Ben kız Kasım doğumlu verdim gitti hatta anaokuluna bile yollayamadıım maddi imandan dolayı evde çalıştırmıstımBen 4 yaş grubuna gönderdim. Önce okul geçmişi yoktu. Şimdi de 5 yaş grubuna gidecek. Anasınıfında yani 5 yaş grubunda da harf çalışmaları oluyor. Bu yıl sayı çalışmaları vardı. Ela ismini de yazıyor.
Ama hala bu okula gitmek istiyor. Ama diğer yıl ilkokula başlayacağını da biliyor. Ona anlatmıştım.
Aslında bir sıkıntı da olmuyor canım, yeğenim de kasım doğumlu kardeşim de aynı gönderdi. Aynı ilerliyor.
Yani anlayacağın anaokulundan hiç sıkılmıyorlar. Benim korkum ya ilkokulda sıkılırsa
Kardeşine selamlaro da benim kafadan. 2018 liler zaten şuan anasınıfına gidebiliyor.
Tabi özel okullarda prosedür ne bilmiyorum ama ocak şubat mart 2018 doğumlular velisinin yazılı isteği ile ilkokula gidebiliyor
Kız nerelerdesin ya sen taa evlendiğinde kaldık çocugun olmustu buralara hep gell çok sevindimtr_lelli lellicim nasılsınn memleket maceralarını okudum cok güldüm ya özellikle radarla olan maceraya valla söyleme söyleme bi yere kadar bizim de agzımız var çok şükür bir selam vereyim topıgıne dedim arada girip okuyorum sayfayı
Ayyy öyle olsa heralde hepten camdan atasım gelirdi ehehehehheeeBen uzatmıyprum artık böyle seylerı,mesela biz de de dogumgunu pastası mevzusu oluyor.
Kardesim alır kımın dogım gunu olsa.
Gecen annemın vardı pastaneden gecerken,surda durda alayım bı pasta dedım.
Hemen kardesım ıcın almıstır belkı o dıyo.
Olsun 2 pasta keserız dedım ındım arabadan.
Kı almamıstı 2 gun erken kutlamıstık bız.
Hayır nıye hep kardesım alıyor?
Cocıklar köyde dondurma dıye tutturuyolar.
Damatla babam kapısıyo,sen dur ben alcam dıye benımkınde tık yok
Her ortamda da durun ben alcm dıyemıyorm delı oluyorm rahatlıgına
Liste böyle babyBenımkı agıstos dogumlu
Allahtan yılın 2.yarısı dogmus ılkınde dogaymıs yanmısız demek
Ben okullar zamlanmasdan baslasın dıyorm dermısım
Pedagogla görüsürüm muhtemelen zamanı geldiginde ama sanki bi sene erken gidebilir gibime geliyor alya.
He alcaklar mı okullar onu hic bilmiyorum
Benim adım maceratr_lelli lellicim nasılsınn memleket maceralarını okudum cok güldüm ya özellikle radarla olan maceraya valla söyleme söyleme bi yere kadar bizim de agzımız var çok şükür bir selam vereyim topıgıne dedim arada girip okuyorum sayfayı
lelli bacim ne gezdiniz be masallahBenim adım macera
Canimmm ben seni kaybettim bacim donuyorum sana hemen yaw gelmiyonuz unutturuyonuz kendizi bak
ay çok güldümkocam pirlanta almisti yildonumu icin .megerse pirlantaya alerjim var ay benim ruhum fakir galiba .tektasi arada taktigimdan anlamamisim senin neyine pirlanta diyor herhalde vucudum
ya denicem bakalim musait zamanda kaldirdim zaten yuzuguay çok güldümyarım tur pırlantaları bir deneyin tene altını deyiyor ya belki sıkıntı olmaz
Yani o hatayı ben de yaptm.Calısmıyorm para ıstemıyım dedimAyyy öyle olsa heralde hepten camdan atasım gelirdi ehehehehheee
Böyle de camdan atasım geldi de neyse
İşte çalışıyor olmanın farklı tarafı da bu oluyor.
Biraz çalışmadığım için de alınmış olabilirim.
Eşimden para bile istemem. Kendi bırakır.
Yıllarca çalışmaya alışıp sonra çalışmayınca bu psikoloji oluyor.
WawwwwwSelam kızlar nasilsiniz?
Yarın nikahım var evleniyorum
Gecmos olsun kuzuuucanim kizim gece krup oldu .paldir kuldur hastaneye tanimizla gittik zaten cocugum ana babasiyla yasayarak tani koyma yetisi kazandi .guldurduk herkesi havayi aldik geceyi ic ettik annem haftasonu gelecek ikizleri ablama iteledim .yazik yavrum nobet cikisi bakti annem bi gelse .annem gidince de boyle tatlis bir teyze nasip olur insallah
kocam pirlanta almisti yildonumu icin .megerse pirlantaya alerjim var ay benim ruhum fakir galiba .tektasi arada taktigimdan anlamamisim senin neyine pirlanta diyor herhalde vucudum
Cok gecmis olsun canim. Nazar değerdir cocuga çok paylasmaİyigeceler
Cocuum ılk kez havuza girdi bugun bunu yazalım bi kenara
4 yasında ılk kez gırdı
Biz hic havuzcı degiliz bebekken ozellikle sokmadım,sonra da kendi istemedi.
Gecen sene yalvardı kocı girmedi Didimde
Bugun havuz dersı vardı acılısı yaptı.
Ins hasta olmaaz hic sevmiyorm ben havuz olayını.
Yarında binis dersı var at binmeye gıtcek sbahtan.
Bugun fena düstü kosarlen cıkısta.
Kaldıroma yapıstı resmennc cocuum
Cenede sıyrık var hafif v
Bide yanagı morardı hafıf
Moralim 0
Pfiste dondurma aldırdm dagıttım bugun cıkmadan.
Cıktık isten bu olay oldı.
Diyorm belki de beterinden korudı Allah.
Kafasını falan vırmadı en azından.
Sağol canım.Teşekkür ederim.Wawwwww
Hayırlı ugurlu olsunnnn
Bir yastıkta kocayın ınss cnm
Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun.İyigeceler
Cocuum ılk kez havuza girdi bugun bunu yazalım bi kenara
4 yasında ılk kez gırdı
Biz hic havuzcı degiliz bebekken ozellikle sokmadım,sonra da kendi istemedi.
Gecen sene yalvardı kocı girmedi Didimde
Bugun havuz dersı vardı acılısı yaptı.
Ins hasta olmaaz hic sevmiyorm ben havuz olayını.
Yarında binis dersı var at binmeye gıtcek sbahtan.
Bugun fena düstü kosarlen cıkısta.
Kaldıroma yapıstı resmennc cocuum
Cenede sıyrık var hafif v
Bide yanagı morardı hafıf
Moralim 0
Pfiste dondurma aldırdm dagıttım bugun cıkmadan.
Cıktık isten bu olay oldı.
Diyorm belki de beterinden korudı Allah.
Kafasını falan vırmadı en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?