- 31 Ağustos 2017
- 2.458
- 11.194
- 208
- 35
Güle güle kullan baby,Saçma emojımden de anlaşılacağı gbı(bütün tuşlara basıyorm )
Kocam bugun bana anneler günü ve dogumgunum ıcım suprız hedıye almış ben şok
Artık yıne yenı yenıdem ıphonelıyum
Ölcem galiba kfkffkf gıtmıs bana 14 pro almış,gelırken 2 ekmek dedgımde vadelıyı bozamam diyen adam ckkclckc
Geçen sene tatıle götürmüştü,orda telefon suya düştü,gıttı ordan oppo aldı hatta.
Dogum gunlerımde bu aydınlanma yaşıyor adam flöföföf
Hersene dovız kuru bazında artarsa hedıyeler seneye bı tekne beklıyorm aşşsşdlxmEki Görüntüle 3244905
Bastonuyla sürülen daha mantıklı bence. Diğeri kullanışlı olmayabilirEsim yine gitmis 400tl bebek almış
Yahu üzerine 2 tshrt al diyorum almiyor gidip el kadar oyuncaklara paraları bayıyor.
Kız oldummu akan sular duruyor.
Oglanada cok alırdı hic mi oyuncakla oynayamadı küçükken nedir bi cocukluguna inmek lazim
Simdi biz bisiklet alıcaz kıza.
Kararsızlıkdan alamadık yine.
Şu bizim bastonuyla surdugumuz(adini bilmiyorum) olanlar mi bu yaslar icin kullanışlı olur yoksa bagimsiz bisi mi alsak 3 teker.
Dıyoruz ki normal 3 teker alsak pesinde kosturcaz ve muhtemel suan suremicek tam anlamıyla, bizim bastonuyla yönlendirdiklerimizden alalım sökülüyor o aparat seneyede kendi sürer miadini doldurur.
2 sene bunu kullansa zaten daha sonra daha büyüğünü Alirim
Akülü falan almıcam uğraşamam onunla ben.
Saolasın kuzu daha ıyılerı sözlere olsunGüle güle kullan baby,
Şişşşşştt bence adam ben ucuza çalışmamparayı harcadımmı hakkını veririm diyor.
bence yaptığı iyi şeyleri malesef çenesiyle yok ediyor. Çünkü bir tane numuneden bende de var biliyorsun. Bazen yaptıklarını göremiyorum.yine de düşünmüş yapmış alkışlayalım kız adamı
Bende başlamıştım bıraktım geri başlayacak nasıl huzursuzum lelliSelamm
Bugun sabahdan yaptım yemeklerimi
Mercimek corbasi, taze fasulye, nohutlu pilav.
Evi süpürdüm elimle sildim pertim çıktı
Aiyy namaz kılarken Alya benden önce kıbleye duruyo ama cikolatalarini bebeklerini getirip önüne diziyor turlayıp geliyo
Onlarda namaz kılsınlarmış
En son dua ederken Allahım senin kapına geldim tövbelerimi kabul eyle diye dua ederim genelde bana dönüp beraber geldik diyo
Tam fırlama oldu bu
Uykuyu bırakacak gibi öglen uykusunu ve aşırı huysuzlanıyor böylede, vallahide kendime sabır diliyorum Allahım sen beni sınama benim sabrım sıfır.
Annemin üst dis takma çıkarırken görmüş benim dişim niye çıkmıyor diye aglıyo suanda da
Doğurmayın anacım
Gule gule kullan canim ayfonuSaçma emojımden de anlaşılacağı gbı(bütün tuşlara basıyorm )
Kocam bugun bana anneler günü ve dogumgunum ıcım suprız hedıye almış ben şok
Artık yıne yenı yenıdem ıphonelıyum
Ölcem galiba kfkffkf gıtmıs bana 14 pro almış,gelırken 2 ekmek dedgımde vadelıyı bozamam diyen adam ckkclckc
Geçen sene tatıle götürmüştü,orda telefon suya düştü,gıttı ordan oppo aldı hatta.
Dogum gunlerımde bu aydınlanma yaşıyor adam flöföföf
Hersene dovız kuru bazında artarsa hedıyeler seneye bı tekne beklıyorm aşşsşdlxmEki Görüntüle 3244905
Bunları bildimde doğurmadım 3.yüSelamm
Aiyy namaz kılarken Alya benden önce kıbleye duruyo ama cikolatalarini bebeklerini getirip önüne diziyor turlayıp geliyo
En son dua ederken Allahım senin kapına geldim tövbelerimi kabul eyle diye dua ederim genelde bana dönüp beraber geldik diyo
Tam fırlama oldu bu
Uykuyu bırakacak gibi öglen uykusunu ve aşırı huysuzlanıyor böylede, vallahide kendime sabır diliyorum Allahım sen beni sınama benim sabrım sıfır.
Annemin üst dis takma çıkarırken görmüş benim dişim niye çıkmıyor diye aglıyo suanda da
Doğurmayın anacım
Güldürdün beni AlyoşummSelamm
Tam fırlama oldu bu
Doğurmayın anacım
Çok sabır çokGule gule kullan canim ayfonu
Bunları bildimde doğurmadım 3.yü
Benide güldürüyor tam namazdayken bi de alıyor basini gidiyor cikolatalarini getirip önüne diziyorGüldürdün beni Alyoşumm
Ela da uzuuuuun zamandır sabırsızlıkla dişinin çıkmasını bekliyor. Ne zaman sallanacak dişim ne zaman çıkacak sürekli gelen soru bu aralar. Bu yaşlarda bu diş sallanıp çıkmasına ne dd hevesliler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?