Tabiki bozdururkende bir miktar düşüyorkızlar işçilikli değil de burma mı ne deniyordu şu klasik kolyelerden. onlar da mı zarar ettiriyor
mesela ben çeyrek alıp bozdurmaktan da çok anlamıyorum. şu an çeyrek alsam 1 saat sonra bozdursam zarar mı ediyorum? alış satış fiyatları var ama her kuyumcu farklı fiyat veriyor
Bizde öyle kullanıyoruzBurayı da iyice günlük olarak kullanıyorum ama sabah sabah alışveriş perileri geldi bayram harçlıklarımla kendime üç çift pijama takımı aldım. 670 ₺ tuttu. Biraz daha para biriktireyim birkaç parça daha kıyafet alacağım. Önceden kartla alıyordum toplu şekilde. 3-4 bin tutuyordu sonra onu aylara taksit yaptırıyorduk . Borç oluyordu hep. Böyle daha iyi oluyor . Param varsa alıyorum yoksa almıyorum
Benimde gitmeyeceğim günler olacakmış baby i o günleri en kısa zamanda görmek istiyorumBen bu gitmeli gelmeli durumlarda hic demem gitmeyelim.Cunku biz koloni halinde yasiyorz anamlarlaAdam gik demez o konuda.Ben desem bisey ayip simdi .
Benimki bide cok aileci degil,ben derim ara anneni diye.
Kiziyolardir belki bize gelmiyolar,hep anasindalar diye
10 senelik gelinim daha hic kalmadim kvdemde yatmali.
Anama bi cmrtsi gitmesek noldu hayirdir diyolar
Yani isler aksadiysa ben olsam almazdim.Kolye de iscilik olur.Tabi sizin evin durumunu siz daha iyi bilirsiniz.selam kızlar herkese iyi bayramlar
elimizde 1 yarım 2 çeyrek 1 gram var bunları birleştirip kolye almak istiyoruz mantıksız bir şey mi yapmış oluruz? eşim doğum hediyesi alacaktı ama deprem olunca işlerimiz çok aksadı. elimizdekilerle alalım diyorum, zarar eder miyiz?
ahanda yakaladim seniiiiIyi bayramlar komsular huu
Arada buraya da takılayım muhabbetlerinizi seviyorum ayol
Bizim orası pek sessizlesti gelen giden yok (dedikodu time)
Bayramlasma adettendir komsucummmm otur gele cay verelimIyi bayramlar komsular huu
Arada buraya da takılayım muhabbetlerinizi seviyorum ayol
Bizim orası pek sessizlesti gelen giden yok (dedikodu time)
Benimki bundan iste bende cok ayıla bayıla aldim
Gelin gelin cok guzel buralarahanda yakaladim seniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?