Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben sıcagı hic sevmiyorum
Adana Antalya izmir benim icin yok iller
Direk eliyorum oralari.
Doguyu saymiyorum bile.
Bana serinlik olacak seven seviyor ben sevmiyorum
Kız ankaraya gel akşamları buz gibi soğuk camekanları kapadım valla üşüdüm inanki sanki akşamları sonbahar gelmiş gibi serin
Kıssında ayazı tam sana göee
Gecen komsum aradı eski binadan sana gelcen dedi valla müsait değilim işe gidiyorum başka işlerim var dedim valla iş yapasım yok inanki
Onla uğraşmam yapılması gereken işler var ama gelmesin kendi kabul etmiyor benide kabul etsin diyor valla bende edemem ta gecen sene aradım gelecem diye bana diyor parkta piknik yapalım beni evine kabul etmeyeni bende etmem valla o insan ben değil iyim

Tamam ilk hedef Angara yazdım listeye
Kars bile olabilir şuan serin neresiyse giderim.

Esim niye klimayi acmadim diye soylendi
Ya hem kızı carpar diyorum bi de usendim tüm camlari tek tek kapicam 2-3 odanin kapisini kapıcam (verim alamiyoruz her kapı açık olunca) bi üşendim
Ee arkadas vardi zaten hep balkondaydık
Kahvaltıyı balkona hazırlamıştım
Yarın acicam ama cuma 35° diyo
Kış insanıyım arkadaş Suan hedefim Rusya
Salın beni Karadenizden yelkenler fora istikamet Rusya

Günaydınnn güzel bir gün olsun
Dün nihayet ütüyü yaptım tabi Ela bir süre sonra uyanda ama bir fasıl da koltukta uyudu. Uyanınca izlediğim filmi kapattım. Malum ancak ütü yaparken film izleyebiliyorum :) daha iyi oluyor.
Birlikte izleyeceğimiz çocuk filmlerinden açtım.ütü bitince kahvaltı hazırladım evi toparladım,arkadaş aradı bana gelmek istiyordu. Ama oğlunu ikna edememiş. Tabi ergen genç artık bir de bu kısmı var büyüyünce :) evde yalnız da bırakmak istemiyor. Eskiden karşı komşumdu arkadaş şimdi tabi çok yakın değil evi.
Gelirken Ela sevsin diye köpeğini de getirecekti. köpekle kediyi var.Ela onları sever dedi. Ela telefonda konuşmamızı duyunca havuza gitmeyelim ne olur anne sevmeye gidelim diye başladı
Evde nagget yapmak için tavuk kıymam vardı onu hazırladım koydum dolaba. Hazırlanıp çıktık. Onda olmamız saat 16:00 oldu.
Yedik içtik muhabbet vs. Hayvanları sevdi.
Eşim de bugün biraz erken çıkmış. Aradı siz şimdi aç olmazsınız dedi. Ben de yemek var evde yersin dedim.
Eve gelmemiz saat 21 oldu. Geldik salonun şeklini değiştirmiş. Koltukları kaldırmış ya, sordum sildinmi, dysonla sildim diyor. Daha yeni evi temizledim. Silmeden koyulurmu :)
Klimayı açamıyormuş klimanın önüne masayı çekmiş. Koltuk orada durunca Ela klimanın karşısında oluyor. Ondan değiştirmiş :)
Ela uyuyunca saçımı da boyadı eşim. Bugün de valiz hazırlamaya başlarım

Annemlerin orası da öyle gece pencereyi kapatıp uyuyordum. En son gittiğimde de terasta üzerime hırka alıp oturdum.
Benim ev de bana sıcak gelmiyor. Akşam camları açtıkmı ohh serin serin ama komple açamıyoruz kızdan dolayı. Yüksek kat olduğu için yine de dikkatli olmaya çalışıyorum.
Mutfak sıcaı oluyor. Difriz ve akvaryum ısı yapıyor gibi geldi bana.bir de yemek pişince hamama dönüyor

Çocukla çok zor oluyor temizlik ekstra işkence oluyor gerçekten
Benim evinde hali içler acısı
2 yaş bebeğiyle yapamıyorum birşey
2 yaştayken ben kocasına yemek bile yapmayandım
Ne yapim ama kıza birşey olmasın yanında dur yemek yapma peşinde gez yemek yapma dedi. Hatta bir defa Ela kaşını çarptı kanadı aylarca beynimi yedi. Onun için hiiiç de kocaya yemek yetiştireyim derdine düşmedim :)
Sal gitsin boşveeer.

