Küçük Düşün Büyük Olsun!

Yatay zor birde çok yer kaplıyor içindekileri aramakla ugradacaksın
Benimki dikey çekmece düzenli koyarsan hiç sıkıntı değil altus benim çok ta memnunum 4 sene oldu

Bu 3 yaş sendromumudur ne zıkkımdır az sonra kendimi kadın sığınma evine falan atıcam ramak kaldı
Herseyemi ağlarsın be herseye mi
Abim abim diye agladı az önce yok diyorum evde anlamıyor odasina bak diyorum yok sen bakıcan beraber bakicaz.
Mutfaga gidicek elimi tutuyo beraber ki hic korkan bi kız degildir karanlıkda evi gezer.
Allahım herseye beraber.
Koltuga uzaniyorum geliyo tepeme zaten sıcak camda açmıyorum hasta olmasın yine diye saat bir an önce 18:30 olsun lütfen ya..
Tv youtube actim niye reklam cikiyor diye ekrana eline ne gecerse attı ona ağladı
Çizilmiş ekran.
Ki asla atan kıran bi cocuk değildir
Cocuk gitti yerine başka çocuk geldi tövbe estağfurullah.
Aiy anneme dedim artık anne ben çıkıp gidicem evden yoksa nolur 1 saat al.
Valla soyleniyom falan ama söyle 1-2 saat bile bakınca bi nefes alıyorum.
Bu ara orayada gitmek istemiyor zorla yolluyorum.
Yemin etmiş anamın kalan 2 lokma beynini yiyim diye.
Ye evladim ye.
Ekmenan ye

Bu gün kendi elbise dolabımı temizledim, düzenledim, giymek istemediklerimi ayırdım birde asla vazgeçmediklerim var onları da dolabıma tekrar yerleştirdim. Yarın muhtemelen evi temizlerim, sabah beyazları yıkadım eşim günde iki atlet değiştiriyor yaz geldi artık makina hiç durmaz. Yemek de akşamdan nohut ıslamıştım onu pişirdim pilav yoğurt yeter. Yarın süt alıp yoğurt yapmam gerekli, ütü çok var yine eşim posta posta ütü yaptı kızlar bütün yazlıklarını çıkarıp babalarına ütülettiler eşim mükemmel ütü yapar ama kızları isterse onlarda babacım sen annemden daha güzel yapıyorsun deyince akan sular duruluyor. Evin perde, halı gibi temizliğe ihtiyacı var, yazlık dönüşü yaparım dedim eşime şimdi yapıp gidince, yaz bitişi tekrar yapmam gerek halılar hariç tabii halıları yılda birkez yıkamaya gönderirim yada ufak parçaları balkonda yıkıyorum ama büyük halı ve yolluklar evde olmuyor. Sonbaharda perdeleri de yıkarım koltuklarımı da halı yıkama ile yıkamak istiyorum oyyy oyyyy yapılacak ne kadar çok iş var. Bu yaz kış için fazla birşey hazırlamak istemiyorum kış sebzesi yiyemiyoruz, ama salça yapmak istiyorum gerçi nasıl yapıcam onu da bilmiyorum sebzeler Domates, salçalık biber) çok pahalı olmadı yine hazır alırım. Kafamda deli sorular, yapılması gerekenler yapılmalı bakalım aldığım kararların hepsini inşallah yaparım.

Retro mu ne var yıne bızım bebelerı vurdu ya
Kocıye dedım bırdaha uyuyan cocugu yemege falan kaldırırsan atarım senı camdan
Cıdeen oyle huysuz oluyorkı herseye aglıyır saatlerdır

Iyıgeceler
Evde hepımız dokuluyorz
Sabah bı an ıse gıtmesem dıye dusundum,gıtmesem Alya evde olacak,benı bırakmaz yatamam dıye zor zar gıttım.
Kocı aynı sekılde hasta
Yemegımız yoktu tarhana corbası vardı bıraz pızza soyledık valla
Kızı da akıllı kocam uykudan kaldırdı
Sersemledı herseye agladı anca uyudu ,karnını ova ova uyuttum
Isyerıne yakın pazar vardı bugun,kıraz ,semız otu,roka,yufka aldım.
Valla yarın da gözleme yaparız bu gıdısle
Evde tablet,sampuan falan bıtmıs. Bugun netten soyledım.
Tampa soyluyorm tablet uygun 49 tl 50 lı h.buradada.
Tugbadan tarhana sekersız fıstıkezmesı soyledım 90 tl.
Eyup sabrıden sampuan,el kremı,kolonya burası da 175 tl.
2 tshırt aldım 119 tl
Saat 9 da Alya sut dıye tutturdu
Sut te kalmamıs marketten soyledım artık Allah affetsn ,kusura bakmayın dedım kuryeye
40 tl pazardan bozuk kalmıs onu verdm adamlar gece gece tasıyo
Soda sut,camasır suyu 90 da market tuttu.
Borclarımın maası var arkadaslar

Gecmis olsun kuzu yeni atlattık insani perisan ediyor

Okadar huysuzluğa 4 saat uyudu jest yaptı anasına evladım.
valla ha uyandı ha uyancak diye yerimden kıpırdamadım esim gelene kadar
Esim gelince uyansada bakacak var ne de olsa bi nefes aldım nefesimi tutcaktım o derece.
Esimden yedi corbasinida babam yedirsin diye diye.
Bu aksam uyumaz orası ayrı uzandım valla incirler olana kadar uyusam bari (keşke ancak doyarım uykuma)

