Iyi eglenceler Elayaİyi geceler,
Bugün de günü bitirdik. Bu defa annemde kalmak çok kısa gelecek ikimize de.
Sabah uyanmış illa bahçeye ineceğim diyor.
Soğuk diyorum yok az birşey çıktı.
Girdik eve kahvaltı yaptık. Balkonda durmak istedi durdu. Misafir geldi komşu. Onunla oturduk.
Kuzenleri okuldan gelince oyun oynadılar.
Boş durmaktan canım sıkıldı. Ahahahahahaha
Yemek nohut vardı biraz. Akşama annem ciğer yaptı kardeşim pilav ben tarhana çorbası. Yedik içtik.
Yeğenime hediyesini verdik çok sevindi. Giyindi üzerinden çıkarmadı.
Yarın kardeşim bizde kalın dedi. Kızlara şart koyduk. Erken uyuyuma şartı. Yeğenimin sabah okul var.
Bugün yeğenler birlikte ödev yaptı. Ela da o ara resim yapıp boyadı.
Perşembe anaokulu öğretmeni olan kardeşim Elayı sınıfa götürecek. Aynı günün akşamı kuzenim çağırdu ona giderim. Cuma da diğer kardeşim çağırdı kalmaya.
Güya annemi hasta ziyaretine geldim ama bir sıkıntı yok şükür. Beni düşünme diyor.
Gerçekten de hiç sıkıntısı yok. Sevindim.
Düzenli kılamasanda kıl mutlakaBende başlamıştım bıraktım geri başlayacak nasıl huzursuzum lelli
Allah gözünu doyursun kaynananin ablaBu gün temizlik perileri ile kalktım. Banyo-lavabolar tamamdır, ev süpürüldü pas pas çekildi bir makina çamaşır yıkandı asıldı, bir makina daha hazırlandı akşama çalıştırırım unutmassam. Kahvaltıya yumurtalı ekmek yaptım bayat ekmeklerden birazını tepsiye kestim koydum köftelik için fırına koyup sonra rondolarım. Ekmek fazla almıyoruz en çok eşim yiyor bende yiyorum ama eşim çok tüketiyor, kahvaltıya bayat da yemiyorlar. Bu gün yemek yapmıcam, ne varsa onları yiyelim kızlar çoğu akşam yemiyorlar akşam eşimin yeğeninin doğum günü vardı kızlar gittiler evde ikimiz yedik yemekler kalıyorlar yemek yetmezse diyorum konserve açarım. Kayınvalideme 60000 tl miras düştü bir haftadır eşimi darlıyor harcamak için bu gün eşim gününü ona ayırdı çift maaş alıyor kadın para içinde yüzüyor Allah daha çok versin. Önce kuyumcuya gideceklermiş, oradan da koltuk bakıcakmış kendine 3 çocuğu var dedim eşime sabahleyin bir kuruş koklatmaz bize ama sadece bize çünkü bizde çok Allaha çok şükür bin şükür. Diğerleri mağdur, ona göre neyse sabahleyin eşime dedim insan üç çocuğuna kasaba gider herkese bir kilo kıyma bir kilo kuşbaşı yaptırsaya dedim, Nazenin o annem nasıl söylerim ben ona dedi oda kendini anne zannetsin dedim inanın kızlarım Üniversiteyi kazandığında bile harçlık vermedi sadece benim kızlarıma böyle eltimin büyük oğlunun düğününü yaptı hala iki çocugunun da bayramlıklarını alıyor ama parayı harcamaya benim eşimle gidiyor. Canımı çok sıkıyor, Allaha havale ettim benim de iki kızım var düşünürken bile ayrım yapamıyorum.
