Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selamm anpada 2000tl olduk geldik.
Ama yinede diger yerlerden bir tık daha uygun wc kagidi solo 114tl idi 32li.
Siviyag, cay, kahvaltilik falan baya bisi aldik.
Özellikle bulasik mak kapsulu 74lümuydu neydi 100küsürdü gayet iyiydi.
1 pkt daha almadigima pisman oldum.
Belki cikar alırım yurume mesafesinde zaten.
Ben alinca 2 pkt aliyorum aylarca gidiyor.
Yine öyle uygunken 3 paket almistim aylardir almıyordum iyi oluyordu
Donustede bi sosyal tesis var parkli yuruyus yolu vs olan kahve icelim dedik.
Kapanmasina 20dk kalmış son bizim siparisi aldı cocuk kapattı kasayı.
Kız pasta istedi, dedim yemeZ bana kalıcak sonra biliyorum agladi pasta diye.
Aldik artik kahveyi yapan genç kahvelerin parasini almadı olmaz öyle falan dedik nerden baksan 70tl falan 2 kahve almadi ne dediysek.
35tl pastaya verdik sadece.
Bu ara ordan burdan belese geciniyorum
Bekci gezmeye basladi pastayi yedik kahveleri aldik elimize çıktık.
Aiyy alya bekci için kapatıcı diyorr güldürdü bizi.
Kapatıcı bizi disari cikardi diyor.
Kapatacaklar dedik cikarken parkdan çıkmak istemedi bekçiye kapatıcı diyo.
Bekcide sen simdi git sabah 6 da acicaz gel diyo
Ikna oldu kapatıcı diyince cıktık öyle.
Aldiklarimizi yerlestir mutfak topla falan derken su saat oldu yaw.
Yarinda sahile inicez
Bu ara evlere sıgamıyorum nedecoom bayramda evde bakalım

Selamm
Carrefour onlinede de solo 32li wc kagidi 119tl kızlar
Nivea yuz temizleme köpugu kullaniyorum ben cildime carrefourda uyguna buldum wc kagidida aldim.
Evde benim firca, sampuan, sabun vs hepsi ayrı.
Cildim rozali mecbur dr. Onerili seyleri kullanabiliyorum.
Sacim icinde bakimlarim var evde ben ayrı dünya yani.

Mahallede bir teyzemiz vefat etmisti babannemin ahretligiydi simdi ikiside ahir dünyada
Kızı kuran okutacakmis seneyi devriyesi sebebiyle.
Dedim anneme ben gelememde bisiler yapim sen götür
Kızla hic gerilmim simdi zaten aksam cikicaz uyutmam lazım.
1 borcam ıslak kek
1 tepside kurabiye yaptım
Rabbim rahmet eylesin olmüslerimizin ruhuna gitsin.

Eve kofte makarna yapcam.
Biz disarda yeriz çünkü vakit yok lcw ugricam yolumuzun uzeri outlet.
Kiza corba yaptim.
Bi süpürge yapsam tamamim

Selamm kızlar.
Yazamadım koşturmadan. Dün Elaya aldığım pikeyi değiştirmeye gittim ya şimdi terazi burçlarını anlıyorum.
Sonra kardeşime sufle kapıda aldım 4 tane. Madam cocodan. Ama daha ucuza geldi. Ek indirim kampanyası varmış.iyi oldu.
Ama kar yapayım diye indirim için gittim. Ela suluğunu bir yerde unutmuş ama nerde bilmiyorum. Neyse zaten ucunu biraz kemirmişti. Artık okullar başlayınca tekrar alırım. Yedek bir tane var zaten.
Bu ara sürekli birşeylerini kaybediyor. Geçen eşimde arabayı temizlerken Elanın kaydırmaz slipstoplarını kaybetmişti. Geçen yıl büyük numara almıştım bu yılda kullansın diye. Neyse lcwden yenisini aldım. İki indirimim vardı çok uyguna geldi.
Dün öyle yorulduk. Bugün de arkadaşı kahvaltıya çağırmıştım. Sonra birlikte pazara gittik. Biraz da orada para harcadım.
Gelince de hazırladığjm çantaları kutuları indirdim. Küçüm kıyafetleri götürür kuzenime veririm. Arkadaş da kızının küçük gelenleri verdi. Şimdilik yeğenime olur.
Ben de iki arkadaşın kızlarına da hediye almıştım. Tam oturdu bedenlerine. Bizim bloktaki Arkadaş da havuza iniyordu.kıza şortları olmuyormuş. Ben hediyemi verdim çok iyi oldu. En lazım olan şeymiş şort. Kızı hemen giydi zaten. Çok da hoşuna gitti. Keşke çok param olsa her çocuğa alsam mutlu etsem. Bir tane daha alırım. Bayramdan dönünce. Havuza indik giydirecek düzgün birşey bulamadım diyor :) çok sevindim işe yaramasına.
Diğer kuzenime de daha küçük kıyafetleri eşim gönderdi. Hiç kıyafet almadım abla o kadar işime yaradıki dedi. Çok sevindim
Akşama da kahvaltılık yedik. Dolu şey vardı sabahtan. Evden gideceğiz bayağı. Onlar bitsin dedim. Yarın da karpuz peynir yeter. :) karpuz da bitsin.akşam yola çıkacağız inşallah

