Küçük Düşün Büyük Olsun!

Esimin patronun kardesleri bayilmislar
(Benim paylasimlarimi esleri goruyor kocalarina gosteriyor cunku bende ekli degil adamlar esimde paylasim yapmadi)
Ev bulabilirmiyiz orda tutsak 1 hafta falan demisler.
Esimde demis bizim evde simdi annem kardeslerim olcak ortak ev, yoksa verirdim anahtari demis.
Bayilmislar.
Okadar detaylari anlattilarki bizimle gezdiler sandim diyo esim
Sen kuymak yiyordun demisler mesela oranin arkasi denizmiydi falan demisler nerde kuymak yedim ki ben diyo bana
Adam gezdigi yerleride unuttu.
Tum kötu enerciiileri gozleri toplamanin hakli gururu asdffggh
Allahım basima bisi gelmesin cok amin.

Annem faceden yanlislikla Alyayi paylasmis videosunu hikayde
Dun diyor ki ben bisi yaptim herkes kalp atiyo diyo(hikaye durum vs paylasmayi bilmiyo ogrenmek istemedi paylasmam diye)
Babam yan odadan yorum yazmis hikayeye sana kurban olurum dedem diye
Allahimm bu yaslar icin akıl fikir ver
Yasaklansin sosyal medya +60lara

Ya bu iyotu daha ayrıntılı anlatır mısın ve hangi markayı neyi alıyorsun? İster buradan ister özelden yazarsan çoook mutlu olurum. İnstagramda hep iyotu gördüm ama çevremde uygulayan kimseyi görmedim
Bunu kullanıyorum canim hasan hüsnü eren bunu tavsiye ediyor. Çocukların boğazı ağrıdığında sulandirip gargara yaptırıyorum ağız yaralarına da aynı şekilde. Hastalandiklarinda 2 damlayı suya karıştırıp iciriyorum haftada 1 kez de ben iciyorum 2 damla sulandırılmış. Oksuruklerde bu yıl iyot kafesiyle ilaçsız atlattik

Eklentiler

• Screenshot_20230711-132136_Hepsiburada.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 81
Selam kızlar bugün yine nasıl hızla zaman geçti anlamadım

Sabah kahvaltısı yaparak hemen çıktım evden kuyumcuya
Az çok demedim vallahi yanımda ne varsa aldım yarım gram aldım bu ay
Sakliycam eşime hep derdim söylemicem artık yeter
Ay yoksa beklesem altının düşeceği yok ya 3000 olcak diyorlar

Bereketli olsun olur valla artık herseyi bekliyorum ben sasirmicam

Kaynanam yanlışlıkla watshap resim koydum nasıl beceerdiyse bi kadın resmi herkes. Görüyo bune diye atıyo silemedim sil nasıl yapcam gülmekten kırıldım kadın açık saçık nasıl becerdi kullanmayı da bilmiyor

Selamm nereyesunuz
Sıcaktan buharlasmak üzereyim ben a dostlar.
Kız disari cikmak istedi aksam valla giyinme sebebine hiicc cikamam dedim.
Bu sicakta disarida calisanlara Rabbim kolaylik versin.

Bugun epey is yaptim.
Banyoyu temizledim evi supurdum sildim
Aynalar toz al falan derken kapılar yinr kaldi
Kapilarla mutfak dolabinida silersem
Buzdolabi ici, firin, mikrodalga falan kalıyor.
Sicak olmasa halledicem terden yapamiyorum
Klimayi aciyorum kızı carpcak diye korkuyorum.
Gelirken tüm gün klima acikti arabada kizida kolladim okadar ama gelince bogazim aciyo diyordu.
Surup vermistim hemen.
Klima olsada bi dert olmasa bi dert.
Biz yokken oglan acmis ama baya keyif yapmis.
Bi salonda yatmis bi yatak odasinda her gun bir yerde
Haftasonu bi göle dereye gidelim diye darlamaya basladim adamı.
Doymadın mı dicek bana
Daha agustosta köy planım var annemin köyune
1 haftada orda gezsem bnm için yaz bitmistir.
Bakim bi zamani ayarlamam lazim yine agustos 10-15 gibi olur galiba.
Kısmet

