ben hobi olarak çalışıyorum.Kızlar aramızda spor salonunda çalışan biri var mıydı? Yoksa ben yanlış mı hatırlıyorum
Sana birşey sorabilir miyim.ben hobi olarak çalışıyorum.
Canım altini nasil aliyosunMerhaba kızlar
Kayınpeder bizde haftasonu cumadan sonra yazılanları ancak okudum
k a h v e no_name_ çok geçmiş olsun
@amelia2 sana da şimdiden bol sifalar dilerim
Babam vefadan boza getirmiş akşam 2 günde bitirdik valla
Ben çok seviyorum bol tarçın ve leblebi ile tavsiye ederimtr_lelli
Vefa harici yediklerimi sevmedim ama
Evde kp var diye iş de yapamadım haftasonum çok verimsiz geçti ne yazık ki
Yarin da altın almayı düşünüyorum bi de kuruyemiş nohut falan alacağım
Bakalım bu haftasinu da böyle geçti
Ben gercekten sahlebi yutdisinda almak istemistim.Buralarda böyle seyleri eczaneler ve organik dükkanlarda satarlar.Dedigin gibi Koruma ailtinda oldugu ve kullanilmasi Yasak oldugu icin cok tuhaf karsiladilar beni.Ben hazir sahleplerin icinde gercek sahlep özü olduguna inannmiyorum.üzerinde de yazar basiyorlar tarcini ve vanilyayi birazda nisasta ve seker evde yapsan daha karli Bana göre pahaliya geliyor Bu hazir nisastali yalanci sahlepler.canım sahlep orkide ailesinden bir tomurcuklu çiçektir. malesef gerçek sahlep için bu çiçeğin çok sayıda katledilmesi gerekiyortabi kimse işin bu kısmından bahsetmez ticarete döküldüğü için o yüzden fiyatı da çok pahalıdır. sen sahlepi bildiğin gibi yap evinde gene :))
Günaydın tatlım, sana da keyifli,huzurlu,sağlıklı , gupguzel bi hafta dilerimgünaydın milllet :) güzel bir hafta dilerim herkese.
canımmm benım dınlen sen... zaman her seyın ılacı Allah yardımcın olsun
Allah sabır versin
Daha hayırlı bir bebiş nasip etsin
Alkol ve sigara kullanıyor muydunuz hamilelik öncesi ?
Eğer kullanıyorduysanız beden temizliği yapmanızı tavsiye ederim
"Aidin salih" i araştırmanızı öneririm ..
Çok geçmiş olsun. Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın. Allah acil şifalar versin
no_name_ çok geçmiş olsun canım. Sözün bittiği yer. Ne diyeceğimi bilemedim. İnşallah Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmaz. Güzel haberlerini alabilmek dileğiyle...
Merhaba kızlar
Kayınpeder bizde haftasonu cumadan sonra yazılanları ancak okudum
k a h v e no_name_ çok geçmiş olsun
@amelia2 sana da şimdiden bol sifalar dilerim
Babam vefadan boza getirmiş akşam 2 günde bitirdik valla
Ben çok seviyorum bol tarçın ve leblebi ile tavsiye ederimtr_lelli
Vefa harici yediklerimi sevmedim ama
Evde kp var diye iş de yapamadım haftasonum çok verimsiz geçti ne yazık ki
Yarin da altın almayı düşünüyorum bi de kuruyemiş nohut falan alacağım
Bakalım bu haftasinu da böyle geçti
nasılsın bitanem? hep aklımdasın.Günaydın tatlım, sana da keyifli,huzurlu,sağlıklı , gupguzel bi hafta dilerim
Canim iyi olmaya çalışıyorum, bir şekilde sabah uyanıp güne, hayata devam ediyoruz..Eşimden Allah razı olsun hep yanımda ve desteği çok fazla..Daha iyiyim tatlım, ilk şoku ve travmayı atlattım..İyi olacağım inşallah..Sen nasılsın kuzum, yeğenlerim iyidir inşallah, dualarim sizlerle ..Rabbim sağlıkla atlatıp sagsalim kucağına almayı nasip etsin bebislerini inşallah canimmmm....nasılsın bitanem? hep aklımdasın.
