İyi tatiller alya ile yolculuğunu merak ediyorumGunaydınnnn
Hayırlı cumalar
4 te cıktık yola.
Susurlkkta durduk sımdı tost yııyıp devamm
İYi tatillerGunaydınnnn
Hayırlı cumalar
4 te cıktık yola.
Susurlkkta durduk sımdı tost yııyıp devamm
Ev yaptirim de gel bacim buralar baskaHey gıdııı karadenızz dıue gezıyorm evde senın yuzundennnnnAcil karadenız turu atın ustumeee
yaa lelli ne guzel yerler oralar valla hic gitmedim ama burnumda tuttu resmen kokusu masallah huzurla gezinEv yaptirim de gel bacim buralar baska
Kuzu ani bir planla ev yaptirmaya karar verdim.yaa lelli ne guzel yerler oralar valla hic gitmedim ama burnumda tuttu resmen kokusu masallah huzurla gezin
Aaaaa bir numara o konuda, bir de yetmiyor kendi de tarafların birine tripleniyor. Ne alakaysa.Senın kı de benım kocayı da gectıGorumcemın kocasının leveelıne ulastı ortalık karıstırmada
Canım umdugumuz kadar zorlamadi bizi.İyi tatiller alya ile yolculuğunu merak ediyorum
Bizde gece çıkacağız istanbul a bakalıım benim kız nasıl duracak çenesiyle yiyip bitirir kesin
Ohhh iyi iyi canım çok sağolCanım umdugumuz kadar zorlamadi bizi.
Daha zor bekliyorduk
Cogunlukla uyuttum (bol bol ayran icirip bayiltmisda olabilirim asdfgg)
dönüş nasıl olacak bakalım
Iyi yolculuklar
Yollar nasil ya yaz bana
yaaa hadi insallah cok sevindim lellimKuzu ani bir planla ev yaptirmaya karar verdim.
Anlaticam sizede
Gelmesemde burda bir evim olacak. Inadimdan yaptiracagim
Topige muhtesem donecegim
1 sene para biriktirsek evi yapiyoruz esimle plan yaptik evin seklini bile cizdik.
Gümbür gümbür gelip tozunu attiracagim topigin
Hafi kazasız belasizOhhh iyi iyi canım çok sağol
Tamam yazarım şimdi çıktık yola bizde
Sağol canım sizedeHafi kazasız belasiz
Ist 31 ° gosteriyor yarindan sonra ouff napcaz ya
Tesekkur ederim biz pazartesi sabah çıkacağız güya akıllılık ediyoruz herkes akıllilik etmez umarimtr_lelli biz geldik canım yol Bolu ya kadar açıktı sonrası yoğunlaştı ama trafikte sıkışma olmadı
Bizim geldiğimiz yön akdeniz siz karadeniz tarafından gelecekseniz orayı bilmiyorum
Size de hayırlı yolculuklarTesekkur ederim biz pazartesi sabah çıkacağız güya akıllılık ediyoruz herkes akıllilik etmez umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?