10 yaşında oglanla aynı odada yatıyorum desem uyuyamiyormus ben olmadanNee o kadar uzun sürüyor mu, vallaha bu gece kabusum oldu bu mesaj
Başarılar, çoook güzel geçsin sınavınızz.
insallah cok guzel gecer cok cok aminn
Coooook teşekkür ederim kizlar sagolun çok aminGönlündeki olsun bacım Allah bol bol versin yensin yensin tükenmesin amin
Ayy hadi inss dualaarımız seninleGızlaaar
Yarin gorevde yukeme sınavım var kimin duası kabul okunur bilinmez bana dua edinde şu bacınızın maaşı yükselsin az
Buyuksehire gececez sabah gezeriz az. Boşalsın cüzdanlar oh
Bir daha anneni gömersen karşında beni bulursunGunaydınnn
Aksam nasil bayilmisiz belli diil
20.00 evdeydik cok şükür rahat geldik 13 saat yol.
Kizi hemen anneme sattım
Kahvaltiyla duruyorduk acikmadik saglam yemistik hemen bisiler hazirladım
Anamm cagnımmm anam cilekess anamm
Domatesimden salataligima karpuzuma mesrubatima kiymama kadar almis koymus.
Gelirizde bisiler yapar yeriz diye.
Anamıda daha burda gomersem
Buzlukda da yer acmis 6 kilo tereyag peynir falan almistim demistim bakmis bnm buzluk dolu kendi dondurucusundan yer acmis
Ancak posetleri yerlestirdim 2 valiz duruyor
Bugun boool bol camasir yikarim
Supur sil yaparım
Aiyy ben kapinin onune masa indirmistim koyde
Avlulari var ama cok gzl armut agacinin dibinde
Sirf orda kahvalti edelim diye tasidim asagi hepsini
Esim isin mi yok senin falan dedi dedim karisma heves ettim
Evden masa ortumden kahvaltilik kaplarima kadar goturdum malum.
Esimde resim ceksene dedi kızımla.
Cekmistim atmis onlari sosyal medyaya
Kaynanama göstermisler esimde sadece kayınlarim ekli eltilerim ekli diil.
Kaynım gösterdi demek.
Esime diyor ki duyuyorum bizim evde öyle ortü yoktu öyle tabaklar yoktu diyor.
Esimde lellinin işleri o getirmistir diyo(esimde getirdigimi fark etmedi evden)
Kadın onlari bile taniyo ayol bakmis baya incelemis resmi.
Bu 1 günde hazırlanmış halim yani bide
Seneye masa goturcem
Masa cok kucuktu.
Kamp sandalyesi aldik yine ordan 3 tane daha getirdim ama bırakmadim seneye tam donanımlı gidicem insallah
Bir de teyzmele enistemi goturmek istiyorum uyarsa zamanlari onlar asiri eglencelidir.
Karadenizide cok severler.
Mangal falan yakariz.
Bakalım hersey kısmet
Kilo almisimdir diyordum gelsin pideler gitsin kuzu izgaralar cok yedim ama almamisim 63kiloyum
Devam 60a düsmeye.
Benim kociş de bugün soruyordu, ne zaman odasında yalnız yatar diye :)10 yaşında oglanla aynı odada yatıyorum desem uyuyamiyormus ben olmadan
Coooook teşekkür ederim kizlar sagolun çok amin
Reflü olmasın canım, alerjik astımlılarda da oluyor. Yastığını yükseltmeni tavsiye ederim.Slmlar
Yogun bi pazardı.
Sabah erken indik annemden.
Koci bizi eve bıraktı egitime gitti.
Biz de avmler acılır acılmaz damladık avmye
Madoda kahvaltı ettik,ordan oyun parkı,ordan gratis.
Totelde 900 tl harcamsız.
Koci 12 de eve gecmis ,bizde gectik.
Giyindik bebek mevlüdü vardı arkadasın oraya.
Kız babamla kalcm dedi.
Ben de bitince katıldım onlara.
Kahve ictik 150 tl limonata falan ödedim.
Yemek yiyelim dediler yer bulamaddık.
Dedim eve gecelim ben size yaparım.
Kıyma cıkarmıstm.
Alya ben deniz kabugu makarna istiyorm dedi
Mantı makarnaya deniz kabugu diyo.
Hadı kıyma doldurdm 1 saat onlara
Yemek yedik kız bayıldı.
Gündüz bisey yok,aksam uykusunda öksürük geliyo cocuga köm köm delircem
Sagol canimAyy hadi inss dualaarımız seninle
Iyi desem iyi değil kötü desem kötü değil. Hayallerim başka bahara kaldiCennetmeyvesii sinav nasildi canim insallah guz gecmistir
Kuru öksürük var .Gecmesse bi de yolları gözükürReflü olmasın canım, alerjik astımlılarda da oluyor. Yastığını yükseltmeni tavsiye ederim.
Ben öyle yapıyorum. Çok geç saatte yerse de olabiliyor.
Erken mi başladın ne sen kaynanalığaBenim kociş de bugün soruyordu, ne zaman odasında yalnız yatar diye :)
Üst komşumla da muhabbetimiz buydu bugün. Onun oğlu da 9 yaşında hala annesini odasına istiyor. Yani anlayacağın başkasını koynuna alınca anasız yatar bu yavrularımız. Biz artık dış kapının mandalı oluruz.
