gelcek biz 5650 idi 6 taksit olsun diye 5908e aldık bir anda artmış sizlere daha güzeli nasip olsun inşallah 🙏

Kurutma makinesi aldık yakın zamanda mükemmel o kadar rahat ettim ki Trendyoldan aldık benden çok eşim istiyordu çünkü balkonda kurutmalık yüzünden rahat sigara icemiyordu 😁 ben sürekli erteliyordum yüksek fiyatlar diye baktık daha da artacak 6 taksit aldık Altus marka faturaya da pek yansımadı derin dondurucu da 2 sene erteledim ucuzken almadık onu da kurutmadan önce aldık ödedik o da Altus marka iki çekmece anneme verdim gerisini ben kullanıyorum hamburger ekmeği sulu köfte mantı yazdan herşeyi yaptım attım bazen ertelediklerim için pişman oluyorum çünkü fiyatlar bir anda artıyor bi şekilde ödeniyor kart diyorum mesela anneme geçen gafta trendyoldan bulaşık makinesi aldık aynisi bu hafta şok markete 6500 gelcek biz 5650 idi 6 taksit olsun diye 5908e aldık bir anda artmış sizlere daha güzeli nasip olsun inşallah 🙏
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ben artık fiyatlara yetisemiyorum 😒

Selammm
Pazara çıkmadım anpayada gitmedik sogani 28tl gorunce moralim sinirlendi.
Gittik gezmeye.
Aklımda bir yer vardı ördekler kazlar tavus kuslari ucretsiz bir yer
Mis gibi bi hava aldik tam da iftar saatine yetistik pidemizi alip geldik.
Salatama kadar hazirlamistim.
Okadar iyi geldi ki
Beni salın ormana dogaya ya aşırı enerji topluyorum.
Kolu kalkmayan ben iftardan sonra 2 mak camasir astim
Dolap ici duzenledim
Mutfak dolaplarini sildim.
bulaşıkları hallettim.
Pişi hamuru yoğurdum gece kızartıcam.

Lcw sikayet var sebebiyle dönüş yapmisti ya
Bugun tekrar ariyorlar iade olusturmussunuz onu iptal edelim biz size iade kodu verelim 160tl de hediye para tanimlayalim dedi.
Iyi bari dedim bir de ben daha urunu kargoya vermedim parami iade ettiler hemen.
sikayet var ise yarıyor vesselam.
Onlarin kodla yapıcam iadeyi bu hafta
Etegin online stoklari yok ondan hediye para tanımlıyo cunku suan ki fiyati 299tl
Ben indirim + kuponla 105tl almistim.
Sezon yeni düşer fiyatı ben uyguna geldi diye almıştım güya
Normalde asla 300tl etmez.

İyi geceler kızlar,
Dün ablam bizdeydi. O döndü.
Bugün de Ela saçını kısa kestirmek istiyordu. Kaç gündür söylüyor
Kuaföre gittik bu defa. İlk defa kuaföre götürdüm. Hep evde kuaförlük yapan arkadaş kesmişti. Ben kıyamadım o saçlarına o kıydı :)
Ama olsun kurutmak kolay olur🫠 güzel de yakıştı bence. Sabah kalkmış ilk dediği şey çok heyecanlıyım bugün kuaföre gideceğim için☺️
Ben de kaş aldırdım. Çıkarken saçlarını kesen kişiye teşekkür ederim saçımı kestiğiniz için dedi.naziklikte de ilk sırada😅
Yarını heyecanla bekliyor saçını arkadaşlarına gösterecek ya.
Sonra teyzeye gittik. İftara çağırmıştı.
Tabi biraz şımardı.
Eve geldik. Dün film izledik eşimle çok geç uyuduk. Bugün erken uyurum diyordum. Banyo yaptım. Uyurken öksürüğü başladı.
Gündüz eşim giderken kıza parfüm sıkayım dedi sıktı. Tabi Ela da dünden razı. Ya o yaptı ya da teyze dayı sigara içiyor o da yapmış olabilir. Tabi cips şeker verdiler o da olabilir.
İki defa uykudan uyanıp öksürükle balgam çıkarttı belli alerji çünkü şeffaf renk.
Deloday şurup verdim. Tam da alerjinin mevsimi hoşgeldin nisan. Hastane randevu alacaktım 1 nisanda onu da unuttum. Tühh. Neyse uyuyayım da sabah saat 10 da almaya çalışayım randevu. Bayramdan sonraya kaldı kesin.

Ayferimi aldım yolda. Bir de bu yıl derin dondurucu alıp içini baharda yazda sebze meyve doldurmayı planlıyorum. Kışın da eşime hayvan kestirip et doldururum. Hamurişi de yapmayı ve stoklamayı planlıyorum. Artık dolabın dondurucusu yetmiyor bize.
Güle güle kullan,hangi marka aldın. Ben de bu ara inşallah bakacağım bakamadım.
Dondurucu biz almıştık. İki defa buzdolabını bozdum doldurmaktan. Şimdi dondurucu çok iyi oldu.

