zaman zaman herşeyin ilacı zaman. müjdeni bekliyor olacağız bizde.Sana da çok çok geçmiş olsun birtanem biliyorum beni bi sure gördükçe yarani tekrar hatirlayacaksin..Ama bak maşallah tekrar hamilesin, her şey çok çok güzel olacak bu sefer, hiç düşünme bunları...beni en iyi sen anlar , hissedersin...Her şey insanlar için...Hiç bir şey canını sıkmasin.ben de atlatacagim ve inanıyorum tekrar hamile kalıp size müjdemi vereceğim..Birazcık zamana ihtiyaç var...
Kızıl benim de saçlarım uzun yıllardır, fakat bu 5 ayda çok aktı, diplerim kahverengi çıktı, uçlar tarçına yakın hal aldı..Biraz koyulaştiracagim, çikolata kahve, şarap kızılı ve vişne alıp karıştırmayı düşünüyorum..ben de geçen kuaföre gittim biri bakır rengi boyatıyordu özendim valla oldum olası kızılı bakırı falan çok severim :)) sen ne renk yapacaksın bakim :)
Canim çok saol, geçecek eminim, neler geldi geçti...Babamı 20 yaşımdayken kaybettigimde demiştim ki hayatta daha büyük acı yaşayamam sanırım, ama hayat garipliklerle dolu her acı birbirinden farklı can yakıyormus..Bu da geçecek biliyorum..Günaydın kızlar
no_name_ daha iyi olmana çok sevindim. Zamanla daha da iyi olursun inşallah.
Çok kısa bir sürede spor diyet hayata sarılmanı da Ayakta alkışlıyorum. Maşallah.
süperKızıl benim de saçlarım uzun yıllardır, fakat bu 5 ayda çok aktı, diplerim kahverengi çıktı, uçlar tarçına yakın hal aldı..Biraz koyulaştiracagim, çikolata kahve, şarap kızılı ve vişne alıp karıştırmayı düşünüyorum..
Bakır da kullandım daha önce, ama koyu renk daha genç gösteriyor beni sanırım, hemen hemen her rengini kullandım kızılın.. Seviyorum ben de çok, 5. Aydan sonra falan bitkisel boyalara izin veriyor sanırım doktorlar değil mi?benim saçlarım da kızıl kahve ama ilerde bakıra dönebilirimno_name_
ben hamilelik sonrasına bıraktım boya işini toptan. nolur nolmaz. ama saçlarımı dayanamayıp kestirdim gene, uzun saç bana yakışmıyor kısa saç daha havalı duruyorBakır da kullandım daha önce, ama koyu renk daha genç gösteriyor beni sanırım, hemen hemen her rengini kullandım kızılın.. Seviyorum ben de çok, 5. Aydan sonra falan bitkisel boyalara izin veriyor sanırım doktorlar değil mi?
İyi yapmışsın bence de kısa daha havalı, feminen duruyor, hem kullanımı da kolay, ben de kısa saç taraftarıyim.ama evde bir suru de postijim var, ihtiyaç halinde anlık uzativeriyirum kısa saçlarımıben hamilelik sonrasına bıraktım boya işini toptan. nolur nolmaz. ama saçlarımı dayanamayıp kestirdim gene, uzun saç bana yakışmıyor kısa saç daha havalı duruyor
Oyyy ne çok isterdim vallahi
gel gel veee mutlaka haber ver :)) kadıköy benim mekanım takılırızOyyy ne çok isterdim vallahiçok da özlüyorum, üniversiteyi okudum İstanbul'da ...Gözümde tutmuyor değil, hele o salı pazarı, Bahariye, taksim için resmen deliriyorum, baharda dayanamaz gelirim bu sene ben
Hemen yazayım, bizde malum kış olunca benim kazanç neredeyse sıfıra düşüyor, tek maaşla hedefim ayda 500 TL ocaktan itibaren kenara atabilmek.nisan gibi benim gelirim başlar, nisandan sonra kazandığımdan en az 2500-3000 TL tatil için ayırmak, bu sene yurtdışı tatil yapmak istiyoruz, 2 rota belirleyeceğiz biri Yunanistan adalar turu, ağustos sonu gibi, diğerine henüz karar vermedik ama Avrupa olacak yine, yılbaşına doğru.....bu plan için para kenara atmayı planlıyorum...yine nisandan itibaren elde kalanlarla altın alımına devam etmek...Aralık sonunda eldeki altın birikmisler ve bir miktarda kredi alarak, köyden şöyle yeşillikler içinde su kenarında bi arsa satın almak.su an 2017 planımız budur, Rabbim nasip etsin inşallah...Nitekim gördüm ki insan ne kadar plan yaparsa yapsın nasipte yoksa olmuyorkızlar 2017 hedeflerimizi yazsak mı? yani ne kadar birikim yapmayı planlıyoruz, her ay ne kadar ve nasıl bir birikim tarzı mesela. bir de ne için hedefliyoruz?
