Küçük Düşün Büyük Olsun!

Yarın eşim maaş alacak artık hiç bir heyecan yaratmıyor bende, listemizi hazırladım kredi kartları, banka kredisi, faturalar ve ne yok birikime ayıracak para kalmıyor kiradaki evin masrafına gidecek neyse diyorum. Bayramda geliyor eşime söyledim kurbanı alırız birikimden diyorum ama nasıl ve nerde kesilir kim kesecek diye aklımda deli sorular artık ne eşim ne de ben göze alamıyoruz annem ve babamında oluyor biz kesince yurt dışında yaşayan kardeşimde para yolluyor onada kesiliyor vekaleten ama üç kurban da bizi zorluyor hep insanlarla muhatap olmak zorunda oluyoruz eşime dedim biz kesmeyince onlarda kesmez. Eşim kesme işlemini bilmediği için hep birilerine muhtaç oluyoruz geçtiğimiz yıllarda yazlıkta kestirdik kasap geldi çocuklarla birlikte yorulduk şimdi kızlar da istemiyor haklılar. Bu gün temizlik yapamadım, bir makina çamaşır yıkanıyor, yemek taze fasulye ve pilav var yanına da cacık yapıcam.Bu günde böyle oldu.

Hamileliği stresli geçen annelerin çocukları böyle sanki benimde çok sıkıntılı stresli geçti tesadüf mü bilmiyorum gerçi şimdiki çocukların hormonlarinda var birşey dişlerinizi çok sıkmayın çünkü benim başıma geldi Mart ayında sol disimde ve boynumda çok ağrı vardi iki günde iki dişçiye gittim biri kalsiyum eksikliği hamileyken çocuk kalsiyumunu almış hep dedi biride çok mu sıkıyorsunuz dişlerinizi çok stres yapmayın bu kadar sol yanak çökmüş içe çene estetiği yaptrirsiniz son çare ama sıkmayın rahat olun dedi nerde rahatlik

Daha çok yoruluyor insan herşey kendi uğraşıp karşılaşınca ama en azından bir hava değişimi diyoruz buna da şükür diyoruz artık ephesia benim baktığım otelin adı ama odadan direkt çocuk ve yetişkin havuzunaa geçilen odalari müthiş her odanın önünde kendine ait çocuk havuzu var rüyalarda buluşurum anca benim kız da yolun ortasına oturuveriyor yurumemek için bebek arabası olunca da inmek istemiyor ama yürümesi lazım geç yürüdüğü için hepsinin bi huyu var işte

Gunaysss

Dün aksam bir balık resturant bulduk bugun esimle bulusucaz ben cocuklarla metroyla gecicem esim duraktan alacak bizi.
Oglana moral yemeği
Bi sahil havasi alırız hem de dedik.
Haftasonu yagmurlu gösteriyor yagar mı bilmem
Donuste oglanin okula bakarız daha gidip bakmadık.
Oglanin son dershane günü bugün, normalde bizimle takılmıyor artık büyüdükçe gelmiyorlar ama cok bunaldı farkındayım hiç gelmem falan demedi.
Köyede gelmek istiyor cocugumm yemek yerken bile test cozuyor biz çabasına şahidiz Allah hic birinin emeklerini zayi etmesin.
Hepsi hayalindeki okula yerlessin insAllah.

Kız akşam sakindi keyfide yerindeydi diyorum garezi bana babasına pamuk pamuk.
Bugunde yorarız sahilde haftasonuda abisinin sinavına gider geliriz yormazsak sıkıntı enerjisini atamiyor hırcınlasiyor sanki

Lelli evde bunaltıyor sa parka çıkar kahvaltısını yaptır döke saça oynasın parkta gelincede yıka yemeğini yedir uyut enerjisini atamıyor bellii ki
Benimkiler annemin bahçeye gittimi akşama kadar toprakla yeşillikler oyuncaklar oynadıkları vakit kırılıp yatıyorlar pert
Eminim seninki de öyle olcak bi kaç gün dene

Abla bazı yerler var kesip parçalayıp veren yerlere var az bi fark eiverip hem sen yorulmasın hemde rahat olursun
Biz napacaaz bilmem
Kes yerleştir koy gece yarısı oluyor
Gecede kaynanama gidiyoruz
Allah affetsin su bayramlardan nefret ediyorum bu bayramda bir hafta tatil kurbanı kesip gidicez allahtan

