Size de ıyı yolculuklar cnm.Bizim kısa sürdü 5 saatte geldık.Sorunsuz atlattık sükür.Bugun döncez bakalım nasıl olacakİyi tatiller alya ile yolculuğunu merak ediyorum
Bizde gece çıkacağız istanbul a bakalıım benim kız nasıl duracak çenesiyle yiyip bitirir kesin
Saolasın cnm.İlk aksam Alacatıya gittik.O yetti masallahİYi tatillerben sığacağı çok severim bayramda çok kalabalıktı ama umarım sakin güzel köşeler bulursunuz. Çok keyifli bir tatil olsun. Süreniz az yoksa çevreden falan gezilecek yerler söylerdim
İyi yolculıklar lellimGunaysss
Oyu ben burda sabacaa 4lerde kalkıyorum iyice burali oldum da.
Dün suktan murat yaylasina gittik oyyy bayıldım bayıldım
Hic dönesim gelmedi
Aksamda sahil boyu yaptık
Eve nasil geldik nasil uyudum hatırlamıyorum bile bence bayıldım.
Bugun coook isim var.
Esimle kızı abisine salarim öglen, kız abisinin torunlarini cok sevdi onlarda alyayi cok sevdiler
Asagida (ev yukarda onlar asagida ) alyayi alan bırakmıyor
Bu bizim olsun bu bizim olsun
Evi bi güzel temizlerim, valizleri kaparım sabah 5 gibi yolcuyuz.
Rabbim nasip ettide gördüm geldim 15 senenin üzerine
Cok sukur Rabbime plansız falan nasılda güzel nasip etti.
Nasil ruhuma şifa oldu..
Hic gidesim yok
sigacik pazarini cok severim keskekcimiz de vardi bizim yemediysen onu da dene oy mis gibi yerler valla biz de evden izliyoruz siziGünaydınlarr
İyi pazarlar
Bizim de bitti güccücük tatilimiz güzeldi be
Sıgacıkta en sevdiğim sey yemekcileri.
Binbir cesit meze yemek ,dolmalar sarmalar,askım kabak cicegi mezeler dükkanların onlerınde kermes gibi ,istediğini alıyosn ister paket ister oturup ye .
İlk aksm 400 tl ye 3 kısı doyduk vala.
Dolma tabagı,koci ciger sote,patlıcanlı börek,2 cig börek aldık .Benım kız malum sodacıHer gittiği yerde soda alabilir miyim diyo ölcem
Cok sevdim yemek olayını.
2 gündür kabak cicegi yiyırm paso doyayyım
2 gün beachte takıldık
Giris 400 tl kisi bası ,2 icecek ücretsiz.
1600 beach 2 gün toplam1200 ögle yemeklerı.
400 kadar da ben extra icecek dondurmaya flaan harcamısım.
Asıl sorun otelin kahvaltıısı ama yapcak bisey yok.
Yani ben sabah ise giderken bile daha özenlı kahvaltı edoyrm.Peynir bile icim süzme peynir.
Apacık caylar
Cok kötüydü bugun etmeyiz kahvaltı gider boyoz yerim miss.
Alacatı yaptık ilk aksam,dondurma yedik sadece 5 top 250 tl.Ama güzeldi simdi.
Adım atmaya yer yok ama güzel romantik sokagında yemek sozu aldım kocidenArtık Alya üni.izmir kazanırsa falan geliririz ckckxkx
Valla biz cok eglendik Alya cok mutlu denizden cıkmadı 2 gün.
Hafif sıyrıkla atlatıldı bu tatil kriz olara dkdkd
Damarı tuttu mu bırakmıyor.
Ama genel olarak iyidi sükür.
Valla bi eylül alır mısın izin mevzusu gecti aksam fkkfkck
Alırım tabi dedim
Bakacaguuk
Sağol canım valla yolculuk iyi geçti ama akşamdan beri hastaydı kız üşüttü sanırımSize de ıyı yolculuklar cnm.Bizim kısa sürdü 5 saatte geldık.Sorunsuz atlattık sükür.Bugun döncez bakalım nasıl olacak
Keskek hic yemedim desemsigacik pazarini cok severim keskekcimiz de vardi bizim yemediysen onu da dene oy mis gibi yerler valla biz de evden izliyoruz sizi
Ahh ya cokk gecmis olsunnnSağol canım valla yolculuk iyi geçti ama akşamdan beri hastaydı kız üşüttü sanırım
Şimdi hastanedeyiz
Ben bayramda görümcemlere gitmedim desemNe güzel tatil yaptınız ay
Bizde bayramda gorumce ağırladık bi gıdım yere çıkamadık cocuklarda sıkıldı valla gıcık oldum
Yarin is var keşke bi gün daha tatil olaydi
aaa bir gun senle kusadasinda bulusalim .bende sizden ozendim valla ben gittim dut,kiraz yedim geldim bi deniz bi yesillik yok anacimKeskek hic yemedim desemPazarını gezdik ama
Sağol cqnımAhh ya cokk gecmis olsunnn
yaaa valla canimi cektirdiler resmen tatileNe güzel tatil yaptınız ay
Bizde bayramda gorumce ağırladık bi gıdım yere çıkamadık cocuklarda sıkıldı valla gıcık oldum
Yarin is var keşke bi gün daha tatil olaydi
Alaçatıya ya mayısta ya eylül sonu gelin yoksa metrobüs gibi ayakta duracak yer olmuyorSağol cqnım
Alaçatı kalabalık mıydı bizde gideceğiz bakqlım nasip olursa
Yaaaa siz oralı mısınızAlaçatıya ya mayısta ya eylül sonu gelin yoksa metrobüs gibi ayakta duracak yer olmuyoryazın geliyorsanız da en azından hafta içi olsun valla eğer gelirseniz çeşmeye yakın barbaros köyü ( korkuluklu köy) var çocuklar sever. Arkadaşlar ege tarafına gelen olursa ben rehberlik yaparım , bir egeli olarak her köşesini bilirim
nazenin9320 abla sen nerelerdesin bu ara görmeidm sanki seni
yillarca izmirde yasadim Alacatiya gitmisligim bir yada ikidir .o derece sevmiyorumYaaaa siz oralı mısınız
Valla benim ve kızın regl dönemini bekliyoruz gelmek için
Hafta içi olabilir bak teşekkür ederim
Dediğin yere de gitmek isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?