Küçük Düşün Büyük Olsun!

lellim zona teshisi bazen karisiyor .eger gercekten zonaysa bagisikligi ile alakali olmustur insallah hizli toplar minik kus

Ahh kuzu ya cok gecmıs olsun
Kötüyü cagırma,guzel gececek

Günaydınlar
Iyı pazarlar
Aksam yıne bayılmısız gece bı ara Alyayı yataktan kalkarken gordum hayal mayalÖyle yorgunumkı cocugun arkasından gıtmek aklıma gelmedı(ana gıbı ana)
Gıtmıs babasının yanına yatmıs.
Kocının ıs yerı seyhanlardan 500 tl kart verms.
Sen al bıseyler dedı ,aksm ugradım bosa 200 luk oldum
Kartın tamamını bıkerede cekıyomusuz.
Ozdılekten verıyolardı daha once,orda parca parca kullanıyoduk.
Bıde orda sadece gıda sartı yoktu.Bunda sadce gıdada gecerlıymıs.
Ben de sormadan aldım 1 paket kasar,ac bıtır salam,soda,1 karper peynır 205 tuttu.Nakıtımden verdım yok yere.
Kahvaltılık ay basında toplu alıyırz.
Neyse dedım peynır stoklarım ben de 500 e
Cocuklara bayram harclıgı yapcm 10 usd /eur bulamadım .
Dovızcıye gıtmem lazım avmye.
2.gunu gıderız dedı 1-2 gece kalmalı bıyerlere ama bakalım.
Anamın dogumgunu h.ıcı.
Kardesım orda kalıyo koyde,kahvaltıya cagırdılar.
Ama hedıye almadık daha
Bıtsın su hafta,resmen ıcımızden gectı.
300 tane yesılkart kesılmıs 1 haftaada.
Bızım orası gocmen mahallesı.
Bulgara gıdıyorlar,yemınle gıdın gelmeyın daha da dıyorm artık.
Kapıda kuuyruk var resmen

Bızım bu kıs bayagı masraflı gececek.
Kocı gocmen benım malum.
Babasının vatandaslıgı cıkmıs,amcası da almıstı.
Sımdı kocıyle Alya alcak.Bana vermıyorlarEsten dolayı alamıyormusum.Turıst vızesı cıkarcaklar bana da artık3 aylık.
Ama tabı bayagı masraflı ısler.
Sız gıdın ben Edırne kapıda beklerım dıyorm xnsxnnx
Alya ılerde dısarda okur belkı dıye ugrasıyorz.
Ablaları ffalan ne gerek var dedı cıkarmadı.
Ama ben dırettım.
Hakkı varken kullansın.
Cocuk yarın ugrasmasın.
Benım Alya zaten sover bıze ılerde cıkarmasak djfjkd
Gezecektm ben der.
Sımdı bıle bız babamla Avrukaya(Avrupaya ) gıtcez anne dıyo

Tüm imkanları kullanın başka yerde yaşama şansı olması için. Keşke imkanımız olsa ilerde başka yerde yaşama şansı olsa diye kara kara düşündüğüm zamanlar oluyor.
Bizim hiç öyle şansımız olmaz sanırım, Her ne kadar Elanın genetiği italyan olsa da
Bulgariyadan gelenler de sanırım bin pişman :)

Sıfır uyku ciktik yola esim 3 saat uyudu ben hic uyuyamadim.
Saat 1 olmustu artik taakatim yoktu ama son anda karar verince hersey son anlara kaldı.
Aksam krep doktum dedim arabada kız yer seviyor.
Allahim ben yaptikca yediler ben yaptikca yediler oglan 6 tane yedi sadece esim kız derken aaa baslarim böyle aşkın ızdırabına dedim.
O krep hamuru bitti bastan yaptım 8 tane cikti kurtardim onlari uyudular o ara çünkü
Duş aldim mutfak topla, banyo temizle vs derken 4 de çıktık
Hala samsuna bile varamadık
Yollar hala berbat
Tek artım simdiye kadar kız cok zorlamadi bizi cok sukur.
4den 7 ye kadar uyudu.
10 da kahvalti yaptik
Su tabancasi aldirtti camdan su sıkıyor diger arabalar sövmediler insallah.
3 kaza gördük Rabbim korusun herkesi sevdigine gittigi yere ulaştırsın.
Aksam 9 gibi ancak cikariz köye diyor esim
Napim gec olsunda bisi olmasin.
Daha temizlik yapılcak uyuyabilseydim iyiydi.
Uyucamiz odayi hemen temizler o ara wc, banyoya camasir suyu dokerim diyorum.
Oralari halledinm gerisine sabah bakicam.
Kendimi atimde bi eve.
Kaynanamin aklı köyünde malum kac defa aradi eşimi
Yok cocugu kollayın, yok sinek vardir yok o vardir yok bu.
Ordanda yetismezsin yani
Kiz tekrar uyudu 3 saat uyur insallah gozleme ve 1 tane muz yedirdim 1 de ayram icti.
Bol bol ayran icirim uyusun evladım.
Ananı böyle hatirlamada sen yine