Niyeyese cidden hep de bize denk geliyor.Bu gün temizlik perileri ile kalktım. Banyo-lavabolar tamamdır, ev süpürüldü pas pas çekildi bir makina çamaşır yıkandı asıldı, bir makina daha hazırlandı akşama çalıştırırım unutmassam. Kahvaltıya yumurtalı ekmek yaptım bayat ekmeklerden birazını tepsiye kestim koydum köftelik için fırına koyup sonra rondolarım. Ekmek fazla almıyoruz en çok eşim yiyor bende yiyorum ama eşim çok tüketiyor, kahvaltıya bayat da yemiyorlar. Bu gün yemek yapmıcam, ne varsa onları yiyelim kızlar çoğu akşam yemiyorlar akşam eşimin yeğeninin doğum günü vardı kızlar gittiler evde ikimiz yedik yemekler kalıyorlar yemek yetmezse diyorum konserve açarım. Kayınvalideme 60000 tl miras düştü bir haftadır eşimi darlıyor harcamak için bu gün eşim gününü ona ayırdı çift maaş alıyor kadın para içinde yüzüyor Allah daha çok versin. Önce kuyumcuya gideceklermiş, oradan da koltuk bakıcakmış kendine 3 çocuğu var dedim eşime sabahleyin bir kuruş koklatmaz bize ama sadece bize çünkü bizde çok Allaha çok şükür bin şükür. Diğerleri mağdur, ona göre neyse sabahleyin eşime dedim insan üç çocuğuna kasaba gider herkese bir kilo kıyma bir kilo kuşbaşı yaptırsaya dedim, Nazenin o annem nasıl söylerim ben ona dedi oda kendini anne zannetsin dedim inanın kızlarım Üniversiteyi kazandığında bile harçlık vermedi sadece benim kızlarıma böyle eltimin büyük oğlunun düğününü yaptı hala iki çocugunun da bayramlıklarını alıyor ama parayı harcamaya benim eşimle gidiyor. Canımı çok sıkıyor, Allaha havale ettim benim de iki kızım var düşünürken bile ayrım yapamıyorum.
Amin Thewitcher ama nasıl bir göz var bilmiyorum doymuyor kadın. Bir seferinde eşime benim yanımda sen de çok sen bana ver dedi. Eşimde ben de şok olduk, çok şükür diyorum ona muhtaçlığım yok.Allah razı olsun güzel duaların için Allah hepimize çok versin çok amin.Allah gözünu doyursun kaynananin abla
Böyle evlat ayrımı yapanlar nasil hesap verecekler acaba
Allah size daha çok versin insallah
Bize de insallah
Aynen dediğin gibi oğlum tutar parayı der ben müsrifim, onun gözünde ama Allah biliyor nasıl idare etmeye çalıştığımı hem çocuklarımı birşeyden mahrum bırakmak istemeyeşim hemde evde eksiğimin olmamasına ne kadar özen gösterdiğimi gören bilen rabbim var diyorum. Zaten kaynanamın ve eltimin gözünde kapımın önünde eksiğim yok, parayla oynuyorum zannediyorlar Amin güzel duan içinde Allah ıslah etsin hepsini.Amin.Niyeyese cidden hep de bize denk geliyor.
Hic o mağdur olan elti olamiyoruz bir türlü.
Evin araban varsa zenginsin tmm
Parasını tutmayıp yiyip içen kenara 3 kurus koymayan beceripte ev araba alamayanlar hep mağdur.
Demezler nekadar tutumlu gelin diye asla.
Ogullarinda vardir biz yiyoruzdur.
Allah ıslah etsin bunları.
Benim üzerimde bir çöpleri yoktur kocamda dahilNiyeyese cidden hep de bize denk geliyor.
Hic o mağdur olan elti olamiyoruz bir türlü.
Evin araban varsa zenginsin tmm
Parasını tutmayıp yiyip içen kenara 3 kurus koymayan beceripte ev araba alamayanlar hep mağdur.
Demezler nekadar tutumlu gelin diye asla.
Ogullarinda vardir biz yiyoruzdur.
Allah ıslah etsin bunları.
Bende disarıdan nasil yiyo görünüyorsam aa biz amcamı tutumlu sanardık asıl tutumlu senmişsin demislerdi elti kizları falan.Benim üzerimde bir çöpleri yoktur kocamda dahil
Ama oğullarının parasını yiyorum zannediyorlar
Oğlunun parası yok cildirdirtmakmi istiyorsun beni demek istiyorum
Saolasın kuzubabyloading87 güle güle kullan kuzu
Saolasın ablababyloading87 canım eşin ve ailende çok bonkör davranmışlar valla hepimizin başına inşallah böyle güzel jestler gelir. İyi günlerde kullan iphonunu canım benim.
Saolasın kuzuGüle güle kullan baby telefonunu adam zirvede yasıyornazar değmesin
Ben artık aglama sesı duymak ıstemıyorm Alya dıyormGunayss
Kız 7 de kalktı yine huysuz yine huysuz Allahım ne sendromuysa varsın gitsin yoluna
Cidden bunalımlardayım.
Herseye aglıyor resmen ağlamak için bisiler tutturuyor
Ikna da olmuyor
Disarida cikariyoruz uyusun diye yok yorulmaklada alakası yok
Erkenden yemeklerimi yapıp kendime sabır dilim.
