Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aynen de anlattığın gibi, benim çalıştığım yer oldukça uzaktı, iki saat sürüyordu yol.
Zaten çalışsam maaşımı özel okula harcayacaktım o kesin.ve imkansız okul bitiş saatinde işten çıkamazdım.
Bakacak kimse zaten yok. Teyze baksa ev hayatım bitecekti o kesin. Bir de bakıyor destek olalım konusu hiç bitmezdi.
Bunları önceden düşündüm. çocuk kararı ev kararı hepsinde çoook iyi düşünüp karar vermişim.
Para konusunda da ben istemiyorum, veriyor şükür vermezse de kredi kartı bende cırt cırt çekerim kendi bilir

Neyse iste esim annesine oraya gelince sizi toplicam konuscaklarim var dedi.
Kizlar(gorumcelerim) eve karisamiyor cunku tapu zamani ev yeri 3 erkege yazilmis.
Kizlara findik bahceleri yazilmis.
Büyük kaynım kimseye karismaz ama kucuk kaynım tam sey bende yoksa sendede olmasin
Ben yapamiyorsam sende yapmicaksin
Öyle fesat ki karisida aynisi esim tencere kapak diyo onlara.
Bahceyi bolmek istiyoruz kabul etmiyo
Hep sikinti cikariyor.
Ev yapicaz ya salca olacak eminim
Bu ev 3 erkege ortak suan
Esim ben hic bir sey istemiyorum bu daireden 2 erkek sizin olsun uste ben yapicam dicek
Muhtemel o pislik cikarcak.
Hep parasi yok yapacak hemde pislik cikariyor.
Esim dicem diyo tmm sen yap ben razi geliyorum ben senin ustune yaparim ama yapacak maddiyati yok onun kabul etmez onuda.
Yani anlicaniz hem paralari yok hem de pislikler.
Dun esim dediki benden sonra 2 tane etmis anam olmasalardi keske dedi
Biri burdaki gorumcem biri o uyumsuz kaynim sonraki 2 tane.
Ne boka dogmuslar diyo.
Adam iyice tozuttu burda.
Cok fenada gaza geldi.
Donuste kavga falan cikabilir bu ev davasina
Hic karışmam, olursa ev iyi olur duzenim olur dedim sadece.
Çünkü ben seneye teyzemi enistemi getirmek istiyorum laf edecekler.
Oysa eltimin kiz kardesleri kac defa geldi kaldilar biz hic bisi demedik bizene yani
Ama diyorum ya pislik o kaynim eltim
Esime dun kaynim demis ki sen bukadar kalmazdim o da lelli seviyo diye kaldım demis.
Bi de anlattim suraya gittii buraya gittik diye diyor karisina anlatsin diye.
Ayy adamida kendime benzettim.

Ya Ordu'da arkadasi var cocukluk arkadasi olan
Biz yarin sabah ugrar 1 cay icer yola devam ederiz diyorduk.
Adam bırakmiyor.
Dün aradi sonra sms atti yetmedi wp yazdi.
Bi de yazmis ki son dediklerini hic duymadim tuneldeydim bekliyoruz aksam yazmis (dalga geciyor kalamayiz demistik)
Sanirim bugun cikicaz cok huzuncluyum
Yarin aksam ist styla
Bir rüya daha bitti .
Evde keske bir fındık dali olarak gelseydim su dunyaya diye geziyorum.
Esim dikim senide ha şu bahceye diyo.
Karadeniz aşkımı kimse sorgulamasın

Son düzenleme:
Geçmiş olsun kuzu

Selam kızlar.
Pertim çıkmış durumda. Bir de öyle yayıldım kaldım.
Gece geç uyudum sabah erken uyandım. Şöyle uyu başka birşey yapma modundayım.
Sabah arkadaşın kızı 8:40 da geldi. Arkadaş küçük kızı eğitime götürdü. Hızlıca hazırlanıp 10 a doğru indik havuza. Zaten bayağı dolmuştu. Yahu anlamıyorum rüyalarındamı görüyorlar. Herkes geç gitse ben de geç gitsem :)
Yaşlı bir teyzemiz var o bile yıllardır havuz açılırken sırada bekliyor ne enerji ya pörsüyen benmişim
Havuzda kahvaltı yaptık. Kızlar soğuk soğuk girdiler havuza.
Arkadaş 11:30 da geldi 1 saat durdu küçük kızı uyutamadı gitti eve. Kızı acıktım acıktım dedi. Yanımda çok para yoktu. zaten ekmek almaya gönderdim kızları gidip paraya abur cubur da almışlar.
Sabah ela kıyafetini giyinince Elanın saçını yapmıştı o an dedim aaa ne güzel bir çocuk daha. Sonra iştahını görünce yok kalsın dedim kahvaltı yaptı aburcubur yedi. Sonra tekrar pankek çikolata yedi. Sonra ekmek yedi kutu kuru, sonra kahvaltılığı silip süpürdü. Sonra da diyorki annem şimdi yemek yapar o yemeği de yerim dert etme sen yedirek teyze arkadaşa söyledim koptu. Zaten hep anlatıyor çocuklarının iştah seviyesini. Valla ben hiç alışkın değilim böyle iştaha. Elanın ağzına tıktım yine. Yemekle hiç hiç işi yok.
Arkadaş da biliyor kızının iştahını, patates onun yanında istediler. Yemesin evde yemek yapacağım dedi. Kız acıktım acıktım diye gezindi. En son hava biraz serinleyince saat 16:00 a doğru geldik eve duş aldık. Evi toparladım. Günlük rutin işler. Biraz sonra da yemek yediririm. Evde vardı. Ama patates ve mantı istiyor ne alakaysa. Eşim de geç gelecek yemek istemedi. Yapacak da halim yoktu zaten. Bu yıl büyüdü havuza gidince rahatlarım diyordum. Bu yılda kolluksuz yüzmek istiyorum anne gel havuza sende ne zamam rahatlıyorum biri bana söylesin.