Hayırlı yolculuklar kzuu

İyi geceler,
Kızı saat 22:30 da uyuttum. Hepimiz uyuya kalmışız. Eşimin babası da çay bardak vs toparlamış adam ya. Yaşlı halinde üzüldüm de. Sabah da iki tencere vardı girişmiş bırak baba dedim yok sen kaç gündür uğraşıyon dedi yıkatmadı. Sağolsun düşünceli.
Bugün sabah alt komşusu bir tencere sarma sarmış taze yaprakla, getirdi eline sağlık. Tarlada iş güç yapıp akşam yaprak toplayıp sarmak da ne diyemmm evde yayılıp duran ben evlilik hayatımdan bu yana iki defa sarma sardım onlar kadınsa biz neyiz
Gündüz gezmeye çıktık, komşusunun tarlaya da uğradık.Ela salatalık topladı.
Eve geldik bugün de yemekler babadandı. Sarmayı pişirdi. Ciğer kavurdu. Ben de semizotu yoğurtladım. Alt komşuya bahçeye indik Elayla. Torunu vardı 1 yaşında. Ela habire şarkı söylüyor oyun oynatıyor. Allahım ne de bebek meraklısıymışsın dedim eve çıkmıyor. Eşim gelin diyor. Gelmiyor. O arada masayı hazırlamış koci. Yemek yedik.
Topladım süpürdüm.
Baba da diyor yoruldun bayağı.yorulmadım tabiki.
Ela biraz tablete sardı. Tabi ilgilenemedim. Bir de çocuk yok.
Bugün de böyle geçti.
Yarın yola çıkarız. Biraz Akçaya uğrayıp araştırma yapacağız ileriki mekanımız inşallah. Eşime dedim gezelim biraz hemen gidelim hemen gidelim diye koşturma
Hemen gidelim der, gittiği yerde de hemen sıkılır.

Ulaştınızmu lellim.

Kardeşim yazmış gece gece ikisi de ayrı sordu kaçta gelirsiniz.
Birde küçük kardeşim diğer kardeşime demiş bayramda 3 günlük çadır kurmaya gidelim denize kampa. Kardeşim de demiş, ablamlar gelecek bu bayram. Size de gelin desek gelmez dedi eşim için. Ben de 3 gün gelemeyiz. Biz sizleri görmeye geliyıruz. Herkesle ayrı ayrı vakit geçiririz dedim. 3 gün onlarlagitsek. Annemi babamı diğer kardeşimi vs göremeyeceğim çok. Günü birlik belki gideriz. Bir günlük kalmaya gitsek çadırımuz yok. Gelince konuşuruz dedim. Küçük kardeşime biraz bozuldum tabi. Çünkü kaç defadır bize gelmediniz bu defa gelin diyordu. Çalışıyor diye gitmedim. Şimdi çalışmıyor. Tatil.şimdi de gitme planı yapıyor.
Kardeşimin eşi demiş ama onlar buraya tatil için geliyor, biz de tatile gidelim. Ne olacakki.
Ben de dedim biz hepinizi görmeye geliyoruZ. siz çıkıp bayramda gelseniz gelmeyiz.
Eşi de tuhaf istanbula gelmiyor ya rabbim.
Ağustos ayında kardeşim yeğenimi alıp gelecek kalacak bende.
Yani ben de bilirdim evimde oh keyif yapıp havuza girip yazın tadını çıkartmayı.
Benim eşim de bir yere gitme de tuhaf orayı beğenmez burayı beğenmez. Onun eşi de öyle tuhaf. Çocuklar biraraya gelir oynar diyorduk ama bakalım gidince konuşacağız.
İnşallah eşlerin tripleri olmadan bir bayram geçiririz.
Kardeşim de diyor, kızlar büyüdüğünde eşleri boşayıp keyfimizemi baksak ehehheeeehe