Bi de robot ve kurutma alsak sanki balı kaymağı olur gibi
Cok para annecim cok para diyorum sonra😁
Hepsi mevcut bende,Bir ayferim yok.🤣🤣🤣🤣 o da oldumu. Ohhh bal kaymak çikolata ceviz yemede yanında yat 😅 ama bunlara para harcamaktan evin eşyasını değiştiremedim. Nolcek bilmem gali🤣

Robot var bende. Gerçekten müthiş. Her eve lazım ama memnun kalmayan da çok.

Kuruma da içime sinmiyor. Güneydoğuda yaşıyorum. Baharda yazda dışarı astığım çamaşır 10 dakikada kuruyor. Kış mevsimi dışında kullanmam gibi geliyor.
Ben kurutmaya çoğunlukla çorap ve iç çamaşırı atıyorum. Kızın havluları kıyafetlerini de bazen atıyorm. Zaten ev sıcak kuruyor.
Ama olmazsa o çorap ve iç çamaşırlarını nasıl asacağımı düşünüyorum 🤣🤣🤣🤣 12 yıldır alıştım rahatlığına.

Her aldığın kar bu dönemde malesef.
Benim de eşim eve ilk taşındığımızda klima alalım demişti. Aldırmadım. Camı açınca ohh buram buram serin yaz mevsimi. Tabi çocuk olunca yarım açtık hep camları. Yüksek kat tehlikeli. Bir yıl fena sıcak olmuştu gitmiş almış. İçine dert olmuştu☺️ iyiki almış ama.
Eve ilk taşındığımızda da ben dondurucu istedim. Mutfağın görüntüsünü bozuyor dedi. En son baktı buzdolabı bozuluyor iki defa bozuldu garantisi vardı para ödemedik ama başedemedi. Gitmiş almış iyi oldu bana. Köfte börek poğaça hamur pizza mantı oooo neler neler koyuyorum.
Klima dondurucu robot ev borcu bitmeye yakın aldı. O ara koltukları da değiştirsekmi dedi. Yok iyice sıkışmayalım dedim ama keşke aldırsaydım
Şimdi de tv benim telefon kıza tablet dyson süpürge derken onlara girdik bakalım.
Ablamda dyson ın saç düzleştirici şekillendirici seti var. Patronu almış ona dün onu konuşuyorduk. Eşim de oradan diyır bizde alalım ne varki🙄 ben de dedim sen önce bir paçanı toparla🤣🤣🤣
Fiyatı 10 bini geçik. Eşyamı değiştiremedim zaten 😑

Her aldığın kar bu dönemde malesef.
Benim de eşim eve ilk taşındığımızda klima alalım demişti. Aldırmadım. Camı açınca ohh buram buram serin yaz mevsimi. Tabi çocuk olunca yarım açtık hep camları. Yüksek kat tehlikeli. Bir yıl fena sıcak olmuştu gitmiş almış. İçine dert olmuştu☺️ iyiki almış ama.
Eve ilk taşındığımızda da ben dondurucu istedim. Mutfağın görüntüsünü bozuyor dedi. En son baktı buzdolabı bozuluyor iki defa bozuldu garantisi vardı para ödemedik ama başedemedi. Gitmiş almış iyi oldu bana. Köfte börek poğaça hamur pizza mantı oooo neler neler koyuyorum.
Klima dondurucu robot ev borcu bitmeye yakın aldı. O ara koltukları da değiştirsekmi dedi. Yok iyice sıkışmayalım dedim ama keşke aldırsaydım
Şimdi de tv benim telefon kıza tablet dyson süpürge derken onlara girdik bakalım.
Ablamda dyson ın saç düzleştirici şekillendirici seti var. Patronu almış ona dün onu konuşuyorduk. Eşim de oradan diyır bizde alalım ne varki🙄 ben de dedim sen önce bir paçanı toparla🤣🤣🤣
Fiyatı 10 bini geçik. Eşyamı değiştiremedim zaten 😑
Robot süpürge biz aldık ama evim küçük kızımın eşyaları çok olunca uymadı bize iade ettik hemen derin dondurucu mecburen çok kullanmadığım bir odam var oraya koydum kızıma oda yapınca nasıl olur bilmiyorum :) kurutma makinesini de odaya koymuştuk çok havasız kaldı oda balkonum film camlı oraya koyduk çok sıkıntıya gelemiyorum evde ama mecburen o şekilde ayarladık :) Dyson aldı başını gidiyor :)

Selammm
Cemile sultan korusunda iftar menusu sordum (sosyal tesis var icinde) 700tl dedi ben sok
Yazdim artik konagada hisse verirsiniz artık yuhh ya.
3 kisi 2100tl delirmişler
Sonra esnaf ağlıyor haberlerde gelen yok diye tmm pahalilikdan mecbur zam yapıyorlar fakat el insaf ya yenmese çöpe gidiyor hepsi.

Oturdum yemek yapıyorum😁

Evi süpürdüm, toz aldım, yemekleri ocaga attım
Vileda yapcam
Daha bisi yapamam bugun
Yarinda kapıları silcem.
Camlar kirlendi yine ama bu hafta hep yagmur gösteriyor.
Ellemicem
Banyoyu temizlemem lazim iftardan sonra artık.

Kız annemle markete gitti yürüsün yorulsun bu ara enerjisine asla yetişemiyoruz.

Back
X