Nice yaşlara canım oğluşuna,adam olmuş yavv. Güzel bir ömrü olsun

Aiyy olaylarss olaylarsss
Esimin annesi ben bayramdan sonra giderim demis köye
Esimde tutturdu beraber gidelim diye..
Karadeniz kalp ben ama bos ev
1 senedir açılmamış ne haldedir
Ben temizlik falan yapmam dedim esime.
Kalacagimiz oda ve mutfagi temizleriz gerisini bırakiriz diyo.
Yani banane 4 tane oda var kalcamm 5 gün ugrasamam.
Hala kararsızım ama canımda yeşil istiyor bilemeyrumm.
Ben kendi nevresimimi bardagima kadar götürürüm
Bi de böyle bilmedigim etmedigim evde kalacagsam icim almaz.
En son kalanlar nevresim carsaf yıkamis mi yikamamis mi ıgkk midem almaz yatamam.
Misal dayima gitsek biliyorum temizler nerde zaten biz ve teyzemden baska giden yok oraya ya da hemen yikar kuruturuz aksama ama bu evde giden kaliyor eltimler vs icim almaz benim.
Bana hep yük yani.
Hatta eşime yemek falan yapmam ben orda kahvaltilik hazır yeriz diyorum.
Oturup tencere tabak paklayamicam.
Kendi kullancam kadarini yikarım nasil da imrenilesi gelinim masallah bana.

Benim eşim de maaş konusunu söylüyordu ogün, 30 bin civarı olur diyordu. Zam geldiğine sevinsekmi sevinmesekmi bilmiyorum.maaştan önce herşeye zam geldi bile.
Bizim de okul pikniği hafta içi yaptı. Çalışan anneler ve çocukları gelemedi malesef. Hafta sonu öğretmenlere iş çıkıyor ya ondandır

Yaaa Elayı da yol tutuyor, geçen ablam bileğine takılan birşey var kusmasını engelliyor dedi verdi Elaya. İstanbul içinde denedim gayet rahat olmuştu. Virajlı yolda hiç denemedim.
Datçada koylara falan da gideriz dedik.
Bizim blokta iki arkadaşım var ikisi de datça sevdalısı. Biz de çok merak ettik.sen de öyle deyince sevindim doğru karar vermişiz demekki.

şuan onu hissediyorum o duruma geldim gerçekten bende kocam süpriz yaptı yarın yola çıkıyoruz cuma gidecez nasılsa rahatlıgındaydım halbuki
Ben de bugün öyle olacağım ve her gidişimizde son güne bırakıyorum. Eskiden günler öncesinden hazırlardım.
Hee bir de motor takılmış hallerim çok
Kalkıp hazırlamam lazım hala burada muhabbetteyim

İlk heyecanın ondandır, ilk defa çocuğun sınava girecek.
Ayyy o kiraz ve sınav maceramı hatırladım.
Üniversiteyi bitirdim ama tekrar üniversite sınavına girecektim.sınava da çalışmamıştım.öyleliğine girdiğim bir sınavdı.
Önceki gece ananas karpuz kiraz yedim. Üstelik bunlar benim bağırsaklarımı aşırı çalıştırır.
Sınava eşim götürmüştü.
Sınavda karın ağım tuttu müsade istedim. Kalktım yürüyorum sınıftan çıkmadan tansiyonum düştümü.gözüm karardı. Yere yığılıverdim. Bayılmadım ama gözüm kararmıştı karın ağrısından.
Görevli öğretmenlerde ayy heyecan yaptı falan diye konuşuyorlardı
Çıktım eşim dedi yüzün solmuş.
Çok ince düşünmüşsün lellim valla.çok önemli