Telli kız sen adanaya gelsen demek ki kriz geçirirsin biz şuanda istanbulda yaylada gibiyiz bende eve döneceğimde yanacağımı düşünüyorum

Telli kız sen adanaya gelsen demek ki kriz geçirirsin biz şuanda istanbulda yaylada gibiyiz bende eve döneceğimde yanacağımı düşünüyorum
Ben sıcagı hic sevmiyorum
Adana Antalya izmir benim icin yok iller
Direk eliyorum oralari.
Doguyu saymiyorum bile.
Bana serinlik olacak seven seviyor ben sevmiyorum

Günaydınnn
Dün gece yazamadım. Gece 3-4 lere kalmadım. Erken uyudum. Tabi erken kalktım. ütüye girişeceğim.
Dün girişecektim. Kız benle uyandı. Arkadaş mesaj yazmış aşağıda kahvaltı edelimmi diye. Pek kahvaltılık yok dedim. Bende var hazırlarım gel dedi. Ben de buzlukta sigara böreği vardı onu kızartttım. Çay yaptım. Tabak pardak götürdüm.
Kahvaltı yaptık. Elanın topunu yanıma almıştım.Evde sürekli top saydırıyor. Çok ses yaptın aşağıdakiler rahatsız olacak diyorum. Hızını alamıyor. Orada da gelmiş dibimize laf dinliyor arkadaşın kızı da aynı. Ya bu dönemde niye iki çocuk birbirine yetemiyor.yine anne dibindeler. Diyorum evde pat pat saydırıyorsun bak geniş yer. İstediğin kadar oyna. Neymiş kaç kere yere vurduğunu oynarken sayamıyormuş.ben sayarsam oynarmış. Biraz kendi hallerine bırakıp oynamalarının zamanı geldi geçiyor.Sürekli vakit ayırayım vicdanı yapınca böyle oluyorlar.
Eve dönerken binaya girdik başladı pat pat
Eşyaları bırakıp çıktık gezmeye alışverişe. Market kasap vs. Uğradık. Kum boya yüzük oyuncak..bisikletine zil abur cubur üç beş evin ihtiyacını da aldım. Dönüşte onları eve bırakıp çıktık saç kestirdim. Aşağıda diğer arkadaş oturuyordu onun yanına az uğradım. Elanın deniz ayakkabısı küçük geldi. Onda büyük numara varmış. Onu dene demişti. Denedim. En son eve gireceğiz, Eve sokamıyorum da. Hızlıca et soteleyip pilav yaptım. Tabi ütüler kaldı :)
Bugünlerde de havuz diyor. Kaç gündür havuza götürmüyorum. Belki bugün kısa süreliğine götürürüm. Kalan iki gün götürmem. Evhamlı kocam sokma giderayak hasta olmasın diyor.

Bereketli olsun canım. Ben az önce aldım. Elimde tl tutmuyorum. Geçen de ayın 5 indi bir parça yine almıştım. Bir parça da borsadan bucimden hisse senedi aldım. İkisi de şimdilik artışta.
Tabi altının hiç zarara dönüşeceğini düşünmüyorum.

Bizde öksürük olmazsa olmazımız. Ben de zaten hep var. Elada da alerji dönemleri yoğunlaşıyor. Bu arada arada tek tük öksürüğü oluyor. Mesela gıda boyalı herhangi bir şey yese öksürüyor. Etkisi olurmu. İkimizde de alerjik astım var

Benim eşimin babası da whatshaptan sürekli resimli günaydın iyi geceler iyi haftalar vs vs mesaj gönderip duruyor. Emekli konforu bu olsa gerek
Şimdi de mesaj silmeyi öğrenmiş, cevap yazmadığımda mesajı siliyor. Yada mesajla birşey soruyor bunu arayıp cevapladığımda o mesajını da siliyor
Şimdi de yeni bir şey öğrenmiş. Wha