Bizimde giderler aldı başını gitti çocuklara baz aldık kredi kartıyla lazımdı beşik kırık eşim dursun felan diyordu bende alalım herşeeye zam gelecek yine dedim sonunda aldık
Araba arıza yaptı yine
Birikim yok işte değiştirsek diyoruz
Para olmayınca kalıyor rabbim bir yerden nasip olsuna değiştirelim su arabayı iyice soğuduk
Ben idare ettikçe birşeyler çıkıyor
Dün pazara gittim bir baktım 4 şey aldım para bitti inanırsınız bişey daha alacaktım para bitmiş geri geldim

cocuk buyutmek cok zormus .biz kari koca terapi antidepresanla ancak buyutebiliyoruz .dun bir arkadas 4.cocugu dusunuyoruz dedi ki kari koca doktorlar .5 dakika mal gibi baktim kizin suratina masallah valla bazi insanlarin sabrina
Nasıl karat veriyorlar hayranım valla
İki taneye bile kafam götürmüyoki
Birde doktor mus çalıştıkları halde bakıcılarımı bakıyor çocuklara

Parktada yaninda arkadas istiyor
Kayacak basinda bekliyoruz, otursak izlesek oynasa oynamiyor basinda dikilcen illa.
Ben esimsiz hic gitmek istemiyorum birimiz oturup biraz birimiz dolaniyor basinda paylaşıyoruz

Bu gün temizlik olayını elden çıkardım ruhen rahatladım bir toz alma işi kaldı o da kalsın çünkü sürekli alıyorum bir ara alırım. Lavabolar banyolar misler gibi oldu, evi de misledim. Mutfagı topladım, tavuk çıkarmıştım dondurucudan patatesli sulu yemegini yaptım pirinç ısladım birde pilav ve cacık yaparım tamamdır. Makina durmadan çalışıyor üçüncü makinayı çalıştırdım uzun program atınca akşama kadar sürüyor ama ancak böyle içime siniyor ütü de bir birikmiş ki sormayın bir ara onu da halletmem lazım. Eşimin maaşını dağıttık çok şükür bin şükür Allah ağız tadıyla yemek nasip etsin inşallah. Kızlar dün gratisi eve getirmişler sabah onların yaptıkları alışverişleri yerleştirdim kızamıyorum çünkü hepsi ihtiyaçlarıymış öyle diyor benim taçsız prenseslerim. Sonra biri dedi kajum bitti diğeride benim bademim bitmek üzere eşime sordum sen ne istersin o da fıstık dedi kendime de dakota sipariş verdim kızlar sadece yer fıstığı 1 kilo kalanları yarım kilo 500 tl ye yakın tuttu 500 diyelim. Çocuk çok güzelde bu devirde onların ihtiyaçlarına yetişmek çok zor, hele büyüyünce kendi zevklerine göre alış verişleri oluyor spor salonuna gidiyorlar, hobileri var yani arkadaşları ile gittikleri bir cafede bile ödedikleri hesabı duyunca benim gözlerim yuvalarından fırlayacak gibi oluyor ve ben küçük bir ilçede oturmama rağmen hesapları böyle olursa büyük şehirleri düşünemiyorum.

citl bizim burada bir tane hayvan çiftliği var o da büyük baş satışı yapıyor, ordan alırsan kesim bedava oluyor ama 7 kişi gitmemiz lazım orda da anlaşmazlık oluyormuş hissedarlar üzerinde eşimde tanımadığı insanlarla danaya girmiyor, daha önce kızkardeşim eşimden ayrılmadan önce bizlerinde arası iyiyken 5 kişi bir danaya giriyorduk para olarak koymuyordu şimdi sadece 3 kişiyiz ve biz 7 kişilik danaya giremeyiz. Başka yerlerde var kesimi bedavaya yapan kurbanı ordan alırsan ama biz öyle yerleri tercih etmiyoruz.

3 sıra yaprak sardım.
Taze fasulye vardı kötü olmasin dedim onuda pisirdim yarina yemek olur.
Evi süpürdüm
Aynalari falan silip duş alcam.
17.30 gibi çıkarız evden kizin arabasini yedekleri koydugum cantayi sabah koydurdum arabaya.
Kız bi uyusa uykusunu alsa yoksa zehir eder bize.
Gecen ki düğüne dönecek yine akşam

Her gün en az 1.5lt su icmeyi huy edinmeye calisiyorum.
Zorlayincada kendimi midem bulanıyor.
Ama içmem lazım meto için.
1lt ictim sabah beri kahve, yesilcay falanda ictim.
1 lt de aksama kadar icersem tamamım.
Gunde 3lt falan nasıl iciyolla yaw.

