- 27 Şubat 2013
- 14.780
- 42.241
- 798
ya almamak icin cok direndim ama kiz sudan korkuyor .en azindam kafasi yukarda olursa daha rahat olur dedim .cevremdeki cocuklar ya buyuk ya da mini mini bebelerAy 800 tl mi olmuş onlar , 3 ya da 3 buçuk yıl önce 220 tl ye almıştım ben. Gerçekten çok güvenli ve kullanışlı ,biz çok memnunuz. Çevrede falan kimse de yok mu acaba , kullanıp işi biten varsa iyi olurdu aslında.
ikinci elleri de cok pahali kuzum ya .taksitler zaten karti direk yukseltiyor bakalim insallah toparlanirizCanım ikinci el alsan olmazmı,biraz daha uyguna gelir.
Valla maddi olarak bizde çok farklı değiliz. Ben eşime sormuyorum nedir diye ama taksitler var. Sanırım şimdilik kartın asgarisini yatıracak. Fakat 40 bini gecik hisse senedi var. Ben de de 22 bin civarı yatırım var. Eskisi gibi yatırım nerdeee. Karmı ediyoruz zararmı ben de anlamadımöyle hayat devam ediyor.
Aynen bayağı taksit var. Geçen araba içinde 7 bin civarı karttan çekmiş. Masraf bitmez.ikinci elleri de cok pahali kuzum ya .taksitler zaten karti direk yukseltiyor bakalim insallah toparlaniriz
Aynı durum bende de de var. Daha valize başlamadım. Ama perşembe arkadaşı kahvaltıya çağırdım. Cuma gecesi yola çıkacağızSelam kızlar
Koşturmacalı bir gün yaşıyorum
Köye gidicez bavul hazırlıgındayım
Benim baby diş çıkarıyo muhtemelen çok huysuz
Dün su kesintisi yaşadım gün boyu
Temiz ev battı tekrar
Üstüne birde misafir agırlıyorum
Durumlar çok feciiiiiiiiii cidden
bu halde kafamın içi
Allah kabul etsın cnmkurban memlekette kesip dagitilacak sukur biz ugrasmadan .onun parasini gonderdik bi bayramda memlekete gitmek var .yol parasi ve harclik 2000 civari para ayarlamam lazim baska da harcama olmaz herhalde yav
Allah bereket versin kuzuGunaydınlarr
Gunler nasıl gecıyor anlamayrummm
Hazıran bıttı ayagımı suya sokamadım daha gezıyorm evde
Aksm yemegım yoktu,Alyaya kadar patates yemegı vardı Alınazık yaptm bıze de.
Asgarı acıklandı benım suan 16 kusur maas 18 flaan gelır dıyorm.
Kocı soyle duz 20 yapsın dıyo
Dedım ben soyleyemem öyle bısey.
Sonra dıyo 20 yaparsa benı gecersın,havandan gecılmez senın
30 olsa nolcak marketın onunden gec 1000 tl.
Klıma yok bızde vantılatorle ıdare edıyodık senelerdır.
Kafası kırıldı onunda
Hava sogutucu alcam buay.
2000 den baslıyo onlar.
Bıtmıyor evın eksıgı.
Kızın okul persembe piknik yapıyomus aıle katılımlı
Yanı hafta ııcı aıle nasıl katılsın.
Börek ıstenmıs bıde bızden.
Alırım hazır dedım.
Ogretmenle konuscm sabahtan 1-2 saat ugrayacagım.
Arkadas gıdın yapın pikniğinzii.Ben sımdı cocuumın piknigı var dıyıp nasıl tam gun ızın ıstıyım
Ben artık bu sebeplerle magzadan kendime bisey almiyorum.İyi geceler.
Bugün bir ani kararla dışarı çıktık. Yürüyerek avm ye gittik. Tabi gezme olsun Elaya da :)
Yoruldum bittim demez. Dönerken bana dediği şimdi başka yere gezmeye gidelimyay burcu videoları izliyorum bazen kesinlikle tamm aynısı.
Bu ara benim de terazi yükselenim baskın galiba avm ye yine değişim için gittim
Yerine birşey bulamadım kıza pike alayım dedim. O beğendi ama deseni ben beğenmedim. İlk beğendiğinden mağazada yoktu. Sonra beğendiğini Aldım ama eve geldim. Bu defa onu da iademi etsem dedim.
Madam coco iade alıyormu bilmiyorum.
Pikenin çiçeklisi online satışında var. Yarın mağazayı arar konuşurum. Bu ne kararsızlık.
Avmde slipstop kaydırmaz baktım.
Sevgili kocacım arabayı temizlerken kızın oyuncak kum kova takımını ve kaydırmazını temizlediği yerde çıkartmış geri koymamış evde bulamıyorum. En son arabada kalmıştı.
Oysa geçen yıl bir tık büyük numara almıştım. Bu yıl da kullanır diye. Neyse yenisini alırım bayram dönüşü. Heryer kargo bedavayı kaldırmış. Bayram diye sanırım.
Avm çıkışı kuşlara yem verdik bol bol.
Carrefoura uğradık. Kum oynama takımı aldım. Domates salatalık muz zeytin aldım. Yufka aldım börek sarıp koyacağım.
Ispanak aradım bulamadım. Bir yerde vardı solmuştu. Ispanak bile karaborsa oldu
Böreği neyli yapsam diye kara kara düşünüyorum.
Dönüşte yürüdük. Eve geldik banyo istedi. Oyuncağı suda oynama sevdası.
Sonra yemek yedik.
Bugünü de böyle bitirdik. Yoruluyorum gelince bacaklarım çok ağrıyordu ama, evde tv ye sarıyor. En son bahane de şarkı dinleyeceğim oluyor. Telefondan dinle diyorum. Televizyondan istiyormuş. Bu tv bağımlılığı niye anlamıyorum. Hep sınırlı izletmeye çalıştım ondanmı bilmiyorum. Biraz oyun oynasak da benim de artık oyun konusunda çok hevesim yok.
Eşim de anneye gidince rahatlarsın dedi :)
He bir de yumurta sıkışınca derler ya o misal
Amın cümlemızın evıne cnmAllah bereket versin kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?