Günaysss
Gidemedik daha valla gece saat 2 falandi otel bulduk attık kendimizi.
Bir ara kafam okadar zonkladi ki basim donmeye basladi agladim oturup. 2 tane ilac ictim uzerine kahve falan ancak kendime geldim.
Esim diyor ki şu yasima kadar okadar koye gittim geldim, trafige girdim uzun yol gittim ben böyle bisi görmedim diyor.
mafolduk.
Cidden Antalyaya , karadeniz turuna, Hataya falan gittik geldik esimle ben böyle bunaldigim bitmeyen bir trafik asla görmedim.
Kazalar, kavgalar hele o tırlar asla yol vermiyorlar resmen trafigin magandaları.
Cok şükür ama Rabbim yardim etti kız bizi extra zorlamadi. Sakindi.
Gece 2 de attik kendimizi otele.
Aiyy bi de corba icelim dedik once bir kavga bir gurultu biri icmis icmis sövüyo
Corbacidan cikaramiyorlar sahibi bizden defalarca özur diledi adam mahcup
Polisler falan geldi dedim nerde olayy orda biZZ.
11 gibi cikariz sanirim burdan.
Pazartesi artık temizlik alisveris vs gecer..
Uykusuzlukda beni mahvetti bir ara opetin wc bayılcam sandım.
Anladılar kötü olduğumu ordakilerde dedim tansiyonum dustu galiba sorun yok tmm.
Yinede ezanla uyudum uyuyamadim bir türlü arabada da hic uyuyamadım.

Canim sizede iyi yolculuklar

Ahh kuzu ya cok gecmıs olsun
Kötüyü cagırma,guzel gececek
Insallah canim krem iyi geldi sukur epey azaldı
Niye oldu falan diye kafama taktım
Stresten falan oluyomus
Suncacıgin ne stresi olcak falan diyorum bende ama alya cok sinirli inatcı dısa mi vurdu acaba asabiyeti diyorum

Yok kuzu giresunda oteldeyiz mafolduk
Esim cok yoruldu malum tek basina 20 saat surunce zorlandı
Artik dedik kalalim bir yerde kahvalti edip cikicaz
Ufff 20 saat dile kolay. Benim eşim 10 saatlik yolu dinlene dinlene gidiyor 20 saat hiç gidemez.
İyi yapmışsınız.

İstanbul vatandaşı olarak alışkınsındır kavgalara biz işe giderken nerdeyse hergün ya tranvayda ya da metrobüste kavga oluyordu. Yok niye sesli konuştun telefonla, yok niye dibime geldin vs vs

Canim sizede iyi yolculuklar
Sağol canım, yine yollardayız. Akçay ve Altınoluk u gezdik. Araştırdık. Denizine sahiline bakmadan olmazdı. Biryer vardı ilkokul vardı çok yakındı tam istediğim gibi. Yürüyerek okula götüreceğim kadar yakın olsun nümkünse. Bakalıl çok şeyi araştıracağız. Şimdi anneme geçiyoruz

Oyy
Ben temizlik yapmicaktim dimi?
Yok arkadaş yok ben ustunden atlayamiyorum.
Midem asla almiyor dokunurken bile igreniyorum
Tek oda haric gerisini supurduk sildik
2 balkon yikadik kaldi 2 daha (4 tane var hepside açık)
Kapılari bile sildim
2 de cam sildim
Yarin 2 daha silcem.
Tutma yerleri bile hep yapıs yapis nasıl silmim ya iğreniyorum acip kaparken.
Kilimler yolluklar vardi hepsinide çarptırdım esime.
Esimde epey yardim etti bana
Merdivenleri supurdu sildi
Balkonlari o yikiyor
Orumcek aglarini temizledi.
Yarin ki isleride yaparsak rahat rahat gezerim
En azindan icim rahat olur biseye dokunurken.

Ben köy serin oluyor diye bi de bi sürü uzun kollu sey taşıdım okadar sicak ki esime dedim hic normal diil yani.
Yarin pazar kuruluyormus pazara gidimde biraz yag misirunu falan alim.
Rizeye gecicez persembe geceriz diyorum daha hic balkonda oturmaya vaktim olmadi.
Kızlada ilgilenemedim bugun uyudu vicdan yaptım simdide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…