sen havuz dedikce ben burada serinledim .cocuklarda rahatlama diye bir sey yok bence ya ben artik aldim kabul ettim saglikla insallah 777 modunda geziyorum

Ben dünden beri dinliyorm cocugu
Öksürse hapsursa bak havuzdan oldu diyorm kociye
Deli deli yapma kendini sarma cocuga diyo ne desın

sen havuz dedikce ben burada serinledim .cocuklarda rahatlama diye bir sey yok bence ya ben artik aldim kabul ettim saglikla insallah 777 modunda geziyorum
Al benden de okadar
Eve gelene kadar kafam kazan oluyor hevesini kırmamak icin tabi kızım az dur diyemiyorm.
Eve geliyorz dus,yemek hazırlıgı aralıksız konusuyor
Buhgun uzerimde kıyafetlerle kafama dus baslıgını tıttum okadar sistim
Buyur azcık kendi kendine takılır dıyordm yok valla

ya cidden kendi kendine takilma evresine dair umudum vardi yokmus oyle bisi habire birlesigiz sukur bugunumuze

İyi geceler bacımlar
Banka kart limitmi yükseltmis way bana waylar bana
Bikac parca keyfi alısveris yaptık
Alyanın havuzu vardı bebeklik 122 cm olanlardan onu sattım gecen g.dolapsda 100 tlye
Tatilde bi sisme bot vardı cocuklar kullanıyodu beachte.
Cok sevdi onu ondan aldım 1-2 rotamız var eylüle kadr.
Koci al ben vercem dedi 270 tl
Linensde 1 alana 1 bedava kupa aldım bu hem gereksızdı hem pahalıydı ama 339 tl 2 kupa.
Ama hayvanlı kupa gecen seneden beri istiyodm
Kocinin dogumgunu hediyesi alındı 1600 tl
Pasta alırız yemege cıkarıırım dedim hafta ici.
Buaydan sonra tmm sıkıyırm kemeri.
Zaten hersey zamlandı.
Yurtdısından gelen tleefon harcı 6 binden 20 bine cıktmıs
Bir de görümcem aradı sevdiğim.
2 görümcem cocıkları aynı okula verceklermıs Alya ıcınde konusalım mı dedi?
Ben dedim karısmam söyleyin babasına
Hayatta girmem o topa,ıyı olur kendinden bilir kötü olur benden bilir malum benim cins
Öglen dedim iste böyle böyle
Gerek yok deseydın diyo bana.
Arkadas erkegin de sinsisi hic cekilmiyot
Adam neleri düsündü 30 snde
Kim götürcek getircek dedi?
Enistelerin bakckmıs o ise dedim
Sevdiğim görümceminki evlerden ırak bi tip,arabasını garajdan cıkarmaz.
Onu saymıyorm bile dedi
Öbürü de isim var der sıyrılır o kesin.
Kendi isi hep isi var onun.
Bizim araba ortada dolanır ben arabayı degistircem veremem kimseye 0 araba dedi
Dedim öhhh artık olmayan arabayı saklıyorz
Elti olacakmıs basıma yanlıs olmus yeminle

Ben dünden beri dinliyorm cocugu
Öksürse hapsursa bak havuzdan oldu diyorm kociye
Deli deli yapma kendini sarma cocuga diyo ne desın
Boşveeer sal gitsin, hastalık dedikçe hastalık geliyor. Bak kış günü daha çok hasta oluyordu Ela.
Bunu da söylemek istemiyorum da ne zaman hasta olmuyor desem hastalık çıkıyor, şükürsüzlüktenmi nedir :)
Şimdilik bir sıkıntı yok şükür.

Eve geldik bitmediki, biraz tv izledi. Kapat artık diyorım bir şartım var diyor. Oyun oynarsan dedi. Yeni nesil böyle..
Kaç tane oyun oynadık tombalaya kadar..ama biryandan gözümden uyku akıyordu. Yarı yattım yarı kalktım öyle oyundu işte. Anne bebek oynayalım dedi.bebek ben olayım anne sen ol dedim

Sanki benim kocayı tarif ettin ahahshshahaaa iyi olur kendinden bilir kötü olur başkasından bilir, bir şeye 100 senaryo yazar.
Görümcem kaynanam yok ama valla hiç de aratmıyor. Allahtan biraz çenesi torpilenmiş hali.
Ne çektik koca çenesinden be baby

Saat 22:30 da nalları dikmişim
Daha erken yatıracaktım da babası dondurma alacağım gelirken dedi, onu bekledi.
Saat gece 2 de kalktım rutin. Yatsı namazını kıldım. Çünkü uykuya daldığımızda daha ezan okunmamıştı. Kardeşim mesajj yazmış onunla yazıştık. Sonra da sabah namazını beklerken topiğe geldim. Hergün rutinim bu
Koci de bakıyor uykuya daldık ses etmeden gidip yatıyor yatağına ya da genelde koltukta daha biz uyumadan sızıyor. :)

Kızım bugün Allaha teşekkür et dedi ben de gece gece teşekkür ettim.
Çünkü ben senin kızın oldum sen de benim annem oldun başkası annem olsa çok üzülürdüm, başkası senin kızın olsa sen de üzülürdün dedi.
Bu ara sürekli sen benim kahramanımsın diyor. Güzel söz söylemek için gelmiş dünyaya , tam da ruhuma hitap eden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…