Lazimligi su sesi cikartiyor korktu çıkarmak zorunda kaldık geçen sene lazimlik kitap adaptör ödüller sticker neler aldık hazır değildi şimdi de inat ediyor bayram öncesi birkaç gün tatil yapcaz araya bayramda giriyor inşallah bayram sonrası hallederiz çok korkuyor herşeyden ondan müziksiz denicem ben hayvanları ne kadar seviyorsam kızım o kadar korkuyor herşeye mız mız bakalim nasıl olcak4 yas daha rahat oluyor gercekten
müzikli lazimlik tavsiye ederim
arkadasim lazimliga su dökmüsdü, sonra kizin oyuncaklarini lazimliga oturtdu. Onu görünce kizida istemisdi. Belki fikir olurLazimligi su sesi cikartiyor korktu çıkarmak zorunda kaldık geçen sene lazimlik kitap adaptör ödüller sticker neler aldık hazır değildi şimdi de inat ediyor bayram öncesi birkaç gün tatil yapcaz araya bayramda giriyor inşallah bayram sonrası hallederiz çok korkuyor herşeyden ondan müziksiz denicem ben hayvanları ne kadar seviyorsam kızım o kadar korkuyor herşeye mız mız bakalim nasıl olcak
Bir de öyle deneyeyim görmeden dokeyim suyu etkili olur belki teşekkür ederim :)arkadasim lazimliga su dökmüsdü, sonra kizin oyuncaklarini lazimliga oturtdu. Onu görünce kizida istemisdi. Belki fikir olur
Saolasın kuzumGecmis olsun beybim
Hayırlı haberlerle gel ınsallah bacımcanim kizlar nasilsiniz hava guzeldi kendimizi koy kahvaltisina attik .eylulde sinavim var kizlar dua eder misuniz bu hengamede ders calisiyorum
ekonomik durumlarda da almam gereken her seye zam geliyor diye alip alip taksit yaptiriyorum battim galina
Gece cıkarsanız buyuk kısmı uykuda gecerMerhaba arkadaşlar. Biz şimdi yazın 4 buçuk yaş kızımla arabayla balkan turu yapacağız, özellikle gidişte sınır kapısı falan derken 9 saat falan sürebilir yolculuk. Yolculuk için önerileriniz var mı? Biz arabayla uzun yol pek yapmadık çünkü.
Benim aldıklarım
Arabada rahat aktivite yapsın diye oto koltuğu üzerine aktivite masalarından aldım. Boyama kitabı, sticker kitabı, parmak baskı yapabileceği silinebilir kartlardan aldım. Bir de atıştırmalık bir şeyler alacağım.
Önerileriniz olursa sevinirim. Sevgiler
Evet gece en mantıklısı da tek şöför eşim oyüzden gece cesaret edemiyorum bir de ilk vardığımız yerde bir gece kalacağız sonra diğer şehir falan derken eşit uykusuz kalır yorulur diye endişelendim.Gece cıkarsanız buyuk kısmı uykuda gecer
Gercı bız Antalyaya gıttık gecen yaz,kapıdan cıktık uyandı 8 saaat
Oyun hamuru,boyaama kus gectı,aa bak ınekler derken bıttı yol.Bır de her benzınlıkte durarak
Barbıe falan oynadık bız,ben 4 senedır on koltuga oturamadıgımdan
Bı vıdeo var ya,bı hesap yaptık cocuklar evde kalıyo ,bıdaha yaptık hanımda evde kalıyo dıyo fkkfkfkfhala bir tatil planim yoktu ikizlerle gezmeli tatil eziyet.her sey dahiller masallah bobrek dahil fiyat
ya gercekten gezmeli tatile gucum yok .dandik oda kahvalti pansiyonlar 2.5 dan basliyor tatil yerlerinde aksam yemegi fiyati malum her sey dahiller ates pahasi valla ne yapsam bilemedim.bi kere havuzlu villa tuttuk yemesi icmesi kole gibi oluyorsun o da cok sacma oluyorBı vıdeo var ya,bı hesap yaptık cocuklar evde kalıyo ,bıdaha yaptık hanımda evde kalıyo dıyo fkkfkfkf
Kpderın yazlıgı olan makbul ıste dkdkdkkdk
Allah sabır versin valla ben okurken fenalık geçiriyorum anacimDun gece 2 saat agladı ,herseye aglıyor.
Babası cantasını bagajda unuttu dıye agladı,gıttı aldı adam otoparktan arka sokaktan adam,o bıttı krem surduk dıye agladı.
Tasıdık kendımızı salona orda bayıldı artık.
Vala 10 degıl 15 ısteseler aksamları taksıye cıkcam vercem o konumdayım
Asla tutamayız evde.
Bıde bızım ıkımızınde bu yaz ıznı yok
Gule gule kullan aldıklarını birikimin de bereketli olsun canimGeleyım harcamaya
750 tl 2 tane perde aldım salona.
Gecen ay mutfaga almıstm uyguna cok kalıtelı cıktı.
Ince duruyor ama kalın bayagı .
500 tl kardesımın kıza zaradan elbıse aldım oglana alcm bıde .
Kendıme sac wax setı 210
Markette aksam 200 bıraktım
Kıza teyzesı bayramlık almıs tabı 2 takım .
Buay 600 tl ye yakın g.dolaps satısım oldu.
Yazlıkları ayırdım.
Bugun pazar Alyayla cıkarız,kocı dokuluyor hala.
2500 den ceyrek aldım dun
Kısa kadar zaten grm bıle alamam herhalde artık.
Babalar gunu ıcın babama hedıye alcm.
Bıtmıyordu
Bız cocugu yuzmeye yazdırdık ıste dkdkkdkxya gercekten gezmeli tatile gucum yok .dandik oda kahvalti pansiyonlar 2.5 dan basliyor tatil yerlerinde aksam yemegi fiyati malum her sey dahiller ates pahasi valla ne yapsam bilemedim.bi kere havuzlu villa tuttuk yemesi icmesi kole gibi oluyorsun o da cok sacma oluyor
Tansıyonlarım dusuyo 3lere 2lereAllah sabır versin valla ben okurken fenalık geçiriyorum anacim
Gule gule kullan aldıklarını birikimin de bereketli olsun canim
ben de cok ozeniyorum yuzmeye .benim kiz sudan korkuyor bir de yuzmeye gondercem desem cig cig yer beni .o havuz basinda dondurma yicekmis oyle diyorBız cocugu yuzmeye yazdırdık ıste dkdkkdkx
Barı cocuum gırsın sıya bıze hayal oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?