Nice yaşlara canım oğluşuna,adam olmuş yavv. Güzel bir ömrü olsunBuraya yazarken arkadas aradı gel bahceye cocuklar oynasın diye.
Evi öylece bıraktım çıktım valla bize gezme olsun analı kızlıdünden hazırız.
Parktı, bahceydi derken arkadas kahve falan indirdi bahceye iyi oynadı kızlar.
Eve getirdim el yüz yika ust degiş uyuyakaldı.
Hemen yemek attim ocaga güya ıslak kek falan yapacağdım.
Yarın oglumun doğum günü 18 oluyor artık
Esim dedi hic bahsetme yarin pasta alir geliriz supriz yaparız.
Cocuk unuturmu oy kullancak hemen ertesi gün
Yarın zaten avm cikicaz gelirken pasta aliriz kapıda yakarız dedik. Beklemez çünkü gelmemiz 10-10.30 olur tam sürpriz
Hediyede akıllı saat istiyor epeydir ama onunki baya akıllı 3binden başlıyor.
Esim dedi patronun ogluna soylim iyi bisi baksın (o anlar öyle seylerden) siparişini verim taksitle alalım.
O siparis vercekti bi de tshrt alırız yarın dedim.
Alyoş verir onuda abisine
Doğum Günü faslı Ekime kadar kapanır bizde artık.
Dışarısı nasıl iyi geliyor insana kac gündür çıkıp duruyoruz valla nasıl sevgi pıtırcığı oldum yumus yumus
Kiz 1 ay olduNice yaşlara canım oğluşuna,adam olmuş yavv. Güzel bir ömrü olsun
Ahahahaha, ben o yazını nereden bulmuşumKiz 1 ay oldusagolasın
Benim eşim de maaş konusunu söylüyordu ogün, 30 bin civarı olur diyordu. Zam geldiğine sevinsekmi sevinmesekmi bilmiyorum.maaştan önce herşeye zam geldi bile.Gunaydınlarr
Gunler nasıl gecıyor anlamayrummm
Hazıran bıttı ayagımı suya sokamadım daha gezıyorm evde
Aksm yemegım yoktu,Alyaya kadar patates yemegı vardı Alınazık yaptm bıze de.
Asgarı acıklandı benım suan 16 kusur maas 18 flaan gelır dıyorm.
Kocı soyle duz 20 yapsın dıyo
Dedım ben soyleyemem öyle bısey.
Sonra dıyo 20 yaparsa benı gecersın,havandan gecılmez senın
30 olsa nolcak marketın onunden gec 1000 tl.
Klıma yok bızde vantılatorle ıdare edıyodık senelerdır.
Kafası kırıldı onunda
Hava sogutucu alcam buay.
2000 den baslıyo onlar.
Bıtmıyor evın eksıgı.
Kızın okul persembe piknik yapıyomus aıle katılımlı
Yanı hafta ııcı aıle nasıl katılsın.
Börek ıstenmıs bıde bızden.
Alırım hazır dedım.
Ogretmenle konuscm sabahtan 1-2 saat ugrayacagım.
Arkadas gıdın yapın pikniğinzii.Ben sımdı cocuumın piknigı var dıyıp nasıl tam gun ızın ıstıyım
Yaaa Elayı da yol tutuyor, geçen ablam bileğine takılan birşey var kusmasını engelliyor dedi verdi Elaya. İstanbul içinde denedim gayet rahat olmuştu. Virajlı yolda hiç denemedim.yedirenk79 datca benim favorim .suyuna havasina her seyine bayiliyorum .badem ezmesinin tadi damagimda bak hala ama cok uzak iste .bir de yolu asiri viraj bizim ikizleri yol tuttugu icin max sarimsakliya gidebildik ama imkanim olsa datca ben
Ben de bugün öyle olacağım ve her gidişimizde son güne bırakıyorum.şuan onu hissediyorum o duruma geldim gerçekten bende kocam süpriz yaptı yarın yola çıkıyoruz cuma gidecez nasılsa rahatlıgındaydım halbuki
İlk heyecanın ondandır, ilk defa çocuğun sınava girecek.Allah razı olsun siz burdan wp arkadaslar hepsi basarı diliyor.
