Bizimkilerle hiç anlaşamamKız ben esimin ailesiyle anlasabiliyor olsaydım ben sorun etmezdim.
Zaten annemlerle bir aradayım hep
Biz kendi evimizdeykende hep önce onun ailesine gidilirdi yine sorun etmezdim.
Ben uyumlu hatunum bacım insanlar uyumsuz.
Ailemin plani degistiyse onlara sonra giderim ben olsam.Yani bi plan yapilmis,aileniz degistirmis diye bozmak olmaz bence.Ya kızlar bir sorum var size. Eşimin halası babaannesi birlikte yaşıyor. Bizi bayramın ilk günü kahvaltıya çağırmışlardı. Babası filan da olacaktı. Normal de ailemin yanında kahvaltıya gidecektik sonra onlara gidecektim. Ailem 5 dakika uzaklıkta onlar 40 . Eşim de ısrar edince tamam dedim. Ailem bayramda olmayacağız dedi zaten. Şimdi şimdi ailemin planı değişmiş bayramda öğlen 12 gibi yola çıkacaklarmış .
Bende eşime dedim ki ilk aileme gidelim bir daha bayramda olmayacaklar. Yok diyor. Neymiş halası tüm aileyi çağırtmış oraya gideceğiz demişiz. Bayram namazından hemen sonra 1 saat uzaklıkta ki eşimin annesinin ve dedesinin mezarına gidelim. Sonra halasına gidelim. Sonra annemlere yetişirmişiz. Sadece tüm yollar 3 saate yakın sürüyor. Hayır dedim neymiş bu akşam zaten bayramlaşmaya gidermişiz.
Kendi ailesi olsa bu terbiyesizliği yapmaz. Kızdığım kadar yok mu? Yoksa gözüm mü kör birikimci hanımlar
Yok yok ilk plana sadık kaldık . Mantıklı düşününce eşim bey haklıAilemin plani degistiyse onlara sonra giderim ben olsam.Yani bi plan yapilmis,aileniz degistirmis diye bozmak olmaz bence.
Benim kocam evlendigimizdeb beri ,arifeden anama gidip,bayram sabahi kahvaltifan sonra anasina giderKız ben esimin ailesiyle anlasabiliyor olsaydım ben sorun etmezdim.
Zaten annemlerle bir aradayım hep
Biz kendi evimizdeykende hep önce onun ailesine gidilirdi yine sorun etmezdim.
Ben uyumlu hatunum bacım insanlar uyumsuz.
Supurgeyi napcakmis?Hayir erkek haliyle evde supurgeler varken 3.supurgeyle isi neİyi bayramlar
Bayram olması birikime engel değilyıllardır kimseden harçlık almıyordum pek bu bayram harçlık aldım. Harçlıkların yarısını birikime attım. Hedefim bu ay yarım altın almak ama sadece gram param var muhtemelen önümüzde ki aya kalacak. Birkaç tane kitap ve ayakkabı almak istiyorum. Yazlık hafif topuklu gündelik ayakkabım yok. Bayram harçlığım ve gündelik 100₺ olan harçlığımdan biriktirip alma niyetim var. Böyle çocuk gibi para biriktirmek komik duruyor ama iyi para birikiyor
Eşimde bugün süpürge görmüş market kataloglarında neymiş peşin fiyatına 9 taksitmiş . Onu alalım diyor. Bu adamın ruhuna borç işlemiş. Harçlıklarını biriktir alırız dedim öyle alınır mı diyor. Adam kartları ben ödüyorum diye kartı bedava sanıyor
Bir tane ayakkabı istiyor en uygunu 1.200 müş. Yine harçlıklarını biriktir dedim ama hala para biriktirerek alınmayacağını düşünüyor. Günlük 100 ₺ den aylık 3.000 biriktirebilir. Hadi bin lirasını harca ( büyük market alışverişi yapıyoruz arada bende alıyorum ) yine alır. Böyle acımasız gibi duruyorum ama düşünsenize ben tamam desem süpürge alacaktı ( hem robot hemde büyük süpürge var) hemde gram parasına ayakkabı. Eminim kredi kartıyla alacaktı ayakkabıyı da süpürgeyide . En az 3 ay en fazla 9 ay taksite böldürecekti. Al başına borcu.
Bizde de durum aynı, demiyorum hiç gitmeyelim diye. Zaten gittiğimiz de yokBen bu gitmeli gelmeli durumlarda hic demem gitmeyelim.Cunku biz koloni halinde yasiyorz anamlarlaAdam gik demez o konuda.Ben desem bisey ayip simdi .
Benimki bide cok aileci degil,ben derim ara anneni diye.
Kiziyolardir belki bize gelmiyolar,hep anasindalar diye
10 senelik gelinim daha hic kalmadim kvdemde yatmali.
Anama bi cmrtsi gitmesek noldu hayirdir diyolar
Benim ailemde bayramda çok çok fazla paralar vermez çocuklara. Zaten annem babam emekli maaşıyla geçiniyor. Çocuk desen bizde çoookİyi bayramlar canim gizlar
Biz anamdaydik aksmdan sabah kahvaltidan sonra kvdeme gectik,15.00 ordan ciktik,1 saate amcasinin oglu aradi yeni nisanlilar geliyorz diye,carcabuk ev topladik ,evde bayram gunu gram ikramlik yok
Koci cikti hemen ufak bi tepsi ev baklavasi almis ,kahve falan ikram ettik.