Tatil dönüşü cammı sildin kız bir ev hayatına yeniden alışma moduna gireydin
Aman bu ona buna küsüp alınmaları da yokmu, götürmek zorundamısınız. Belki başbaşa gitmek istiyorsunuz.
Dün de eşim yine teyze konusunu açtı. Aramıyor ben de aramayacağım herşeye tripleniyor dedi. Bayramda dayıyı aramış onu aramamış tribiymiş. Havadisler kardeşinden geliyor. Yahu aynı evdeler ne gerek var ayrı ayrı aramaya. Ben de dedim hadi sana öyle triplendi ben onu aradım bayramda beni de aramıyor. Bir de üstüne laf soktu arayınca.para yok deniliyor ama tatile gidiliyor gezmeye gidiliyor diye..
Tabi ona desek sende gel o zaman para yoktu hani demez bence.geçmişte öyle olmuştu. Kaplıcaya götürelim dedik kuzu kuzu gelmişti

Sildim valla bi kapilar kaldi enerjim cok iyi sadece sıcak beni bunaltiyor.
O oyle herkese kendini yıkar para odememek icin
Yani yol parasi vermim orda yiyip icip para vermim diye.
Durumuda iyi ama öyle bir kisilik beles cok sever.
Sulalede de kimse onu sevmez.
Bi de tribe bak niye ona dememisiz olduuu baska?
Ondan izin alacağdımm

Selammm
Kız benim sinirlerime oynuyo 2 gundur annem olmasa sinir krizi gecircem bende sagolsun alıyo az da kafam sakinliyo.
Sabahin 7.30 uyandi beni oyun parkina goturun diye tam yarim saat agladi.
Ne babasi ne ben asla sakinlestiremedik.
Artık agla kizim agla hatta bende aglim oturup aglayalim dedim
Neyse esim çıktı pesine patt abisinin odasina daldı.
Cocuk oglene kadar uyumak istiyor ellemiyoruz onu ama kız durmuyor
Onuda uyandirdi ciglik kiyamet.
Babami aricam dedi
Sonra cay istedi cay icmicem dedi ayyyy ciglik attim artık
Nolur anneanne git evladım dedim ikimizinde ruh sagligi icin bir süre gorusmeyelim.
Annem aldı sagolsun cidden bazen sukadarcik sey nasil bukadar inatci olabilir diye sasiriyorum.
Nasil bukadar inatla direnebilir nasil ikna olmaz nasıl yani?
Fasulye kirdim yemek yapcam.
Dunden pilavda var.
Kiza bi corba yaparim tmm
Kuzenimle halam hast. Gelcekmis buraya sana ugrayabiliriz dediler.
Allah affetsinde yazin misafir gelmesin ya.
Yasaklansın hatta.
Ben kimseyle ugrasmak istemiyorum bu sicakta.
Kimseye gitmiyorum kimsede gelmesin bi zahmet.
Annem domates alicam dedi yapmaya basla sen yaptikca alirim.
Haftaya bismillah diyip basliyorum.
2 kilo visne koydum bile.
Kışlık hazirliklari vatana millete hayırlı olsun.

Bilmiyorumki bir dene bakalım belki faydası olur

Ben yazin misafir sevmiyorum dedikce geliyolla
Arkadas aradi musaitsen kahvaltiya gelim diye
Ee gel la dedim
Nasıl diyim gelme
Kahvaltı ettik
Kahve ictik 2 gibi gitti
Banada iyi geldi konustuk gulustuk amma velakin cok sıcak
Hemen pesine fasulyeyi attim ocaga.
Bulasik mak.bosalttim
Allahdan sabah evi supurmustum
niyet ettim kapıları silmeye
Kuzende aramadi gelmez umarım su saatden sonra daha.
Aksam esim kizi alip anasina gidecek o arada mutfak dolaplarina el aticam
Acelem yok parca parca silerim.
Özellikle buzdolabinin hali icler acisi.
Arkadasin yanında utandım acmaya karman çorman bi sıra gelmedi oraya.
Oraya girisemem yarina artık.
Orayida halledersem baya bi detayli iş yapmam.

Amin hepimizin birikimleri bereketli olsun inşallah ne güzel hepsinden sepet yapmışsın canım. Altın habire yükseliyo Bencede kardayız

Çocukla çok zor oluyor temizlik ekstra işkence oluyor gerçekten
Benim evinde hali içler acısı
2 yaş bebeğiyle yapamıyorum birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…