amin canım sağolasın. yaşadıklarını ben de önceki gebeliğimde 25. haftada yaşadığım için çok iyi biliyorum ve taa derinden hissediyorum seni. ben tam bir hafta hastanede kalmıştım o kadar suni sancı verildi o kadar kan kaybı yaşadım ki anlatamam. bir hafta sonrasında tek başıma doğurdum ameliyathanede kimsecikler yoktu gecenin karanlığında. o günler geçiyor elbet ama izi kalıyor çok zor zamanlar. bir nedeni vardır diyorsun. hayat bizi herşekilde sınıyor. gözlerim yaşlandı. güçlü dur güzel günler gelecek inşallah.Canim iyi olmaya çalışıyorum, bir şekilde sabah uyanıp güne, hayata devam ediyoruz..Eşimden Allah razı olsun hep yanımda ve desteği çok fazla..Daha iyiyim tatlım, ilk şoku ve travmayı atlattım..İyi olacağım inşallah..Sen nasılsın kuzum, yeğenlerim iyidir inşallah, dualarim sizlerle ..Rabbim sağlıkla atlatıp sagsalim kucağına almayı nasip etsin bebislerini inşallah canimmmm....
ben de geçen kuaföre gittim biri bakır rengi boyatıyordu özendim valla oldum olası kızılı bakırı falan çok severim :)) sen ne renk yapacaksın bakim :)Günaydın kalbi güzel tatlı arkadaşlarım...Yeni bir hafta hepimiz için hayırlı, uğurlu, sağlıklı, neşeli olsun insallahhhh...
2 gündür neredeyse hiç kıpırdamadan yattım, ilaçlarımı kullanıp toparlamaya çalışıyorum...Bugün biraz çıkıp hava almayı ve alış veriş yapmayı planlıyorum...
5 aydır saçlarımı boyamamistim, bir kaç farklı renk boya alıp evde karıştırıp kendim boyayacagim , saçlarım çok uzun değil, o sebeple kolay boyayabiliyorum.. ufak tefek atlet iç çamaşırı çorap gibi ihtiyaçlar var onları alıp eve döneceğim..
Bu arada hiç istemezdim ama dayanamayıp sigaraya geri başladım..Bu süreçte uzak kalmayı başaramadım..4 aydır hiç içmiyordum, hamile kaldığımı duyduğum an bırakmıştım, hamileyken resmen as erdim sigaraya gözümde burnumda tuttu lakin içmedim hiç..Ama 2 gündür tekrar başladımolmasa iyiydi ama psikolojim için ihtiyaç sanırım...
Dün eşim markete gidip peynir,tereyağ,tavuk,kıyma,patates,soğan,domates,pirinç,yoğurt, baklava gibi şeyler almış toplam 108 TL gitmiş...Cuma günü hastaneye 1060 TL ödedim..Kenardaki altın param suyunu çekti sayılır, yerine koymak zaman alacak.bu özel hastaneler çok iyi ama bu ay bana çok pahalıya patladilarsadece bu ay 6000 TL civarı hastane masrafları için harcamış oldum.sonu iyi olsaydı barı
Bugün diyete ve spora başlıyorum, sitede ücretsiz spor salonumuz var fakat inmek istemiyorum evde kosu bandım var onda günde 2 kere 1 er saat tempolu yürüyüş yapayım istiyorum...Marketten salatalık, grisini vb atistirmalik alıp hemen başlayacağım...
@amelia2 canım umarım her şey yolundadır, sıkma canını, cana geleceğine mala gelsin tatlim...
@biryudummutluluk evlatların sağlıkla güzel günlerde kullansın inşallah aldıklarını..
latiyya canım menun çok güzel, esin geliyor sanırım hazırlıklar başlamış
Sana da çok çok geçmiş olsun birtanem biliyorum beni bi sure gördükçe yarani tekrar hatirlayacaksin..Ama bak maşallah tekrar hamilesin, her şey çok çok güzel olacak bu sefer, hiç düşünme bunları...beni en iyi sen anlar , hissedersin...Her şey insanlar için...Hiç bir şey canını sıkmasin.ben de atlatacagim ve inanıyorum tekrar hamile kalıp size müjdemi vereceğim..Birazcık zamana ihtiyaç var...amin canım sağolasın. yaşadıklarını ben de önceki gebeliğimde 25. haftada yaşadığım için çok iyi biliyorum ve taa derinden hissediyorum seni. ben tam bir hafta hastanede kalmıştım o kadar suni sancı verildi o kadar kan kaybı yaşadım ki anlatamam. bir hafta sonrasında tek başıma doğurdum ameliyathanede kimsecikler yoktu gecenin karanlığında. o günler geçiyor elbet ama izi kalıyor çok zor zamanlar. bir nedeni vardır diyorsun. hayat bizi herşekilde sınıyor. gözlerim yaşlandı. güçlü dur güzel günler gelecek inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?