Günaydın kızlae
Bende kaç gündür işteydim bugün camları silicem
İnş biter
Gecen gece evi sil süpür çamasırlaeı
Dısarı asmıstım sen eşimin iki tane pantolonunu balkona çıkıp çalmıslar
Sabah toplarım diyordum üzüldüm biri yeniydin3 4 kere anca girdi
Allahtan eve filan gitmediler haram olsun
Kamera oldugu halde yapmıs adiler
Valla takısı altını olan evde tutmasın iyice korktum kendim takıyorum şimdi içime koluma çorap gecirdim dedim iki pantolona göz diken heerşeyi alır birdaha gelemez bende sabah toplarım işe giderken diyorum kaç senedir oturuyoruz ilk defa basımıza geldi

K kardespayi Bizim çocuk doktoru yoldaki midee bulantısı için elin bittiği yerden 2 parmak sonrasına el bileğine yani bir nohutu koyup bantla dedi. Orası akapuntur noktasıymış. Hazır bantlarda var artık ama biz eskiden basınç yapsın diye nohutu bantlardık dedi. Ablanın verdiği de öyle bir şeydir muhtemelen yedirenk79 .
Bir de nette göbek deliği üzerine çapraz bant yapıştıranlar vardı işe yarıyor dediler ama ben denemedim.
Aklınızda olsun . Bir de damla da verdi bize uzun yola çıkcaz diye sıkıntı olursa kullanırsın dedi.

30bin özel sektormu

Hayırlı gelin geldi, dostlar başınayım valla

Su bardagimdan cay bardagima kadar koydum.
Yani mutfak dolaplarinada asla dokunmicam.
Nevresimlerimde hazir.
24lüde su aliriz bardagimmi kirlensin bi de bulasik mı yikayim ayol.
Plastik kahvalti tabaklarimi bile koydum tabaklarada dokanmadan gelecoom insallah.
Karton bardak koydum.
Esimede ocakla falanda ugrasmam ( o da tuplü) kucuk tüp vardir onda hallederim ben balkonda dedim.
Bi de ocak silmim simdi
Hatta termosuda alcam yanima demler icine koyarim balkonda iceriz.

Niye boyle yapiyorum dolaplari temizlememek icin
Banane kim findik zamani gidiyorsa temizlesin umrum diil.
Soker nevresimimi getirir yıkarım.
kahvaltilik falanda kafamda ayarladim 1 hafta yetecek kadar not aldım alinacaklari pıt pıt alıcam bitecek.
Aksam disarda yer geliriz zaten bi yatmaya bi kahvaltı yani.
Hatta dedim temizlik malz. Alirsam fazla gelir evde yarim olanlari goturcem.
Damla bisi bırakmak istemiyorum gidecek olana olanida getircem ya da cöpe atarım esim gormeden.
Böylede kinci bir yanım vardır.
Bu yanıma rast gelene kolay gelsin yani.

Trandyol siparisim geliyor valla bayramdan önce yetistiler mis oldu.
1 gomlek almistim o yarin gelir artik yolda.
Pant. Ve canta fena diil is görür.
1 gomlek 1 pant daha begendim ama beden tukenmiş
Guncellenirse alırım.
Ben ilk defa renkli pant. Giyiyorum bu yaz 40a merdiven dayarkene
Mavi aldim yesil aldim gri alıcam bi de.
Dün de cicekli pant. Giydim ayy efil efil niye giymemisim simdiye kadar söyle seyler dedim.
Beĵ spor ceket arıyorum tırım tırım giderkende avmlere bakıcam yine

Aksam lcw ugradik aman yarabbi herkes cıplak kalmıs sanki kuyruk kuyruk geri ciktik.
Sahile indik kahve ictik.
Orasi bana cok iyi geliyor bu ara yeni takıntım.
Ariniyorum sanki.
1 saatde yürümüş oluyorum bonusu oluyor.

Sabahda pilav, köfteli patatis yemegi yaptim.
Ortalik topladim
3 mak camasir astim.
Supurge kaldı yine bu saate duş alıp uzancam az

Uzun yolda uyuyor şükür ama olur da uyumazsa virajlı yoldan gidersek sıkıntı olursa denerim. Daha önce benbde duymuştum.
Bugüne kadar sadece istanbul içinde kusma çok yaşadık. Uzun yolda uyumasa büyük ihtimal olur

Geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Kötü olmuş.
Annem de geçen gittiğimde anlattı evden hastaneye gidince altını çalınmış. Ama tuhafki çok olan yerdekiler duruyor. Az emanet altın varmış o çalınmış.
Ben de dedim evde tutma diye yıllardır söylüyoruz. Ama hala evde tutuyor. Annemlerin evin anahtarı sürekli kapının üzerinde sadece bşr yere gidince kilitliyorlar.
Annem de birikiminin bize faydası olmasını istiyor, olmazsa ablana veririm onun hesapta durur dedi. Ablam evli değil çocuk da yok ya :) koca da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…