İyi geceler kızlaaaaar
Gelemiyorumnn. Yine kendimi işe ve alışverişe gömdüm
Ütü yığılmıştı. Bir de yazlık elbiseler ütüle ütüle bitmez iki gündür gömüldüm ütüye.
Bugün bir saat bizim bloğa taşınan arkadaşla bir fincan kahvelik oturduk. Ev yerleştiriyor gel yorgunluk kahvesi içmeye dedim.
Okula almaya erken gittim. Geldik duşa soktum. Her defasında o küçük küvet doluyor bir de küçük hanım karpuz istiyor banyoya ondaki keyif bende yok. Geçen banyoda kurutma çalışıyordu sıcakladım dedi küvet dokuyken, karpuz verdim serinlesin diye :)
İyi alıştı. Yarın da havuzlar açılıyor. Okul temposu bitecek havuz temposu başlayacak.
Akşam banyo sonrası da yemek yapmayla uğraştım. Yarın da niyetim evi süpürüp toz almak. Akşam da şehir dışına kınaya gideceğiz. Bakalım yetiştirebilirsem yapacağım.
Kıza aldığım şortu iade ettim. Yarı fiyatına daha hoş mavi renk şort aldım. Bu bayram en sevdiğim renk mavi beyaz takılacak. Mavili tokası ve ayakkabısı da hazır. Yeğenime de tatilde deniz sonrası elbise şort aldım. Eşime de yine yaz sezonuna has havuza giderken giymeye atlet tarzı tişörtlerden aldım. Birşeyler daha ekleyeceğim babalar günü için.
Cuma günü de avm ye gitmeye kendimi programladım.
Arkadaş diyor, sabah erken kalkarsanız spor salonuna gidelim kızlarla birlikte. Ahh nerdeee Ela kıpır kıpır otırup beklemezki orada.
Kiloları veremeden yaz sezonunu açıyoruz.
Geçen yıl vermiştim de ne oldu, kaşlar kirpikler yaptırmalar, yürüyüşler kilo vermeler hooop tam sezon başladı hastalığım çıktı. Onun için çok da önemsemiyorum. Seneye artık.

bir kriz de benden.niye onlarin bebek kardesi yokmus acil bebek istiyorlarmis bir aksam agladilar bebek dogur diye
Ajahahahaaaaa iki halleri yetmiyormuymuş Allahım Allahımmm..
Ben Elayı seninle çok ilgilenemem bebek olursa diye ikna etmiştim. Ondan bu yana istemiyor. Kardeş olayı bitti ama geçen abla istiyorum diyordu :)
Tabi bir büyük daha olursa onunla ilgilenir

Bugünlerde iş bitmiyorduuu çamaşır makinası yine error verecek benim de. Dinlendirip yıkıyorum.

Benimki altus üç çekmeceli biz tezgah boyutuna göre almıştık. Annemle kardeşim profilonun 7 çekmeceliydi galiba geçen aldılar. Hepimiz de memnunuz

Ahh o kıyamadığımız kıyafetlerimiz. Daha bugün bir tane adil ışıktan aldığım ceketi denedim. Bir kere bile giymedim. Dursun lazım olur düşündüm. Ayırmadım yine. Bugün ceket fiyatları aldı başını gidiyor dedim. Koydum tekrar dolaba. Bir de bu ara kıyafetlerden geri dönüşüm ne yapsam diye düşünüyorum. Dikiş makinam olsa yapardım kesin. Bir tane de kışlık elbise vardı Elaya kısa geldi etek kısmı. Üst kısmı sweet gibi diye eteği kestirip diktirdim öyle sweet olarak giydi bu kış.
Kıyafetlerin kumaşlarında eski kalite yok.

Ceket banada lazım binde bir giyiyorum diye almadım kaldı öyle.
Cok spor olsa dugunde vs giyilmiyor, klasik olsa gündelik hayatda kullanamiyorum spor giyindigim için.
Artik alıp atıcam kenara elime gelir diye baska türlüsü elim almaya gitmiyor hic.
Benimde 1 elbisem var elbise olarak giymek istemiyorum ama etek kısmı hos etek yaptircam onu fakat terzilerde tadilata artık cok para istiyor o paraya etek alırım trendyoldan diyede düşünmüyor degilim.

ya memnun etmek cok zor bu yeni nesil bebeleri. surekli yeni beklenti modundalar
Bizimki listeliyor
Ata gidecekmis, kedi istiyor kedi istiyorum videosu cekiyoruz babasina yollatıyor
Uyanir uyanmaz plan yapıyor ormana gidelim, parka ordan avm
avm parkina gidelim diyorum park değil oyun alanı orası diyo çok fenalarrr

Uğraşlı birşeye ne kadar alır bilmiyorum.ama sadece paça dikme gibi işlere 10 tl aldı. İki defa yaptırdım.

Sabah yine 5 te uyandım, saat 6 ya kadar yatakta döndüm uyayamadım sonra kalktım çünkü eşimide uyutmuyorum dönmekten. Neyse erken kalktıysak birşeyler yapayım dedim, eşim ve kendim için soğanlı-domatesli yumurta yaptım kızlarım bu tür kahvaltılıkları yemezler eşimle ikimiz yedik herkes gidince önce mutfak toplandı sonra mercimek çorbası koydum, dondurucuda biberlerim vardı dolmalık onları doldurdum küçük kızım ciğer sote istedi onu da yaptım ama mutfak 50 derece oldu tekrar topladım biraz dinlenip duşa giricem. Yarın yazlığa gidicez diye kendime eşya hazırladım tam taşınmadığımız için böyle hafta sonu gidişleri beni yoruyor akşamda orda yiyeceğimiz yiyeceklerimizi hazırlayacağım. Kahvaltılıktan tutun da tüm öğünler için ne alıcam bilmiyorum neyse buzdolabına gidince aklıma gelenleri alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…