Küçük Düşün Büyük Olsun!

Akşam kiracı aradı evi boşaltmaya başlamışlar, hemen anahtarı teslim etmek istiyorlar depozito ve senedi istiyor. Eşime dedim evi görmeden eşyaları ve evi kontrol etmeden depozito ve senedi vermeyeceğimizi söyle beyaz eşyaları kontrol etmeden nasıl verebiliriz dedim. Evi eşyalı verdik ama bakalım nasıl bulucaz evimizi Pazartesi günü gidip görüşeceğiz hayırlısı artık.

Selammm dolarr uçuyorr uçuyoruz
Kahvaltılık bitti
Yarın kahvaltılık alıcaz
Aksamda karpuz, kiraz ufak tefek eksilenleri aldı eşim.
Mesrubat falanda ben sipariş veriyorum.
Dün kıza corba, renkli makarna yapmistim
Ama erbaslar yemez etli patates yemegi ve nohutlu pilav yaptım.
Evi ancak süpürdüm kızın istekleri asla bitmiyor.
Bütün saatlerimi aldı attı bi de bunlar akıllı mı diyo hayır sen ne biliyosun akıllı saat ne anlıyonda soruyon.
Ev savaş alanı gibiydi toparladım
Bi duş alsam uzancam bende

Seftalili yesilcayı cok begendim.
Yesilcay in ve form caylarinin her türlüsünü denemisimdir ama en sevdigim seftalili oldu bu ara buna takıntı yaparım artık.
Bi yesilcay ceviz arası yaptım
Aksam yemim diyorum ama bu sefer gece acıkıyorum
Dün yesilmercimek yapmistim kendime 2 gün yedim (bugun oglen kalanı yedim)
Aksam salatayla gecistircem galiba.
Yemek yemek cok güzel ama 36 beden olmak daha güzel

Arkadas aradi az önce gel bahcede oturuyoruz diyo.
Gercekden cok samimi olarak sorcam bi gün işleri nasıl bitiyorda oturuyorlar?
Ben çıkarsam evden ertesi gün mutlaka bana ×2 olarak dönüyor o isler.
Bizim haftasonlari gezmeler başlar ama tum yapilcaklar hafta icine kaliyor bu sefer.
Yemeksiz kalıyoruz, camasirlar dağ oluyor 2 gün yapmiyorum sanki 2 hafta yapmamisim
Ki elimde yavaş değildir bilmiyorum bende mi var bişi.

Mesela hic abartmiyorum oglanin odasini her gün supuruyorum, tozunu aliyorum
Kitap duzelt cöpünü topla
Her yer silgi tozu, paketler, kağıtlar. Bildiginiz olan seylerde doğuruyor sanki iş doguruyor extra
Hatta kitaplar dağ oldu elletmiyorda sinav bitene kadar detayli bi giricem sınavdan sonra.

Gecmis olsun beybim

10 mu? 40tlaldı daha 2 hafta önce sadece paçaya
Eminmisin kuzu
Eminim canım. Bu okulun karşısında toplu tayt falan dikip pazarda satan birisi. Ufak çaplı üretim yeri gibi diyeyim.
Fiyat öyleyse iyi olmuş tesadüfen burayı bulmam :)
40 tl ye illa denk gelir ya yenisi alınır. Geçen yeğenime mağazada 140 tl ye satılan şortu 40 tl ye aldım avm den. Marka ürünlerden.

Selam kızlar,
Ufak bir çay molasında size selam vereyim istedim. Okula bıraktım geldim mutfağı süpürdüm.süpürgenin şarj bitti taktım.
Bugün niyetim komple süpürüp silmek. Tabi vakit yeterse. Ev dağınık.
Dün hiç birşey yapamadım. Okuldan sonra kuaföre gittim. Kaştı föndü. Çıktım avm ye beyaz kapatıcı sprey boya almaya gittim.
Gitmişken gezdim. Babalar günü için bişeyler baktım. İhtiyacı olan birşey olsun istiyırum
Eve dönünce eşim erken geldi. Elayı okuldan aldı. Hızlıca gözleme yaptım. Yedik. Kına gecesine gittik. Ben oturdum Ela oynamaya kaldırdı. Yorgunum erken kalktım uykum da var.ev de fena. Bir enerjiyle başlamak istiyorum işe.
Günlerdir hep yarım yamalak iş yaptım.
Bu ara işler bitmiyordu. Yatıp uyumaya ve dinlenmeye ihtiyacım var. Yapmasam yarın hafta sonu. Temelli pislenecek.