benim 2017 mesela:
her ay iki tam altın bebişler için kasaya
her ay 500 liralık fon bankaya
vadeli hesaptaki paramın bir kısmıyla da dolar düşerse dolar yada euro almayı planlıyorum.
İnşallah canimmmm cook isterimgel gel veee mutlaka haber ver :)) kadıköy benim mekanım takılırız
çok şaşıracaksın özele bak ahaha.İnşallah canimmmm cook isterimGöztepe kampüsteydim ben de 4 yıl boyunca
amin canım orası öyle. planların çok fiyakalı ama :)) bizim de yurt dışında bir süreliğine yaşama planlarımız var bakalım nasip kısmet.Hemen yazayım, bizde malum kış olunca benim kazanç neredeyse sıfıra düşüyor, tek maaşla hedefim ayda 500 TL ocaktan itibaren kenara atabilmek.nisan gibi benim gelirim başlar, nisandan sonra kazandığımdan en az 2500-3000 TL tatil için ayırmak, bu sene yurtdışı tatil yapmak istiyoruz, 2 rota belirleyeceğiz biri Yunanistan adalar turu, ağustos sonu gibi, diğerine henüz karar vermedik ama Avrupa olacak yine, yılbaşına doğru.....bu plan için para kenara atmayı planlıyorum...yine nisandan itibaren elde kalanlarla altın alımına devam etmek...Aralık sonunda eldeki altın birikmisler ve bir miktarda kredi alarak, köyden şöyle yeşillikler içinde su kenarında bi arsa satın almak.su an 2017 planımız budur, Rabbim nasip etsin inşallah...Nitekim gördüm ki insan ne kadar plan yaparsa yapsın nasipte yoksa olmuyorAllah sağlık huzur versin inşallah..Her şeyin başı sağlık. .
kızlar 2017 hedeflerimizi yazsak mı? yani ne kadar birikim yapmayı planlıyoruz, her ay ne kadar ve nasıl bir birikim tarzı mesela. bir de ne için hedefliyoruz?
benim 2017 mesela:
her ay iki tam altın bebişler için kasaya
her ay 500 liralık fon bankaya
vadeli hesaptaki paramın bir kısmıyla da dolar düşerse dolar yada euro almayı planlıyorum, yurtdışına gitme ihtimalimiz olduğu için.
2017 de 3 tane yurtdışı rotamız var. Biri iş amaçlı. Bakalım nasip tabi. Her ay tatil için Euro almaya devam.
Her ay oğluş için 2 gr almaya devam edeceğim. Aslında bir gram alıyoruz doğduğundan beri ama bir ara ihtiyaç oldu. Biraz bozdurduk. Şimdi ayda 1 gr borç ödüyoruz.
Her ay ödemelerden ve bu alımlardan Sonra geriye ne kalırsa altın döviz şeklinde değerlendirmek.
Evimiz arabamı var çok şükür. Bundan böyle herşey oğlumun eğitimi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?