Kaynana damarımmı tuttu ne
Aile lehlerine gelince ne para ne başka şeyler görünmez ama bize gelince hepsi gözlerinde olur valla anlamuyourumkiSelam kızlar
Bugün uyuya kalmadım
Ama tam uyuyacaktım. Kardeşim mesaj yazmış. Haddii uykum kaçtı en azından namazı bekleyeyim dedim.
Mesaj yazmış acaba bodruma ablama gitmesemmi. Plan yapmıştı 18 inde gidecekti. Taaa Allahım dedim. Git ev orada bak keyfine yap tatilini.
İşsizlik yaramadı ona ota boka sarıyor
11 temmuzda mahkemesi var. İnşallah sonuçlanır tazminatını alırda kafası daha rahat olur. 11 temmuz benim de ameliyat olduğum gündü. Pozitif bakmıştım. Ve dedim ona senin de pozitif günün o gün olacak diye :)
Neyse bugün evde takıldık. Sonra komşuya çıktım. Kaşımın rotüşünü yaptı.
Eşimle kız bisikletini götürüp bakımını yaptırıp. Bisiklet bindi.
Eve geldim onlar geldi. Balık almış. Bem de kıyma çıkarmıştım köfte yoğurdum.
Ela köfte yemem balık yiyeceğim dedi. Hamsi tava yaptım ona. Bize de köfte patates. Semizotu yoğurtladım. Elaya portakal sıktım.
Eşimgil bugün yayıldı telefon kurcaladı
Ela o evde olunca daha çok tv tablet delisi oluyor. Ona oyun kurmasını söyledim. Oturma odasını kedi odası yaptı. Sonra birlikte biraz oyun oyndık. Puzzle yaptık.
Bugün eşim soruyor teyze aradımı seni diye.
Onu da aramamış o da teyzesini aramamış.
Konu gündemde bizim tatil konumuz var. Para yok diyormuşuz niye tatile gidiyormuşuz.zaten para yok demedik. Sadece ancak yetiştiriyoruz parayı demişizdir. Herşeyi kendi gücümüzle yaptık,kimsenin karışmaya hakkı yok. Bu defa ben de aramayacağım. Hep ben ara yapıcı oluyordum. Ama teyzesi bayramda bana da laf soktu ya tatil konusunda. Bir de eşimden dolayı da aramayacağım.
Dün eşim bana mesaj yazmış anne telefonu kullanmıyor geri almayı unutmuşuz telefonu.( benim anneme verdiğim eski telefondan bahsediyor) Ben de cevap yazmadım.Sonra evde tekrar bahsetti. Ben de ne yapacaksın telefonu satacakmısıb defim. Ben kullanırım dedi. Hayatta kullanamaz.satacaksan parası benim dedim.o da yeni telefonun taksitini ödüyorım dedi. Öde dedim. Güldüm.
Satarsa parasını alıp anneme hediye alacağım. Kardeşlerim robot almıştı diğer kardeşimle beni çalışmıyoruz diye katmadılar. Belki onun taksitine destek olurum.
Eşime de dedim. Anneme vereceğim telefonu dediğim halde. Hala verecekmisin diye soruyordun. Nedir bu telefonu satma sevdan dedim. Benim telefonum parası benim dedim :) zamanında teyzesinin telefonu bozulsa ayy şimdi yeni telefon almak lazım diyordu.
Teyzesinin kullandığı telefonda ben çalışırken kullandığım eski telefonum. O zaman verirken satalım konusu geçmiyordu.
Niye kendi ailelerinin yaptığı herşeyi şaha kaldırırlarda,Eşlerinin ailesinin yaptığını çok da çabuk unuturlar anlamam.
Ben Oğlusun oksurugunu bu yıl ilaçsız iyot kafesi ile atlattım canim bir dene istersenKuru öksürük var .Gecmesse bi de yolları gözükür
Ya bu iyotu daha ayrıntılı anlatır mısın ve hangi markayı neyi alıyorsun? İster buradan ister özelden yazarsan çoook mutlu olurum. İnstagramda hep iyotu gördüm ama çevremde uygulayan kimseyi görmedimBen Oğlusun oksurugunu bu yıl ilaçsız iyot kafesi ile atlattım canim bir dene istersen
Iyotla sırtına kafes ciziyorsun. Uyuduğumda komik gelmisti ama işe yaradı gercekten
Oyy gecmis olsun kuzumaSlmlar
Yogun bi pazardı.
Sabah erken indik annemden.
Koci bizi eve bıraktı egitime gitti.
Biz de avmler acılır acılmaz damladık avmye
Madoda kahvaltı ettik,ordan oyun parkı,ordan gratis.
Totelde 900 tl harcamsız.
Koci 12 de eve gecmis ,bizde gectik.
Giyindik bebek mevlüdü vardı arkadasın oraya.
Kız babamla kalcm dedi.
Ben de bitince katıldım onlara.
Kahve ictik 150 tl limonata falan ödedim.
Yemek yiyelim dediler yer bulamaddık.
Dedim eve gecelim ben size yaparım.
Kıyma cıkarmıstm.
Alya ben deniz kabugu makarna istiyorm dedi
Mantı makarnaya deniz kabugu diyo.
Hadı kıyma doldurdm 1 saat onlara
Yemek yedik kız bayıldı.
Gündüz bisey yok,aksam uykusunda öksürük geliyo cocuga köm köm delircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?