Kahveye geliyorum denirde kahvaltıya geleyim diyeni de ilk duyuyorum ben şok

Yok ben erken yaşlancam belli oldu . Salamıyorum valla ya keşke dediğini yapabilsem

Selam kızlar Nasılsınız
Bu ay bütçe planlaması için hesap kitap yapmadım allah ne verdiyse gidiyo bakalım
Koca diyo kartım doldu sonlardayız
Köyden gelince hep böyle oluyo valla gitsen bi dert bakım vs
Daha gitmeden 10 bin harcadı zaten bakım tekerlek vs
valla araba olması işime gelmezse sattırırdım çoktan ama bebem var
Bu aralar araba sürme çabasındayım ehliyet cüzdanda eskidi .
arabayı yeni otomatiğe döndürebildik manuel zorlamadım pek baktım olmuyo
Çok fena istekliyim ama eşim bastırıyo sürekli acele etme zamanla olur diye .
bende heycan yok araba kullanırken diyorum
çok heycanlanıyosun diyo
kocayla araba kullanması ayrı dertt
Trafiğe çıkcam yoksa süremem ara sokaklarda olmaz çünkü çok yavaş gidiyorum diyorum trafikte hiç yapamazsın diyo e nerde ögrencem acabaaaa ahshdj
Bu aralar beni aşırı geriyo allah sonumuzu hayretsin bogazlayasım geliyo bazen

Dun esim abisiyle erkek kardesiyle konuscakti koydeki evin uzerine kat atma mevzusunu
Abisi hic sorun etmemis yapma imkanin varsa yap ben sevinirim demis
Kardesi icmis icmis gelmis pislik ama ben esime dedim o pislik cikaracak diye
Yaptirtmiyormus.
Sebep ne biliyomusunuz onun yapma imkani yok ben yapamiyorsam sende yapmicaksin.
Yani kıskanclik.
Esime dedim bırak o ev orda çürüsün lanet olsun onlara.
Yapsamda bana rahat vermez onunla karisi bırak uzak olalim dedim.
Bosver ortak ev var 4 tanede oda var bende gider bir odayi kitlerim eşyalarımı koyarim onlar olmadiginda gider tatilimi yaparim.
Ya da siraya koyarsiniz atiyorum temmuzda ben gidicem agustosta sen
Ya da bu sene ben gidicem oteki sene sen.
Ben onlarla uğraşamam dedim.
Kendileri gezemiyor imkanlari yok bizede sarıyorlar iyimi.
Biz gittik gezdik adama karisina dert olduk.
Eee sende gez ev orda duruyor alip getirmedik.
Beter olsunlar
Iste boyle yaptiklari icin Allah onlara vermiyor cok şükür.
Bir suru bahce var ben yapmak istedikden sonra param oldukdan sonra gider bi bahceye yaparim dedim.
Bırak uyma dedim
Esim baya kafasina taktı ben bekliyordum o daha kardesini taniyanamis karismaz etmez diyordu.
Dedim karisinin agzina bakiyo gör bak yaptirmaz sana o evi.
Bende inadina boldurcem her yeri kendime ayri ev yapıcam diyo.
Baya inada bindirdi.
Dedim gidip kalcam 15 gün ev olsada olur olmasada olur gider otelde kalırım.
Ay adama bak ama 3 erkek kardese ortak mal izin vermiyor.
Esimde inattir simdi zitlasacak onunla evi boldurcek.
Insallah bir tanesi ustune ev yaparda bende ordan hak alırım diyo simdide.
Baya bilendi adam.
Cok şükür yüzlerini gördü nihayet.

lelli babamlarda birebir ayni sorun var .babam dava acip tarlalari bahceleri boldurmeye calisiyor ama davalar da pat diye bitmiyor karisik isler bunlar

Kocadan hoca olmaz bacım
Benimkide beni delirtiyordu tuttum bir hoca 1 haftada trafiğe çıkacak kıvama geldim 10 yıldır iyi gidiyorum bitanecikte kazam var
Pes
Ben annemden başkasına diyemem valla millet ne rahat

Kızlar selamms
Bugün ne sıcaktı yaaav, ilk defa hissettim.
Tabi kociş gelince açtı klimayı tabi söylene söylene açtı. Lelli senin koca gibi aynı sıcaktan patlıyor adamlar.
Sabah kahvaltı yapıyorduk, benim bloktaki arkadaş aradı evdemisin ne yapıyon diye. Kahvaltı dedim. Kapıdan uğrayacağım dedi.
Oğlu Elaya top verecekmiş. Girin dedim. Bir çay içimlik girdi. Çocuklar az oynadı.
Onlar gitti Ela kahvaltı yaptı.
Kardeşimin site kartını yenileyecektim, Ela gelmek istemedi.
Kartı yenileyeyim çünkü dönüşte kardeşimi de alıp gelmeyi düşünüyıruz. Birlikte havuza gireriz çocuklarla.
Ben de arkadaşa bıraktım Elayı, onların da canına minnet ohh.
Gittim şipşak hallettim.
Dönünce girmeyecektim arkadaş gir illa kahve içelim dedi. Girdim içtik. Çocuklar yine ayrılmak istemedi. Kalsın sen de git valiz işini hallet dedi. Geldim biraz hazurladım ama kilo aldım çok şey olmuyor
Arkadaş yemek vermişti yedim. Elayı almaya gittim. Gelmiyor. Arkadaşa demiş ben bu gece sizde kalayımmı ya eşimin teyzesi kal diyor, annem olmadan kalmam diyor bu nerden çıktı şimdi.
Zar zor aldım getirdim eve, mantı pişirdim yedi. Çamaşır katladım. Oyun oynayalım oyun oynayalım. Hiç bitmiyordu zaten. Bir de ne dese o zaman oynamıyorsan ben x kere ineyim. Arkadaşın oğlunu diyor.
Birlikte oyun oynuyorlarmış.
Eşim yemek yemedi yine ona irmik helvası yaptım. Dondurmayla miss götürdü. Sonra da diyetisyene gideceğim diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…