- 31 Ağustos 2017
- 2.458
- 11.194
- 208
- 35
Gecmis olsun beybimIyıgeceler
Evde hepımız dokuluyorz
Sabah bı an ıse gıtmesem dıye dusundum,gıtmesem Alya evde olacak,benı bırakmaz yatamam dıye zor zar gıttım.
Kocı aynı sekılde hasta
Yemegımız yoktu tarhana corbası vardı bıraz pızza soyledık valla
Kızı da akıllı kocam uykudan kaldırdı
Sersemledı herseye agladı anca uyudu ,karnını ova ova uyuttum
Isyerıne yakın pazar vardı bugun,kıraz ,semız otu,roka,yufka aldım.
Valla yarın da gözleme yaparız bu gıdısle
Evde tablet,sampuan falan bıtmıs. Bugun netten soyledım.
Tampa soyluyorm tablet uygun 49 tl 50 lı h.buradada.
Tugbadan tarhana sekersız fıstıkezmesı soyledım 90 tl.
Eyup sabrıden sampuan,el kremı,kolonya burası da 175 tl.
2 tshırt aldım 119 tl
Saat 9 da Alya sut dıye tutturdu
Sut te kalmamıs marketten soyledım artık Allah affetsn ,kusura bakmayın dedım kuryeye
40 tl pazardan bozuk kalmıs onu verdm adamlar gece gece tasıyo
Soda sut,camasır suyu 90 da market tuttu.
Borclarımın maası var arkadaslar
Eminim canım. Bu okulun karşısında toplu tayt falan dikip pazarda satan birisi. Ufak çaplı üretim yeri gibi diyeyim.10 mu? 40tlaldı daha 2 hafta önce sadece paçaya
Eminmisin kuzu
oto koltugu uzerine aktivite masasini trafik kazasi riskinden dolayi bana onermemislerdi haberiniz olsun .kulaklikla muzik sever mi cok minnos cocuk kulaklari varMerhaba arkadaşlar. Biz şimdi yazın 4 buçuk yaş kızımla arabayla balkan turu yapacağız, özellikle gidişte sınır kapısı falan derken 9 saat falan sürebilir yolculuk. Yolculuk için önerileriniz var mı? Biz arabayla uzun yol pek yapmadık çünkü.
Benim aldıklarım
Arabada rahat aktivite yapsın diye oto koltuğu üzerine aktivite masalarından aldım. Boyama kitabı, sticker kitabı, parmak baskı yapabileceği silinebilir kartlardan aldım. Bir de atıştırmalık bir şeyler alacağım.
Önerileriniz olursa sevinirim. Sevgiler
Ayy hadi ya bizimki bundan zararı olur mu ki? Hiç bilmiyordum bu bilgiyi çok teşekkür ederimoto koltugu uzerine aktivite masasini trafik kazasi riskinden dolayi bana onermemislerdi haberiniz olsun .kulaklikla muzik sever mi cok minnos cocuk kulaklari var
ben tablet aldim yolculuk icin, benim kizimda gecen hafta 5 oldu. Oyuncak kitap filan fayda etmedi malesef. Tabletde hem filim izzliyir hem resim yapip, puzzel oynuyor. Bide bol bol mola vermekde gerek.Merhaba arkadaşlar. Biz şimdi yazın 4 buçuk yaş kızımla arabayla balkan turu yapacağız, özellikle gidişte sınır kapısı falan derken 9 saat falan sürebilir yolculuk. Yolculuk için önerileriniz var mı? Biz arabayla uzun yol pek yapmadık çünkü.
Benim aldıklarım
Arabada rahat aktivite yapsın diye oto koltuğu üzerine aktivite masalarından aldım. Boyama kitabı, sticker kitabı, parmak baskı yapabileceği silinebilir kartlardan aldım. Bir de atıştırmalık bir şeyler alacağım.