Onlar gitti yemege giristim.
Arife aksami kocam koca ramazan durup,iftara gidelim dedi.İftara gittik.
Sote makarna salata yaptim,yedik.
Bayram parasi 2bin tl verdiler isyerinden,kardesim 500 alyaya verdi,babam 20 eur,
Ben de cocuklara 10 ar eur yaptm Alyaya da aynisini verdim.
Kocamin taraf 50 ser tl verdi halalari,onlari ellemedim
Alyaya sozum var atli barbie alacagiz
Kalaniyla altin yapcm.Babasininkileri de yerler zaten top havuzlarinda
Ev halki uyudu ben de dinleniyorm iste
Benim eşime alma şimdilik gerek yok sonra alırız dediğim ve aldığı şeyler ; klima,robot hadi difrizi ben evi alınca alalım demiştim. gerek yok mutfağın niş süsünü bozacak demişti.onu da klimayla robotu alınca aldı. O ara koltuğu değiştirelim dedi. Ben aldırmadım. Evin borcunun son ayında bunlar oldu. Ama keşke aldırsaymışım.Aldırmadım ama fiyatlar uçuşa geçti. Ertelememin bir anlamı olmadı.İyi bayramlar
Bayram olması birikime engel değilyıllardır kimseden harçlık almıyordum pek bu bayram harçlık aldım. Harçlıkların yarısını birikime attım. Hedefim bu ay yarım altın almak ama sadece gram param var muhtemelen önümüzde ki aya kalacak. Birkaç tane kitap ve ayakkabı almak istiyorum. Yazlık hafif topuklu gündelik ayakkabım yok. Bayram harçlığım ve gündelik 100₺ olan harçlığımdan biriktirip alma niyetim var. Böyle çocuk gibi para biriktirmek komik duruyor ama iyi para birikiyor
Eşimde bugün süpürge görmüş market kataloglarında neymiş peşin fiyatına 9 taksitmiş . Onu alalım diyor. Bu adamın ruhuna borç işlemiş. Harçlıklarını biriktir alırız dedim öyle alınır mı diyor. Adam kartları ben ödüyorum diye kartı bedava sanıyor
Bir tane ayakkabı istiyor en uygunu 1.200 müş. Yine harçlıklarını biriktir dedim ama hala para biriktirerek alınmayacağını düşünüyor. Günlük 100 ₺ den aylık 3.000 biriktirebilir. Hadi bin lirasını harca ( büyük market alışverişi yapıyoruz arada bende alıyorum ) yine alır. Böyle acımasız gibi duruyorum ama düşünsenize ben tamam desem süpürge alacaktı ( hem robot hemde büyük süpürge var) hemde gram parasına ayakkabı. Eminim kredi kartıyla alacaktı ayakkabıyı da süpürgeyide . En az 3 ay en fazla 9 ay taksite böldürecekti. Al başına borcu.
İyi bayramlarselam kızlar herkese iyi bayramlar
elimizde 1 yarım 2 çeyrek 1 gram var bunları birleştirip kolye almak istiyoruz mantıksız bir şey mi yapmış oluruz? eşim doğum hediyesi alacaktı ama deprem olunca işlerimiz çok aksadı. elimizdekilerle alalım diyorum, zarar eder miyiz?
Benimki ev işlerine meraklıSupurgeyi napcakmis?Hayir erkek haliyle evde supurgeler varken 3.supurgeyle isi ne
Ay resmen erkekler daha düşkünmüş bu tarz şeylereBenim eşime alma şimdilik gerek yok sonra alırız dediğim ve aldığı şeyler ; klima,robot hadi difrizi ben evi alınca alalım demiştim. gerek yok mutfağın niş süsünü bozacak demişti.onu da klimayla robotu alınca aldı. O ara koltuğu değiştirelim dedi. Ben aldırmadım. Evin borcunun son ayında bunlar oldu. Ama keşke aldırsaymışım.Aldırmadım ama fiyatlar uçuşa geçti. Ertelememin bir anlamı olmadı.
Sonra dyson dedi dedi.gerek yok dedim. Hiç haberim yokken aldı üstelik v15. Tabi evde bir de Thomas süpürgem var. Ama yine de dyson elimden düşmüyorkızın öksürüğüne faydası oldu gibi.
Kahve makinası defalarca dedi aldırmadım. Evde var ne gerek var.Hergün Türk kahvesimi içiyorumTost makinasını değiştirmek istiyor ona da karşı çıktım. Evde var.
Airfryer şuanki hedeflediğiaraştır alalım diyor. Ona alma demiyorum. Çünkü hem daha sağlıklı hem de yağdan tasarruf ederiz o kesin.
Bence bir numaralı tüketiciler bizim eşlerimiz :)
Yatırım icin kolye mantıklı degil.selam kızlar herkese iyi bayramlar
elimizde 1 yarım 2 çeyrek 1 gram var bunları birleştirip kolye almak istiyoruz mantıksız bir şey mi yapmış oluruz? eşim doğum hediyesi alacaktı ama deprem olunca işlerimiz çok aksadı. elimizdekilerle alalım diyorum, zarar eder miyiz?
Kuzu göbek nekadar saklar bilmemde su pant zayıf gösterdi beni.kizlarrr acil durum gobek saklayan kumas pantolon onerisi olan var midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?