Gerçekten miyillarca izmirde yasadim Alacatiya gitmisligim bir yada ikidir .o derece sevmiyorum
ya cok kalabalik cok pahali birine surtmeden gecemiyorsun .bimden recel alip koy receli diye satmaya calisan insanlar falan var cok garip gercekten . urla ,sigacik her zaman tercihimdir alacatiya goreGerçekten mi
Biz ilk gidicez eşim gitti daha önce
Otel tatili olacak köy ürünleri almayızya cok kalabalik cok pahali birine surtmeden gecemiyorsun .bimden recel alip koy receli diye satmaya calisan insanlar falan var cok garip gercekten . urla ,sigacik her zaman tercihimdir alacatiya gore
otel tatiliyse guzel olur tabi ki havasi ,denizi guzel yerler bol bol eglenin insallahOtel tatili olacak köy ürünleri almayız
Çok da sürtmeyiz
Teşekkür ederimotel tatiliyse guzel olur tabi ki havasi ,denizi guzel yerler bol bol eglenin insallah
İzmirliyim, üniyi de burada okuduğum için çevreyi iyi bilirim. Geleceğiniz zaman sorunuz olursa konuşuruz.denize girmek için Mordoğan karaburun severiz biz sakindir , denizi güzeldir. K kardespayi gibi pek çeşmeci değilizYaaaa siz oralı mısınız
Valla benim ve kızın regl dönemini bekliyoruz gelmek için
Hafta içi olabilir bak teşekkür ederim
Dediğin yere de gitmek isterim
Tamam canım çok teşekkür ederimİzmirliyim, üniyi de burada okuduğum için çevreyi iyi bilirim. Geleceğiniz zaman sorunuz olursa konuşuruz.denize girmek için Mordoğan karaburun severiz biz sakindir , denizi güzeldir. K kardespayi gibi pek çeşmeci değiliz
Alaçatı gece eğlence içki keyif mekanı bence, biz de bir defa gittik. Pazarına da uğramıştık oldukça kazık fiyatlardı.yillarca izmirde yasadim Alacatiya gitmisligim bir yada ikidir .o derece sevmiyorum
Tatili kimin canı çekmezkiyaaa valla canimi cektirdiler resmen tatile
Kız biz de bizim geline diyorduk, yahu 2 yaşında bebeyle ne işi varsa tin tin Bursaya gitti kesim için. Bir de gelince üç çocukla kampa gitmeye hazırlanacaktı.Ben bayramda görümcemlere gitmedim desemGelin gibi gelin.
Ama ilk gün koci kesimdeydi,horanta gibi toplanıp giidiyolar amcasına.
Ben kız yokken bile gitmezdim,napcm hayvanın basını mı beklicem orda,kızla hic gidemem.
İlk gün aksam geldi koci dus aldı anama cıktok köye,sabah kahvaltıdan sonra kvdeme gectik,ordan halasına görümcemler gezmedeydi o ara gidemedik.
Gecesi yola cıktık zaten.
Büyük laf demezde kücük tripli
Alyayla konustular niye gelmedin halacım bayramda diyoAlyada ne desin gelmicem diyo tüyü dikiyo
Nasıl oldu? İyimi şimdi canım, ben yazılarınızı ancak okuyorum. Annemlerde pek bakamadım. Eve geldik başladık sakin moda.Sağol canım valla yolculuk iyi geçti ama akşamdan beri hastaydı kız üşüttü sanırım
Şimdi hastanedeyiz
Kabak çiçeği dolması miiisss bayılırım. Afiyet olsun. Otel yemek konusunda biz de düşüncedeyiz. İki haftamız kaldı tatile.Günaydınlarr
İyi pazarlar
Bizim de bitti güccücük tatilimiz güzeldi be
Sıgacıkta en sevdiğim sey yemekcileri.
Binbir cesit meze yemek ,dolmalar sarmalar,askım kabak cicegi mezeler dükkanların onlerınde kermes gibi ,istediğini alıyosn ister paket ister oturup ye .
İlk aksm 400 tl ye 3 kısı doyduk vala.
Dolma tabagı,koci ciger sote,patlıcanlı börek,2 cig börek aldık .Benım kız malum sodacıHer gittiği yerde soda alabilir miyim diyo ölcem
Cok sevdim yemek olayını.
2 gündür kabak cicegi yiyırm paso doyayyım
2 gün beachte takıldık
Giris 400 tl kisi bası ,2 icecek ücretsiz.
1600 beach 2 gün toplam1200 ögle yemeklerı.
400 kadar da ben extra icecek dondurmaya flaan harcamısım.
Asıl sorun otelin kahvaltıısı ama yapcak bisey yok.
Yani ben sabah ise giderken bile daha özenlı kahvaltı edoyrm.Peynir bile icim süzme peynir.
Apacık caylar
Cok kötüydü bugun etmeyiz kahvaltı gider boyoz yerim miss.
Alacatı yaptık ilk aksam,dondurma yedik sadece 5 top 250 tl.Ama güzeldi simdi.
Adım atmaya yer yok ama güzel romantik sokagında yemek sozu aldım kocidenArtık Alya üni.izmir kazanırsa falan geliririz ckckxkx
Valla biz cok eglendik Alya cok mutlu denizden cıkmadı 2 gün.
Hafif sıyrıkla atlatıldı bu tatil kriz olara dkdkd
Damarı tuttu mu bırakmıyor.
Ama genel olarak iyidi sükür.
Valla bi eylül alır mısın izin mevzusu gecti aksam fkkfkck
Alırım tabi dedim
Bakacaguuk
Valla anamların evden gelince de. İstanbul sıcak geldi bana. Orada gece cam bile açmıyor, kalın pikeyi örtüyorduk. Hatta son akşam terasta çay keyfi yaptık. Üzerimize hırka aldık.Sağol canım sizede
Kız biz adanadan geliyoz benim için istanbul şuan cennet gibi olacak
Çocukla en rahat yolculuk yolda uyuması eheheheheee..Canım umdugumuz kadar zorlamadi bizi.
Daha zor bekliyorduk
Cogunlukla uyuttum (bol bol ayran icirip bayiltmisda olabilirim asdfgg)
dönüş nasıl olacak bakalım
Iyi yolculuklar
Yollar nasil ya yaz bana
Ahhh o çeneler, bir de ektra şarkı söylüyor bizimki, Bursa kızı anasından belliii favori şarkısı.İyi tatiller alya ile yolculuğunu merak ediyorum
Bizde gece çıkacağız istanbul a bakalıım benim kız nasıl duracak çenesiyle yiyip bitirir kesin
Hic yemedim o dolmadan keske bende yesemKabak çiçeği dolması miiisss bayılırım. Afiyet olsun. Otel yemek konusunda biz de düşüncedeyiz. İki haftamız kaldı tatile.
Soda alabilirmiyim eheheheehe. İyiymiş. Ela da garsona bakarmısınız bakarmısınız
Ela hiç içmek istemedi sodayı ama yeğenim şişe şişe götürürdü küçükken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?