Cumamız mübarek olsun kızlar. Düğün davetiyeleri waatsaap üzerinden geliyor. Eşim işyerindeki düğünler için orda toplu katılıyor iyi oluyor gitmek zorunda kalmıyoruz, çünkü eşim diyor çogunu tanımıyorum. Neyse evde bu gün biraz temizlik yaptım bir makina çamaşır hazırladım eşim aradı ben erken gelicem dedi hazırlan yazlığa geçelim. Hemen hazırlanmaya başladım tabi unuttuklarım da var neyse. Geldik eşim hemen hortumu açtı pergolenin tüm altını yıkadı çok seviyor bahçe sulasın, dışarıyı yıkasın neyse ben de getirdiklerimi yerleştirdim acıkmışım yemeğimizi yedik akşam içinde evden dondurucudan ıspanak getirdim onu pişirdim yanına da makarna pişiricem sarımsaklı yoğurt ve karpuz yeter. Akşam eşimle yürüyüşe çıkıcaz buranın en sevdiğim yanı bu yürüyüşü yapabilmek.Şimdi dinleniyorum tv açık.

Merhaba arkadaşlar. Biz şimdi yazın 4 buçuk yaş kızımla arabayla balkan turu yapacağız, özellikle gidişte sınır kapısı falan derken 9 saat falan sürebilir yolculuk. Yolculuk için önerileriniz var mı? Biz arabayla uzun yol pek yapmadık çünkü.
Benim aldıklarım
Arabada rahat aktivite yapsın diye oto koltuğu üzerine aktivite masalarından aldım. Boyama kitabı, sticker kitabı, parmak baskı yapabileceği silinebilir kartlardan aldım. Bir de atıştırmalık bir şeyler alacağım.
Önerileriniz olursa sevinirim. Sevgiler

oto koltugu uzerine aktivite masasini trafik kazasi riskinden dolayi bana onermemislerdi haberiniz olsun .kulaklikla muzik sever mi cok minnos cocuk kulaklari var

oto koltugu uzerine aktivite masasini trafik kazasi riskinden dolayi bana onermemislerdi haberiniz olsun .kulaklikla muzik sever mi cok minnos cocuk kulaklari var
Ayy hadi ya bizimki bundan zararı olur mu ki? Hiç bilmiyordum bu bilgiyi çok teşekkür ederim
Ah kulaklık iyi ki hatırlattın kedi kulağı gibi olanlardan var ışıklı ama bayadır kullanmıyordu, unutmuştur iyi olur. Çıkarayım ben onu. Çok teşekkür ederim

Eklentiler

• Screenshot_20230609_170313_Trendyol.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 83
ben tablet aldim yolculuk icin, benim kizimda gecen hafta 5 oldu. Oyuncak kitap filan fayda etmedi malesef. Tabletde hem filim izzliyir hem resim yapip, puzzel oynuyor. Bide bol bol mola vermekde gerek.

ben tablet aldim yolculuk icin, benim kizimda gecen hafta 5 oldu. Oyuncak kitap filan fayda etmedi malesef. Tabletde hem filim izzliyir hem resim yapip, puzzel oynuyor. Bide bol bol mola vermekde gerek.
Ah tamam tablet aklıma gelmedi normalde kullanmıyor diye aklıma gelmemişti ama yol için mantıklı, teşekkürler

valla bilmiyorum ki acil uzmani arkadas uyarmisti hic bakmadim o yuzden modellere simdiden mis gibi geziler sizs

Ben tvye youtube kids yükledim reklamdan dolayı fatih selim var hiç sevmiyorum ama mecburen açıyoruz izliyor biraz

Ben altusun 6 çekmeceli kullanıyorum halamin sandıklı ama kullanımı zor çekmeceli alcam dedi bana da sandıklı alma demişti çekmeceli daha rahat

Bizde nastya izliyoruz
Bı ara onu izliyordu sonra horozumu kaçırdılari açtırıp ailece oynatiyordu bizi onu da bıraktı şimdilik 3 yaş beni çok sinir hastası etti Allah yardımcınız olsun bizim bide malum kızımın geç yurumesinden dolayı geciken tuvalet eğitimimiz var iki hafta once denedim ağlıyor istemiyor çığlık çığlığa yırtıyor ortalığı bayram sonrası denicem 4 yaş oldu artık huniyle gezerim 3 yasa papatya çayı biraz beni rahatlattı 4 yasa ne işler bilmiyorum :)

4 yas daha rahat oluyor gercekten
müzikli lazimlik tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…