Çok ama cok tesekkür ederimm
Kac gündür arkadaslarlada kordineli surekli basari diliyoruz birbirimizin cocuklara
Çok heycanlı ya
Bu aksam bi stres atsın bi deniz havasi alsın hatta cimenlere bas az yürü ciplak ayak dicem.

Parktada yaninda arkadas istiyor
Kayacak basinda bekliyoruz, otursak izlesek oynasa oynamiyor basinda dikilcen illa.
Ben esimsiz hic gitmek istemiyorum birimiz oturup biraz birimiz dolaniyor basinda paylaşıyoruz
Olsun git yorulur pertim çıkar
Arkadasın yıkmu onun çocukları ile
Danada ortakları bilmiyorsun bazı yerler var öle abla hisse bası kesip veriyorlar birde o var

İyigrceler bacımlar
Kız hastaydı gelemedım kac gundur
Gecen aksam sıtmalandı acıle goturdık.
Bogazlarda kızarma var dedı,senenın ılk antıbıyotıgını kullandık okula baslar baslamaz.
Salı gunu gıtmedı okula kocı ızın aldı.
Carsamba kvdeme bırakcaktı yıktı ortalıgı kalmam dıye
Anamı aradık en son koye goturdu kocı
Annemde bı guzel uyumus dınlenmıs.
Dun gıttı okula ama ne gıtmek
Sabah kucakladık cıplak ayak cıktık evden
Neyse krızı gectı,aksam geldı eve gırmıcem dıye uluya uluya agladı 1 saaat
Daire kapısının onunde bögurerek agladı
En son anladı elını uzattı bana oyle gırdı
Bana ısyerınde flaan ınsanlar,cıdden sabırlısın cok falan dıyor artık.
Mental saglıgım bıtık haberlerı yok
Yemek yapamadım pizza soyledık
250 tl marketten soyledım,haslanmıs fasulye,soda,peynır,sut,bıde tepsı mantı superfreshın.
740 tl 0,5 gr aldık Alyayla bugun
Okuldan sıyah babet ıstedıler pazar gunu ıcın,cmrtsı gıtcez alcaz artk
Bade den lavanta tonıgı soyledım kenddıme 130 tl
Harcamadıgım tek bı an yok sanırım.
Borclarımın maası var yıne

İyi geceler kızlar,
Günlerdir kk ya giriyorum okuyup yazamadan çıkıyorum. Okulun son haftası bir yoğunluktur gidiyor. Yarın karne günüyle noktalayacağız bakalım.
Günlerdir erken kalkıyorum. Erkenden gümm uyuyorum. Bugün de uyudum ama bu defa uyandım :)
5 gündür yufkalar bekliyor onu sarıp buzluğa atacağım ancak bugün yapabildim. Tabi yarısını uyku öncesi yarısını da uyanınca yaptım :) erken uyanmak bana yaramıyor onu anladım. Bugün okula erken gideceklerdi göndermeyecektim gideceğim de gideceğim,Erken kalkarım dedi.
Okula bıraktım, avm ye iade için gittim. Bir de defacto online dan yeğenime elbise almıştım onu mağaza teslim istedim onu da aldım.
Elayı aldım eve geliyoruz ne olur anne havuza girelim hiç halim yoktu. Eve gidip dinlenmeye ihtiyacım var dedim. Evde yemek de yoktu.
Girdim oturduk. O biraz televizyondan çizgi film izledi ben kahve içip dinlendim.
Arkadaş kahveye çağırdı.kahve içmeye çok ihtiyacım var da işlerimde yığıldı, üç sepet çamaşır katlanmaya beni bekler, ev dağınık toplanmaya beni bekler yemek yok yapılmaya beni bekler ofkii off dedim gitmedim işe koyuldum. Diğer arkadaş bir saatliğine uğradı bana. Kızı istiyormuş Elayı görmek. Onun yanında yaptım yemeği. Tabi banyo yaptıracaktım kaldı. Yemekten sonra yaptırdım.
Niye zaman yetmiyor anlamadım. Geçen gün de mutfağın cama giriştim yağmur yağdı bıraktım kociş de dedi; aman sakın mıtfağın camını uğraşma tehlikeli ben hallederim onu dedi. İyi paşam eline koluna şimdiden sağlık dedim bakalım ne zaman silecek. Hafta sonu da yağmur görünüyor.
İç kısmını ve çerçeveleri sildim ya sıkıntı yok. Gerisini o halletsin.
Hep iş güç konuştum. Ama elim işten gitmiyor. Yarın okuldan sonra avm ye götüreceğim Elayı. Biraz molaya ihtiyacım var.

Geçmiş olsun kuzuma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…