Eşim diyor sabah sen gelme almaya gideriz çıkışta
Yaa görmek istiyorum o anları ama cok da heycanlıyım niye bukadar heycan yaptım onuda anlamadım.
Sanki ben giricem sınava yarın sabah.
Kiraz yeme ishal yapar, dondurma yeme sakın pazar gunu istedigin kadar yersin diyorum.
Cocugumm gayet sakin ben evhamlı ana
Hic okul mezuniyetlerinde falan böyle degildim.
Bu değişik
K kardespayi Bizim çocuk doktoru yoldaki midee bulantısı için elin bittiği yerden 2 parmak sonrasına el bileğine yani bir nohutu koyup bantla dedi. Orası akapuntur noktasıymış. Hazır bantlarda var artık ama biz eskiden basınç yapsın diye nohutu bantlardık dedi. Ablanın verdiği de öyle bir şeydir muhtemelenYaaa Elayı da yol tutuyor, geçen ablam bileğine takılan birşey var kusmasını engelliyor dedi verdi Elaya. İstanbul içinde denedim gayet rahat olmuştu. Virajlı yolda hiç denemedim.
Datçada koylara falan da gideriz dedik.
Bizim blokta iki arkadaşım var ikisi de datça sevdalısı. Biz de çok merak ettik.sen de öyle deyince sevindim doğru karar vermişiz demekki.
30bin özel sektormuBenim eşim de maaş konusunu söylüyordu ogün, 30 bin civarı olur diyordu. Zam geldiğine sevinsekmi sevinmesekmi bilmiyorum.maaştan önce herşeye zam geldi bile.
Bizim de okul pikniği hafta içi yaptı. Çalışan anneler ve çocukları gelemedi malesef. Hafta sonu öğretmenlere iş çıkıyor ya ondandır
Evet 20 yılı geçik çalışıyor. Önceki zamda 18 bin yapacaktı 25 istedi eşim. Diretti bu yıl.30bin özel sektormu
Uzun yolda uyuyor şükür ama olur da uyumazsa virajlı yoldan gidersek sıkıntı olursa denerim. Daha önce benbde duymuştum.K kardespayi Bizim çocuk doktoru yoldaki midee bulantısı için elin bittiği yerden 2 parmak sonrasına el bileğine yani bir nohutu koyup bantla dedi. Orası akapuntur noktasıymış. Hazır bantlarda var artık ama biz eskiden basınç yapsın diye nohutu bantlardık dedi. Ablanın verdiği de öyle bir şeydir muhtemelenyedirenk79 .
Bir de nette göbek deliği üzerine çapraz bant yapıştıranlar vardı işe yarıyor dediler ama ben denemedim.
Aklınızda olsun . Bir de damla da verdi bize uzun yola çıkcaz diye sıkıntı olursa kullanırsın dedi.
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Kötü olmuş.Günaydın kızlae
Bende kaç gündür işteydim bugün camları silicem
İnş biter
Gecen gece evi sil süpür çamasırlaeı
Dısarı asmıstım sen eşimin iki tane pantolonunu balkona çıkıp çalmıslar
Sabah toplarım diyordum üzüldüm biri yeniydin3 4 kere anca girdi
Allahtan eve filan gitmediler haram olsun
Kamera oldugu halde yapmıs adiler
Valla takısı altını olan evde tutmasın iyice korktum kendim takıyorum şimdi içime koluma çorap gecirdim dedim iki pantolona göz diken heerşeyi alır birdaha gelemez bende sabah toplarım işe giderken diyorum kaç senedir oturuyoruz ilk defa basımıza geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?