Spagetti ve kıymalı menemen yapıcam.
Dunden corba var az da suluköfte kalmıştı onlar yensin.
Kıza tarhana corbası yapıcam yine az bisi.
Dun 2 kase içti.
Burnuma kahve kokuyor resmen ama icirmicek uyursa valla oturup keyif yapcam.
Genel olarak bu okullara giden kişileri gözlemlemiş biri olarak fikrimi söyliyeyim. Dini, namazı, duayı öğrensin ama bu okullarda çok saçma şeylerle gerçekten beyin yıkayabiliyorlar her şeye günah deyip çocukları korkutabiliyorlar. Bi tanıdığın kızı gidiyordu teyzesi açıktı teyzem cehennemde yanacak açık diye deyip günlerce ağladı. Tabi her okul böyle olmayabilir ama bazen o yaş grubuna uygun olmayan katılıkta olabiliyorlar.Birazda kendi anama gıydıreyım ayrımcılık olmasın fjfkkffk
Alyanın okulda degerler dersı var.Istersenız katılmayabılır dedıler.
Dedık sorun değil,yanı babası namazında bu çocuğun ana da ıs yok ama flfmfm
Evde gördüğü seyler .
Okulunda sayfası açık gıda.
Annem hemen takıbe aldı.
Bugün namaz kılma vıdeosu atmıslar başka bı sınıfta.
Buyuklere
Bana hemen yazıyo,sız bu okulu araştırdınız mı ıyı.
İşte çocukların kafaları yıkamasın vs
Nıye dedım yıkasın,evde zaten gördüğü şey.
Evet ben de Alyanın başının bağlanıp orda vıdeo atılmasına ızın vermem.
Zaten soruyorlar.
Bu benim fıkrım
Ama dua ogrensın,ramazan bılsın.
Öyle bısey gorsem kaldırtırım anne dedım
Bı dünya etkınlık yapıyo,saksı yapmıslar anneler günü çamurdan.Comlekcı getırmıs adamlar okula hususı.
Robotık kodLama yapıyolar,ıngılızce dersı var.
Onları görmüyor neden habıre dın dersı ıslıyor dıyo bana
Suanlık rahatsız olduğum bısey yok aslında,babası da evde okur dua hep.Babası da ezbertletır mesela.Beyın yıkama olayını yapamazlar sanmıyorum,Alya anlatıyor zaten herseyı.23 nısanı falan cokulu kutlamıslar,muzelere falan gıdıyorlar hep.Genel olarak bu okullara giden kişileri gözlemlemiş biri olarak fikrimi söyliyeyim. Dini, namazı, duayı öğrensin ama bu okullarda çok saçma şeylerle gerçekten beyin yıkayabiliyorlar her şeye günah deyip çocukları korkutabiliyorlar. Bi tanıdığın kızı gidiyordu teyzesi açıktı teyzem cehennemde yanacak açık diye deyip günlerce ağladı. Tabi her okul böyle olmayabilir ama bazen o yaş grubuna uygun olmayan katılıkta olabiliyorlar.
Bir de yemek saatinde arayınca yemek yiyoruz biz sizi sonra ararız deyince ne diyorlar? Bizi de hep ablam arar , ben her seferinde yemek yiyoruz deyip kapatıyorum ama o yine arıyor
Lcw kuponunu bende aynısını yaptim oglana kot almisimbayram için 279tl netten 100lira indirimle 179a aldım evdekini iade ettim.Bende disarıdan nasil yiyo görünüyorsam aa biz amcamı tutumlu sanardık asıl tutumlu senmişsin demislerdi elti kizları falan.
Benim böyle cok marka takintim ne bilim kuaförüm vs yoktur ama giyim olsun gezme olsun kırmızı cizgilerimdir.
Hep bi nerede çalışıyorsunuz? Ne iş yapıyorsunuz duyarım.
Marketde bisi secerim oraya bakan abi hocam der ögretmen sanarlar, bankacı zanneden en çok da ögretmen zannediliyorum.
(Önceki hayatimda kesin ögretmendim)
Ondan beni cok para yiyo sanıyorlar kesin mimliyim ben
Ay daha gecen gün lcw etegi 150tl aldim diye içime oturdu onlinede kuponla 80tl yakalayıp aldım, magzadan aldığımı iade ettim yahu.
Ama ne bilcekler işte giyinmeye gezmeye devam
Yiyelim kocaların olmayan parasını ozaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?