Önerileriniz olursa sevinirim. Sevgiler
Ah tamam tablet aklıma gelmedi normalde kullanmıyor diye aklıma gelmemişti ama yol için mantıklı, teşekkürlerben tablet aldim yolculuk icin, benim kizimda gecen hafta 5 oldu. Oyuncak kitap filan fayda etmedi malesef. Tabletde hem filim izzliyir hem resim yapip, puzzel oynuyor. Bide bol bol mola vermekde gerek.
valla bilmiyorum ki acil uzmani arkadas uyarmisti hic bakmadim o yuzden modellere simdiden mis gibi geziler sizsAyy hadi ya bizimki bundan zararı olur mu ki? Hiç bilmiyordum bu bilgiyi çok teşekkür ederim
Ah kulaklık iyi ki hatırlattın kedi kulağı gibi olanlardan var ışıklı ama bayadır kullanmıyordu, unutmuştur iyi olur. Çıkarayım ben onu. Çok teşekkür ederim
Ben kullanmıyayım o zaman en iyisi o masayı. Çok çok teşekkürlervalla bilmiyorum ki acil uzmani arkadas uyarmisti hic bakmadim o yuzden modellere simdiden mis gibi geziler sizs
Ben tvye youtube kids yükledim reklamdan dolayı fatih selim var hiç sevmiyorum ama mecburen açıyoruz izliyor birazBu 3 yaş sendromumudur ne zıkkımdır az sonra kendimi kadın sığınma evine falan atıcam ramak kaldı
Herseyemi ağlarsın be herseye mi
Abim abim diye agladı az önce yok diyorum evde anlamıyor odasina bak diyorum yok sen bakıcan beraber bakicaz.
Mutfaga gidicek elimi tutuyo beraber ki hic korkan bi kız degildir karanlıkda evi gezer.
Allahım herseye beraber.
Koltuga uzaniyorum geliyo tepeme zaten sıcak camda açmıyorum hasta olmasın yine diye saat bir an önce 18:30 olsun lütfen ya..
Tv youtube actim niye reklam cikiyor diye ekrana eline ne gecerse attı ona ağladı
Çizilmiş ekran.
Ki asla atan kıran bi cocuk değildir
Cocuk gitti yerine başka çocuk geldi tövbe estağfurullah.
Aiy anneme dedim artık anne ben çıkıp gidicem evden yoksa nolur 1 saat al.
Valla soyleniyom falan ama söyle 1-2 saat bile bakınca bi nefes alıyorum.
Bu ara orayada gitmek istemiyor zorla yolluyorum.
Yemin etmiş anamın kalan 2 lokma beynini yiyim diye.
Ye evladim ye.
Ekmenan ye
Ben altusun 6 çekmeceli kullanıyorum halamin sandıklı ama kullanımı zor çekmeceli alcam dedi bana da sandıklı alma demişti çekmeceli daha rahatSelam kızlar nasılsınız
yaz geldi senelerdir erteledim dondurucu işini raftan indiriyorum sonundabana önerebiliceğiniz derin dondurucu varmı
Yatay model mi daha iyi dikey mi
Önerilerinlze açığım..
Bu sene yerim olmadığı için hiç kışlık hazırlık yapamadım zor oldu ya küçük bebekle hep taze yemekle ugraştım .
Günden tek çeşit yapan biride değlim o huyumu yenemiyorum çok çeşit seviyorum bu durum beni
Bir hayli zorluyo
Bizde nastya izliyoruzBen tvye youtube kids yükledim reklamdan dolayı fatih selim var hiç sevmiyorum ama mecburen açıyoruz izliyor biraz
Bı ara onu izliyordu sonra horozumu kaçırdılari açtırıp ailece oynatiyordu bizi onu da bıraktı şimdilikBizde nastya izliyoruz
4 yas daha rahat oluyor gercektenBı ara onu izliyordu sonra horozumu kaçırdılari açtırıp ailece oynatiyordu bizi onu da bıraktı şimdilik3 yaş beni çok sinir hastası etti Allah yardımcınız olsun bizim bide malum kızımın geç yurumesinden dolayı geciken tuvalet eğitimimiz var iki hafta once denedim ağlıyor istemiyor çığlık çığlığa yırtıyor ortalığı bayram sonrası denicem 4 yaş oldu artık huniyle gezerim 3 yasa papatya çayı biraz beni rahatlattı 4 yasa ne işler bilmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?